“Kinderen worden vanaf de wieg tot het graf gemodelleerd om te renderen”

Op de NPO1 gebeuren soms rare dingen. Ook deze week toen een antisemitische beller met de naam ‘Mario’ zijn beklag deed over de huidige samenleving. De analyse leek goed te gaan, maar op een gegeven moment ging hij met het vingertje wijzen. Het zou namelijk allemaal de schuld van ‘de joden’ zijn dat het Nederlandse onderwijs op een indoctrinatiefabriek lijkt, via CIDI.

Op NPO1 voerde men in de studio een discussie over de stelling “Kinderen hebben teveel verplichtingen” en Mario begon met zijn analyse. Uit zijn woorden blijkt dat hij het ééns was met de bovenstaande stelling, zo zei hij:

“we vanaf de wieg tot het graf niet vrij worden gelaten, maar worden gemodelleerd om te renderen, volgespoten met allerlei vergif”

Dit is geheel correct.

Kinderen worden namelijk 6 uur per dag geprogrammeerd door volwassenen in een machtsverhouding die je zelfs in gevangenissen niet aantreft: één leider die vertelt hoe het zit en 30 kinderen die luisteren en geen spreekrecht hebben. Sterker nog: zou je je als kind verzetten tegen deze gestandaardiseerde structuren dan wordt je gestraft.

Ook worden kinderen geprogrammeerd met destructieve ideeën die kunnen leiden tot depressies. Neem als voorbeeld het volgende: na een jarenlange programmering van ideeën via het onderwijs denken veel kinderen dat de mens over 15 jaar is uitgestorven door klimaatverandering.

Of neem de zogenaamde ‘kenniseconomiepropaganda’. Terwijl pubers (!!!) van nog geen zeventien jaar oud op de middelbare school zitten bezoeken jonge studenten van 19 jaar hen om een praatje te houden voor hun universiteit, het gaat ongeveer zo: “ga studeren, Nederland is een kenniseconomie, het is nodig, je verdient meer geld!” Het is pure marketing over de ruggen van jonge kinderen. Ten gunste van het in standhouden van een ambtenarij. Aan het einde van hun studie komen deze jongvolwassenen erachter dat ze voor de gek zijn gehouden: alle kennis was vrij toegankelijk op Google!

Jammer genoeg was de analyse van Mario op NPO1 echter niet voltooid na het constateren van de belachelijke wijze waarop volwassenen met kinderen omgaan. Want Mario ging nog een stapje verder en zelfs een brug te ver. Volgens hem zou het de schuld zijn van de joden dat het onderwijs zo slecht is. Hij zei het echt, tenenkrommend:

“deze matrix wordt bestierd door geldgierig Jodengespuis. Sorry dat ik het zeg, maar ik noem het beestje gewoon bij de naam. Die lui moeten echt uitgeroeid worden, wereldwijd, want we zitten echt in een spiraal naar beneden.”

Oké, volgende beller graag!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Joop Klepzeikert

  “zou je je als kind verzetten tegen deze gestandaardiseerde structuren dan wordt je gestraft.” Klopt exact. Alle keren dat ik tegen de leraar(es) in ben gegaan, zelfs met bewijzen dat er geen hout klopte van wat die vertelde, stond ik met een rotgang in de hoek, op de gang of moest ik me zelfs bij de directeur melden. Die dan wel weer een gepaste straf voor me wist.
  Dat was in de jaren 70 al.
  Tegenwoordig schijnt dat nog veel erger te zijn hoor ik vaak van neefjes en nichtjes.

  “Die lui moeten echt uitgeroeid worden, wereldwijd,” is EXACT hoe socialisten er nog steeds over denken. Hebben niets van het verleden geleerd en zullen zelfs van het heden en in de toekomst niets leren. Socialisten zijn en blijven socialisten. Het meest gevaarlijke volk ter wereld.
  Zonder socialisten waren zelfs moslims nooit meer van het Arabisch schiereiland af gekomen.

  1. Watcher

   Weet je Joop waardoor al die ellende komt.

   Het zijn de die KKK.
   De eerste K = kerk
   De tweede K = kapitaal

   De derde K laat ik over aan je fantasie……..

   1. Bosche draak

    Kinderlokkers?

    1. Watcher

     Even je gedachte 180 graden draaien. 🙂 🙂 🙂

     1. Bosche draak

      Kikkererwten?

      Of

      Kermisklanten?

      Of

      Kattengejank?

      Komop watcher tjampoer, wat mag het dan wel zijn?

     2. Watcher

      🙂

    2. Dik

     “Kinderlokkers?”

     Dat zal de aandoenlijke aanspreken.

     1. Watcher

      Aha daar is @Dik, de man die een felle voorstander is van abortus en euthanasie.

     2. Dik

      O ja domme jongen?

     3. Watcher

      @Siemien en @Dik zijn voorstanders van euthanasie en abortus.

      Bij veel van hun reaguursels kun je dat tussen de regels lezen.

     4. spelende vrouw

      je kan niet lezen blinde laat staan tussen de regels. Begrijpend lezen is niet weggelegd voor volk van jouw allooi. Die lezen namelijk wat ze lezen willen

     5. Watcher

      Haha domme topmuts…

   2. DidiMadloba

    Als er maar een gat in zit.

 2. Vit

  Het ligt er ook wel aan hoe gevoelig kinderen hier voor zijn, zelf mocht ik bijvoorbeeld niet meer mee doen met bijbelse geschiedenis op de lagere school vanwege mijn te kritische vragen.

 3. DidiMadloba

  Het is hardstikke links om de prestatiemaatschappij af te wijzen.

 4. musicmaniac

  Op Joop na gaat iedereen aan het feit voorbij dat JODEN UITGEROEID moeten worden. Heb ik toch altijd gelijk gehad dat linksch-menschen H*tler adoreren. Dat zijn dus de echte nazi’s!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.