Saskia Noort doet kinderachtig: kritiek op Greta Thunberg betekent dat je een witte onzekere, machteloze man bent

Greta Thunberg, dat vervelende kind dat zo’n beetje iedereen de keel uit begint te hangen. Maar oh wee als je je daar over uitlaat op internet! Dan ben je een witte, onzekere, machteloze man met kleine balletjes. Dat is de professionele analyse van Saskia Noort, die een 16-jarig meisje verdedigt dat strijd voor iets waar Noort zelf toevallig ook achter staat.

Een 16-jarig kind dat melodramatisch loopt te doen voor het oog van de wereld, wat betekent dat daar geheid kritiek op komt want zo werkt internet. En internet staat er ook om bekend dat men daar veel makkelijker gal durft te spuwen dan in het openbaar. Dat levert weer tegenreacties op. We kunnen bijna spreken van een Noort- of Thunberg-paradox, want ‘hoe dúrf je een 16-jarige belachelijk te maken? Dan moet je wel wit, ouder, lelijk, onzeker, machteloos en triest zijn.’ Zie daar de paradox: Noort die critici belachelijk maakt omdat ze Thunberg belachelijk maken.

Dat is volgens mij ook de hele reden dat die Thunberg naar voren is geschoven. Niemand gelooft dat dit kind één of ander genie is die de hele dag IPCC-rapporten door heeft lopen bladeren en ineens besloot tot actie over te gaan. Dat kind wordt naar voren geschoven omdat het ‘moreel teflon’ vormt: iedere vorm van kritiek wordt weerkaatst ‘want ze is maar 16’, ‘ze heeft Asperger’ en ‘durf je wel tegen een meisje vanachter je computer?’ Saskia Noort trapt er volledig in en doet er vrijwillig aan mee:

“Terwijl die oude witte mannen fotootjes twitteren van uitpuilende McDonald’s-prullenbakken en dreigen hun nazaten niet meer mee op vakantie te nemen in het vliegtuig terwijl ze woedend worsten eten, keren de kinderen zich smalend van hen af.”

Ja jij laat ze echt een poepie ruiken Saskia, daar hebben die onzekere, lelijke, oudere witte mannen vast niet van terug! Oh, die zijn alweer aan het lachen om de Greta Thunberg Metalversie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

108 reacties

 1. Kretoloog

  Ook Greta heeft ouders. En die zitten hierachter. Zoek maar eens op het net wat voor types dat zijn. Dan valt alles op zijn plaats.

  O ja, het inzetten van kinderen om je (volwassen) doelen te bereiken. Daar kent de geschiedenis vele voorbeelden van. Vrijwel altijd liep het slecht af met die kinderen.

  1. Kretoloog

   Overigens, het racisme druipt er aan alle kanten van af bij dit schrijfsel van Saskia Noort.

   1. An Michelle Patinama

    Het rasisme van Saskia Noort:

    Voor allen en speciaal voor SJW-ers, DD-ers (duurzame deugers) en alle verdere racisme-kaart trekkers. Al bijna 50 jaar geleden heeft deze legende en realist u duidelijk proberen te informeren hoe het leven realistisch werkt en de wereld echt in elkaar zit. Snowflakes, leer aub van zijn wijze woorden en ga eens (voor jezelf) nadenken en volg niet klakkeloos de MSM…. Bijvoorbeeld: Ook alleen al het woord ‘groen’ combineren met stalen/ijzeren windmolens is weerzinwekkend, windmolens draaien op miljarden belasting subsidie, zijn een aanslag op het milieu en totaal niet klimaat vriendelijk. Windmolens die alleen een select groepje heel rijk4875 maakt !!! Er is helemaal niks groens aan een windmolen in zijn totaliteit, integendeel. Om over de totale productiviteit not maar te zwijgen.
    En als verder de politiek je iets zegt: if politics or politicians tell you something you must certainly doubt their story always!!!0000000

    Please watch, learn and create your own (not MSM) critical mind people……
    Think for yourself at least once and this opens your eyes and hopefully not for the first and last time!
    Let’s broaden our minds:

    The legend speaks: h**ps://www.youtube.com/watch?v=HqiWFLsgVi4

    Sorry voor het Engels/Nederlands, NL is niet mijn beste taal/mother tongue.

    1. toetssteen

     @Patinama
     Hear,hear!

    2. Louise

     Het is altijd goed eigen instinct te benutten. Maar als dat verstoord is door een ongelukkig gen, kan het verkeerd gaan.

   2. Seneca

    @kretoloog
    mevrouw Saskia van Noort heeft publiciteit nodig door de teruglopende verkoop van haar verzinsels.

 2. Groeneveld

  Ach, het is Saskia Noort maar.

 3. Mezzadra

  Ik denk dat vele witte, onzekere, machteloze mannen met kleine balletjes op DDS zich hierin zullen herkennen.

  De hysterie jegens dit kind bereikte hier pathologische hoogte.

  1. Original NL

   Jij houdt toch van kleine balletjes p*do?
   Wat ben je toch een walgelijk klein mannetje met een grote bek!!

  2. claus

   Mezzadra heeft wél ballen,want alle links georiënteerden DENKEN ballen te hebben,immers een gedegenereerde kudde volgen,lijkt uiterst gewaagd voor die halve zolen!

 4. Mycase

  sakia noord …… hahahaahahahahaahahahahahahahahhahahahahahahahaha
  hahahahaahahahahahahaahahahahahahahahahhahah
  die moet gewoon vaker in haar hol worden genaaid

  1. Mezzadra

   Mycase bevestigt dat Saskia het scherp ziet.

   Machteloze man met kleine balletjes.

   🙂

   1. Dik

    De aandoenlijke heeft zijn digitale scheetje weer gelaten.

   2. Dik

    Saskia snapt natuurlijk niet dat die witte mannen dwars door het theater van het klimaatkind heen kijken en feilloos in de gaten hebben dat het klimaatkind een agenda afwerkt van de klimaatlobby die voor ogen houdt dat de mensheid moet afsterven tot meerdere eer en glorie van moeder aarde.

    Witte mannen denken zelf, hebben doorgaans een goede studie genoten en hebben geen klimaatkind nodig om te weten dat ze worden besodemieterd door machthebbers die met steeds groter wordende lasten proberen om die witte mannen financieel nog verder uit te zuigen met milieu- en klimaatheffingen die er voor zouden moeten zorgen dat moeder aarde het wat frisser krijgt.

    Beste Saskia, ik luister niet naar jou en ook niet naar het klimaatkind, ik ben dan ook een witte Nederlandse man die zelf nadenkt en daar ben ik trots op!

    1. Pauline Kummer

     Trots op uzelf, dat klinkt positief. Nu nog de gemeenschap.

   3. spelende vrouw

    dit is geen dat-ing site tarrel. Je kan je wensen hier niet opgeven

   4. Mycase

    Een vuile vieze grote bek heeft onze P*do wel daar blijft het bij en nu rap weer terug naar je geile kinderplaatjes smeerlap . Eigenlijk wordt het tijd dat ik je eens even op ga zoeken aan de Laa.n V.an Po*t Wi.mpie moet nodig eens even fatsoenlijk op zijn flikker krijgen anders rot die kakkerlak hier niet op .

    1. Dik

     Daar heb je wel een punt Mycase, voor hem en voor DDS is het beter dat hij ophoepelt.

 5. Dropje

  Waarmee met dit stukje Saskia haar gelijk maar weer eens heeft bewezen
  En wanneer haal je GVD eens je diploma ??
  27 jaar en nog steeds student…

  1. Siemien

   Onzin dropje

   1. Original NL

    Dropje is trommelaar in de jostiband en komt nu hier de boel onder kwijlen.
    Busje komt zo!

    1. Dik

     Volgens mij speelt hij triangel.

 6. Joop Klepzeikert

  Achgut toch. Had Saskia weer eens te lang geen aandacht gehad volgens Saskia…
  Die ultra linkse domdoos heeft nog nooit iets gepresteerd, maar vind zichzelf heel erg geweldig.

 7. ikweetwatikwil

  Ben je tegen Gretha en haar boodschap , ben ja een oud wit mannetje met kleine ballen. Moet mezelf toch eens wat beter bekijken. 😉
  Saskia hoopt dat haar boeken beter verkopen op deze manier,

 8. jan1

  Wie is Saskia Noort?

  1. Original NL

   Blijkbaar èèn van de vele linkse deuggleuven die dit land “rijk” is!
   Nooit van gehoord.

  2. Politiek Profeet

   IDD, wie is Saskia Noort?
   Nooit van gehoord,gelezen,gezien, dit lezende komt ze mij over als een wegkijkert,deugk@tje,linksaffertje en gutmenschje,m.a.w.,vervangend gedrocht,ruilen tegen een geschoolde Belgische….

 9. Bosche draak

  heel dat dagblad staat stijf van de typetrutjes, nog nuttelozer dan een schuifdeur in een duikboot.

  HAD EEN GRUWELIJKE LANG BETOOG WAT WEER ZONDER BOE OF BAH WERD GEDUMPT!
  EN BEDANKT HE! REDACTIE VAN LIK ME VESTJE!!?
  PLAATS VERDOMME EENS EEN LIJST MET WAT NIET MAG OF DOE EENS VOLWASSEN EN LAAT ONS GEWOON ONS ZEGJE DOEN!!?

  1. Siemien

   @Bosche sommige woorden zijn not done maar met een * is het geen probleem bv dru*s of se*

   1. Rosasolis

    @Siemien en vele andere DDS abonnees. De Boze Draakje is zeer opgewonden vandaag! Blijkbaar heeft hij niets beters te doen dan urenlang achter z’n laptop te zitten en onze DDS abonnees te pesten.

    1. Bosche draak

     Zegt de muts met d’r ellenlange gezwets, op je klitje getrapt?
     Ik doe mijn stukjes tussen de klussen door, zou je ook eens moeten proberen!

  2. Vit

   Het is ook handig voor het plaatsen even selecteren en opslaan (control c).

   1. spelende vrouw

    vergeef de redactie , ze weten niet wat ze doen , ho -er- a is zelfs een verboden woord. Censuur hoort erbij kennelijk jammer dat het niet werkt

  3. Dik

   “HAD EEN GRUWELIJKE LANG BETOOG WAT WEER ZONDER BOE OF BAH WERD GEDUMPT!”

   Dat klopt, ik ben daar ook zeer regelmatig tegenaan gelopen.

   Alvorens ik een tekst publiceer doe ik altijd eerst [Ctrl + A] + [Ctrl + C] (hele tekst kopiëren). Zo heb ik mijn tekst altijd nog onder m’n rechter muisknop, dat is even wennen maar als je een paar keer met je kop tegen de censuurmuur bent aangelopen dan went het nog sneller.

   1. Bosche draak

    Type het tussen het werken door op m’n mobiel.
    Kan niet als niksnut mezza en z’n bilmaatjes met m’n handje omhoog zitten toch?

   2. Mieremet

    Shadow, dit waren wel een stapel a4tjes. Ik heb van elk woord genoten. Ik wil hier aan toe voegen dat als die hele linkse kliek, waartoe jou dochter blijkbaar behoort, maar eens een baan moeten zoeken om hun klimaatgekte te bekostigen. Wel op de fiets naar werk natuurlijk.

   3. Pauline Kummer

    ‘Een paar keer tegen een censuurmuur lopen’ veroorzaakt vaak raar praten. Ook hinderlijk!

 10. Shadow1100

  Nadat onze dochter van vijftien tot tranen toe geroerd was van de toespraak van Gretha Thunberg, en kwaad werd op onze generatie “die al dertig jaar niets deed”, hebben we besloten om haar te helpen met het voorkomen van de door het meisje op tv aangekondigde “massale uitroeiing en het verdwijnen van hele ecosystemen”.

  We gaan onze dochter dus weer een toekomst geven. En de planeet vier graden afkoelen. Dat doen we als volgt:

  Ze gaat voortaan op de fiets naar school, want wegbrengen met de auto kost brandstof. Natuurlijk wordt het straks winter en dan wil ze met de bus, maar zolang dat een dieselbus is, lijkt dat ons niet bevorderlijk voor het Klimaat. Nu vraagt ze natuurlijk om een elektrische fiets, maar we hebben haar de verwoestingen aan de natuur laten zien ten gevolge van de Lithiumwinning, dus het wordt gewoon trappen. Is goed voor haar, wij fietsten vroeger ook naar school.

  Om alvast te wennen aan “het van het gas af moeten” hebben we de radiator in haar kamer afgekoppeld. Het daalt er nu ‘s avonds tot twaalf graden, maar in de winter zou het weleens kunnen gaan vriezen. In dat geval hebben we beloofd dat ze een extra trui, muts, maillot en handschoenen krijgt.

  Om dezelfde reden hebben we afgesproken dat ze voortaan alleen een koude douche neemt. Kleding wassen doet ze voortaan zelf, met het wasbord, want de wasmachine is nu eenmaal een stroomverbruiker en de wasdroger al helemáál. Dat kan natuurlijk niet meer.

  Nu we het toch over de kleding hebben, die ze nu heeft zijn allemaal synthetisch, dus gemaakt van aardolie. Maandag brengen we daarom alles naar de Kringloper. We hebben een eco-winkel gevonden waar uitsluitend kleding wordt verkocht uit ongeverfde en ongebleekte linnen, wol en jute. We denken niet dat het haar mooi staat, zelfs dat ze uitgelachen gaat worden, maar dat is wat ze ervoor over moet hebben, voor het Klimaat. Katoen is uit den boze, dat komt uit verre landen en er worden bestrijdingsmiddelen voor gebruikt.

  We zagen zojuist op haar Instagram dat ze best kwaad is geworden. Dit was de bedoeling niet. Maar straks om 19:00 zetten we de WiFi uit en die gaat pas morgen na het avondeten weer even aan. Op die manier sparen we elektriciteit, heeft ze geen last van elektrostress en is ze totaal geïsoleerd van de buitenwereld, zodat ze zich beter op haar huiswerk kan concentreren. Om elf uur ’s avonds halen we de stroom eraf, donker is dan echt donker. Dat scheelt een hoop CO2.

  Ze gaat niet meer mee op wintersport. Ze gaat niet meer mee op welke vakantie dan ook, want onze vakantiebestemmingen zijn praktisch onbereikbaar met een fiets. Terug naar de CO2-uitstoot en voetafdruk van je overgrootouders betekent domweg dat je ook leeft zoals je overgrootouders en die hadden nooit vakantie en zelfs geen fiets.

  Dan hebben we het nog niet over eten gehad. Geen CO2-afdruk betekent geen vlees, geen vis en geen gevogelte maar ook geen vleesvervangers op basis van soja (dat groeit immers waar eerst regenwoud was) en ook geen geïmporteerd voedsel, want dat heeft een negatief ecologisch effect. En absoluut geen chocolade uit Afrika, geen koffie uit Zuid-Amerika en geen thee uit Azië.

  Uitsluitend nog Nederlandse aardappelen, groenten en fruit dus en alleen van de koude grond, want broeikassen draaien op verwarmingsketels, CO2 en kunstlicht. Dat is slecht voor Het Klimaat. Brood kan nog, maar boter, melk en eieren, kaas en yoghurt, kwark en room komen van kippen en koeien en die stoten CO2 uit. Geen ijsjes in de zomer. Geen wijn. Geen frisdrank en geen bier, die belletjes zijn immers CO2. Ze wilde wat kilo’s kwijt, nou, dat gaat lukken.

  Ook gaan we alle plastic uitbannen, want dat komt uit chemische fabrieken. Ook alles van staal en aluminium moet weg. Weleens gezien wat een energie zo’n hoogoven verbruikt of een aluminiumsmelterij? En ten slotte krijgt ze geen make-up, zeep, shampoo, crème, lotion, conditioner, tandpasta en medicijnen meer en het maandverband wordt van linnen. Net als vroeger.

  Op die manier willen we de massa-extinctie en het verdwijnen van hele ecosystemen tegengaan. Voor haar. Zij gelooft er in.

  1. Marija

   Je krijgt bonje met je dochter, maar konsekwent volhouden zal haar leren, 🙂

  2. van Urk

   Inderdaad Shadow1100. Het gaat voor onze pubers volgens hen, niet snel genoeg om de Aarde te redden. Terug naar onze holen en berenvellen. 🙂

  3. Agios

   Een perfect opvoedkundige maatregel. Dat gezeik van die jongelui! How dare they?

 11. Siemien

  Saskia is, net als mezzadra, ooit eens heel erg beschadigd in haar leven, die hebben echt een bloedhekel aan mannen, en mezzadra lijdt aan het Stockholmsyndroom gezien zijn voorliefde voor se* met kindertjes reageert mezzadra ook op alles dat met kleine kindjes te maken heeft..

 12. van Urk

  Het gaat ook niet zozeer om dat kind. Het is gewoon verbazingwekkend dat mensen marionetten achterna lopen die ingezet zijn door lobbyisten om hiermee een slaatje uit te slaan. Wat is nou beter een kind daarbij te gaan gebruiken dat voor velen onderbuikgevoelens zal gaan opwekken i.p.v. een echte wetenschapper? Zo is Amerika een oorlog ingerold omdat men de verhalen van een verdrietig 15 jarig verpleegstertje uit Koeweit zo imponerend vond. Uiteindelijk bleek ook dat bedrog te zijn. Ik merk op dat ook onze kinderen volslagen gek gemaakt worden omdat zij niet volledig in staat zijn om zelf helder na te denken. Kinderen bang maken dat wij in Nederland met zijn ene steenkoolcentrale en schone rivieren ook met mondkapjes zullen gaan rondlopen zoals in China met zijn duizenden steenkoolcentrales en vervuilde rivieren. Diegenen die zulke onzin leren aan onze kinderen zijn zelf onbekend met de werkelijke oorzaken en de daardoor ontstane problemen op de wereld.

 13. Cootje

  Prostitutie is in de meeste landen verboden en kinderen mogen niet misbruikt worden voor kinderarbeid maar dit trutje slaat alles. Gewoon die hetze door oudere ingeven en voor het bakfietsen karretje gespannen worden in opdracht van de geitenwollen sokken club. In 1920 woonde er geen 2 miljard mensen op de aarde nu 8 miljard en binnen 20/25 jaar 10 miljard. Alleen de zee 7 meter hoger en natuur geweld kan daar wat aan doen. Verder is het een verdien model . Met als huismerk een huilend kind

 14. debontereus

  @mezzadra
  De p*do met nog geen ingedaalde balletjes wil ook even iemand op zijn nummer zetten .
  Triest hopeloos geval wat met zijn achterlijke kritiek hopeloos op aandacht hoopt .
  Niemand moet hem niemand wil hem maar hij doet verwoede pogingen vanuit zijn zolderkamer om doormiddel van trollen zijn leven nog wat aangenaam te maken .
  Fantaserend over s*x met kleine kinderen loopt hij hier in vele gedaantes de boel te verzieken .
  Redactie doe hier toch was aan en verbeter het lees plezier van mij en vele anderen .

  1. Dik

   @debontereus: Hear, hear!

  2. Original NL

   Tis inderdaad een min mannetje bontereus, helaas staat de DDS redactie blijkbaar machteloos toe te kijken.
   Zal met de donaties niet zo’n vaart lopen zolang de führer der trollenbrigade hier een podium geboden wordt.

 15. debontereus

  Was = wat

 16. Dik

  Saskia Noort doet aan identiteitspolitiek, ze zou de moeder van Greta kunnen zijn. How dare she?

 17. spelende vrouw

  tja , de illega asielzoekers mag je niet bespreken, chuckie mag je niet bespreken,de prestige projecte van linkse adepten heb je maar te slikken anders ben je een boze witte man. die trut discrimineert gewoon

 18. Rud56

  Waarlijk vraag ik me af hoe oude witte mannen eruit zien, laat staan witte mannen?
  Tja, die Noort moet misschien eens een goede vibrator aanschaffen, kan ze haar frustraties lozen en de samenleving niet meer belasten met onzinnige deug.

  1. Pedrito

   Maar dan wel eentje op zonne-energie.

 19. Jumping

  Kijk deze vrouw Noort moet eens proberen in contact te komen met Roberto Esquivel Cabrera uit Mexico.
  Dan lult ze wel anders.

  Saskia Noort past bij Greta Thunberg.

  Veel agressie en weinig verstand.

 20. Jack Flash

  Links maakt alles onzeker en draait alles om.

 21. Rud56

  @Pedrito,
  Inderdaad! En wat nou zo leuk is, ze mag hem vragen aan een traditionele Zwarte Piet als ze haar schoen zet over een paar weken! In kader van de diversiteit annex inclusiviteit! Is helemaal in haar gedachtelijn.

 22. Vliegenvanger

  Saskia Noort, nooit van gehoord.
  Een eigewijs stuk vreten, dat zich laat naaien door linkse propaganda. Weg met Gretha, dat kind is niet wijzer, is gehersenspoeld door de graaiers van het klimaatakkoord. Zij kan er niks aan doen, ze komt haar zelf nog wel tegen. Dan is het te laat.

 23. Mieremet

  Kunnen we nu eindelijk afspreken, wij witte mannen (die deze maatschappij tegen alle gezeik in draaiende houden) dat we SASKIA, GRETA, SYLVANA, en Nancy Pelosi en haar quads gewoon geen podium meer geven, doen alsof ze lucht zijn? Dan graag ook Petertje R jeweetwel ook maar gelijk boycotten. En geen reactie meer geven op Mezzadra met al zijn aliassen! Wat een rust zou dat geven. Gewoon een gezellige bozewittemannenwereld, dan hebben we weer vooruitgang. Bedankt.

  1. Dik

   “En geen reactie meer geven op Mezzadra met al zijn aliassen!”

   Goed idee!

  2. Rosasolis

   @Mieremet. Hoeveel nog meer intelligente vrouwen gaat u plaatsen op uw bovenstaande lijst? Blijkbaar weet u niets over N. Pelosi. Die altijd eerlijk te werk is gegaan als voorzitter van het Congres (2de kamer) in Amerika, waar de Democrate Party een grote meerderheid heeft. In het kort: maanden geleden zijn vele regerings vertegenwoordigers en medewerkers bij Pelosi gekomen met vele bezwaren van vele foute handelingen van Trump als president. Zeker 8 maanden geleden hebben deze grote groep trouwe regerings leden, toen al geeist dat Pelosi een officiele Motie van Waantrouw zou sturen naar zowel de hoge gerechtshof, als de Senaat (eerste kamer). Pelosi (Democraat) zei toen ongeveer het volgende:
   “nee, nog niet. Ja nu Bewijzen verzamelen. Als er voldoende Bewijzen van corruptie zijn dan kunnen wij eisen dat Trump wordt afgezet.” En nu is het wel zo ver.
   De handelingen van Pelosi waren zeer open, eerlijk en gewaardeerd door de hele Congres, inclusief vele Republicans. Hopelijk bent u niet een van die achterlijke
   extreem-rechtse mannelijke schapen geworden!
   Er is helemaal niets “gezellig” aan een “bozewittemannenwereld”. Zoiets is al lang
   afgelopen in onze Westerse wereld, die opkomt voor een Man-Vrouw Maatschappij, met
   gelijke rechten, plichten, en kansen voor mannen en vrouwen die SAMEN werken om het vooruitgang van onze samenleving door te zetten. Nogmaals, vrouwen en mannen die respect voor elkaar hebben en elkaar waarderen op het werk en in het samenleving…Wil jullie “bozewittemannen” zo doorgaan met dit domme flauwekul, dan
   zul jullie ” toffe mannen” een zeer eenzame, lege leven kregen! Want wij vrouwen zijn al lang niet meer de huisvrouwtjes die in het huwelijk treden om alleen maar kinderen te baren en verder huishoud slavin te zijn! Zoals het nu en verder gaat, krijgen de meisjes op school, en vrouwelijke studenten op universiteiten de hoogste cijfers. En daarom zijn WIJ geschikt voor de hoogste bannen. Maar er zijn ook heel fijne, aardige mannelijke collega’s die wij zien als onze collega’s…Kortom: zie je nu het verschil:
   wij hoog-opgeleide vrouwen willen samen werken met mannelijke collega’s die ons als gelijke collega’s zien. Het gaat om huidige WESTERSE TALENT door te zetten, en de juiste man of vrouw krijgt een hoofd positie, en andere jonge afgestudeerde studenten komen wat later aan de beurt. Jaren geleden toen ik universiteit student in muziek vakken was, was er ook o.a. het dirigenten opleiding voor koren en orkesten. Enkele vrouwen deden mee, met geweldige resultaten. En nu komen er in Nederland binnenkort twee briljante internationale vrouwelijke dirigenten voor twee bekende, oud, en geliefde Nederlandse orkesten (en koren): zowel onze Radio Fllharmonische Orkest en het Residentie Orkest van Den Haag. Fijn is het dat eindelijk dat wij talentvolle vrouwen in mijn vak muziek worden gewaardeerd voor hun grote TALENT.
   En Mieremet, dit gaat het om: TALENT en KENNIS van zowel vrouwen als mannen om SAMEN met elkaar te gaan werken is de enige hoop voor de overleving van onze zeer kwetsbaar planeet Aarde. Die nu in grote problemen verkeert.
   Kortom: jullie domme extreem-rechtse sneeuw-witte mannetjes gaat het verliezen:
   en globiaal. Wie zijn jullie te zeggen dat wij een Mannen maatschappij moeten zijn?

   1. Dik

    “jullie domme extreem-rechtse sneeuw-witte mannetjes”

    Deuggleufalarm!

   2. Bosche draak

    Houd je brutale mond achterlijke muts, als jullie zeurwijven net zo hard konden dragen als klagen DAN waren jullie gelijkwaardig aan ons.
    Wij BLANKE mannen zijn jullie ondankbare achterlijke feminazies spuugzat!
    Ja jullie krijgen de kinderen, maar al het andere, van het bouwen van de huizen, de wegen de bruggen, het verbouwen van voedsel en alle vooruitgang?
    Van de pc waarop je je stompzinnig gehinnik kwijt kunt tot de stoel waar je je bolle reet in hebt geparkeerd waren, zijn en zullen merendeels door mannen gecreëerd, onderhouden, gerepareerd en uitgebreid worden.
    Vrouwen zijn geen monoliet en hebben zeker geen over het paard getilde deuggleuf als jij nodig om hun punt te maken.

    Je loopt alleen maar weg met heel die pelosi omdat het een vrouw is want ze is zo onbekwaam als de nete.

    En hier speciaal voor jou Roosje,
    TRUMP GAAT 2020 GEWOON WINNEN EN ER IS NIKS WAT DE DEMOCRATEN DAARVAAN KUNNEN DOEN!!?

    Je hebt de mond vol over respect maar je bent zelf een respectloos arrogant stuk vreten!

    Zo het werk is weer gedaan, ga naar moeder de (echte) vrouw het weekend vieren!

    1. Rosasolis

     @Boze Draakje: Wow! Bedankt voor jou speciale aandacht voor mij!
     Ik wist niet dat ik zo populair en belangrijk ben! Ga door met al uw domme opmerkingen tegen zo veel DDS abonnees…Misschien krijg je een verrassing binnenkort wegens je ongelofelijk dagelijkse pesten aan zo veel mensen!

     1. Bosche draak

      Ik plaats mijn venijn alleen tegen trolletjes, wie de schoen past…..

    2. Ron

     Quote van Bosche draak (Wij BLANKE mannen zijn jullie ondankbare achterlijke feminazies spuugzat!)

     Inderdaad steeds dat gewauwel maar als er echt iets moet gebeuren komen ze aankloppen dat ze het niet kunnen en of de man het kan doen.

     De kortpittige typetjes die denken mee te kunnen lullen zonder ook maar kant of wal te raken. Lukt dat niet worden ze boos en gaat de neus de lucht in en komt de dooddoener dat ze ook wel iets kunnen, laat het verd#mme zien ipv erover te praten en klagen.
     Nu zijn er veel functies aan vrouwen gegeven die er eigenlijk niet voor geschikt zijn maar omdat ze vrouw zijn.

     Hoe vaak moet de agente hulp in roepen dat ze het niet kunnen bolwerken.?
     Ga als vrouw lekker in de frontlinie liggen maar dat willen ze niet.

     Schoenmaker blijf bij je leest.

     1. Mezzadra

      “Wij BLANKE mannen”

      Saskia Noort heeft dus gelijk.

     2. Ron

      Als je lang genoeg zuigt krijg je vanzelf gelijk.

  3. Bosche draak

   We zijn niet wit maar BLANK!!
   En wij zijn niet degene die die mutsen een podium geven, dat zijn die balloze prutsmensjes die aan het hoofd staan van de media en h*erversum.

 24. Rosasolis

  Vele miljoenen mensen over de hele wereld, zowel kinderen als volwassenen sta achter de kritiek en uitingen van Greta. Maar belangrijke debatten, en plannen moeten alleen voor volwassenen zijn. Het is wel een goed idee om tiener groepen bij elkaar te krijgen, om ook hun meningen over belangrijke problemen te horen, maar de meningen van minder-jarigen moet nooit officieel zijn. Het is alleen de taak van volwassenen om wereld problemen op te lossen.
  Enkele jaren geleden heeft de Nobel Prijs commissie een nieuwe soort erkenning bedacht:
  De Nobel Vrede Prijs voor Kinderen. De eerste die dit speciale prijs voor een moedige kind krijg, was Malala. De Pakistaanse tiener meisje die op een school-bus zat te wachten tot de bus de meisjes naar hun school zou brengen. Zij werd door terroristen in haar hoofd geschoten omdat zij opkwam voor onderwijs voor meisjes. Haar leven werd in Engeland gered, waar zij nog steeds woont op een geheime adres. Toen zij herstelde van dit afschuwelijke aanslag door fanatieke moslim mannen, werd zij als speciale speaker bij de VN uitgenodigd, te praten over de recht voor hoge onderwijs, en daarna werk voor vrouwen. Haar ambitie is nog steeds om Premier van Pakistaan te worden. Ik hoop dat Greta de speciale Nobel prijs voor kinderen dit jaar krijgt. Zij verdient het…maar dan als een kind.

  1. Dik

   “Vele miljoenen mensen over de hele wereld, zowel kinderen als volwassenen sta achter de kritiek en uitingen van Greta.”

   Waar blijkt dat uit en met welke bronnen ga jij dat aantonen?

   1. Kretoloog

    Mevr. Rosasolis is een schatje. Haar kennis haalt ze uit Dagblad Trouw. Jij en ik weten dat dit krantje hyperlinks is. Maar voor Rosa is het de bron van alle kennis (van goed en kwaad). Trouw als de bron des levens, zogezegd. Pak Rosa dus maar niet hard aan. Bovendien, ze heeft een erg gevoelig karakter.

    1. Bosche draak

     Ze is toch zo van de gelijkheid?(behalve als het nadelig valt, zo “progressief” is ze nou ook weer niet)
     En hoe eerder madam dwaallicht erachter komt dat wie uitdeelt ook dient te incasseren hoe beter…

    2. Rosasolis

     @Kretoloog. Heel hartelijk bedankt dat u mij waardeert en dat je me een ‘schatje” vind. Hoe weten de lezers dat volgens u dat een van de grootste. succesvolle kranten “hyperlinks is”?!!! Lees u ooit een goede informatie papier krant? Als je tenminste kan leren, lezen en schrijven en intelligent ben en kan denken, zou je heel veel kunnen leren van een goede informatieve krant
     zoals Trouw. Die dagelijks schrijft over hoe het over het gaat met onze samenleving en hoe het, volgens de wetenschappers verder moet… Kortom: Trouw publiceert vele artikelen over onderwijs en ontwikkeling voor zowel vrouwen als mannen die samen werken in het onderwijs, om hun kennis door te geven voor onze gewone burgers. Wij moeten onze Man-Vrouw maatschappij steunen voor vooruitgang en samen werken tussen mannen en vrouwen. Of moeten wij vrouwen gedwongen worden door laag opgeleide mannen op een leven als kinder fok product door het leven te gaan?
     Kortom: wij moeten samenwerken en als mannen en vrouwen elkaar steunen en samenwerken. Anders gaat het met onze planeet heel snel
     achteruit.

     1. Blitzkrieg

      Rosasolis : Je bent gevaarlijk. De polarisatie is al veel te ver doorgeschoten. Allochtoon / autochtoon, blank / zwart, christelijk / moslim. Mannen en vrouwen zijn geenszins gelijk. Veel vrouwen van tegenwoordig worden door de maatschappij gedwongen om full-time te gaan werken, terwijl ze voor het gezin willen zorgen. Keuze is er niet meer tegenwoordig. Mannen zijn degene die het zware werk doen, niet vrouwen. Hoogopgeleide banen prima, maar dan ook stratemaker en vuilnisman. Wel de lusten, maar niet de lasten. Dit Rosasolis is hypocrisie ten top. Alles wordt kapot gemaakt met het gelijkheids denken. Vele vrouwen – zo niet de meeste – zijn totaal niet blij met de maatschappij die jij voorstaat. Dit heeft helemaal niks met onderdrukking te maken, maar met natuurlijke demografie. Mensen hun identiteit afpakken is de nieuwe trend, psychische stoornissen, polarisatie en agressie zijn het gevolg.

     2. Dik

      “Alles wordt kapot gemaakt met het gelijkheidsdenken.”

      Sterker nog, het is een boodschap, een leer, een ‘evangelie’.

      Iedereen zal en moet gelijk zijn, dat is het nieuwe vergif maar ook een leugen! Niemand is gelijk!

     3. Mezzadra

      Ik geloof niet dat onze Dik wordt kapotgemaakt door het gelijkheidsdenken: hij is een absoluut unieke trol.

      🙂

     4. Blitzkrieg

      Dik : Identiteits,- en gelijkheidspolitiek zijn idd levensgevaarlijk vergif. De aankomende en maar specifieker de volgende generatie zal volledig ontheemd zijn van eigen identiteit, geestelijk gestoorde freaks. Hier hoef je geen psycholoog voor te zijn.

   2. Rosasolis

    @Dik: Dit informatie kreeg ik uit verschillende bronnen: kranten, radio nieuws,
    en national/ internationale televisie. De TV beelden lieten de enorme estafette uit vele landen zien, dat georganiseerd werd door voorstanders van een wereld-wijde beter begrip voor onze milieu.

    1. Siemien

     Uit verschillende linkse bronnen, kinderen die geen idee hebben wat ze aanhet doen zijn worden opgejut en wurmen zoals rosasolis zijn juist van die mafklappers die zich door kindjes van alles laten aanpraten, rosasolis is van een generatie die geen verantwoording neemt als volwassene en zich graag de wet voor laat schrijven door kindertjes

   3. Siemien

    @Dik “Waar blijkt dat uit en met welke bronnen ga jij dat aantonen?”

    Ik denk de Donald Duck

  2. Mezzadra

   De hysterische woede jegens dit kind worden veroorzaakt door het fétidas ze een ongemakkelijke waarheid spreekt.

   1. Dik

    De aandoenlijke, altijd bijzonder geïnteresseerd bij onderwerpen over kinderen, heeft zijn digitale scheetje weer gelaten.

   2. Kretoloog

    …door het fetidas…
    Moet zijn:
    …door het feit dat…

    Mezzadra heeft de Spaanse spellingscontrole aanstaan. Is hij – net als EU-kok – een Spaanse pensionado? Of hebben we hier te maken met 1 en dezelfde trol?

    1. Dik

     “Of hebben we hier te maken met 1 en dezelfde trol?”

     In elk geval vertoont de aandoenlijke zich al jaren in vele en verschillende gedaanten.

 25. The Real Bulldog

  Zegt de boze witte Racistische Saskia Noort!

 26. Pescador

  Wat een domme kut kip

 27. shidaian

  Wat raar….ik ken geen “witte”mannen of het moet een sneeuwman zijn. Of bedoelt ze “blanke” mannen.:-)

 28. Anthony2

  Boze mannen zullen wel bestaan, boze vrouwen ook..witte boze mannen,vrouwen heb ik nog nooit ontmoet, wel roze, zwarte, bruine, lichtbruine, gele… en nog wat variaties hierop…. pff wat pigment verschillen niet teweeg kunnen brengen.

  Je zou je er bijna boos van worden, en je er groen en geel aan ergeren, dat wordt dan blauw als ik het goed heb. De boze blauwe man…..

 29. Beukman

  Een 16-jarig kind dat melodramatisch loopt te doen voor het oog van de wereld

  Melodramatisch? Me dunkt dat ze een punt heeft. Bovendien gaat het om haar toekomst, niet om die van de blanke oude mannen van DDS.

  1. Dik

   Vriendje van de aandoenlijke, die hoopt dat ISIS blijft bestaan, ook hij heeft zijn digitale boertje weer gelaten.

 30. Mezzadra

  De column van Noort is te mooi en te raak om hier niet geheel af te drukken:

  Volkomen mesjogge. Boze klimaatkabouter. Vrouwelijke Hitler. Boos, lelijk, eng, hysterisch, gehersenspoeld, geïndoctrineerd, jankerd, zeurkous, zeikerd, walgelijk, overdreven, grote bek, pleuriskind, demonchild, duivelsgebroed, misselijkmakend, schreeuwlelijk, zielige dramaqueen.

  Een kleine bloemlezing van wat er zoal over Greta Thunberg gepost wordt door overwegend witte, oudere, zelf niet al te knappe mannen die zich kennelijk enorm in hun balletjes getrapt voelen door een meisje van 16 dat vecht tegen een serieus groot probleem, waar vooral haar generatie over enkele jaren mee te maken krijgt. Of Thunberg echt is, of nep, of zij door haar ouders is opgehitst, daar wil ik me niet over uitlaten, want dat weet ik niet, maar ik weet wel dat activisten sinds jaar en dag fanatiek zijn, want de wereld verander je niet met zwijgend toekijken, polderend compromissen sluiten, of scheldend op Twitter.

  De wereld verander je door heel hard, heel hoog van de toren te blazen, je boodschap eindeloos te herhalen, een menigte op de been te brengen, haat bloot te leggen en extreem egocentrisme te ontmaskeren. Thunbergs missie is nog niet geheel geslaagd, maar we luisteren naar haar, al dan niet welwillend, maar nog belangrijker: onze kinderen luisteren. Terwijl die oude witte mannen fotootjes twitteren van uitpuilende McDonald’s-prullenbakken en dreigen hun nazaten niet meer mee op vakantie te nemen in het vliegtuig terwijl ze woedend worsten eten, keren de kinderen zich smalend van hen af.

  De vaders, de mannen die het beste met hen voor zouden moeten hebben, houden zich bezig met het op sociale media afbranden van een meisje, richten hun machteloze woede liever op een kind dan mee te denken aan een oplossing.

  Eigenlijk zeggen ze tegen de nieuwe generatie dat ze zich niet zo moeten aanstellen. Het komt allemaal vanzelf wel goed. Maar stel nu dat het niet goed komt? Stel dat onze toekomstige kleinkinderen levend verbranden, terwijl ze overhoop gelopen worden door klimaatvluchtelingen of verzuipen in het oprukkende water? Die tijd gaan jullie, oude witte mannen, niet meer meemaken.

  En stel nu dat het inderdaad allemaal wel mee blijkt te vallen. Wat is er dan zo verschrikkelijk aan om plastic te verbieden, vliegen duurder en elektrisch te maken, minder vlees te eten en onze energie uit windmolens of zonnepanelen te halen? Wat is er precies zo eng en bedreigend aan de boodschap van Thunberg? Waarom maakt zij jullie zo boos? Dat kan toch niet anders zijn dan vanwege een diep schuldgevoel over jullie falende verantwoordelijkheden, dat zij triggert?

  Wat ik me afvraag boze witte mannen: lezen jullie kinderen mee? Weten jullie dochters en zonen hoe jullie je uiten over een leeftijdgenote? Maken jullie hun uitgesproken klasgenoten ook uit voor lelijke trol of gestoorde gekkin? Noem je je eigen dochter ook hysterisch kutwijf? Wat geven jullie de nieuwe generatie precies mee, behalve een totaal verziekt wereldbeeld waarin deugen fout is en kinderen uitschelden prima? Na mij de zondvloed, is dat een betere boodschap om aan je kinderen mee te geven?

  1. Dik

   Bestaat ISIS nog? Dat is voor Geert wel te hopen.
   ~Aandoenlijke~

  2. Bosche draak

   Daar ze het over mannen heeft, voelt miskraam mezza zich niet aangesproken.
   Voor de rest laat het precies zien wat voor een zure haatheks die hele Saskia Gestoord is…

   1. Vanduinen

    Met uw epistels leunt u er zwaar tegen aan. Kommervolle herinneringen aan een verleden…

  3. Beukman

   Of Thunberg echt is, of nep, of zij door haar ouders is opgehitst, daar wil ik me niet over uitlaten, want dat weet ik niet, maar ik weet wel dat activisten sinds jaar en dag fanatiek zijn, want de wereld verander je niet met zwijgend toekijken, polderend compromissen sluiten, of scheldend op Twitter.
   De wereld verander je door heel hard, heel hoog van de toren te blazen, je boodschap eindeloos te herhalen, een menigte op de been te brengen, haat bloot te leggen en extreem egocentrisme te ontmaskeren. Thunbergs missie is nog niet geheel geslaagd, maar we luisteren naar haar, al dan niet welwillend, maar nog belangrijker: onze kinderen luisteren. Terwijl die oude witte mannen fotootjes twitteren van uitpuilende McDonald’s-prullenbakken en dreigen hun nazaten niet meer mee op vakantie te nemen in het vliegtuig terwijl ze woedend worsten eten, keren de kinderen zich smalend van hen af.
   De vaders, de mannen die het beste met hen voor zouden moeten hebben, houden zich bezig met het op sociale media afbranden van een meisje, richten hun machteloze woede liever op een kind dan mee te denken aan een oplossing.

   Raak! Zelfs de parasieten houden zich opvallend stil.

 31. merlot

  “Dat is de professionele analyse van Saskia Noort, die een 16-jarig meisje verdedigt dat strijd voor iets waar Noort zelf toevallig ook achter staat.”

  Dat is het hele eieren eten. Als Thunberg tegen de massa-immigratie had geprotesteerd zou Saskia haar keihard hebben veroordeeld.

  Subjectief geleuter dus van een zwaar links bevooroordeelde columniste van een links bevooroordeelde k*tkrant.

  Next!

  1. Mezzadra

   Hoe verklaart merlot de hysterische toonzetting van de kritiek op dit intelligente meisje die miljoenen tot bewustzijn over het klimaatvraagstuk en op de been weet te brengen?

   1. merlot

    De toonzetting van Thunberg zelf is extreem hysterisch en uiteraard roept dat reacties op.

    Of ze intelligent is weet ik niet, wat ik wel weet is dat één van haar stoornissen (asperger) tot een obsessieve benadering van stokpaardjes kan leiden. Het klimaat is duidelijk haar stokpaardje.

    Ze had tegen zichzelf in bescherming moeten worden genomen. Dat dit niet is gebeurd, niet door haar ouders en niet door de klimaatbeweging, is niet alleen schandalig, maar het toont ook aan dat deze lieden alles aangrijpen om hun zin door te drijven.

    Het is linkse emo-politiek. Te vergelijken met de foto van een dood kind op een strand om op die manier de weg vrij te maken voor de instroom van uitvreters.

   2. spelende vrouw

    intelligente meisje ? hahahahaha , ze kan zo plaats nemen naast freek de jonge of een andere linkse zakkenvuller. Moet ze wel haar eigen repertoire gaan schrijven in plaats van de Simpsons kopieeren.

   3. spelende vrouw

    bewustzijn ? leugens , achterklap en haat jegens anders denkenden vind ik geen verdienste tarrel .

    Hoe verklaart de tarrel de haat van dit gedrocht op het moment dat Trump langs loopt. Hoe verklaart de tarrel de haat mimiek in haar speech ? hoe verklaart de tarrel de absolute mening en het gebrek aan wederhoor ?

    links is weer terug in de tijd , een slaafje voor het verkondigen van de boodschap. waar blijft die heks sylavana

  2. Louise

   Ik denk dat DDS zou jubelen. En het instemmende reacties zou regenen.

 32. Pauline Kummer

  Over Saskia Noort. De zure reacties van de reaguurders zullen vermoedelijk nooit in boekvorm uitgegeven worden. Laat staan verfilmd.

  1. spelende vrouw

   dank je weer voor je voortreffelijke inhoudelijke reactie alter ego van de tarrel

  2. Siemien

   Paulientje neemt het graag op voor dit soort gedrochten die ooit eens beschadigd zijn in hun leven en daar nog steeds niet overheen zijn gekomen en uiteindelijk de witte man racistisch bejegenen..

   1. Dik

    Als de aandoenlijke het niet redt met de ene, dan gebruikt hij gewoon de andere. Zelfde taal, zelfde meur.

    1. Siemien

     Uiteraard slaan we die gasten met dezelfde argumenten terug hun stinkhol in

     1. Fortiori

      Ik lees het alweer, we! Het verhaal van de olifant en de muis samen lopend over de brug. Wat stampen we.

    2. Dik

     Als de aandoenlijke het niet redt met de ene, dan gebruikt hij gewoon de andere. Zelfde taal, zelfde meur.

 33. hollandse-bier92

  heb niet eens doorgelezen
  iets over een oude tang
  die te weinig ballen en pik in
  haar mond gehad heeft
  moet die slet maar de beentjes
  open zetten

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.