Ach gossie, Haagse Oualid (21) krijgt doodsbedreigingen vanwege bespugen verkeersregelaar

Op een Dumpert-filmpje is te zien hoe een 21-jarige knaap uit Den Haag compleet uit z’n slof schiet tegenover een verkeersregelaar. Na wat grove taal en fysieke bedreigingen loopt hij weg en bespuugt hij de verkeersregelaar. Nu loopt Oualid te janken dat hij doodsbedreigingen krijgt.

Oualid ging kennelijk compleet door het lint vanwege een verkeersregelaar die op het laatste moment een onverwachte beweging maakte. Dit zou ertoe hebben geleid dat Jordy uit moest wijken en tegen een stoeprand botste. Dan is de enige normale en logische reactie natuurlijk om af te stappen, te gaan schelden en te dreigen met fysiek geweld!

De verkeersregelaar blijft echter lange tijd rustig en laat zich de kop niet gek maken. Uiteindelijk geeft hij wel een duw maar op de beelden is duidelijk te zien dat daar heel wat voor nodig is geweest om de man zover te krijgen.

En nu is het janken geblazen voor Jordy. Hij krijgt doodsbedreigingen en men roept op om zijn naam, foto en adresgegevens te delen. Als een kat in het nauw (en waarschijnlijk op advies van een advocaat) reageert Oualid als volgt:

“Ik neem het mezelf heel erg kwalijk dat ik zo reageerde en uit mijn slof schoot. Het is flink uit de hand gelopen, dat spugen had ik zeker niet moeten doen. Ik respecteer alle verkeersregelaars.”

Nee Oualid, krijg jij maar fijn de tering. Als het aan mij had gelegen kreeg die verkeersregelaar vrij spel en had hij je de knieën mogen verbrijzelen. Met je achterlijke gedrag. Wat mij betreft ben jij gewoon af, met je kut excuses.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

156 reacties

 1. Isengrijn

  Tjongejonge…
  Die randsteders zijn toch wel een zooitje mietjes. Niemand grijpt echt in.. lol!

 2. Top

  En wat vinden zijn ouders ervan? Of dit stukje anusurft, uit zo’n ‘niet mee samen te leven’, vette slonsbak gekropen? Of is hij soms een zaadje van blabla blaaskaak?

 3. AS210854

  Jaja toch maar even de verkeersregelaar de schuld geven. Nadat hij dat gedaan heeft geeft hij summier toe dat hijzelf ook anders had moeten reageren. BLABLABLA

 4. Mezzadra

  “Nee Jordy, krijg jij maar fijn de tering. Als het aan mij had gelegen kreeg die verkeersregelaar vrij spel en had hij je de knieën mogen verbrijzelen. ”

  Niveautje, Wout.

  Ik neem aan dat je met dit soort geweldsoproepen namens de gehele redactie spreekt?

  1. Ron

   Wout mag toch zijn mening geven.
   Doe jij jammer genoeg ook zo vaak.

  2. Bender

   Flikker toch eens voorgoed op mislukte moraalridder.

  3. Mars020

   Niet alleen namens de redactie, maar namens iedere niet wereldvreemde autochtoon.

   1. Marija

    Zo is dat !!

  4. Top

   Blabla blaaskaak. Zijn pappie het kindervriendje, heeft ook weer wat bagger te melden.

  5. Beukman

   Wat die knaap deed, kan absoluut niet. Het pleit voor hem dat hij dit zelf ook beseft:

   Ik neem het mezelf heel erg kwalijk dat ik zo reageerde en uit mijn slof schoot’’, erkent Jordy een paar dagen later. ,,Het is flink uit de hand gelopen, dat spugen had ik zeker niet moeten doen. Ik respecteer alle verkeersregelaars.”

   De volgende stap zou moeten zijn dat hij persoonlijk zijn excuses aanbiedt aan de regelaar. Wie weet heeft hij dit inmiddels gedaan.

   Veel akeliger dan wat de knul deed, zijn de doodsverwensingen en geweldsfantasieën die hij nu over zich heenkrijgt. Ik lees dat zijn knieën moeten worden kapotgeschoten, en hij boven Marokko moet worden gedropt vanuit een vliegtuig.

   Nederland is een wraakcultuur aan het worden vol met kortlontige proleten. Spijt betuigen voor wat je gedaan hebt is voor mietjes.

   Wout werkt vrolijk mee aan deze morele neergang van onze cultuur. Dat is echt ver over de grens van het betamelijke, temeer daar hij als redacteur zou moeten beschikken over enige terughoudendheid en elementaire beschaving.
   Ik hoop dat hij zijn woorden alsnog rectificeert, want voor hem geldt wat ook voor die knul geldt: in onze joods-christelijke cultuur moet er ruimte zijn om je fouten toe te geven en goed te maken.

   1. Mars020

    Het is geen knaap, maar ongedierte uit Riffistan. Wat hij nu over zichzelf heen krijgt, heeft hij zelf bewust om gevraagd. Als die teringhufter mij in mijn smoel had lopen spugen, dan had ik al zijn botten gebroken. Verder heeft hij geen spijt, want hij reageerde pas, nadat het op internet verscheen. Het is een zogenaamde spijt, alleen maar omdat hij met zijn achterlijke teringkop zoveel haat oproept. Was dit filmpje niet op internet verschenen, dan had hij nooit spijt betuigt.

    1. Beukman

     @Mars
     Zoals ik al schreef:

     Nederland is een wraakcultuur aan het worden vol met kortlontige proleten. Spijt betuigen voor wat je gedaan hebt is voor mietjes.

     Ik vermoed dat deze knul een betere opvoeding heeft genoten dan jij.

     1. Mars020

      Het is geen knul, maar een incestproduct uit Riffistan. Die krijgen nooit een opvoeding, vandaar dat agressieve gedrag. Door incest ontstaat er een hersenafwijking bij Rifapen, dat vervolgens voor een kort lontje zorgt. Linkse trollen zoals Lao en Beuknicht snappen dat niet, want ze hebben zelf geen opvoeding gehad.

     2. Beukman

      Ik vermoed dat deze knul een betere opvoeding heeft genoten dan jij.

      Herstel. Mars heeft in het geheel geen opvoeding gehad.

     3. Mars020

      Valt het jou en Lao niet op, dat jullie zowat alleen staan op DDS?. Dat iedereen een bloedhekel heeft aan jullie gezuig en getrol.

     4. Beukman

      @Mars
      Je kunt beter concluderen dat Mezza en ik niet aan laf kuddegedrag doen. Man, jullie goddomme zelf op van die bontkraagjes die in groepen opereren.

     5. Siemien

      @mars020 beukhol en co nemen standaard een minderheidsstandpunt in en gaan jou dan de maat nemen..

     6. Maurits Dekker

      Het is geen knul maar een onopgevoede kakkerlak die niks presteert en alleen maar parasiteert op een samenleving van makke schapen die alles voor hem betaalt.

     7. toelos

      uw opvoeding moet nog beginnen maar ik vrees dat het telaat is

     8. Mars020

      Hij weet wel veel van enge ziektes. Dat hebben zijn ouders hem tenminste wel meegegeven. Hij gebruikt het dagelijks in het verkeer en iedereen is erg onder de indruk, van zijn medische kennis. Hij is namelijk in staat om op een paar meter afstand te zien, wat iemand mankeert. Zelfs als de patiënt in nog in zijn auto zit, kan hij gewoon met röntgen kijkers een snelle diagnose stellen. Ik ben dan ook zeer onder de indruk van zijn gave en jij zo te lezen ook?.

     9. Bosche draak

      Die etter heeft helemaal geen spijt, misselijk stokend miskraam dat je bent.
      Het enige waar hij spijt van kreeg is juist de online bagger die hij over zich heenkreeg.
      Krijg jij maar lekker het heen en weer met je nep verontwaardiging mislukte moraalridder!

    2. Mezzadra

     Ik heb niet de indruk dat we hier met een Nederlander van Marokkaanse afkomst te maken hebben.
     Dit is overigens alleen relevant voor racisten.

     1. Mars020

      Het is zeker weten een mocro, dat is duidelijk te horen en aan zijn schrijfkunst te zien. Verder natuurlijk die opgeschoren kanis en dat ADHD gedrag.

     2. Ron

      Quadil El B is zijn naam. Klinkt niet Nederland.

      Jordy is op dumpert een synoniem voor stumper eikeltje enzovoort.

     3. Siemien

      Jouw definitie van indrukken zijn per definitie achterlijk te noemen, je bent een smerige islamknuffelaar die saampjes met beukhol, Lao, adolf trude en dit soort randdebielen een minderheidsstandpunt innemen, zuigen en als de ratten besnuffelt rondtieren hier…

     4. merlot

      “Ik heb niet de indruk dat we hier met een Nederlander van Marokkaanse afkomst te maken hebben.”

      Trollemans heeft weer eens de verkeerde indruk.

      De man kan beter gaan kantklossen.

    3. Mezzadra

     Mars toont aan dat heel veel Nederlanders hun driften niet onder controle hebben.
     Deze verkeersregelaar mag van geluk spreken niet met Mars020 te zijn geconfronteerd. Mogelijk had hij het niet levend vanaf gebracht.

     1. Mars020

      Die verkeersregelaar deed gewoon zijn werk, maar die kansparel moest zo nodig stoer doen tegenover dat wijf. Dat die verkeersregelaar zichzelf liet bedreigen, door dat vuilnis is echt wonderbaarlijk. Iedere normale kerel, had dat stuk vuil allang de tering gerost.

     2. Ron

      De Nederlander heeft zijn driften wel in de hand, dat tuig niet en dat geeft reacties inderdaad.
      Er zijn namelijk ook mensen die die onzin niet blijven slikken.

     3. Dik

      De aandoenlijke die aan andere uitlegt wat zij, volgens hem doen. de aandoenlijke heeft zijn digitale scheetje weer gelaten.

     4. meneer cactus

      uw insinuaties raken zoals altijd kant noch wal hufter. Beperk je eens tot de feiten tarrel

     5. Mars020

      Die verkeersregelaar is niet het probleem. Het echte probleem is die teringhufter uit het Rifgebergte, die mag van geluk spreken, dat ik daar niet bij was.

   2. Cesare

    Mijnheer Beukman, Die gast spijt t niets. Hij doet t zoals in het stukje staat gewoon iov zijn advocaat. De stomme , ongemanierde Mocro.

   3. Mezzadra

    “Nederland is een wraakcultuur aan het worden vol met kortlontige proleten.”

    Als DDS een betrouwbare afspiegeling van de Nederlandse bevolking zou zijn heb je gelijk.

    Gelukkig is dat niet het geval: het merendeel van de reaguurders hier betreft laagopgeleid, gefrustreerd en onbeschaafd volk dat goddank slechts een kleine minderheid van de Nederlandse bevolking betreft.

    Het is goed kennis te nemen van deze zelfkant maar de invloed ervan is beperkt.

    1. merlot

     “het merendeel van de reaguurders hier betreft laagopgeleid, gefrustreerd en onbeschaafd volk”

     Ziehier de hoogmoed en neerbuigendheid waardoor de tarrel zich in brede kring gehaat heeft gemaakt.

     En Beukman, de “deuger” en moraalridder heeft een zwak voor deze überhufter.

     Dan zitten er bij Beukman toch ook een paar draadjes los.

     1. Mezzadra

      Als merlot de schoen past kan hij overwegen die aan te trekken.
      Inhoudelijk snapt hij waarschijnlijk wel dat mijn observatie juist is.
      De oorzaak van zijn overgevoeligheid voor neerbuigendheid moet hij in zijn eigen ziel zoeken. Horigheid is in onze tijd vooral een karaktereigenschap.

     2. merlot

      De trol vindt zijn hoogmoed en neerbuigendheid de normaalste zaak van de wereld.

      Tijl Uilenspiegel zei: “Ze haten me, maar ik heb het ernaar gemaakt”.

      Zelfs dit elementaire stukje zelfinzicht ontbreekt bij deze narcist.

     3. Mezzadra

      Merlot, ik sloot met mijn bijdrage aan op de constatering van Beukman over de ‘kortlontige proleten’ die ik relativeerde door dit niet te veralgemeniseren als hij deed.

      Merlot zal echter toch moeten erkennen dat een aantal bijdragen in deze draad getuigen van agressief en gewelddadig proletengedrag? Of kan hij er volledig mee instemmen?

     4. merlot

      ‘kortlontige proleten’

      Ik heb niet de behoefte om deze mensen de maat te nemen, want ik weet waarom ze het zeggen.

      Het linkse gedram heeft de hele samenleving op scherp gezet.

      En denk maar niet dat het “een kleine minderheid” is die het spuug- en spuugzat is.

    2. Dik

     De aandoenlijke, hij dankt God voor de moord op Fortuyn, heeft zijn digitale plasje weer gedaan.

     1. Beukman

      Je laat je voor het karretje spannen van de autist Dik (voorheen Lugar, Capo, en tig andere nicks) die al talloze malen hetzelfde script heeft getracht uit te voeren. Jij bent zo’n newby domoor om daar in mee te gaan.
      Luister Lulletje Lampekatoen: ik ben rechts, fel tegen alles wat links is en PVV stemmer. Ik kom hier echter op DDS om te debatteren. Ook met degenen die Dikkie Dik als trollen betitelt. Dat hij daar niks mee te maken wil hebben is zijn goed recht. Dat hij anderen stalkt en dwingt om met hem mee te doen gaat te ver: ik bepaal zelf op wie ik reageer of niet, daar heb ik een zware debiel als Dik niet voor nodig.
      Je laat je op sleeptouw nemen door een rattenvanger. Als je zo achterlijk bent, ga gerust je gang. Je zet jezelf net als mongooltje Dik geheel buiten spel en staat voor spek en bonen aan de zijlijn.

      – Peter Oudshoorn

     2. merlot

      Beukman bewaart kennelijk het een en ander in zijn documenten.

      Misschien moest ik dat ook maar eens gaan doen…

    3. Beukman

     Ik moet je in zoverre gelijk geven, @Mezz, dat blogs en sociale media inderdaad een vertekening geven van de werkelijke stem van het volk. Het schuim lijkt zich er te verzamelen en tegen elkaar op te bieden in geweldsfantasieën. Wie hier niet aan wenst mee te doen, krijgt hoon over zich heen van de roedel.
     Ziehier de nieuwe politieke correctheid.

     1. Mezzadra

      Ik moet de heer Beukman er op wijzen dat termen als ‘kortlontige proleten’ en ‘schuim’ hier door enkele gevoelige zielen als zeer neerbuigend worden ervaren.

      😉

     2. merlot

      “Ziehier de nieuwe politieke correctheid.”

      Je maakt jezelf belachelijk, Beukman.

     3. Beukman

      Nee @merlot, ik hou een paar mensen een spiegel voor. Jouw reactie daarop is, het spijt me om het te zeggen, voorspelbaar.

     4. Mezzadra

      Ik vind de term ‘nieuwe politieke correctheid’ wel verhelderend. De sociale media functioneren inderdaad steeds meer als middeleeuwse heksenprocessen waar mensen zonder behoefte aan feitelijke informatie, niet gehinderd door de regels van de rechtsstaat door elkaar opgezweept worden veroordeeld tot straffen die je hoogstens van IS-barbaren zou verwachten.

      De legitimatie voor dit hysterische volksgericht wordt wel degelijk gevonden in een nieuw soort correctisme (om de term van merlot te gebruiken) dan wel een ’deug-ethiek’ waarin men elkaar opzweept in een soort collectieve verontwaardiging die het noodzakelijk zouden maken deze mensen (vooral als het allochtonen of ‘linksen’ betreft) stevig moeten worden aangepakt met straffen die we in ons strafrecht al eeuwen hebben afgezworen.

      Ik word van deze populistische nieuwe politieke correctheid niet blij, kan ik je zeggen.

     5. merlot

      “Jouw reactie daarop is, het spijt me om het te zeggen, voorspelbaar.”

      En jouw reacties zijn niet voorspelbaar?

     6. Deathspank

      @Beukman: Ik me op dit forum nog nooit negatief uitgelaten over moslims of dat soort zaken. Ik heb nog nooit hoon over me heen gekregen. Sterker nog, vind vaak bijval door de mensen die jij hiervan beschuldigt. Wat ik met deze mensen gemeen heb is dat we beide vinden dat het in Nederland niet goed gaat. Een paar minuten geleden nog had ik met jou een normale conversatie en ben door jullie uitgemaakt voor racist en iemand die gore geweldsfantasieën verheerlijkt. Een wijs iemand leerde me ooit dat alles begint met respect, ze had groot gelijk!

     7. M de ruyter

      Een roedel is te verkiezen boven een kudde beste beukman, ik fantaseer niet over geweld, ik weet dat het gaat komen, een man kan maar beter voorbereid zijn.

     8. EU kok

      29-12-2018 schreef Wout op deze website:
      Volgens de krant was er ‘even een moment van dreiging’ toen er rotjes werden afgestoken! Hartstikke gevaarlijk (categorie II!!!) vuurwerk waar zo’n agent zomaar een wondje van zou kunnen krijgen!
      .
      Omwille van het verkrijgen van donaties draait Wout probleemloos.
      Hij bedient naar virtueel geweld hunkerende meute maar wat graag.

     9. Beukman

      @Spank
      Een paar minuten geleden nog had ik met jou een normale conversatie en ben door jullie uitgemaakt voor racist en iemand die gore geweldsfantasieën verheerlijkt.

      Kun je me een citaat geven waarin ik dit doe? Ik zou dat nooit doen, maar ben wel benieuwd om te weten waar dit kennelijke misverstand vandaan komt.

     10. Beukman

      @Mezza meent:
      Ik vind de term ‘nieuwe politieke correctheid’ wel verhelderend. De sociale media functioneren inderdaad steeds meer als middeleeuwse heksenprocessen waar mensen zonder behoefte aan feitelijke informatie, niet gehinderd door de regels van de rechtsstaat door elkaar opgezweept worden veroordeeld tot straffen die je hoogstens van IS-barbaren zou verwachten.
      De legitimatie voor dit hysterische volksgericht wordt wel degelijk gevonden in een nieuw soort correctisme (om de term van merlot te gebruiken) dan wel een ’deug-ethiek’ waarin men elkaar opzweept in een soort collectieve verontwaardiging die het noodzakelijk zouden maken deze mensen (vooral als het allochtonen of ‘linksen’ betreft) stevig moeten worden aangepakt met straffen die we in ons strafrecht al eeuwen hebben afgezworen.
      Ik word van deze populistische nieuwe politieke correctheid niet blij, kan ik je zeggen.

      Inderdaad. Het kan tegenwoordig gevaarlijk zijn om niet met de kudde mee te hijgen en er een eigen mening op na te houden. Een genuanceerd standpunt innemen wordt je niet in dank afgenomen.

     11. Beukman

      @M ruytert:
      ik fantaseer niet over geweld

      Houden zo, @M. Zoals je ziet fokken mensen mekaar op met hun geweldsfantasietjes.

     12. Deathspank

      @Beukman: Jij en @Mezzadra lijken een en dezelfde (familie). Het gebeurd zeer regelmatig dat ik jou een vraag stel en @Mezzadra het gesprek vervolgt zonder dat jij hierop terugkomt, zo ook nu!

      @Mezzadra is de trol die uitlukt, en @Beukman politiek correct komt hakken, soms geholpen door @Meriadoc (die meer verstand heeft van dossiers).

      Jullie zijn geen huis,- tuin en keuken reaguurders, dat heb ik allang begrepen!

      Quote van @Mezzadra:
      “Ja, zoals je ook kunt begrijpen dat iemand door het lint gaat als je niet vermoedend fietsend door een rare beweging van een verkeersregelaar tegen een stoeprand kwakt.

      Veel is te begrijpen over onbeheerst gedrag in zo’n situatie maar ik begrijp weinig van mensen die naar aanleiding van dit incident vanachter hun computer racistisch gaan fantaseren over afgrijselijke geweldsdaden tegen een jongen die ze niet kennen, over een situatie waarbij ze niet aanwezig waren en ook de omstandigheden niet kunnen beoordelen.

      Volgens mij ben je dan zeer ziek in je hoofd.”

      Je mag best weten dat ik dit een hele trieste reacties vind, hoe we de problemen in de maatschappij met elkaar gaan oplossing is mij alleszins een raadsel! Noem iemand een racist of nazi, is de discussie weer gesloten…

     13. merlot

      “@Mezzadra is de trol die uitlukt, en @Beukman politiek correct komt hakken, soms geholpen door @Meriadoc (die meer verstand heeft van dossiers).

      Jullie zijn geen huis,- tuin en keuken reaguurders, dat heb ik allang begrepen!”

      Velen gingen je in deze gedachte voor, Deathspank. Maar als je dat uitspreekt volgen uitermate felle reacties. Als door een wesp gestoken…

     14. Beukman

      Het gebeurd zeer regelmatig dat ik jou een vraag stel en @Mezzadra het gesprek vervolgt zonder dat jij hierop terugkomt, zo ook nu!

      Dat heb ik hier ook voortdurend, @Spank, ik lul met de een en de ander neemt het over. Dat lijkt me geen probleem, we voeren hier geen privé-gesprekken met elkaar.

      Aangezien Mezza en ik het over zeer vele dingen eens zijn, over het algemeen goed geïnformeerd zijn en we ook een vergelijkbare manier van denken en reageren hebben, is het logisch dat we in discussies wel eens naar elkaar toetrekken.

      Voer voor complotdenkers! We kunnen merlot een knipperlichtcomplotdenker noemen in deze.
      Ik ontdekte een paar jaar geleden dat er een blog bestond waarop honderden berichten met daarin de suggestie dat Mezza en ik dezelfde persoon waren. Als het met elkaar eens zijn een criterium is, dan weet ik er nog wel een paar achter wiens aliassen een en dezelfde persoon schuilgaat. 🙂

      Had je nog een citaat voor me waarin ik jou uitmaak voor racist, of heb ik het over het hoofd gezien?

     15. merlot

      “Ik ontdekte een paar jaar geleden dat er een blog bestond waarop honderden berichten met daarin de suggestie dat Mezza en ik dezelfde persoon waren. Als het met elkaar eens zijn een criterium is, dan weet ik er nog wel een paar achter wiens aliassen een en dezelfde persoon schuilgaat”

      Honderden? Niet overdrijven, Beukman. Aangezien de psychopaat Mezza zich jarenlang heeft bediend van multinickerij (de oudste trollentruc van de wereld) is het niet zo gek dat iemand die continu z’n billen wast voor een sokpop wordt aangezien.

      Het heeft dus niet zoveel met dezelfde mening te maken maar met die billenwasserij. Daar dienen sokpoppen immers voor.

      Ik denk al jaren niet meer dat jij een sokpop van hem bent, hetgeen ik je ook al jaren geleden heb medegedeeld, maar wel heb je overduidelijk een blinde vlek voor de intense gemeenheid van deze psychopaat.

      Je verwacht wel dat wij hier afstand nemen van “geweldpraat”, maar je kan je er niet toe brengen om het dagelijkse wangedrag van deze windbuil in harde bewoordingen te veroordelen.

      Je bent een hypocriet.

     16. Deathspank

      Quote: “Dat heb ik hier ook voortdurend, @Spank, ik lul met de een en de ander neemt het over. Dat lijkt me geen probleem, we voeren hier geen privé-gesprekken met elkaar.”

      Prima, geen probleem maar… HET IS NIET NORMAAL ALS DE ANDERE HET OVERNEEMT, NORMALE MENSEN HEBBEN NAMELIJK GEEN ANDERE!

      Quote: “Aangezien Mezza en ik het over zeer vele dingen eens zijn, over het algemeen goed geïnformeerd zijn en we ook een vergelijkbare manier van denken en reageren hebben, is het logisch dat we in discussies wel eens naar elkaar toetrekken.”

      JULLIE HEBBEN EEN TOTAAL TEGENOVERGESTELDE MANIER VAN REAGEREN, @SANDRO MEZZADRA IS GROF, BELEDIGEND EN TREITERT EN JIJ BENT BELEEFD. ALLEEN ALS HET UITKOMT KRIJGT @SANDRO MEZZADRA OPEENS KENNIS!

      Quote: “Had je nog een citaat voor me waarin ik jou uitmaak voor racist, of heb ik het over het hoofd gezien?”

      Laat maar zitten, je hebt mij geen racist genoemd!

     17. Deathspank

      @merlot: Ik zie je wel weer bij het volgende schandaal. :):):)

     18. Dik

      ‘Je bent een hypocriet.’

      Inderdaad, en een landverrader en een supporter van de aandoenlijke, hij die fantaseren over seks met kinderen aandoenlijk noemt.

    4. Ron

     Zo’n standaard reactie als je inhoudelijk niets in kan brengen.
     Een andere mening framen als laagopgeleid onbeschaafd enzovoort. Steeds meer tekenen dat een kat in het nauw rare sprongen maakt.
     Net als Beukman hierboven ergens verwijten over de genoten opvoeding en dan d opvoeding van die Quadil als maatstaf nemen.
     Jullie bewijzen met elk plempsel hier steeds meer het gelijk van rechts.
     Jullie verwachting, maatstaf en eigenbeeld is zwaar onder nul waardoor de door de rest van de maatschappij als ondermaats bestempeld gedrag voor jullie als voorbeeld dienen.

     Maar laagopgeleid of hoogopgeleid maakt niets uit als je sociale intelligentie niet verder reikt dan een regenworm.

     Gelukkig geld dat niet voor de reageerders die jij de maat wil nemen, maar voor wie wel behoeft geen uitleg. Alsjeblieft een spiegel kopen is mijn eerste advies voor je.

     En bespaar je de moeite om te denken dat je dit kan reflecteren richting mij, ik weet dat ik gelijk heb.

     1. Deathspank

      @Ron: Ik reflecteer het wel naar jou, en zet je in het zonnetje. 🙂

     2. Ron

      Dank je Deathspank.

     3. Bosche draak

      Dat beukhoeah die maar steekt waar de zon niet schijnt.
      +1

   4. Vliegenvanger

    Dat er een wraak cultuur ontstaat is niks vreemds. Het is toch te belachelijk dat allochtone hier de dienst gaan uitmaken, en de boel lopen te terroriseren. Dat moet niet gepikt worden. We moeten ons eigen in eigen land veilig voelen. De regering moet ingrijpen , de straffen veel zwaarder maken. Als dit zo doorgaat zie ik het totaal uit de hand gaan lopen. Maar onze weg kijkende linkse rakkers halen er liever nog veel meer binnen. Stelletje slappelingen. Bang voor d’r eigen hachje. Stel dat dat tuig bij hen aan de deur komt, dan moeten ze wakker worden.

  6. Mycase

   Dat jij het nog niet zat bent om iedere dag zo afgezeken te worden .
   Het geeft wel aan hoe dik die balk voor je harses is dat weer wel .

   1. Beukman

    @Mycase
    Ik kan niet voor Mezza spreken, maar vermoedelijk beseft ook hij dat virtueel afgezeken worden doorgaans duidt op een gebrek aan argumenten bij de afzeiker. Waarom zou je je daar iets van aan moeten trekken?

    1. merlot

     “dat virtueel afgezeken worden doorgaans duidt op een gebrek aan argumenten bij de afzeiker.”

     Je holmaat probeert hier hele dagen andersdenkenden de maat te nemen en af te zeiken.

     En inderdaad, ook hij heeft een gebrek aan argumenten.

  7. meneer cactus

   weet je niet meer wat vrijheid van meningsuiting is tarrel ? er staat geen oproep in de reactie van Jordy hufter

 5. Mezzadra

  “Jordy ging kennelijk compleet door het lint vanwege een verkeersregelaar die op het laatste moment een onverwachte beweging maakte. Dit zou ertoe hebben geleid dat Jordy uit moest wijken en tegen een stoeprand botste. ”

  Het is niet goed te praten maar vanuit de schrik van het moment ook wel enigszins voorstelbaar. Ik denk niet dat een rechter hier heel erg zwaar aan gaat tillen, zeker gelet op de spijtbetuiging van de jongen.

  Hier wordt weer veel ophef gemaakt over weinig.

  1. Ron

   Hahaha
   Zeker gezien de spijtbetuiging, neem jij dat nog serieus ook?

   Sla iemand in elkaar betuig spijt en het is je vergeven.
   Steel een woonboot leeg betuig spijt en het is je vergeven.

   Maar Mezzadra als het bij jou gebeurt neem jij dan genoegen met een ongemeende spijtbetuiging?

   1. Mezzadra

    Nee, Ron, een stevige boete lijkt me wel op zijn plaats.

    1. joey

     mezzo
     Even een ander thema.
     Waarom wissel je zo vaak van nickname?
     Heb je een fobie met mbt namen,of krijg je met elke nieuwe naam een misplaatst gevoel van meerwaarde en/of belangrijkheid tav je eigen persoontje?
     Ik vermoed dat je een autistisch probleempje hebt,en gebrek aan een positief zelfbeeld!

     1. Mezzadra

      Voor zover ik weet heb ik geen ‘autistisch probleempje’, Joey, er is althans nooit iets van dien aard bij me gediagnostiseerd.

      Maar ook als dat het geval zou zijn is dat voor de inhoudelijke discussie niet relevant en het betrekken van een dergelijk persoonlijk feit in de inhoudelijke discussie leidt tot de drogreden ad hominem, een ernstige debatfout.

      Ik vind het altijd vervelend om een nieuwe nickname te moeten kiezen. De oorzaak is nagenoeg altijd een kritische opmerking over een artikel van een redacteur van DDS. Die hebben geen korte teentjes.

      Ik troost me met de gedachte dat dit probleem nagenoeg iedereen die hier post op gezette tijden treft. Ik durf te vermoeden dat dit ook niet jouw eerste nickname is.

     2. Tman

      mezzo
      Niks ad hominem,ik stel iets vast!
      Je geilt continue op een nieuwe naam,dat geeft geeft je klaarblijkelijk een fris en misplaatst zelfvertrouwen,het is in elk geval niet normaal!
      Het is overigens ook oliedom,immers iedereen heeft dat gegoochel met namen,binnen 3 reaguursels in de smiezen!
      Zinloos,gelijk je commentaren.

    2. Buzz68

     Zucht. Maar weer thee drinken dan?

    3. Ron

     Stevige boete?
     Waarvan betalen ze die?
     Juist, van de spullen die ze jatten.

     Stelen en gepakt eerste keer wat vingertjes breken bij herhaling vingertjes eraf.
     Bedreigingen en geweld idem dito.

  2. Marija

   Hoe zou jij je voelen als iemand je vol in je gezicht spuugt?
   Ik zou er moordneigingen van krijgen, goor rot jong.

   1. Beukman

    @Marija
    Ik zou er ook moordneigingen van krijgen, maar een bos bloemen en welgemeende excuses zouden mij ervan weerhouden om daar uitvoering aan te geven.
    Heb jij ook een joods-christelijke opvoeding genoten, @Marija?

    1. Deathspank

     @Beukman je geeft mensen hier op hun flikker. Hoewel ik het met je eens ben dat sommige reacties niet kunnen, begrijp ik heel erg goed “het waarom” mensen zo reageren. Jij bent echter nogal inconsequent, aan de ene kant spreek je mensen belerend toe als het je uitkomt, maar je bent opvallend afwezig als het nodig is. Dit gedrag kennen we uit de politiek, mensen willen geen politiek correctheid maar oplossingen. Zolang je/ze de problemen ontkennen en er niks aan gedaan wordt, heb je wat mij betreft geen recht van spreken. De pot verwijt de ketel die hij zwart ziet.

     1. Beukman

      Ik ben juist bijzonder consequent, @Spank. Ik veroordeel zowel het gedrag van de knul als dat van degenen die hem de benen willen breken. Het wordt me niet in dank afgenomen, maar ik kies nu eenmaal niet snel de weg van de minste weerstand, en sta pal voor mijn principes.

     2. Deathspank

      Het zijn allemaal symbolen, “die knul”, “de benen”, “mijn bericht aan jou”. Dat je verdedigt siert je maar de mensen willen geen woorden maar daden! Willen ze deze dynamiek begrijpen prima, zo niet moeten ze maar op de blaren zitten, ik kan er ook niks aan doen!

     3. Mezzadra

      “Hoewel ik het met je eens ben dat sommige reacties niet kunnen, begrijp ik heel erg goed “het waarom” mensen zo reageren. ”

      Ja, zoals je ook kunt begrijpen dat iemand door het lint gaat als je niet vermoedend fietsend door een rare beweging van een verkeersregelaar tegen een stoeprand kwakt.

      Veel is te begrijpen over onbeheerst gedrag in zo’n situatie maar ik begrijp weinig van mensen die naar aanleiding van dit incident vanachter hun computer racistisch gaan fantaseren over afgrijselijke geweldsdaden tegen een jongen die ze niet kennen, over een situatie waarbij ze niet aanwezig waren en ook de omstandigheden niet kunnen beoordelen.

      Volgens mij ben je dan zeer ziek in je hoofd.

     4. meneer cactus

      Dat je ziek in je kop bent wisten we al tarrel

      Dat je in nagenoeg elk woord racisme ziet is het sylvanasyndroom.
      Pil van Drion kopen ben je uit al je lijden verlost .

     5. Deathspank

      Wie zegt jou dat ik iets goed keur? Ik vind het nogal vervelend als me woorden in de mond gelegd worden! Ik probeer altijd het waarom achter de dingen te snappen, juist achter de dingen die ik afkeur en beschouw dat als kwaliteit. Door een afwezigheid van deze kwaliteit bij onze vertegenwoordigers verbaasd het me dan ook niks dat de samenleving steeds aggresiever wordt. Racist, je moest je diep schamen mr. stigma!

     6. Beukman

      Dat je verdedigt siert je maar de mensen willen geen woorden maar daden!

      Dat blijkt, @Spank. Ik heb op deze pagina en op twitter de meest gore geweldsfantasieën gelezen, vergeleken waarbij dit joch bijkans een halve heilige wordt. Er wordt hier op DDS roedelsgewijs tegen elkaar opgeboden in wreedheid; ziehier de nieuwe politieke correctheid en de druk van de sociale media om elkaar bij te vallen, op het fascistische af.

      Nogmaals: iedereen even tot 10 tellen. De knul heeft aangegeven dat het hem spijt. Hopelijk heeft hij dit ook persoonlijk aan de regelaar laten weten.
      Het is deze regelaar, en niemand anders, die kan en mag bepalen of de knul hiermee vergeven is.
      Wie verlangt naar volksgerichten, moet maar emigreren naar Pakistan of zo.

     7. Deathspank

      @Beukman: Welke gore geweldsfantasieën je op DDS en twitter hebt gelezen vind ik niet zo bijster interessant. Volgens mij gaf ik jou daarnet en volkomen normaal antwoord en moet je kijken wat me in de mond gepraat wordt, over gore geweldsfantasieën gesproken! Het wordt steeds extremer maar dat is precies mijn hele punt. Willen mensen mij begrijpen prima, zo niet hebben ze pech!

     8. merlot

      @ Deathspank: ik begrijp je en ik begrijp ook de mensen die zich te buiten gaan aan “geweldpraat”.

      Het is niet meer dan een uiting van verregaande onvrede over het feit dat dit soort agressors de samenleving vergiftigen en wat nog veel erger is: de overheid die er geen klote aan doet.

     9. Deathspank

      @merlot: Je verwoordt het prima, maar weet je je mag er niks meer van zeggen. @Mezzadra probeert mij de gore geweldsfantasieën van @Beukman in de mond te praten. Wat dat betreft vind ik het gedrag van @Mezzadra nog erger als de “benenbrekers”, die gast had in ieder geval nog iets fout gedaan, ik niet! De beweegreden van iemand kunnen snappen, is totaal iets anders als het gedrag van iemand goedkeuren! En hiermee moet ik discussies voeren?!

     10. merlot

      @ Deathspank: ik ken Mezza digitaal al meer dan ruim 10 jaar en al die jaren draaide hij op tal van fora dezelfde plaat af, met dezelfde dogma’s en dezelfde minachting voor andersdenkenden. En dat dag in, dag uit, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Hij heeft inmiddels letterlijk vele honderden nicknames versleten.

      Trek je conclusies…

     11. Deathspank

      @merlot: De nick @Sandro Mezzadra is wat dat betreft eng goed gekozen!

     12. EU kok

      Meloot oppert: Trek je conclusies…
      .
      De enige conclusie die uit uw verhaal te trekken is, is dat Mezzadra bijzonder consequent is.

     13. Mezzadra

      “ik ken Mezza digitaal al meer dan ruim 10 jaar en al die jaren draaide hij op tal van fora dezelfde plaat af”

      Ik ken merlot net zo lang van diverse fora en heb moeten constateren dat zijn woede en frustratie en zijn neiging onhoudbare standpunten in te nemen door de jaren heen niet is veranderd. Wel is hij steeds verder naar extreem-rechts opgeschoven en ik zag zijn wereldbeeld steeds racistischer worden.
      Wat ook niet is veranderd is zijn gewoonten opponenten in de discussie uit te schelden en ze psychiatrische stoornissen toe te schrijven. Ik zie het als uitingen van onmacht.

     14. merlot

      Ik zal niet lichtvaardig iemand een psychiatrische stoornis toeschrijven.

      In jouw geval ben ik er echter 100% zeker van en heb dat al vele malen uitvoerig onderbouwd. Wil je dat ik dat nog een keer doe?

      Arme man, zoek toch eens een keer professionele hulp in plaats van al je tijd op een blog te verspillen waar 95% van de deelnemers jou uitkotst.

      Dat is toch zonde van je leven?

     15. Mezzadra

      “Ik zal niet lichtvaardig iemand een psychiatrische stoornis toeschrijven.
      In jouw geval ben ik er echter 100% zeker van en heb dat al vele malen uitvoerig onderbouwd. Wil je dat ik dat nog een keer doe?”

      Als je jezelf voor schut wilt zetten zou je dat kunnen doen.

      Hoe vaak moet je nog worden uitgelegd dat de persoonlijke kenmerken van een reaguurder er in de inhoudelijke discussie niet toe doen en in elk geval geen valide inhoudelijk argument kunnen opleveren?

     16. Dik

      Floris heeft het hier 100+% bij het juiste eind!

     17. merlot

      “Hoe vaak moet je nog worden uitgelegd dat de persoonlijke kenmerken van een reaguurder er in de inhoudelijke discussie niet toe doen en in elk geval geen valide inhoudelijk argument kunnen opleveren?”

      Ik gebruik het ook niet als inhoudelijk argument in discussies.

      Hoe vaak moet jou dat nog worden uitgelegd?

     18. Mezzadra

      “Ik gebruik het ook niet als inhoudelijk argument in discussies.”

      Het is ook geen inhoudelijk argument, merlot, maar de meeste bijdragen van jou betreffen wel persoonlijke diskwalificaties. Kennelijk beschouw je die ad hominem beweringen als relevant.

    2. meneer cactus

     gutmensch bekman komt weer anderen de maat nemen met zijn hypocriete linkse selectieve verontwaardiging

    3. Mars020

     @Beuk, dan mag hij wel heel snel naar de bloemist rennen, want als hij mij in mijn bek spuugt, maak ik dat gedrocht direct af. Verder heeft een Joods of Christelijke opvoeding daar niks mee te maken. Hij is moslim en heeft toch ook overal schijt aan… Moeten wij ons dan inhouden?..

   2. Mars020

    Ik had dat gedrocht helemaal de tering gerost en over hem heen gepist.

  3. Mars020

   @Lao, als die kansparel een beetje op het verkeer had gelet en niet met zijn telefoon zat te spelen, had hij de situatie op tijd in kunnen schatten. Verder zijn kansparels empathieloos, dus dat schrikken zal wel meevallen. Dit soort debielen gebruiken iedere situatie om de boel te laten escaleren. Ze zijn namelijk gek op ruziemaken en dreigen. Als er bijvoorbeeld een brug openstaat, dan moet de bruggenwachter het ontgelden en wordt diegene bedreigt. Kortom het is gewoon teringvolk en ongedierte.

  4. Mycase

   Dat jij het nog niet zat bent om iedere dag zo afgezeken te worden .
   Het geeft wel aan hoe dik die balk voor je harses is dat weer wel .

  5. Mars020

   Hij heet geen Jordy… Het is een mocro!…

  6. Mars020

   Zou deze kansparel op precies dezelfde manier gereageerd hebben, als Rico Verhoeven voor hem stond?. Had deze islamitische held hem dan ook bedreigt?. Had hij hem ook in zijn bek gespuugd?.

 6. Mars020

  Hij wilde gewoon een beetje stoer doen tegenover dat wijf. Hij ziet er uit als een lulletje, door dat brilletje en hoopt op deze manier indruk te maken. Ik had dat brilletje in model gevouwen en in zijn reet gepropt.

 7. meneer cactus

  Als het K-woord meermaals valt weet je direct wat voor vlees je in de kuip hebt

 8. C.A.Barstow

  Ik denk dat dat Haagse schoffie, in plaats van al dat slappe hersenloze linkse gelul dat tot niets lijkt dan het kweken van watjes en slappelingen,
  een ongelooflijk pak op zijn donder moet hebben.
  Dat hoort namelijk ook bij opvoeden.

  1. Korporaal Monty

   Lijfstraffen zijn zo gek nog niet.
   Of begrijp ik je verkeerd?

   1. joey

    monty
    Niets mis met een flink pak slaag!
    De anti autoritaire opvoeding was en is een gemakzuchtige linkse miskleun!

 9. Mar

  Uit de oproep Doneer aan DDS:

  “We hebben altijd een duidelijke rechts-liberale signatuur gehad en zijn daar trots op. Rechtdoorzee, maar niet grofgebekt. Gebalanceerd, maar niet objectief. Dat is de DDS-methode!

  Het zal wel een generatiekloof zijn. Als ik zo de taal lees die hier gebezigd wordt, vraag ik me serieus af wat heden ten dage wordt verstaan onder ‘niet grofgebekt’.

  1. Beukman

   Ook op dat “gebalanceerd” valt wel wat aan te merken.

  2. meneer cactus

   zeker , gebalanceerd ben je niet bekman als extreem linkse activist

 10. Vliegenvanger

  Als ik daar verkeersregelaar was geweest had dat stuk vuilnis na het spugen naar zijn scooter kunnen kruipen, als hij dat nog zou kunnen. Dat tuig denkt overal mee weg te komen. Wanneer gaat onze regering van watjes dit nou eens zwaar aanpakken. Denk dat straks iedereen met een wapen op zak loopt. Niemand is meer veilig in dit gods verklote land, mede door een regering van linkse wegkijkende mong*len.

  1. Punt50

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 11. RS

  een marokkaan die Jordy heet ???

  1. ZiggyStardust

   Zijn echte naam is Oualid el B.

   1. Mars020

    Klopt, maar dat willen Lao en Beuknicht niet inzien. Die blijven maar roepen, dat het geen mocro is uit Riffistan.

    1. Beukman

     Kun je me even aanwijzen waar ik beweer dat deze knul geen Marokkaanse roots heeft, @Mars?

     1. Mars020

      Je holmaat in ieder geval wel en jij lult continu met hem mee. Jullie zijn net een eeneiige tweeling. Verder zijn jullie wereldvreemd en hebben jullie een IQ, gelijk aan de schoenmaat. Daarom hebben jullie samen zoveel begrip voor tuig uit het Rifgebergte. Soort zoekt soort.

     2. Beukman

      Je holmaat in ieder geval wel en jij lult continu met hem mee. Jullie zijn net een eeneiige tweeling.

      Tja @Mars, als jij uitspraken van Mezza aan mij toeschrijft, is het nogal wiedes dat je ons beschouwt als eeneiige tweelingen.
      Ik zou zeggen: erken dat je fout zat, daarvoor is het niet te laat.

   2. Kretoloog

    Met de B van boerenlul.

 12. Jack Flash

  Gewoon een dikke boete laten betalen en bij de tweede keer het drievoud.Probleem opgelost en de mug wordt geen olifant meer.

 13. Duckday

  Waardeloos persoon Zich verschuilen Als het de juiste persoon was gaat hij openlijk zijn excuus aan bieden ook die persoon achterop Ik denk dat nu de angst bij hem een grote rol zal gaan spelen en zijn excuus een wassen neus zal zijn

 14. merlot

  Moraalridder Beukman geeft weer een staaltje “deugen” ten beste.

  Z’n holmaat probeert dat ook te doen, alleen is hij niet geloofwaardig. Beukman krijgt van mij nog het voordeel van de twijfel.

  1. Mezzadra

   “Z’n holmaat ”

   Merlot toont zich goed thuis te voelen bij de proleten waar Beukman op doelde.

   Daar zal hem de schoen we wringen als het fatsoensnormen worden voorgehouden.

   1. Mezzadra

    we = wel

   2. merlot

    Jij weet helemaal niet wat fatsoen is. Psychopaten hebben immers geen geweten.

    Jouw moraalridderij is een pure act.

   3. Mars020

    Zit die schoen van Beukman een beetje te strak in je hol?..

   4. Bosche draak

    Jij moet je grote mond houden miskraam, met je eeuwige gestook.
    Beukhoeah kan je handje nog zo lang vasthouden maar etters als jullie hebben nul nut…

 15. Jumping

  Een product van de goedwillende Joop den Uyl.

  Iemand die een persoon die zijn werk doet in zijn gezicht spuugt is het laagste van het laagste.

  Niks geen bedreigingen naar die aso, maar gewoon noem zijn naam zet hem te kijk.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Bedankt. Lubbers / Kok / Balkenende / Rutte.

 16. merlot

  Hierbij een link naar Dumpert waarin dit gifkikkertje zich bekend maakt als Qualid El B:

  htt*s://media.dumpert.nl/foto/98c67c0b_spuug.png.png

  Bij het AD maakte hij zich bekend als Jordy. Dat was óf een leugen óf het AD probeerde z’n Marokkaanse achtergrond te verhullen.

  Zo, weten we dat ook weer. Het was dus een kutmarokkaan.

  1. Beukman

   Ik neem aan dat jij het “begrijpelijk” vindt dat de familie van deze knul nu wordt lastiggevallen, @merlot?

   1. merlot

    Geloof jij dat, Beukman?

    Dat zegt dit kanselpareltje wel maar ik geloof hem niet.

    Dumpert was namelijk zo netjes om zijn achternaam niet te vermelden.

   2. Mars020

    En terecht, want ze hebben gefaald met de opvoeding.

   3. Punt50

    Van mij mag deze “spuugknul” meteen door de gehaktmolen.

 17. merlot

  De verklaring voor de agressie van kutmarokkanen:

  “Sennels werkte tien jaar met honderden jeugddelinquenten, moslims en niet-moslims. Uit zijn ervaring besluit hij dat de islamitische cultuur een slechte invloed heeft. Waarom? “In de westerse cultuur worden boosheid en agressie als een teken van zwakte gezien. Je moet er je gevoelens beheersen. Maar mijn islamitische patiënten accepteerden agressie echter als gewoon, ze vonden het gerechtvaardigd bij conflicten. Niet-agressieve personen werden gezien als zwak, als te laf om hun eer te verdedigen. Die klemtoon op het verdedigen van de eer is een tweede verschilpunt tussen beide groepen”.

  Een derde verschil betreft de idee van zelfverantwoordelijkheid. Sennels: “Een westerling vraagt: “Wat deed ik verkeerd?”. En dan kan je beginnen met hem te veranderen. Een moslim heeft de neiging heeft om te zeggen: “Wie heeft mij dit aangedaan?”. Als je de oorzaak van je problemen vooral ziet in factoren buiten je zelf, ben je niet gemotiveerd om aan jezelf te werken. Daarom zijn er in islamitische landen dan ook zo weinig psychologen en therapeuten.”

  Verder vreest Sennels dat de ongelijke behandeling van mannen en vrouwen in de islam tot agressie bij mannelijke moslims leidt, meer dan bij niet-moslims.”

  1. M de ruyter

   Wow! Dit herken ik persoonlijk in mijn omgang met moslims! Ik werd een keer agressief, en ik dacht oei nu zal je het hebben. Maar nee ik werd juist voor “vol” aangezien!

   1. merlot

    Nicolai Sennels analyseert briljant.

    Je kan zeker wel raden wat links met z’n analyses doet?

    NIETS. Ze plakken hem het etiket “islamofoob” op en klaar is linkse keessie.

 18. Punt50

  Dat die tyfus mocro dat heeft overleefd is een wonder. Ik had ter plekke zijn nek gebroken!

  1. Mars020

   @Punt50, in je bek gespuugd worden, door een rifaap is inderdaad een reden om zijn nek te breken. Dit om herhaling te voorkomen en een voorbeeld te stellen. Linkse nichten, laten zich graag door mocro’s in hun bek spugen, maar normale mensen niet. Bij mij had dat gedrocht in ieder geval een vet probleem gehad.

   1. Mezzadra

    “in je bek gespuugd worden, door een rifaap is inderdaad een reden om zijn nek te breken”

    Het blijft verbazen dat DDS dit soort vreselijke teksten niet censureert.

    1. Mars020

     Zolang jij en of Beuklul dit soort teksten vreselijk vinden is er niks aan de hand. Wij op DDS hechten alleen maar waarde aan reacties van mensen, die bij hun volle verstand zijn. Wegkijkers en ontkenners hebben we al genoeg in Nederland.

     1. Bosche draak

      Viespeuk mezzie knielt al bij voorbaat om rif rochels te vangen met z’n slettemondje, beukhoeah moet dat altijd van hem filmen.
      Kunnen ze het thuis nog eens terugkijken terwijl ze hem lekker door hun pincetjes laten gieren.

 19. Rud56

  Deze kansenparel is totaal ongeschikt als bestuurder van een tweewielig voertuig.
  Laat staan als hij over enige tijd als bestuurder in een auto zal stappen. Maar ja, er bevinden zich al zoveel idioten op de weg, kan deze ook nog wel bij.

  En voorgeschreven en opgelepelde excuses doen het altijd goed bij onze rechtelijke macht, die trappen daar vol in! Die kennis heeft deze leeghoofdige kansenparel wel. Dat wél!

  Hopelijk wordt er aangifte gedaan zodat dat gajes flink in de buidel kan tasten, een celstraf zal er toch niet voor hem inzitten. Voor de samenleving is het dan wel een geluk dat hij dan een aantekening krijgt, handig voor in de toekomst.

  By the way, hopelijk wordt ook de herkomst van zijn scooter nagegaan, bij dit soort mens (of ras?) wil dat té vaak nogal een anders zijn dan verwacht!

  En uiteraard een dikke pluim (dus geen fluim) voor die verkeersregelaar!

  1. Mars020

   Daarom rijden dit soort mafkezen normaal gesproken rond op een ezel of kameel. Als ze zelf moeten denken en sturen tegelijkertijd, gaat het altijd mis. Een ezel of kameel had in deze situatie gewoon gestopt. De bestuurder laat al het denkwerk over aan het vervoermiddel en er is niets aan de hand. Mocro’s zijn nu eenmaal niet geschikt om moderne voertuigen te besturen, want dan moeten ze zelf op tijd ingrijpen en nadenken. Dat kan iedereen zien op bijvoorbeeld de ringweg A10, waar mislukte kansparels er iedere dag een teringzooi van maken.

 20. struisvogelpolitiek

  Heel veel reacties over dit item. Maar laten wij het eens over zijn scooter hebben, die is toch niet gejat hoop ik. (:

 21. Kristalix

  Daar zijn ze weer lieve mensen.

  Het land uit schoppen. Keihard.

 22. Baron von Munchhausen

  Is Krikke Burgemeester in Den-Haag?
  Krikken in bed doet ze liever!

  1. Mars020

   Krikke kan alleen maar kansloze figuren in het nest krijgen, vandaar de voorkeur voor islamietjes.

 23. Veteraan

  Kernachtige laatste alinea, helemaal mee eens Wout.
  En Jordy, iets zegt mij dat het schelden en spugen niet het enige asociale van jou is.
  Met een risico van nog geen 1 % op een misverstand gok ik dat je gewoon een ordinaire foute allochtoon bent. Dus val maar lekker dood.
  Ook als je een Tokkie bent met een rare achternaam trouwens.

  1. merlot

   “Met een risico van nog geen 1 % op een misverstand gok ik dat je gewoon een ordinaire foute allochtoon bent.”

   Je hoeft niet te gokken. Hij heet geen Jordy maar Qualid El B. Zie hierboven.

 24. Peter Loosduinen

  Weet iemand het adres van dit stuk stront ?

 25. Mars020

  Glibberige Lao en Beukman, gebruiken ook altijd spuug bij elkaar. Daarom zijn ze zo positief over die mocro. Soort zoekt soort….

  1. Siemien

   Se* met kinderen vinden ze aandoenlijk..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.