Frits Wester verschijnt 'dronken' op televisie! Frits ontkent, RTL wil gesprek

Frits Wester verschijnt 'dronken' op televisie! Frits ontkent, RTL wil gesprek

Frits Wester geldt als één van de bekendste parlementair journalisten die ons land kent. Als er wat over politiek te melden valt, verschijnt hij op de buis om de zaken eens te duiden. Maar voor hoelang nog? Wester verscheen namelijk gisteravond bij RTL Nieuws op de televisie en had volgens sommigen waarschijnlijk iets te diep in het glaasje gekeken.

Vanuit het zonovergoten Italië deed hij verslag over ontwikkelingen van de rechtszaak tegen Geert Wilders. Op de beelden is te zien hoe hij maar moeizaam uit z'n woorden kwam. En inderdaad, het oogde behoorlijk knullig. Het vermaak was dan ook groot op Twitter. Veel mensen dachten dat hij dronken was, anderen lieten hun zorg blijken over Frits Wester.

De journalist himself is echter een andere mening toegedaan. Tegenover Shownieuws laat hij weten 'moe' te zijn geweest en dat zou dus zijn opmerkelijke tv-optreden moeten verklaren.

"Mensen hoeven zich geen zorgen te maken. Ik was gewoon heel erg moe en ik moest ineens snel voor de camera staan. Het had inderdaad strakker gekund, dat geef ik meteen toe."

Saillant detail is dan toch dat RTL, de werkgever van Frits Wester, even laat weten met hem 'om de tafel' te willen gaan zitten.

"Frits is in Italië voor een interview met Geert Wilders. De uitzending was inderdaad niet zoals wij gewend zijn. We gaan daarover met Frits in gesprek."

Als hij daadwerkelijk dronken op televisie is verschenen, dan mag er ook wel een stevig gesprek met Wester worden gevoerd. Voor zo'n grote landelijke instelling kan het natuurlijk niet dat één van hun werknemers dronken z'n opwachting maakt op tv. Frits ontkent zelf dus in alle toonaarde, maar mocht het tegendeel waar blijken dan mag ook z'n functioneren aan de kaak worden gesteld. Als je serieuze verslaggevers over serieuze zaken het nieuws 'dronken' laat vertellen, dan neem je in ieder geval je kijkers niet meer serieus. En juist dat moet je als serieuze instelling altijd zien te voorkomen!

Lees meer over:
Frits Wester dronken

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer