shutterstock 59593660

"Kinderen worden vanaf de wieg tot het graf gemodelleerd om te renderen"

Geen categoriesep 24 2019, 16:10
Op de NPO1 gebeuren soms rare dingen. Ook deze week toen een antisemitische beller met de naam 'Mario' zijn beklag deed over de huidige samenleving. De analyse leek goed te gaan, maar op een gegeven moment ging hij met het vingertje wijzen. Het zou namelijk allemaal de schuld van 'de joden' zijn dat het Nederlandse onderwijs op een indoctrinatiefabriek lijkt, via CIDI.
Op NPO1 voerde men in de studio een discussie over de stelling "Kinderen hebben teveel verplichtingen" en Mario begon met zijn analyse. Uit zijn woorden blijkt dat hij het ééns was met de bovenstaande stelling, zo zei hij:

"we vanaf de wieg tot het graf niet vrij worden gelaten, maar worden gemodelleerd om te renderen, volgespoten met allerlei vergif"

Dit is geheel correct.
Kinderen worden namelijk 6 uur per dag geprogrammeerd door volwassenen in een machtsverhouding die je zelfs in gevangenissen niet aantreft: één leider die vertelt hoe het zit en 30 kinderen die luisteren en geen spreekrecht hebben. Sterker nog: zou je je als kind verzetten tegen deze gestandaardiseerde structuren dan wordt je gestraft.
Ook worden kinderen geprogrammeerd met destructieve ideeën die kunnen leiden tot depressies. Neem als voorbeeld het volgende: na een jarenlange programmering van ideeën via het onderwijs denken veel kinderen dat de mens over 15 jaar is uitgestorven door klimaatverandering.
Of neem de zogenaamde 'kenniseconomiepropaganda'. Terwijl pubers (!!!) van nog geen zeventien jaar oud op de middelbare school zitten bezoeken jonge studenten van 19 jaar hen om een praatje te houden voor hun universiteit, het gaat ongeveer zo: "ga studeren, Nederland is een kenniseconomie, het is nodig, je verdient meer geld!" Het is pure marketing over de ruggen van jonge kinderen. Ten gunste van het in standhouden van een ambtenarij. Aan het einde van hun studie komen deze jongvolwassenen erachter dat ze voor de gek zijn gehouden: alle kennis was vrij toegankelijk op Google!
Jammer genoeg was de analyse van Mario op NPO1 echter niet voltooid na het constateren van de belachelijke wijze waarop volwassenen met kinderen omgaan. Want Mario ging nog een stapje verder en zelfs een brug te ver. Volgens hem zou het de schuld zijn van de joden dat het onderwijs zo slecht is. Hij zei het echt, tenenkrommend:

“deze matrix wordt bestierd door geldgierig Jodengespuis. Sorry dat ik het zeg, maar ik noem het beestje gewoon bij de naam. Die lui moeten echt uitgeroeid worden, wereldwijd, want we zitten echt in een spiraal naar beneden.”

Oké, volgende beller graag!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten