Filmpje! Robert Jensen neemt na zwijgen eindelijk wraak op Femke Halsema: 'is een gevaar voor Amsterdam'

Geen categoriesep 10 2019, 18:00
In de meest recente Robert Jensen Show neemt de gastheer na jarenlang zwijgen eens revanche op de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema. In het verleden had Halsema het verwijt aan Jensen geuit dat de televisiester uit is op "destructie". Maar nu Amsterdam langzaam afzakt naar een narcostad slaat Jensen terug en noemt "Halsema een gevaar voor de stad Amsterdam".
Hoppa, die zit. Verder doet Jensen een boekje open over de tijd van Femke Halsema als president-commissaris van WPG Uitgevers. WPG is het moederconcern waarbij ook het blad Voetbal International van Johan Derksen is aangesloten. Jensen stelt in zijn uitzending met Derksen gesproken te hebben over Halsema. Die zou volgens Derksen meer van het praten zijn dan van iets anders.
Behalve de revanche op Femke Halsema spreekt Jensen in zijn show ook over de criminaliteitssituatie in het Verenigd Koninkrijk en dan met name in de stad Londen. Ook in andere landen waar het neurotisch multiculturalisme heeft toegeslagen breekt de pleuris uit: "Het is nu zelfs zo erg, dat toeristen niet meer naar Londen gaan" zegt Jensen.
De Britse kant the Sun meldde onlangs nog dat het aantal toeristen dat Londen bezoekt sterk is gekrompen vanwege de situatie. "Londen is Londen niet meer, doodeng!" De criminaliteit vindt in tegenstelling tot vorige jaren niet langer alleen in achterstandswijken, maar ook in de 'rijke buurten'. Zo werd Arsenal-ster Mesut Özil in Londen aangevallen door criminelen met messen. Het lijken welhaast Romeinse toestanden, gesitueerd in de vierde eeuw na Christus.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten