Ophef! Politiebureau Schilderswijk: agenten noemen zichzelf ‘Marokkanenverdelgers’

Ophef! ‘Ongezonde cultuur’ door geweld en discriminatie bij politiebureau Hoefkade in de Haagse Schilderswijk. Een groep agenten noemt zichzelf de ‘Marokkanenverdelgers’ en dus is iedereen geschokt! Via de NRC.

Oh jee, zomaar een stel racisten in het politiebureau die zich compleet zonder logische verklaring ‘Marokkanenverdelgers’ noemen. Hoe heeft dit toch zo kunnen gebeuren?

Ik wil prima meegaan in het sentiment dat men bij dit politiebureau is doorgeschoten. Naar mijn idee blijft de oorzaak van dit gedrag echter onbelicht. Je ziet namelijk eenzelfde soort gedrag opdoemen bij soldaten die hun vijand dehumaniseren. Vaak is dat door een combinatie van propaganda en het ervaren van oorlogssituaties. Zou het dan ook niet kunnen dat deze agenten vergelijkbare situaties hebben meegemaakt en een sentiment hebben opgepikt van een ‘Marokkanenprobleem’?

Nogmaals, ik deel de mening dat hun gedrag verkeerd is. Maar ergens moet het toch wel opvallen dat ze zich specifiek op Marokkanen richten en zich op zo’n manier uiten die op mij overkomt als gedesillusioneerd:

“In de brief worden de incidenten niet specifiek omschreven. Maar volgens bronnen bij de politie zou er een groep agenten op team Hoefkade opereren die zich bedienen van de naam ‘Marokkanenverdelgers’. In appgroepen noemen Haagse agenten klokkenluiders „tere zieltjes” en ze klagen over „soft links gedoe”. Allochtonen die worden bevorderd, worden ‘goudzoekers’ genoemd.”

Het lijkt mij meer voort te komen uit een gevoel van onmacht en frustratie. Prima dat de agenten aangesproken worden op hun uitlatingen, maar nergens zie ik ook maar iets staan over hoe dit toch heeft kunnen ontstaan. En dáár gaat ook wat mis, want op die manier zullen dit soort uitlatingen gewoon de kop op blijven steken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

93 reacties

 1. Sprookjesfiguur

  Typisch verrot Nederland. De crimineel is niet fout, nee de agenten die het vuile werk op moeten knappen zijn fout. Deze agenten zijn helden!

  1. Matthew

   Ehm, dit zijn agenten die juridisch strafbaar gedag vertonen. Ofwel criminelen. Dus in dit geval is de agent de crimineel.

   1. meneer cactus

    “” dit zijn agenten die juridisch strafbaar gedag vertonen. “”

    De waarheid hoort niet strafbaar te zijn. echter in een d666 rechtstaat weet je het nooit

   2. Mars020

    Hebben we weer zo’n linkse trol, die mocro’s loopt te knuffelen.

    1. Dik

     ‘die mocro’s loopt te knuffelen.’

     Tegen beter weten in, de slijmerds worden het eerst gepakt.

   3. Sprookjesfiguur

    Matthew,

    Jij en het rechtssysteem vinden dit strafbaar. Daar ben ik het niet mee eens. Ga maar eens een nachtje mee met een diender in de Schilderswijk. Ik heb heel veel respect voor deze agenten. Van mij mogen ze nog 10 keer harder selectief die rotzooi aanpakken. Het afvoerputje van Den Haag. Een bakermat van salafisten.
    Deze agenten staan werkelijk in de stront, voor onze en jouw veiligheid, en moeten deze problemen oplossen. En de geleerde dames en heren van de zogenaamde rechtsstaat gaan ze wel even vertellen hoe ze hun werk moeten doen, veilig in de rechtszaal. Om vervolgens naar huis te gaan in hun grote Mercedes naar Wassenaar.
    Er zijn tal van voorbeelden waar ik het niet mee eens ben. Zelfs met de grondwet ben ik het niet eens. Voor mij en heel veel Nederlanders zijn dit helden.

    1. Siemien

     Dat durft islamknuffelaar Matthew niet..

     1. Joop van Leeuwarden

      Dus als je een andere mening hebt, ben je een islamknuffelaar. Dat is wel de simpelheid ten top.

   4. Zozo

    Weet je wat een oetlul is en de betekenis daarvan? Dat ben jij!

  2. hans-e-pans

   Voor alle mensen die agent willen worden is het volgens een soort roeping, want voor de Euro’s hoef je het echt niet te doen.

   Zeker ook niet voor de status, want ze zijn het pispaaltje van de maatschappij, hun meerdere zijn overwegend bezig met hun eigen toko en het schoonhouden van hun eigen straatje.

   Dan kom je als agent bij politiebureau Hoefkade in de Haagse Schilderswijk terecht, of een ander politiebureau in een wijk met overwegend mensen met een iets andere mentaliteit, met de daarbij behorende mentaliteit.

   Als agent sta je dan onder een redelijke druk en lig je onder een vergrootglas, dan moet je als agent stevig in je schoenen staan om niet te veranderen tot een agent zoals omschreven in het artikel van de NRC.

   1. DidiMadloba

    Maar dat “stevig in de schoenen staan” is nu juist een kernvaardigheid van politieagenten. Zoals dokters om moeten kunnen gaan met zieken, leraren met domheid en boekhouders met oneerlijkheid.

    Ik vrees dat er bij het bureau Hoefkade een foute mentaliteit in is geslopen die de leidinggevenden niet hebben aangepakt, of zelfs hebben aangemoedigd.

    Het is hetzelfde soort verbale baldadigheid die het werken bij de politie tot een hel maakt als je niet een witte Hollandse man bent.

    Intussen is het volstrekt contra-productief. Een Marokkaan die het gevoel krijgt gehaat te worden door de politie is – voorzichtig gezegd – minder geneigd om mee te werken.

    De geconstateerde hoge criminaliteit bij de Marokkanen komt zeker ook voor een deel doordat de politie zo de pik op ze heeft, en op alle Marokkaanse slakken zout legt.

  3. DidiMadloba

   De politie moet problemen oplossen. Nee, Marokkanen Den Haag uit werken zal niet lukken. Dus moeten ze ermee leven, en er het beste van maken. Door bijv. niet zo duidelijk de pik te hebben op Marokkanen. Ik hoor van brave, hoog opgeleide Marokkanen dat ze om de haverklap staande worden gehouden, zonder enige aanleiding. Mij als bleke blonde Hollander overkomt dat nooit.

   Voor een deel is het “Marokkaantje pesten” zelfs officieel beleid: dat noemen ze verstoren. Als wetshandhavers gaan denken dat ze hun taak alleen kunnen vervullen door de wet te negeren is er echt iets mis. In elk geval werkt het averechts.

   Organisaties die zulk rotte plekken vertonen doen er goed aan die rotte plek te verwijderen. Repareren helpt niet. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Het bureau Hoefkade moet gesloten worden, en een straatje verder moet een nieuw bureau worden geopend, met andere agenten uiteraard.

 2. Veteraan

  Alle politieagenten die dagelijks met foute Marokkanen op straat te maken hebben zouden ze wel willen verdelgen.
  Maar onze politiek blijft toelaten dat de politie gepest, bedreigd, aangevallen en meer wordt en verlamd is omdat ze niets mogen doen.
  De politie is lamgeslagen door dit beleid en hebben de oorlog al verloren tegen het tuig.
  Ik zeg, met scherp want dat is het enige middel wat helpt.
  En graag tussen de oogjes.

 3. Baron von Munchhausen

  “Agenten noemen zichzelf Marokkanenverdelgers!”
  En dat mag dus NIET gezegd worden?
  Enne,……..
  “Marokkanen noemen zichzelf Nederlandverdelgers!”
  En dat mag dus WEL gezegd worden?
  Brrrr…..!

 4. Veteraan

  Alle politieagenten die dagelijks met foute Marokkanen op straat te maken hebben zouden ze wel willen verdelgen.
  Maar onze politiek blijft toelaten dat de politie gepest, bedreigd, aangevallen, mishandeld en meer wordt en verlamd is omdat ze niets mogen doen.
  De politie is lamgeslagen door dit beleid en hebben de oorlog al verloren tegen het tuig.
  Ik zeg, met scherp want dat is het enige middel wat helpt.
  En graag tussen de oogjes.

  1. Matthew

   Tip: deze opmerking valt onder opruiing en haatzaaien en is juridisch strafbaar. Hiervoor kan aangifte gedaan worden.

   1. meneer cactus

    wat let je ? tip : doe aangifte . have fun

   2. Peter Oudshoorn

    Beste Matthew, wat wil je met die onzin nu toch uitrichten? Denk je als linkse droplul echt serieus genomen wordt op DDS. Forget it. Ga lekker knikkeren.

    1. meneer cactus

     knikkeren wordt ook moeilijk , zitten allemaal bruine knikkers in het zakje. je kan toch niet met bruine knikkers gooien. Das niet politiek correct.

     Wat hij opruiing en haatzaaien noemt is een openbare discussie. Dit is een reactie forum waar je je kan uiten over nieuwsberichten. Dit is niet persoons of groep gericht.

     Ondanks de idioterie van M blijf ik voor minder minder minder gaan. Opruiing ? nee mijn wens , mijn gedachte , mijn mening.

     M. zal bij joop ofwel het verlengstuk van stand.nl veel beter op zijn gemak zijn

   3. Zozo

    Als ik jou was zou ik nu naar het politiebureau lopen, aangifte doen en vragen om voorgedrukte formulieren, oetlul

   4. Sprookjesfiguur

    Matt,

    Tip: 1 nachtje samen met de agenten mee, grote jongen. Mensen zoals jij zijn verantwoordelijk voor de gespleten samenleving.

   5. Bosche draak

    Das alles?
    Je moet niet zo jankeballen mietje!
    Deze houding is echt niet uit de lucht komen vallen dus je hart zit misschien wel op de goede plek maar als je hoofd nou eens niet zo ramvast in je anus zat was je misschien nog te helpen…

 5. merlot

  De politietop is al jaren geleden gekaapt door linkse brokkenpiloten en de autochtone agent is het kind van de rekening.

  Logisch dat er reactie komt.

 6. Vit

  In ieder geval wens ik hen heel veel succes.

 7. Jack Flash

  De politie mag al niet veel.Laat alsjeblieft die mensen hun eigen “collega’s onder mekaar taal” bezigen.Iets van iedere werkvloer toch.Links zal wel weer op z’n achterste poten gaan staan.

 8. meneer cactus

  konden ze maar marokkanen verdelgen. Agenten brengen de bontkraagjes op en het OM laat ze weer vrij. Een vicieuze cirkel die al jaren in tact gehouden wordt door de achterlijke linkse politiek. Sterker nog de agent krijgt de zwarte piet ( nee niet simons) toegespeeld over zijn handelen.

 9. Jack Flash

  Wie heeft het woord”kutmarokkanen” verzonnen.Job Cohen en Rob oudkerk beiden pvda’ers.Was toch ook “collega”taal.

  1. meneer cactus

   vergeet even het milieu icoon zwamson niet, marokkanen grossieren in criminaliteit

   1. Matthew

    Goed dat je toch stukje geschiedenis weet te vinden. Echter vergeet je te benoemen dat de oud-wethouder Oudkerk de term heeft bezoldigd en hierop direct teruggeroepen door de ex-burgermeester Cohen.

    1. meneer cactus

     ja en ????? betekent dat dan dat het niet uitgesproken is geweest ? Dat links niet exact dezelfde gedachte heeft als de gemiddelde burger maar de burger daarvoor bestraft word. rare jongens die linkse

    2. Zozo

     Wat ben je toch een stommeling. Denk, voordat je iets schrijft, een half uur na, stuk onbenul met je debiele uitspraken.

    3. Seneca

     @matthew
     je bent zo door links verblind dat je niet weet dat Oudshoorn nooit door Cohen is teruggefloten. op een opname (op tv gezien) beaamde Cohen de uitspraak van Oudshoorn en Cohen voegde daaraan toe: ‘het zijn onze rot Marokkanen’. dat was u eventjes vergeten, want een dergelijke uitspraak kan toch niet door zo’n godvergeten linkse schoft als Cohen gezegd worden, toch!?

   2. Willem Bever

    +1

    En zijn samenleving verstorend

 10. santiago

  Al deze agenten promoveren. Lintje geven voor moed beleid en trouw en als groepscheffies verdelen over alle bureaus.

  1. santiago

   Als het OM er niets aan doet, dan moeten onze agenten wel he. Ze zijn weliswaar ondergeschikt aan het bevoegd gezag, maar als die er geen kloten aan doen moeten ze zelf aan de gang he. Dat komt er nou van. Niet goed hoor. Dit gaat helemaal de verkeerde kant op.

 11. santiago

  kijk nou eens naar die Akerboom. Die zou ik nog niet een middaggie op mijn tekkel laten passen.

 12. van Urk

  “Marokkanen verdelgers” Dit soort woorden gebruikt men niet zomaar. Duidelijk dat de politie in Den Haag hun handen alleen al vol hebben met Marokkaanse problemen wat strookt met de criminaliteitscijfers. Maar even heerlijk..Hebben de agenten die naam zelf aangenomen of hebben de Marokkanen het aan zij gegeven om deze agenten een onrechte reputatie te bezorgen? Agenten kunnen niet alle criminaliteit aanpakken, alle wetten handhaven en alle mensen controleren. Ze moeten keuzes maken. Tijdens proactief politiewerk maken agenten in de basispolitiezorg gebruik van generalisaties. Deze werkwijze is inneffectief en werkt stigmatiserend.

 13. Siemien

  De islam is bezig Nederland te verdelgen maar daar hoor je niemand over..

  1. Pauline Kummer

   Angst is uw grootste vijand, dat blijkt uit alles wat u te melden heeft.

   1. Siemien

    Nee hoor, ik stel feitelijk vast en het gemiddelde type als Pauline steekt vervolgens haar islamitisch hoofd in het zand, dan is het er immers niet…

   2. Mezzadra

    Ja, vaak is de term islamofobie ook semantisch juist, Pauline.

    1. Siemien

     Aldus ons aller islamknuffelende imbeciel

    2. meneer cactus

     islamofobie bestaat niet tarrel. Deze term is ontwikkelt door linkse wegkijkers die kritiek op de islam liever onder het tapijt vegen.

     Als je stelt dat de islamitische jeugd geleerd wordt ongelovigen te veroordelen roepen linkse minderwaardige ubermenschen zoals jij dat dat de criticaster islamofoob is. Je hebt dus een term bedacht om objectieve waarnemingen weg te zetten als angst cultuur zodat je geen aandacht hoeft te geven aan het argument.

     Best triest dat linkse tarrels bang zijn voor objectieve kritiek op de islam.

     minder minder minder , stop de islamisering vanEuropa te beginnen in Nederland

     1. Peter Oudshoorn

      Mooi gezegd, meneer cactus.

   3. Mars020

    Angst is voor slappe linkse trollen, zonder ruggengraat. In oorlogstijd, zouden jullie de nieuwe lichting landverraders zijn.

 14. Trude Herr

  Turkse bewoners en ook Marokkaanse bewoners nemen in aantal af in de Haagse schilderswijk.
  De behoefte aan grotere woningen doet ze verhuizen naar andere wijken. Oost Europeanen nemen hun plaats in…Binnenkort is het verleden tijd. Op wikipedia is er een interessante geschiedsbeschrijving over deze wijk te vinden.

  1. Siemien

   Onzin..

   1. Trude Herr

    Geen onzin, @Siemien, AD.nl, den Haag : Turken en Marokkanen verlaten Schilderswijk

    De Schilderswijk en Transvaal worden steeds witter. Hagenaars van Turkse of Marokkaanse komaf kiezen vaker voor een ruimere woning, elders in de stad. Hun plek wordt ingenomen door Oost-Europeanen.

    Peter Koop 18-02-17, 07:29 Laatste update: 07:30 

    1. Dik

     De Schilderswijk en Transvaal worden steeds witter.

     Kletskoek, en dan nu de cijfers:

     In 2015 telt de Schilderwijk 31.639 inwoners, hiervan is 8,5% autochtoon en 90,5% allochtoon.

     Bron: denhaag.incijfers.nl

  2. meneer cactus

   quote Turkse bewoners en ook Marokkaanse bewoners nemen in aantal af in de Haagse schilderswijk. end

   ergo , er zijn nu andere wijken aan de beurt om bezwangerd te worden met islamitische overlast ? het is nog erger dan de olievlek betaald parkeren

  3. Zozo

   Vanuit het verre Duitsland tel jij de Marokkaanse bewoners van de schilderswijk en zie je de Polen hun huizen innemen. Je hebt toch wel turflijstjes gemaakt met de aantallen die je hier kunt openbaren. Kun je dat niet, hou dan je mond en schrijf niet zulke debiele verhaaltjes.

   1. Trude Herr

    Welnee @Zozo, waarom zou ik. Ik citeer alleen de schrijver van het artikel. En ik ga ervan uit dat hij integer is en zijn werk serieus neemt. Zoals iedere journalist. Bovendien is het logisch, achtergebleven woonruimte wordt opgevuld. Leegstand is stilstand en achteruitgang.

    1. meneer cactus

     ben benieuwd waar de journalist zich op baseert.

    2. Sprookjesfiguur

     “En ik ga ervan uit dat hij integer is en zijn werk serieus neemt. Zoals iedere journalist”

     🙂

 15. Agios

  Er worden weer problemen gezocht die er niet zijn. Alles is zo sneeuwvlokovertrokken. Tuurlijk hebben de mannen iets nodig om zich gemeenschappelijk in te voelen. Dat ze het daar bij op Marokkanen hebben voor zien, lijkt me aan de hand van hun ervaringen heel logisch. Keur ik het dan goed? Ik wel. Ik heb er begrip voor. Dat we het daarentegen nog steeds over moffen hebben, daarvoor kan ik geen begrip opbrengen. Althans niet meer. Mensen zullen zich altijd tegen wat afzetten.

 16. Matthew

  Ongeacht de onbewuste bekwaamheid in racisme dat hier duidelijk kenbaar wordt gemaakt in diverse reacties zijn dit toch echt Nederlanders van marokkaanse afkomst die stelselmatig door een instituut van de Nederlandse wetgever op juridisch strafbare wijze stelselmatig worden uitgekozen en gekwetst.

  Ofwel, de politie laat crimineel gedrag zien door honden op geboeide mensen af te sturen en op benen te staan van gewonde mensen. Dit ernstige en ontoelaatbare gedrag hoort niet thuis bij een politie en dient niet geaccepteerd te worden.

  Vandaag zijn het Nederlanders van marokkaanse afkomsten, morgen zijn het Nederlanders van Urkse afkomst. Als de politie op de stoel van de rechter gaat zitten, dan is het einde van de maatschappij snel zoek.

  1. Peter Oudshoorn

   My God, een echte zware debiel uit de linkse zwartekousenkerk. Matthew, ga je cultuurmarxistische lulkoek ergens anders verkopen.

  2. meneer cactus

   man zeik niet zo links correct drammertje. Het is pas frustrerend als je dag in dag uit met hetzelfde bontkraagje aan het bureau zit. In Amsterdam hadden we de top 600 die van der Laan zou volgen en het leven onmogelijk zou maken. Inmiddels hebben we er 2000 die vrij en blij Amsterdam onveilig maken en goed zijn voor 80 tot 90 % van de criminaliteit.

   Voor echte discriminatie moet je bij de marokkaantjes zijn die de kafiers (ongelovigen) zien als mensen die het leven niet verdienen. Het zijn dus marokkaanse kaffers die discrimineren en dat doen ze ook tegen dienders die ze toch niets kunnen maken omdat hun werkgever ze keihard laat vallen.

   Dus minder minder minder matthew ongeacht wat jij daar van vind. Das mijn mening , mijn wens en mijn gevoel. Geen van die drie aspecten kan jij noch een OM noch een rechter veranderen. Discriminatie ofwel ongelijke behandeling ? nee absoluut niet , dat uitschot dat grossiert in criminaliteit – uitspraak van je linkse strijdmakker zwamson – moet gewoon keihard aangepakt worden en als dan op enig moment de term marokkanenverdelger valt is daar niets mis mee.

   Het probleem zijn de figuren zoals jij die het compleet uit proportie en context halen. Het zijn figuren zoals jij die discriminatie op elk willekeurig moment roepen terwijl er GEEN enkele sprake is van een ongelijke behandeling van groepen onderling. Ga nu maar knikker met witte knikkers bij je moeder voor de deur of ga aangifte doen.

  3. Zozo

   Het zijn geen Nederlanders, het zijn en blijven Marokkanen. Heb jij ooit zo’n persoontje gevraagd wat hij is? Kijk eens naar Opsporing gezocht. Alleen paarden hebben oogkleppen op, zou je denken. Ben jij een paard? Nee, je bent een stuk onbenul met je debiele uitspraken waar ik om moet lachen.

  4. Siemien

   @ Matthew

   Het zijn geen Nederlanders en je moet even je racistische mondje dichthouden

  5. Mezzadra

   Juist, Matthew, dank voor deze inhoudelijke bijdrage van niveau.

   1. meneer cactus

    van bedenkelijk niveau bedoel je , help hem aangifte doen of zoals de Amerikanen zeggen
    put your’e money where your’e mouth is tarrel

    linkse blufkikkers

 17. C.A.Barstow

  Waarom krijgen deze helden geen onderscheiding, en loon naar werken?
  Marokkanenverdelgers, het is een uitstekende benaming en een vlag die de lading volledig dekt.
  Deze benaming zou in de grote Van Dale moeten worden opgenomen.

 18. J.Rademaker

  Zou wel eens mee willen luisteren bij de vergaderingen en op de werkvloer van de staatszender.

 19. monach

  Marokkanenverdelger mag je niet zeggen maar een boek dat de vernietiging van ongelovigen predikt vindt als vanouds gretig aftrekt onder de moslims. Er worden zelfs koranscholen voor opgericht.

  1. Decca

   Als er boekverbranding moet plaats vinden dan is als eerste dit achterlijke haat dragende boek de Koran aan de beurt.
   Mein Kampf van Hitler mocht niet gelezen worden, terwijl de Koran nog erger is.

 20. DidiMadloba

  Het is al ruim 20 jaar geleden, maar toen al bleek de politie daar verrot. Niet helemaal nuchter was ik daar verdwaald, en toen fietste ik op de stoep, een ernstig vergrijp natuurlijk. Ik denk dat ik een iets te grote mond had, want voor ik het wist werd ik (blanke man) helemaal verrot geslagen door de politie.

  Nadat de dokter geconstateerd had dat ik toch niets gebroken had ging ik de volgende dag naar het bureau om te informeren wat er in ’s hemelsnaam aan de hand was. Ja, zeiden ze doodleuk, ze wilden aan de omstanders laten zien wie de baas is.
  Helaas besefte ik niet meteen dat ik aangifte had moeten doen van zware mishandeling.
  Enfin, na een week kon ik weer lopen zonder pijn. Mijn vertrouwen in de politie is niet meer teruggekomen

  1. Siemien

   Uiteindelijk veeg jij je eigen straatje schoon..

  2. Heinz

   Het beste is, wanneer er om je id kaart wordt gevraagd, uw creditkaart ook er bij te tonen.
   Dan ben je het snelste van alle problemen af.

   1. Dik

    Ik ken iemand die niets zegt terwijl hij wel iets schrijft.

    1. Ad Fundum

     De meeste schrijvers zijn zwijgzame types. Een gevolg van concentratie, anders kan ik het niet verklaren. Een ding tegelijk @Dik.

  3. Zozo

   Och, heb je hem ook alweer met zijn debiele uitspraken. Ik hoef jou commentaar niet te lezen, ik weet blind wat er staat. Altijd dezelfde onzin. Je zegt het zelf, je was niet helemaal nuchter. Dat roept bij mij de vraag op: ben je nu nuchter of toch in een beschonken toestand, eigen schuld, dikke bult, mafkees

   1. Ad Fundum

    Zozo, dat is eruit. Maak van uw hart geen moordkuil. Onzin houdt ons op de been, de rode draad binnen DDS.

  4. Maurits Dekker

   @DidiMadloba
   U staat te liegen of het gedrukt staat.
   Het is niet waar dat u door de politie verrot bent geslagen. Wel bent u met uw dronken harsens van de stoep geknald en heeft u met uw gezicht de straat aangeveegd.
   Dat is het echte verhaal. Lulhannes!

  5. Mars020

   @Dildo, en wij maar denken, dat je een links wijf bent. Je schrijft namelijk als een wijf en jankt ook als een wijf. Als je een kerel bent, schrijf dan ook als een vent. Loop niet te janken en trollen. Dat de politie jou even een paar goede corrigerende tikken heeft gegeven is alleen maar goed. Je bent namelijk een zeer irritant figuur. Dat soort bloedzuigers verdienen het om zo nu en dan een paar flinke beuken te krijgen.

 21. Mezzadra

  Wout tilt er niet zo zwaar aan en heeft veel begrip voor dit trieste racisme.

  Jammer, maar zo gaat dat op DDS.

  1. Siemien

   Doe niet zo hypocriet, je zou Marokkanen eens moeten vragen wat ze van Nederlanders vinden in hun kazernes

   1. Pauline Kummer

    Dat zou een goede stap zijn om elkaar beter te leren kennen, @Semien.

    1. meneer cactus

     ik ken ze al goed genoeg. Zie ze regelmatig voorbij komen in opsporing verzocht.

    2. Siemien

     Maar Paulientje, dat wordt een cultuurclash natuurlijk en ik woon in Nederland..

  2. meneer cactus

   jij vindt alles racisme als het kritiek heeft op marokkanen , turken of de islam

 22. Maurits Dekker

  Marokkanenverdelgers?
  Mijn eerste opwelling: “meer, meer, meer”

 23. tailgunner

  Ik snap dat niet. Marokkanen zijn altijd zo hulpvaardig. Ze vragen heel vaak of je een probleem hebt. Wollah!

 24. Kristalix

  Van dit soort agenten kun je er niet genoeg hebben.

  Marokkie in de buurt? Wegtreiteren voor er meer komen de zooi te verzieken. Helemaal voor.

 25. Klaas de Witt

  Grown up jobs for grown up boys.

 26. Lampje

  Even niet over de agenten, die verdienen een lintje, maar waarom gaan die Turken en Marokkanen niet terug naar hun eigen land? Welnu daar daar worden ze niet zo in de watten gelegd als hier, echter doet zich dan de merkwaardige situatie voor dat ze van Nederland een Turkije of Marokko willen maken. Snapt u het nog.?

 27. Decca

  Geschokt?????? Ik niet

 28. Sando

  Nu kan je nagaan hoe hoog het zit bij de NEDERLANDSE politie man Nu nog EEN keer MEER OF MINDER!!

  1. Siemien

   Ja helemaal niet eigenlijk

 29. Rud56

  Die agenten werken in de Schilderswijk! Waar de grootste bagger uit de gehele wereld samenwoont! Als jij als agent daar 24/7 tussen moet bivakkeren, handhaven is vrijwel onmogelijke opgave met al het deug boven je dat je afschiet als je maar één verkeerde beweging naar het afval toont, tja, dan kan je wel eens de emoties niet de baas blijven. Een agent is heel professioneel, maar is ook een mens!

 30. Bes Tolen

  DE problemen komen voort uit een overheid, die van illegalen uitzetten altijd een potje maakt. Daarom kan Nederland haar problemen niet aan en de politie is een laatste middel om wat aan de problemen te doen . In 1984/1985 was twee derde van de Marokkanen hier illegaal binnen gekomen. Met andere groepen, op Turken na dan, was het nog beroerder gesteld. Dat de overheid weigert om de gepaste maatregelen te nemen, brengt in het land steeds ellende. Maar de bevolking is te dom om dat te begrijpen. En als ze het al begrijpen dan geloven ze nog de mooie praatjes van die overheid. De critici van het wanbeleid kunnen meest zeggen wat ze willen maar helpen doet het nooit. Ze worden beschimpt en uitsluiting is dreiging. Nu is er iemand, die wegens groepsbelediging voor de rechter staat. Basis een wettelijke bepaling nota bene, die de achterlijkheid niet alleen in stand houdt maar zelfs bevordert. Ook onder de autochtone bevolking. Groepsbelediging moet kunnen in een vrije democratische staat. Anders waren we in Nederland eerder nooit tot verbeteringen gekomen. Achterlijke groepen, ook de heel grote, werden in de vijftiger jaren zwaar aangepakt. De radio speelde een belangrijke rol. Zo kwam ook in de zestiger jaren kritiek in eigen kring op bij de achterlijkheid waarbij de TV de grote rol speelde. De huidige politiek en wetgeving is die van de lakeien van de multicult. Dat maakt de mensheid onwaardig.

 31. Peter Loosduinen

  Wellicht is de term niet netjes ,maar hij wijst wel naar de groep die Nederland teistert:
  De kut-Marokkanen.
  Wat zeg ik ?
  kut-Marokkanen !!
  Je zal maar als agent in Den Haag woorden naar je hoofd krijgen als ” racist “,
  “kankerracist ” , “Ik neuk je moeder” en meer van deze taal uit de monden van die lastige woestijnratten.
  PS In Den Haag wonen ook veel Chinezen/ Turken/ Surinamers etc, maar de heer Samsom heeft het ooit mooi geformuleerd.
  Marokkanen hebben het Marokkanen hebben een etnisch monopolie op overlast

 32. Jv

  Helaas verdelgen ze er geen een.
  Ze durven het toch niet.
  Grote mond en weinig daden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.