Somalisch agressietuig breekt woning van 58-jarige vrouw binnen, beroven haar, steken haar neer en hollen weg

overvaller_mes_soest
Foto: Eén van de Somalische overvallers uit Soest. Bron: Politie.

Het gaat weer lekker in ons “gave land”, zo kunnen we opmaken uit een openbare opsporingsactie van de politie. De wetsdienders zijn op zoek naar twee stuks Somalisch verdriet die een paar maanden terug inbraken bij een vrouw, haar ernstig mishandelden en vervolgens haar sieraden stalen. O, en ze staken haar neer. Zo’n acht maanden later schakelt de politie eens de hulp van het publiek in.

Ik kan dit trieste verhaal in mijn eigen woorden gaan schrijven, maar het relaas van de politie zegt eigenlijk alles wat je moet weten:

“Op zaterdagavond 5 januari wordt een vrouw overvallen in haar woning aan de Frans Halslaan in Soest. De vrouw is alleen thuis. Door de twee daders wordt zij hardhandig vastgebonden. Haar ringen worden vervolgens – onder bedreiging van een mes – van haar vingers losgeknipt. Ze wordt dan vastgemaakt aan haar bed met riemen, haar t-shirt wordt in haar mond gestopt en ze wordt gestoken met een mes. Vermoedelijk zijn de twee mannelijke verdachten gevlucht in een auto. Van één van hen is ook een compositietekening gemaakt. Hij was degene die het mes vasthield. “

En deze criminele overvallers? De politie omschrijft ze allebei als “donkergetinte huidskleur, mogelijk Somalische afkomst”. De ene is alleen wat langer dan de andere. Maar allebei zijn het natuurlijk geharde criminelen die de cel in moeten. Dus wie de politie kan helpen: hierrr. En voor alle andere mensen: u weet het misschien niet, maar u kan ook helpen. Door als er verkiezingen zijn, niet meer op naïeve linkse wegkijkpartijen te stemmen. Misschien dat het bestrijden van dit soort brute en meedogenloze criminaliteit nog eens een keer voorrang krijgt in dit land!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

59 reacties

 1.   

  Wees welkom, wees welkom in mijn land.
  Ja, nu kunnen we wel direkt weer oordelen van zus en zo en van dit en dat, maar die mensen hebben niets en zijn radeloos. Ze moeten toch wat en ze hebben nu eenmaal een andere cultuur.
  Dus niet te snel oordelen mensen.

 2.   

  Het moet niet gekker worden. Blanke Nederlanders overvallen nooit mensen.

  1.   

   Trump heeft dat goed geregeld in de USA. Daar heb je gewoon een vuurwapen in huis om jezelf en je spulletjes te beschermen. Komt er eentje je slaapkamer binnen schiet je hem of haar gewoon voor zijn raap.

   1.   

    “Trump heeft dat goed geregeld in de USA”

    Daar denken de nabestaanden en slachtoffers van de vele schietpartijen toch anders over.
    Trump weet zijn landgenoten goed te beschermen.

    1.   

     Weer appels met peren. Er is geen enkel verband. Je bedenkt het ook allemaal zelf. Het gaat hier om bescherming van eigen lijf en goed. In Nederland is het , door het slappe beleid, zo dat alle criminelen en onbeschofteriken allemaal een vuurwapen bezitten, terwijl juist de nette, eerlijke, zich goed gedragende burger, om het eerder genoemde, een wapen zouden moeten hebben. Je snapt er weer helemaal niets van met je grote mond, Monty.

     1.   

      Dus als het slachtoffer een wapen had gehad was het verhaal heel anders gelopen.
      Net als in de Verenigde Staten.

     2.   

      Monty. Kijk, als dit soort vuilnis weet dat nette mensen in hun huis een vuurwapen hebben zullen ze er wel 10 keer over nadenken om ergens naar binnen te gaan. Werkt dus sws preventief.

    2.   

     Ik moet alweer lachen! Jonge, jonge, wat een debiel schrijfseltje. Alweer Trump, zit het nog altijd zo diep? Stuk onbenul!

     1.   

      Ja ja, het is wat he die Monty.

    3.   

     Nepert jij van Heutz 148 panzer infanterie bataljon
     Man bluffertje heb je nooit op een reünie gezien van de Voks

     1.   

      “van Heutz 148 panzer infanterie bataljon”

      Wie heeft jou wijsgemaakt dat ik een zandhaas ben?
      Ooit van de Koninklijke Marine gehoord?

     2.   

      Zo zo, koninklijke marine. Geweldig man. Ik had het stil gehouden als ik jou was.

     3.   

      Koninklijke marine nog wel. Ook nog korporaal, dat is zeker heel hoog? Nu begrijp ik waar dat geïndoctrineerde patriottisme vandaan komt monty. Alleen een rasdebiel kan hier trots op zijn.

     4.   

      Monty is visstick van beroep, van Heutz is een te zwaar onderdeel voor deze kuko.

    4.   

     De nabestaanden van degene die juist gered werden door een vuurwapen laat je voor het gemak maar even erbuiten?

   2.   

    Helemaal mee eens!

  2.   

   Blanke moeten hard werken om rond te komen!

  3.   

   Je hebt het stadium van onmenselijkheid allang bereikt, stuk verdriet.

  4.   

   Het moet niet gekker worden, getinte Nederlanders overvallen NOOIT mensen.

  5.   

   Jongens, jongens toch, wat een debiele uitspraak. Uitspraak? Bewezen feiten ontkennen! Als het niet zo triest was zou ik heel hard lachen. Geen enkel woordje van medelijden voor deze mevrouw. Je bent het reageren eigenlijk niet waard. Maar ja, bij je volgende debiele schrijfseltje kan ik misschien weer lachen. Ik weet echter een ding, je bent niet normaal.

  6.   

   mezzo:
   Gerelateerd aan bevolkingsaantallen mbt criminelen met migratieachtergrond en autochtonen,komt het inderdaad weinig voor,dat autochtonen dit soort misdaden plegen

  7.   

   Gaat mongool mezzandra dit nou bagatelliseren?

  8.   

   De aandoenlijke, hij heeft zijn digitale boertje weer gelaten.

 3.   

  lang leve de multi kul. Voor de islamitische multikul hing uit elke brievenbus een touwtje bij ons in de straat. Nu wordt je in de eigen woning beroofd , neergestoken of afgetuigd. Worden ouderen beroofd van pincode en pinpas tijdens het winkelen.

  Vroeger hadden we een mopje van Max Tailleur “tante Toos wordt beroofd in het Vondelpark en de dader rent hard weg. Waarop tante Toos schreeuwt heee , heee wordt er niet meer verkracht ? ” Helaas is de humor nu realiteit.

  Lang leve de islamitische multikul. Wir schaffen das nicht. Stop de islamisering.

 4.   

  Waarom schrijven van “somalisch aggressietuig”. Je schrijft toch ook niet over “Nederlandse hooligantuig” na een wedstrijdje voetbal. Nou dan, laat het hier dan ook maar weg. Het deugt niet en is racisme

  1.   

   Anne ik zal je een geheimpje verklappen. De mensen op deze website deugen niet!

   1.   

    @Death, ze hadden beter kunnen verzuipen in de oceaan. Nu zitten wij opgescheept met een zooitje vuilnis uit Afrika. Zelfs hun eigen land wil dat tuig niet terug hebben, omdat ze geen enkele meerwaarde opleveren. Afrika dumpt zijn afval in Europa en links speelt voor vuilnisman.

    1.   

     Niet voor vuilnisman, maar voor vuilnisbelt. Vuilnismannen zouden dit vuil hebben verwijderd.

   2.   

    @Ds nee hier zitten geen “deug”mensen

  2.   

   @Sopkut, omdat het altijd kansparels zijn, die dit soort laffe dingen flikken. Jij als slappe linkse trol begrijpt dat natuurlijk niet, maar dat komt omdat je extremistisch bent. Als die Afrikaanse losers gewoon in hun eigen land blijven, dan hoeft DDS er ook niets over te schrijven. De slinkse trollen op DDS hebben een bloedhekel aan Nederland, daarom promoten ze Afrikaans tuig. Stelletje NSBers en landverraders.

  3.   

   Somalisch aggressietuig is inderdaad een beetje overdone. Gewoon Somaliërs is genoeg, want het zijn allemaal criminelen. Hoe die vrouw er aan toe is interesseert je geen ene reet, want het welzijn van criminelen gaat bij linkse trollen voor. Ik hoop van harte, dat deze teringhufters bij jou langskomen en je op precies dezelfde wijze behandelen. Zal mij benieuwen of je dan nog steeds zo positief bent over dat dobbertuig.

  4.   

   Ik volg je al een tijdje, je schrijft de meest debiele tegenstellingen. Somalisch. Agressietuig. Niet wegkijken, noem man en paard. Al dat verdoezelen en pamperen moet eens gedaan zijn. Stuk onbenul

  5.   

   Jij moet je achterlijke moffensmoel houden

 5.   

  Opsporen, vastzetten, tewerkstellen om alle materiële en immateriële schade te vergoeden + smartengeld, veroordelen, straf uitzitten en uitzetten op de Sea Watch. Smerig afrikaans, hondsbrutaal en ongelofelijk ondankbaar, gelukszoeker tuig. #NoMercy

  1.   

   mooi gesproken. Het verleden laat zien dat Friezen een heldere kijk kunnen hebben op dat gajes

  2.   

   @BF

   Mooi dat je weer terug bent..

 6.   

  Mezzadra modus “ON”, het is haar eigen rot schuld, richtlijn RAAK duurde gewoon te lang verdomme !!, met d’r geknip in haar vingers….wie denkt ze wel die ze is ??!! Had ze maar haar ringen op tafel klaargelegd, en haar geld, en haar playstation en, en, en…alles, ook d’r huis had richtlijn RAAK moeten volgen, volgende keer sleutel ook afgeven.

  Mezzadra staat garant dat vluchtelingen half EU mogen slopen om zieligheid op te vangen, de grootste hobby van LINKSCH…weg met alles wat geen kleur heeft !!

  1.   

   21 allochtone verdachten op 1 Nederlandse verdachte zijn de criminaliteitscijfers waar we mee geconfronteerd worden maar onze Mezzadra wil juist die zaak oplossen waar die ene Nederlandse dader mee gemoeid is.

   1.   

    hij is dus niet bang om laag te scoren in de oplossingscijfers :) :)

   2.   

    van urk:
    Het is heel duidelijk,Mezzadra heeft zelf een smerige migratieachtergrond!
    Zijn verdediging van dat tuig is abnormaal fel,zijn vader is waarschijnlijk een pekzwarte Nigeriaan of een ander soort aap!

   3.   

    Oplossing van linksch is wegkijken en rechts de schuld geven.

 7.   

  Met dank aan Rutte die deze kansenpareltjes binnen laat. Het wordt tijd dat hij de schade uit eigen portemonnee gaat betalen. Eens kijken hoe lang hij dat volhoudt.

  1.   

   @No Doubt

   Ik vrees dat JIJ de schade gaat betalen …zo gaat het al jaen

 8.   

  Als vertegenwoordiger van “onze” Goeroe-Klaver partij, t.w. Groen-Links, verklaar ik dat het “Somalische tuig”, zwart geverfde BLANKE Nederlanders waren!
  Wij,………. Somaliers/Eritreers willen in Nederland wonen: uitkeringen tot ons dood en gesubsidieerde vakanties naar het het land, waar wij in doodsnood hebben moeten ontvluchten!
  Onthoudt u dit; belasting betalende en werkende Nederlander:
  Wij,………. Somaliers/Eritreers zijn het zat om om ons te verdedigen voor het feit dat we NIETS van de Nederlanders willen, behalve de tot ons dood lopende uitkeringen!

 9.   

  Deze misdaad vond dus 8 maanden geleden plaats. 8 maanden! En nu is de politie dan eindelijk zover dat ze deze zaak gaat oppakken. Wat een slampamperij toch weer. De oproep om getuigen had al in januari gedaan moeten worden. Niet pas in september! Nu weet geen mens zich nog de details te herinneren.

 10.   

  Die Somalische laffe stekkernekken durven niet Bij Rico Verhoeven in te breken en hem aan zijn bed vast te binden. Dit soort islamitisch tuig pakt liever een vrouw of kind, omdat ze het bij een kerel niet durven. Links is ook altijd laf, vandaar die sympathie tegenover die kakkerlakken uit Afrika. Soort zoekt soort, dat zal altijd zo blijven.

  1.   

   Het staat niet vast – mogelijk van Somalische afkomst – dat het ook Somaliërs zijn geweest.

  2.   

   @Mars020:

   +1

 11.   

  Verschrikkelijk wat een land is Nederland geworden.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 12.   

  Geef iedereen de vrijheid om met een vuurwapen zichzelf, zijn gezin, familieleden en eigendommen te verdedigen, plat gezegd om dat vuile tuig gewoon af te schieten wanneer zij proberen aan je zooitje te komen.
  Ten tweede, natuurlijk moeten onze grenzen hermetisch worden afgesloten om gelukzoekers uit de woestijn niet de kans te geven ons land te verzieken, te verpesten en wat nog veel erger is, te islamiseren.

  1.   

   Welja joh, laten we iedereen een vuurwapen geven. Daar wordt Nederland veilig van.

   Beetje dronken?

   1.   

    strak plan , dat tuig uit die rubberbootjes bedenkt zich dan wel om je woning binnen te vallen om te kraken of je te beroven.

   2.   

    @M:
    een vuurwapen geven?
    Die dingen kosten geld,ik heb 800 € betaald!
    Ik mag,want zit in schietclub met Glock 19C.

   3.   

    De aandoenlijke, hij heeft zijn digitale windje weer gelaten.

   4.   

    Iedereen, behalve linkse mafkezen en allochtonen.

 13.   

  Somaliërs stelen als de raven. Bekend feit. Je mag alleen niet hardop denken want dan krijg je tegenwind.

  1.   

   Het is echt smerig volk…

 14.   

  Tijd voor een vrijwillige brigade die dit soort gaaijes opruimt. Afmaken en dumpen waar meer van dit soort gaaijes huist. Weten ze uit welke hoek de wind waait.

 15.   

  Dat men het nog steeds niet door heeft dat men al jaren bezig is om Europa verder onveiliger te maken en chaos te creëren. De rijken hebben allang alles al geregeld om Europa te verlaten!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!