Ach gossie, Haagse Oualid (21) krijgt doodsbedreigingen vanwege bespugen verkeersregelaar

Geen categoriesep 07 2019, 12:00
Op een Dumpert-filmpje is te zien hoe een 21-jarige knaap uit Den Haag compleet uit z'n slof schiet tegenover een verkeersregelaar. Na wat grove taal en fysieke bedreigingen loopt hij weg en bespuugt hij de verkeersregelaar. Nu loopt Oualid te janken dat hij doodsbedreigingen krijgt.
Oualid ging kennelijk compleet door het lint vanwege een verkeersregelaar die op het laatste moment een onverwachte beweging maakte. Dit zou ertoe hebben geleid dat Jordy uit moest wijken en tegen een stoeprand botste. Dan is de enige normale en logische reactie natuurlijk om af te stappen, te gaan schelden en te dreigen met fysiek geweld!
De verkeersregelaar blijft echter lange tijd rustig en laat zich de kop niet gek maken. Uiteindelijk geeft hij wel een duw maar op de beelden is duidelijk te zien dat daar heel wat voor nodig is geweest om de man zover te krijgen.
En nu is het janken geblazen voor Jordy. Hij krijgt doodsbedreigingen en men roept op om zijn naam, foto en adresgegevens te delen. Als een kat in het nauw (en waarschijnlijk op advies van een advocaat) reageert Oualid als volgt:

"Ik neem het mezelf heel erg kwalijk dat ik zo reageerde en uit mijn slof schoot. Het is flink uit de hand gelopen, dat spugen had ik zeker niet moeten doen. Ik respecteer alle verkeersregelaars."

Nee Oualid, krijg jij maar fijn de tering. Als het aan mij had gelegen kreeg die verkeersregelaar vrij spel en had hij je de knieën mogen verbrijzelen. Met je achterlijke gedrag. Wat mij betreft ben jij gewoon af, met je kut excuses.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten