Oss – Politie zoekt met taser bewapende jongeren die vader mishandelen in bijzijn zoon, maar geen signalement

Zaterdag is een man tot twee keer toe in elkaar geslagen door een drietal jongeren, terwijl zijn zoon en diens vriendje toekeken. De man sprak de jongeren aan omdat ze scholden met ziektes naar voorbijgangers. De politie is opzoek naar de jongeren maar geeft geen signalement af!

Er is iets goed mis in Oss. Rond 21:15 uur liep de man met zijn zoon en diens vriendje over straat en zag een paar jongeren zitten. Zij scholden voorbijgangers uit met ‘ernstige ziektes’. Meneer deed een goede poging om zijn medeburgers op hun gedrag aan te spreken maar dit werd duidelijk niet in goede aard ontvangen.

Drie jongens komen op hem afgerend en slaan hem in elkaar voor de ogen van zijn 13-jarige zoontje. En denk je dat ze zich daarom nog enigszins inhouden? Nee hoor, ze halen er zelfs een taser bij. De man kon die gelukkig nog van zich afhouden.

Op één of andere manier weet hij te ontsnappen en zet het op een lopen met z’n zoontje en het vriendje. Hij belt de noodlijn als hij bijna thuis is en terwijl hij zijn verhaal doet blijken de jongens hem te zijn achtervolgd! Aan de andere kant van de telefoon is te horen hoe hij nogmaals in elkaar wordt geslagen.

De politie is nu dus opzoek naar de jongeren die ‘laffe openlijke geweldpleging’ hebben gepleegd en naar ooggetuigen. Er is echter geen signalement bekendgemaakt en dat is nogal vreemd want het gaat hier om drie slachtoffers: vader en indirect zijn zoon en diens vriendje.

Zo groot is Oss gelukkig niet, word travels fast dus de kans zit er dik in dat deze jongens snel worden aangepakt. Laten we het hopen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Kretoloog

  Dat signalement komt over een maand of 8. Als het politieonderzoek helemaal is vastgelopen.

  Het gaat zoals het altijd gaat: De knulligheid bij politie en justitie is soms stuitend. Al denk ik soms ook wel eens dat het boze opzet is.

 2. Jumping

  Dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  De gedoog partijen van al dit geweld, staan fier aan kop vlgs de onderzoekers.

  Dus niet klagen maar gewillig dragen.

 3. Jack Flash

  Geen signalement.Vreemd.Misschien waren de slachtoffers blind.

 4. Korporaal Monty

  Is toch geen twijfel mogelijk wie deze laffe daders zijn.

  Autochtonen zijn niet zo laf.

  1. ZiggyStardust

   Volgens Diederik Samsom is er een groep in Nederland die een etnisch monopolie hebben op dit soort geweld en overlast. Misschien moet je hem vragen wie de daders zijn Monty.

   1. Korporaal Monty

    Maar daar bestaat toch geen twijfel over.
    Natuurlijk zijn allochtonen.

    1. santiago

     Racist.

     1. Mars020

      Geitenneuker!…

    2. ZiggyStardust

     Als jij dat zegt zal dat wel zo zijn Monty. Ik weet er verder het fijne niet van.

     1. Korporaal Monty

      “Als jij dat zegt zal dat wel zo zijn”

      Jij weet toch ook net als een ieder op deze site dat als er geen signalement is afgegeven en het een laffe daad is dat dit altijd door allochtonen is gedaan.

     2. ZiggyStardust

      Spreek voor jezelf Monty, maar niet voor mij svp.

 5. joey

  De politie geeft geen signalement af!
  Haha dan weet je al dat het imigratiewondertjes zijn!

  1. EU kok

   Of misschien wel een taalwondertje.

   1. Mars020

    Of een bejaarde gifmenger?..

 6. Baron von Munchhausen

  Het slachtoffer hield tijdens de mishandeling zijn ogen dicht. “Kan dus geen signalement geven”; …………. aldus de politie!
  Het zijn dus weer “de cultuur verrijkende allochtonen!”

  1. van Urk

   Onzin van de politie weer. Toen de nog ongeschonden man deze jongeren eerst aansprak op hun gedrag wist hij ook meteen hoe zij eruit zagen.

 7. Mars020

  Als er gescholden wordt met ziektes, zijn het altijd Mocro’s. Met een groep iemand aanvallen is ook cultuur, dus Lao en Beukman zullen wel weer trots zijn op hun oogappeltjes. Als ik die man was, dan zou ik een hele grote gevaarlijke hond aanschaffen en daarmee lekker gaan wandelen. Als de kanspareltjes een grote muil hebben, laat je gewoon de hond los en geniet van het tafereel. Dat is namelijk echt humor… Een vriendin van mij heeft dat ook een keer meegemaakt en die gasten vlogen zowat de bomen in. Ze scholden haar uit voor van alles en nogwat en begonnen te dreigen. Ongeveer 100 meter achter haar liep haar Duitse Herder, die gelijk aan kwam sprinten. Die teringhufters dachten, dat ze alleen was, vandaar die grote bekken. Die hond had al een bloedhekel aan Mocro’s, dus die ging helemaal los. Ze hebben trouwens die hond niet in zijn bek durven spugen. Echt consequent zijn die laffe gasten dus niet.

 8. Jack Flash

  Zij hebben niks met dieren.Dieren voelen meer dan ze denken,vooral honden.Honden zijn te gekke beesten.Ik houd van honden.

  1. Mars020

   Dieren hebben meestal ook een bloedhekel aan mocro’s. Ze voelen gewoon, dat het slecht volk is. Daar kunnen linkse achterlijke trollen nog wat van leren. Die voelen namelijk niks en zijn volledig empathieloos.

 9. meneer cactus

  signalementen van kanspareltjes mogen niet meer gegeven zoals u weet

 10. Blokkeer-Fries

  Vreemd, agenten willen al 10 jaar(!) een taser maar krijgen die tot nu toe (nog?) niet, maar het tuig op straat loopt er doodleuk mee rond.
  Politiek Den Haag heeft geen haast, tenzij het het verhogen van belastingen is, of het verstikken van de eigen bevolking met regelzucht.
  Faal, na faal ,na faal…

 11. Punt50

  De politie van Oss durft vast niet te melden dat het om kansenparels gaat? Van bovenaf komt namelijk het bevel dit zo veel mogelijk te vermijden. De Nederlander mocht ooit eens ontwaken?

 12. Vrijedenkert

  Tuig in dit land is bewapend met taser en mishandelen vader in bijzijn van zoon.
  Handhaving is gedaald tot 0 in dit land voornamelijk in de grote steden onder door o.a. burgemeester Halalsema waar illegalen doodleuk inbraken plegen en zich schuldig maken aan huisvredebreuk zonder consequenties.
  Agenten in het zuiden worden doodleuk in elkaar getremd en mishandelt door allochtoon-bruiloft gespuis!
  We gaan in rap tempo richting wetteloze bananenrepubliek…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.