Ontsnapte pedo Harry aangehouden in Zeeland

Geen categoriesep 13 2019, 20:00
Eerder vandaag deelden wij nog de naam en foto van de ontsnapte tbs'er maar hij is al gepakt! De politie heeft hem aangehouden op een camping in Zeeland.
Van E., zoals de tbs'er nu wordt genoemd, wist zich binnen een dag aan het zicht te onttrekken. Donderdag verdween hij rond Barneveld, wat zijn plaats delict was, en een dag later dook hij op in het Zeeuwse Rilland.
Vanwege het gevaar dat de samenleving door deze man liep, is zijn naam en foto vrijgegeven. Dat heeft het neveneffect dat er onderzoek wordt gedaan naar zijn achtergrond. Zo is er over zijn rechtszaken het een en ander naar buiten gekomen. Daaruit blijkt bijvoorbeeld dat zijn gedrag en gedachtepatroon steeds sluwer werden.
Hij probeerde actief zijn hulpverleners om de tuin te leiden door te doen alsof de therapie begon te werken. Ook werd het risico op recidive steeds hoger doordat hij minder een band nodig had met zijn slachtoffer. Hij hoefde niet meer verliefd te worden of affectief in de omgang te zijn, hij wilde op een gegeven moment gewoon het eerste kind dat hij in z'n handen kon krijgen op het eerste de beste onbewaakte moment.
Het is dus maar goed dat hij zo snel gepakt is. Het is alleen nog onduidelijk wat hij tussen zijn verdwijning en zijn opduiken allemaal heeft uitgespookt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten