DDS-columnist Jan Roos in elkaar geslagen voor eigen huis! ‘Lichaam bont en blauw’

Het is helaas niet nieuw dat journalisten, columnisten en opiniemakers om de haverklap bedreigingen krijgen van een stel malloten. Maar dat het nog een stapje verder kan gaan, hebben we gisteravond kunnen meemaken. Jan Roos, onder meer columnist van De Dagelijkse Standaard, is voor zijn eigen huis in elkaar geslagen.

Dat maakt hij kenbaar via zijn pagina op Twitter, waar hij regelmatig op actief is. Hij zegt dat z’n neus ‘waarschijnlijk gebroken’ is.

“Zojuist in elkaar geslagen voor mijn eigen huis. Bont en blauw, neus waarschijnlijk gebroken.”

Jan Roos heeft inmiddels een reactie gegeven aan De Dagelijkse Standaard en doet een boekje open over wat er gisteravond voor zijn huis heeft plaatsgevonden.

‘Ik ben redelijk flink in elkaar geslagen. Ik ging pizza halen en werd in het donker aangevallen. Bril van m’n hoofd, zag niks dus kon weinig beginnen. Eén gozer die waarschijnlijk op vechtsport zit’, voegt Jan eraan toe. Verder laat hij weten wat de verwondingen zijn. ‘Een blauw oog/jukbeen en mijn lichaam is bont en blauw. De politie is gisteren gelijk gekomen, maar kunnen weer weinig.’ De ex-politicus denkt niet dat dit een toevallige ontmoeting is geweest, want ‘hij kende ook mijn naam’.

Gelukkig reageert Jan zoals we hem kennen en blijft hij ‘strijdbaar zoals altijd’.

Het is werkelijk waar te treurig voor woorden dat zoiets in Nederland kan gebeuren. Je hoeft er tegenwoordig niet veel voor te doen om je mailbox vol te laten stromen met doodsbedreigingen, wat ook geen pretje is. Maar dit soort taferelen gaan alle perken te buiten! Hopelijk worden de daders snel gepakt. Wij wensen onze collega Jan veel sterkte toe!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

95 reacties

 1. B. Pascal

  De tijd lijkt aardig op die van de jaren 30, Duitsland vorige eeuw.
  Toen de knokploegen onder leiding van een man met een kleine snor ook iedere andere mening weg sloegen.

  Ook de grootste muur bezwijkt, als men lang met een moker slaat.

  1. Joshuak

   En waar waren zij een reactie op? Oh ja de communistische bewegingen en de communistische revolutie in Duitsland in 1919.. En beide hadden dezelfde techniek..

   Eerdere bikeenkomsten werden juist altijd verstoort door die communisten wat eindigde in extreem veel geweld.

   Geschiedenis lijkt zich inderdaad te herhalen.. Want waar die stink communisten zijn zullen de fascisten ongetwijfeld volgen om de tegenstanders van die beweging in zich op te nemen.. Terwijl communisten hetzelfde doen maar dan bij de tegenstanders van de fascisten..

   Als je de geschiedenis mag geloven zal dit inderdaad snel erger worden.. Denk aan de “years of lead” in Italië rond de jaren 70. Waar extreem rechts en extreem links het publiekelijk aan het uitvechten is en de media, justitie en politiek alle geloofwaardigheid hebben verloren en dus machteloos zijn in de poging het te stoppen..

 2. EU kok

  Jan Roos, die een boete van 750 euro gekregen voor het mishandelen van een 16-jarige jongen op het terras van een café in Bergen, heeft zijn gelijke ontmoet.
  Kan verkeren.

  1. Kleptomaantje

   Pfffffrrt en weer digitaal scheetje van onze eu cock….
   Pfffffrrrt

  2. Vit

   Wist ik niet, vertel eens eventueel met een linkje.

   1. EU kok

    h**ps://nos.nl/artikel/2279171-jan-roos-beboet-voor-slaan-16-jarige-jongen-op-terras.html

    1. Vit

     Zie verderop mijn reactie op Mezzadinges die er al mee kwam.

  3. tonna

   @kok:
   Dat is uit de context!

  4. ZiggyStardust

   Vertel het hele verhaal eens Kokkie, hier op DDS zijn wij dol op herhalingen.

  5. Joshuak

   Dus we vindt dat je geweld met geweld moet oplossen?

   Prima als je dat wilt, maar het is een gevecht dat je gaat verliezen geloof me maar.. Of is geweld alleen een toegestane oplossing als het om jou politieke tegenstanders gaat terwijl het schandalig is als het bij jou “team” gebeurd?

   Want als je dit prima vindt, dan moet je het ook normaal vinden wat hij op dat terras deed.. Anders zal dat natuurlijk extreem hypocriet zijn..

   Je kan niet van 2 kanten zijn.. Of politiek geweld is prima of het is dat niet..

   Als jij nu niks zegt, mag je ook niks zeggen als iemand van Denk, Groenlinks of Artikel 1 bijvoorbeeld een keer bont en blauw thuiskomt want jullie hebben de toon van geweld gezet..

   Onthoud dat goed in die domme kop van je de volgende keer als je probeert te zeiken op geweld van de rechter kant

   1. Dik

    Cock (met ‘ck’) komt hier niet om te zeiken, hij komt hier om zijn digitale prostaatplasje te doen.

 3. Marija

  Jan, in de eerste plaats heel veel sterkte en beterschap.
  Iemand die de waarheid nog durft te vertellen loopt gevaar in dit land.
  Blijf strijdbaar en hou vol.
  Je bent een van de weinigen die zijn mening nog durft te geven in dit gekken-land.
  ik hoop dat de lafaard die die deed wordt gepakt en zwaar gestraft.

 4. Beukman

  Het is werkelijk waar te treurig voor woorden dat zoiets in Nederland kan gebeuren. Je hoeft er tegenwoordig niet veel voor te doen om je mailbox vol te laten stromen met doodsbedreigingen, wat ook geen pretje is.

  Ik wens Jan Roos veel sterkte bij het verwerken van dit deze aanslag op het vrije woord, en hoop dat hij nu beseft wat de afgelopen 10 jaar zijn eigen bijdrage is geweest aan het met doodsbedreigingen vol laten stromen van andermans mailboxen.

  1. ZiggyStardust

   Leg eens uit, wat is zijn bijdrage geweest aan het met doodsbedreigingen vol laten stromen van andermans mailboxen? Heeft hij ze zelf geschreven of zo? Je hebt het eerst over vrije woord, maar daarna beschuldig je hem. Beetje vreemd toch?

   1. Beukman

    Dat vrije woord was ironisch bedoeld.
    Met het vrije woord moet je verantwoordelijk omgaan, een kunstje dat Roos niet beheerst. Hij heeft een slijmspoor achtergelaten van akelige, grappig bedoelde racistische opmerkingen, s*eksistische shit en dreigementen. Hij rende met een camera en een microfoon een Surinamer achterna terwijl hij treiterend “Zwarte Piet!” riep. Tot diens brievenbus aan toe. Hij greep vrouwen bij hun borsten (link gegeven), wat niets anders is dan s*ksueel geweld, sloeg een onschuldige knul van 16 een hersenschudding en bijna een tand uit de mond (Roos is hiervoor veroordeeld), en loopt af en toe rond in een nazi-pakkie. Hij scheldt homo’s en Marokkanen uit. Ondertussen piept de man om zich heen dat hij zich zo bedreigd voel.
    Krijgt ie nu zelf eens een tikkie. Tenminste, als het waar is. Mag niet, laat dat duidelijk zijn.

    Roos bezorgt mij een weeïg gevoel. Hij maakt de soort man te schande.
    Ik wens de heer Roos nogmaals beterschap toe, en hoopt dat hij op zijn ziekbed tijd weet te vinden tot enige zelfreflectie.

    1. ZiggyStardust

     Ik vind dat Roos wel verantwoordelijk met het vrije woord omgaat. En het vrije woord is het vrije woord. Hij roept niet op om iemand geweld aan te doen. Dus wat is nu zijn bijdrage geweest aan het met doodsbedreigingen vol laten stromen van ander mans mailboxen? Alleen degene die de bedreigingen uit is schuldig, niet een journalist wiens manier van werken jou of mij niet aanstaat.

     1. Beukman

      Hij loopt mensen te treiteren en te jennen, al dan niet gewapend met een camera en een microfoon. Hij scheldt ze uit en maakt ze belachelijk. Roos is de typische pestkop van het schoolplein.

      Als jij in het Feijenoordstadion gaat lopen roepen dat R’dammers mietjes zijn en schlemielen en je rolt ook nog een spandoek uit met die strekking, maak je voluit gebruik van je recht op een vrije meningsuiting.
      Stel iemand timmert je vervolgens in elkaar, ga je dan ook zielig lopen doen dat die R’dammers nergens tegenkunnen?

     2. Mezzadra

      Eens, Beukman, als je alles doet wat mogelijk is om groepen tegen je in het harnas te jagen moet je niet vreemd opkijken als iemand een keer verhaal komt halen.

      Een wetmatigheid die ook Wilders zich wel eens zou mogen realiseren.

     3. Bender

      Dan mag jij ook wel uitkijken Quispel jij jaagt ook iedereen tegen je in het harnas, ik hoop dan ook dat jij ook eens een goed pak slaag krijgt van iemand.

     4. Kim Verlouw

      Ok, wie slaat Mezzadra een gebroken neus?

      Hij vindt dat hij dat verdient.

     5. ZiggyStardust

      Geeft Mezzadra mij hier nu een vrijbrief om pxdofielie verheerlijkende figuren iets aan te doen?

     6. Mezzadra

      Nee, geweld is nooit goed te praten maar daarmee ben je niet ontslagen van je eigen verantwoordelijkheid, zeker niet als je een journalist bent.

     7. merlot

      “Hij loopt mensen te treiteren en te jennen”.

      Ja Beukman, hier op DDS is er ook zo een.

      Maar die mag jij graag.

      Je meet met twee maten, vuile hypocriet.

     8. Ron

      Beukman en Mezzadra.

      Jullie beide zetten jullie zelf nu compleet buiten spel en maken wederom heel duidelijk dat jullie reacties inhoudsloos gewauwel zijn om enkel en alleen maar tegendraads te zijn.

      Voor het geval jullie het niet snappen,
      Jullie zeggen dat Jan Roos dit over zichzelf heeft afgeroepen door te treiteren.
      OK mag je vinden, dat je dan vind dat iemand hem in elkaar mag slaan mag je ook je mening over hebben.

      Wat jullie niet meer moeten doen dan is het verdedigen van de moslims die de boel te lopen verzieken, treiteren en op stelten zetten als die een koekje van eigen deeg krijgen.

      Recent voorbeeld, is jullie verdediging voor die Quadil die duidelijk loopt te treiteren maar volgens jullie zielig is omdat hij kritiek krijgt. Nee nee meegaand met jullie filosofie over Jan Roos is dat ook Quadil zijn eigen schuld.

      Voor eens en altijd af.

    2. ZiggyStardust

     Mezzadra: ‘daarmee ben je niet omslagen van je eigen verantwoordelijkheid’. Dan moet jij ook niet opkijken dus als er eens iemand verhaal komt halen. Het zijn je eigen woorden Mezzadra.

     1. Beukman

      Ik ben in ieder geval blij dat iedereen nu inziet dat borstknijper Roos er bijna om smeekt om eens te worden aangepakt.

     2. Meriadoc Brandebok

      @ZiggyStardust

      U lijkt te suggereren dat er reageerders zijn die het p*edofielie verheerlijken. Dit is echter niet het geval. Het is een fabeltje dat door oppertrol Dik is verspreidt, naar aanleiding van een valse beschuldiging door een inmiddels vertrokken mede-reageerder.

     3. ZiggyStardust

      @meriadoc. Ik heb hier met Lao Tse zelf een discussie over gehad. Het is helaas geen fabeltje verspreid door wie dan ook.

    3. Punt50

     @ Beukfiguur

     “Roos bezorgt mij een weeïg gevoel. Hij maakt de soort man te schande.”

     Hij is meer man dan jij ooit zal zijn linkse pislamknuffelaar.

 5. tonna

  In Nederland moet iedere burger zichzelf uit lijfsbehoud bewapenen!
  Dat is eigenlijk te gek voor woorden,maar het kan niet anders,en je hoeft er echt niet Jan Roos voor te heten!
  Dagelijks worden onschuldige burgers gemolestreerd of aangevallen met een mes,zie de media er op na!

  1. Beukman

   Ook alle vrouwen zou ik willen adviseren om binnen te blijven als borstengrijper Roos in de buurt is.

   krapuul.nl/cultuur-2/media-blog/2549816/de-publieke-aanrandingen-door-jan-roos/

   1. ZiggyStardust

    Krapuul, de Fenixx van extreem links.

    1. Beukman

     Kan wel wezen, maar beeld en geluid zijn echt.

  2. Vliegenvanger

   Tonna, je hebt helemaal gelijk. Je eigen bewapenen is de beste oplossing tegen dat linkse geweld. Als je iets zegt of doet wat ze niet aanstaat slaan ze je in elkaar of nog erger. Korte metten er mee maken, is de beste oplossing. De regering staat er bij en kijkt er van weg. De laffe bende.

   1. Mezzadra

    “Je eigen bewapenen is de beste oplossing tegen dat linkse geweld. ”

    Het is ook dringend noodzakelijk. Dagelijks vallen in Nederland doden en gewonden door links geweld.
    Het moet niet gekker worden!

    1. Dik

     Aldus de aandoenlijke, hij koestert warme gevoelens voor kleine kinderen en verdedigt de belangen van pédoclubs. Hij heeft zijn digitale scheetje weer gelaten.

    2. meneer cactus

     je begint het te begrijpen tarrel. Het linkse geweld is duidelijk zichtbaar geworden in het Wilders proces. Verachtelijke lui die linkse populisten

 6. Bender

  Gewoon een afgerichte Mechelse herder aanschaffen Jan, die je belagers de strot afbijt op commando, succes verzekert.

  1. Abdul is Lam

   Mijn Mechelaar is niet afgericht, maar grijpt ook op commando, zit in het aard van dit hondenras.Scherp en trouw van nature.
   Voel me een stuk veiliger met mijn honde vriend, heeft trouwens een pesthekel aan zandbak bewoners.

   1. Bender

    Dat kan je dat ras aanleren hè om een hekel aan die zandnegers te hebben, als de dood zijn zij ervoor en lopen in een wijde boog om je heen, prachtig om te zien!

  2. EU kok

   Quote : Gewoon een afgerichte Mechelse herder aanschaffen
   .
   Ken iemand met een Joodse herder.
   Werkt heel anders.

   1. Seneca

    @eu kok
    wat ben je toch een misselijk kereltje. je moet en zal je stokpaardje berijden. als je je maar negatief over Joden kan uitlaten. je bent een smerig hondsvot.

 7. Mezzadra

  ht*ps://www.nu.nl/achterklap/5829075/jan-roos-moet-geldboete-betalen-na-mishandeling-zestienjarige-jongen.html

  1. Vit

   @Mezzadra

   “Roos zelf zegt te zijn bedreigd en uitgescholden door een groepje jongeren. Hij verklaart dat hij zich in het nauw gedreven voelde en in een reflex een afwerende beweging heeft gemaakt.”

   Ik ken dat want is mij ook overkomen bij een flappentap, ik heb alleen niet gewacht tot die kansenparel was opgestaan.

   1. Vit

    Ps, voordat je het weet is een aanvaller slachtoffer dus je moet niet gaan afwachten.

   2. Vit

    Voor ongenode gasten is het ook beter als ze ergens gevonden worden.

   3. Mezzadra

    Stoer hoor.

    1. Peter Oudshoorn

     Wat is er stoer, Mezza?

     Vit doet feitelijk verslag van een persoonlijke ervaring met ongedierte.

    2. Vit

     @Mezzadra

     Gevechtstechnieken opgedaan in het leger hoe lang geleden ook verleer je nooit.

  2. Dik

   De aandoenlijke, hij dankt God voor de moord op Fortuyn, hoopt dat ISIS blijft bestaan, noemt fantaseren over seks met kinderen, waar hij overigens warme gevoelens voor koestert, aandoenlijk, heeft zijn dagelijkse digitale scheetje weer gelaten.

   1. Mezzadra

    Dik wil weer graag over seks met kinderen praten.

    Waarom krijgt deze man geen passende hulp?

   2. Top

    Aldus, sprak de glibber, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, foute en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigzins om hem te bekommeren. Mijn laatste zin voor vandaag, zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.
    Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak. Je hebt hem financieel al 24/7 op je rug zitten.

    1. Dik

     Topper!

 8. Jumping

  Dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Het wachten is op de volgende mishandeling, van uit de Linkse hoek.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Anders denkenden dan Links, zijn vogelvrij.

  Sterkte Jan Roos.

  1. Response

   Eens.

  2. Mycase

   Kom bij mij in Portugal wonen heerlijk land geen onruststokers hier

   1. EU kok

    Ah, wat lief.
    Mycase neemt een gevoelsvluchteling op.
    Bloemen voor die man.

 9. Jack Flash

  Veel geweld op een dag gisteren.Inderdaad Jumpin.Keiverrot zootje hier.Blijf het maar zeggen.Sterkte Jan.

 10. Julian

  Raar verhaal… aangevallen door één persoon. En we zijn op zoek naar de daders…”De politie is gelijk gekomen maar kunnen weer weinig”… Hoe zou het beter kunnen Jan? Politie op elke straathoek. Natuurlijk moet de politie bij elk incident aanwezig zijn anders doen ze hun werk niet goed..

 11. Mar

  Slecht voor de lijn, Jan Roos. ’s Avonds laat een pizza naar binnen werken.

  1. ZiggyStardust

   Het was een pizza calamiteiten denk ik.

 12. Decca

  Beterschap. We zijn door dit voorval met de neus op de feiten gedrukt. Nederland is kei verrot en van GOD los.
  alleen tuig heeft hier nog een overheersende grote bek. Misschien komen dhr Klaver en dat kind van D 66 wel met een bloemetje langs. Of die rooi rakker van de P v d A. Kop op joh.

  1. Watcher

   ”en van GOD los”

   Tja op zondag pizza bestellen en nog gaan afhalen ook.

   Dat is de goden verzoeken….

 13. Crassus

  De recherche kan toch eenvoudig de kolommen van Jan natrekken op DDS om aanknopigspunten te vinden. Dat ze er weer niks meekunnen is voorbarig.

 14. Veteraan

  Een allochtoon zie je ook slechter in het donker.

  1. Trude Herr

   Ogen zie je altijd. Zelfs met een Boerka aan.

   1. toetssteen

    @Trude
    Maar ziet u ook of het een man of een vrouw is? U moet de geschiedenis eens nalezen!
    Treed elkaar tegemoet met treed elkaar tegemoet met open handen.

 15. Vit

  Ik weet niet of dit Marokkanen waren maar dit is een zeer sociaal volk, zij komen met zo’n 10 man om je heen staan en vragen dan of je problemen hebt.

  1. Trude Herr

   Buren bij mij in de buurt (Marokkanen) waren het getreiter van de autochtone jongeren zo zat, dat ze zelf een hond hebben aangeschaft. De voortdurende vernielingen aan beplanting, poep in de brievenbox e.d. hielden niet op. Voor de vrouw die alleen thuis is overdag. Ik zag hoe de hond getraind werd. Het dier werd tegen de grond gedrukt en op de rug gekeerd en leerde commando’s aan. Hij gaat voor je op de grond liggen en je verzet geen stap meer.

   1. Vit

    Terugkeer naar het land van afkomst is in dat geval een goede optie.

    1. EU kok

     Het was gewoon een Nederlandse herder met Duitse voorouders

   2. Zozo

    Mooi uit je duim gezogen, soepkip. Je moet schrijver worden. Ga maar achter de mannen aan en eet niet teveel chocolade!

   3. ZiggyStardust

    Trude Herr, bij mij in de straat precies hetzelfde. Marrokaans gezin werd gepest en hebben toen een vals wild zwijn aangeschaft en afgericht om zich te beschermen. En hij haalt ‘s ochtends zelfs de krant uit de brievenbus! Ze zijn inmiddels zo aan hem gehecht dat ie iedere nacht tussen hen in in bed slaapt. Hun jongste kind rijdt altijd rondjes op de rug van het zwijn door de straat, wat altijd erg leuk is om naar te kijken haha. Pfffffffffffffff

 16. Bolkestein

  Tijd voor gerichte wraakacties tegen de goedpratende linkse trollen hier op dit blog. Voelen ze eindelijk ook eens een keer wat ze goedpraten. Ik zeg: Doen!

  1. Mezzadra

   Bolkestein roept op tot wraakacties jegens andersdenkenden.

   De redactie van DDS vindt het kennelijk prima.

   1. EU kok

    Zolang de redactie het verbrijzelen van knieschijven promoot, kijk ik nergens meer van op.

   2. Ron

    Nee meza.

    Jij vind het goed zoals hierboven al ergens beschreven als iemand treitert mag je dus volgens jou iets verwachten.
    Dan zit Bolkenstein geheel in lijn met jou gedachten. Alleen 1 verschil, Bolkie is niet selectief.

   3. meneer cactus

    tja , je hebt het goede voorbeeld gegeven martijn liefhebber

 17. Punt50

  De kogel komt altijd van slinks, het is weer zover…

 18. Wim Vreeswijk

  Een safe house met minstens 12 beveiligers is wellicht een optie voor Jan Roos. Er worden zat miljoenen verspilt in Nederland, dus er zijn dus geldpotjes zat en er wordt binnenkort ook nog 50 miljard euro bijgedrukt door de ECB voor Nederland. Dus het kan niet op, lijkt mij.

  1. Beukman

   Een team bewakers dat geheel bestaat uit moslims, zwarten en homo’s.

 19. Seneca

  @beukman reactie 15 en 17
  ik kan helaas niet op het bericht zelf reageren, want er staat wel een link ‘beantwoorden’
  maar die werkt in de meeste gevallen niet. er wordt gezegd dat Voltaire ooit gezegd zou hebben: ‘ik ben het niet met uw opvattingen eens, maar ik zal vechten om uw vrijheid van meningsuiting’. als je het hiermede eens bent, dan zijn de reacties huichelachtig, ben je het daar niet mee eens, dan zijn al je reacties huichelachtig en ben je nu door de mand gevallen. in Italië zegt men: ‘molto fumo, poco arrosto’ veel rook, weinig vlees en wij zeggen: veel geblaat, weinig wol.

  1. Beukman

   Die uitspraak (om precies te zijn: “Je ne suis pas d’accord avec ce que vous dites, mais je me battrai jusqu’à la mort pour que vous ayez le droit de le dire.”) is niet van Voltaire, @Seneca, al wordt ie nog steeds vaak aan hem toegeschreven.
   Maar wat is je punt?

   1. Seneca

    @beukman
    zoals gewoonlijk praat je er lekker omheen. je laat je wel kennen.

 20. Mar

  Ik heb nu al 3 verschillende versies van de mishandeling voorbij zien komen.
  Opvallend genoeg wordt Jan Roos zelf als bron opgevoerd.

  O, Jan kan nog bozig worden. Zo ontdekte Giel Beelen.

  1. Beukman

   @Mar
   Als ik het goed begrijp, is dus 1 van die “ongure types” de buurman van Roos. Dat “zwaar mishandeld” lijkt ook wel mee te vallen. Roos, de man die zijn slachtoffers treitert door ze te stalken met een microfoon en een camera en die vrouwen beknijpt, valt definitief door de mand op het moment dat hij de hoorn op de haak gooit als Beelen hem belt.

   Zoals al gezegd: Roos is een schande voor het verschijnsel “man”.

   1. merlot

    “als Beelen hem belt”

    Je bedoelt deze Beelen?

    “Giel sloot vrijdag zijn uitzending af met chimpanseegeluiden en zei daarbij ‘rustig Sylvana’.”

    Je bent een grote hypocriet, Beukman.

    1. Beukman

     Beelen is een lul, @merlot. Nou en, maakt dat uit?
     Wie nog twijfelde weet het nu zeker: Roos is beter in uitdelen dan in incasseren. Wat een slap janusje.

     1. merlot

      Ik vind je tirades tegen Jan Roos (dit was niet de eerste keer) nogal overdreven.

      Giel Beelen, dát is pas een ranzig mannetje. Maar die is links en wordt vet voor z’n smakeloze “grappen” betaald. Van belastinggeld.

      Ik verdenk jou ervan Roos vooral aan te vallen vanwege z’n politieke voorkeur. Daarbij val je steeds terug op het verleden waarin Roos filmpjes maakte voor Powned.

      Overigens, je hypocrisie komt ook duidelijk tot uiting in het feit dat je moord en brand schreeuwt over Jan Roos, die “treitert en jent” en “de typische pestkop van het schoolplein” is, terwijl je de grootste treiteraar en pestkop van DDS de hand boven het hoofd houdt.

     2. meneer cactus

      quote bekman , Wat een slap janusje. end

      ik ga hier niet eens op in. Je bent nog stommer dan je profiel van de afgelopen maanden.

     3. Beukman

      Weet je wie ook heel erg was, @merlot? Hitler. Ik zal dat voortaan als disclaimer zetten bij ieder bericht dat ik hier over Roos pots.

     4. merlot

      “Hitler”

      Ga maar slapen, Beukman. Je bent af.

 21. Vrijedenkert

  In welke hoek dader(s) moeten worden gezocht is niet zo moeilijk, radicaal-linkse of religieuze hoek!

 22. meneer cactus

  de bontkraagjes kregen gesubsidieerd kick-box lessen omdat de gedachte van de linkse gutmenschen was dat ze zich misschien gingen gedragen op straat. Nu zitten er dus getrainde idioten tussen die met hun islamitische heers cultuur in praktijk brengen wat geleerd is.

  Gewoon gericht afschieten is de enige overgebleven remedie

 23. Mars020

  Waarschijnlijk weer een gelukzoeker, die met de negerboot van Oom Tom, naar ons land is gekomen?.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.