De brutaliteit: 23 ISIS-meiden starten rechtszaak vanuit Syrië tegen Nederland om gratis teruggevlogen te worden

isis chickies
Foto: Twee ISIS-kippetjes in een gevangenenkamp in Syrië. Bron: Screenshot Channel 4.

Terwijl ze zelf nog met hun boerkabips in de Syrische zandbak zitten, hanteren meer dan twintig ISIS-vrouwen wel grote woorden richting de Nederlandse overheid. Ze vinden het niet kunnen dat ons land nog altijd niet de rode loper heeft uitgerold voor deze terreurmeiden. Daarom starten ze nu zelfs een rechtszaak tegen de Staat, om af te dwingen dat zij gratis en voor niets naar Schiphol worden gebracht: “Kom ons halen, anders zijn jullie aansprakelijk voor ons leed.”

Het blijft toch altijd feest met die tientallen Nederlandse ISIS-klanten die nog altijd in Syrië zitten, ook nu Turkije heeft besloten om het gebied binnen te vallen waar het voormalige terreurkalifaat nog maar enkele jaren geleden z’n fundamenten had gebouwd. Het zijn aan luxe verslaafde verwaande meiden, die janken dat ze nu heel hard worden aangepakt door de Syrische en Koerdische autoriteiten. Ze kwamen alleen maar vrijwilligershulp bieden, hoor! En anders waren ze alleen maar het huis aan het schoonmaken, terwijl manlief met AK47 en hakmes ‘ongelovigen’ en ‘afvalligen’ letterlijk een kopje kleiner maakte.

Dit soort totaal arrogante terreurdiva’s willen nu dat Nederland hen volledig op kosten van de belastingbetaler komt redden uit hun vluchtelingenkampen in Syrië. Ze eisen dat zelfs via een kortgeding dat op 1 november zal dienen. De overheid moet hen komen halen, want anders zwaait er wat:

“Een groep vrouwelijke Syriëgangers en hun kinderen willen de Nederlandse staat via een kort geding dwingen hen op te halen uit de gevangenenkampen in Noord-Syrië. Als dat niet gebeurt, stellen ze de overheid aansprakelijk voor het aangedane leed. Dat meldt de openbare omroep NOS.

De 23 vrouwen en 55 kinderen zitten vast in al-Hol en al-Roj (twee kampen in Noord-Syrië; nvdr) en worden bijgestaan door vijf advocatenkantoren. De vrouwen zijn de afgelopen jaren vanuit Nederland naar Syrië gereisd, veelal om zich aan te sluiten bij terroristische organisatie IS.”

Laat die rechter die knotsgekke boerkabiatches lekker daar laten, zeg!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

48 reacties

 1.   

  Die wij en zijn slim.
  Kom op iedereen weet toch dat de Nederlandse regering en rechtspraak helemaal plat gaan voor vrouw, niet Nederlands, burka, kinderen, envooral gewelddadig..
  De advocaatje gaan zielig verhaaltje ophangen op de burger zijn kosten.
  Ze komen vast terug met enkelband voorwaarden etc die ze aanvechten en natuurlijk ook weer winnen.
  Zieke zooi, die wij en hebben gekozen voor geweld, wie de billetjes brand…

  1.   

   @Henk: Het wordt hoog tijd dat de rest van Nederland, net als de boeren, eindelijk eens wakker gaat worden en gaat EISEN dat het nu eindelijk eens afgelopen is met AL het wanbeleid. Vooral bij alles wat met justitie en immigratie van doen heeft.

   1.   

    @joop de boeren hebben nu wel de geest uit de fles getrokken hoop ik.
    Alleen massale politiek incorrecte stakingen tegen alle gelukzoekers die hier nu komen, zie ik helaas nog niet echt gauw gebeuren helaas.

    1.   

     Inderdaad omdat iedereen eerst naar links en rechts kijkt wat degene doet die naast hun staat.

     Die houd zijn mond omdat die zo gehersenspoeld zijn dat het nodig is en fout als je je ertegen verzet.

     Jammer dan, spreek je uit dan zal je zien hoeveel mensen het eens zijn met je.

     Ga de interviews eens zonder camera doen dan zal je het echt geluid gaan horen ipv dat meewauwelen omdat ze op beeld zijn.

     1.   

      @Ron: Er zijn ook genoeg mensen die zich voor de camera uitspreken. Dat wordt echter niet uitgezonden door de ultra extreem socialistische media. Die vinden dat niet politiek correct genoeg.
      Ook ik ben in het verleden verschillende keren geïnterviewd, maar ook dat is nooit uitgezonden, omdat ik de interviewer bewees dat die het heel erg bij het verkeerde eind had.

    2.   

     @Henk: Ik zie helaas ook niet snel dat Nederland wakker gaat worden. Net als in WWII zijn er ook nu meer NSB’ers dan verzetstrijders.
     Men WIL maar niet inzien dat het land naar de kloten gaat doordat er elk jaar ruim 250.000 zwakzinnige laag tot niet opgeleide klaplopers bij komen en er bijna 150.000 meest hoogopgeleide mensen vertrekken.
     Daardoor moet er nu al op de pensioenen gekort worden. Zodra daar niet meer op gekort kan worden zullen de ‘sociale’ oetkeringen ook eindelijk aan de beurt komen.

 2.   

  Wij en moet zijn wijven

  1.   

   Oké. Er valt nog meer te verbeteren, Henk!

   1.   

    @vanduinen klopt hier op dds huistr@llen en t#rrels zoals jij met je 50 nicks hier wegjorissen.

    1.   

     Helaas ziet DDS schijnbaar nog steeds een verdienmodel in die trollen. Komt voornamelijk doordat er nog steeds op ze gereageerd wordt.
     Ik heb me voorgenomen niets meer van die debielen te lezen en niet meer op ze te reageren.
     Als iedereen dat zou doen is de lol er snel af voor ze.

   2.   

    Wetenschap bewijst: taalnazi’s zijn irritante moralistische idioten met onaangename persoonlijkheid.

    “Scientists have found that people who constantly get bothered by grammatical errors online have “less agreeable” personalities than those who just let them slide.
    And those friends who are super-sensitive to typos on your Facebook page? Psychological testing reveals they’re generally less open, and are also more likely to be judging you for your mistakes than everyone else.”
    En verders ‘tieft op’!

 3.   

  Dat stukje zandbak waar die wijven vertoeven moet direct een glasbak van maken dus goed heet …..

 4.   

  Dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  De Rutteclan gaat voor de grap, wat tegen sputteren, maar zij zijn de gratis tickets al aan het regelen, de gratis woning moet nog ff gratis worden ingericht en een gratis auto voor het vervoer is al besteld.
  Nee Rutte laat zijn spierballen, alleen aan zijn vriendjes zien, tijdens een pyjama party.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 5.   

  Dat soort totaaldebiele rechtszaken kunnen alleen in Nederland gevoerd worden. In elk normaal land wordt dat gewoon geweigerd en de ‘advocaten’ die zoiets aannemen naar een psychiater in een gesloten inrichting gestuurd.

  1.   

   Hoe haalt dit ongedierte het in hun hoofd om te eisen….

   1.   

    @just saying: Dat komt doordat de Nederlandse roverheid het vertikt om hun Nederlandse nationaliteit af te nemen. Normale landen hebben dat wel gedaan.
    Staat zelfs in de wet dat wie bij een buitenlandse krijgsmacht aansluit z’n Nederlanderschap verliest.
    De Nederlandse roverheid houdt zich dus ook hier weer niet mee aan hun eigen wetten.

 6.   

  Die barbaren moeten daar berecht worden, de nabestaanden die het overleeft hebben, en getuigen kunnen daar, hebben hier recht op. Hier in Nederland wordt het een spelletje van welles nietes. Zij krijgen een huis toegewezen en een levenslange uitkering, en blijven hier hun kroost radicaliseren met hetzelfde gedachten goed.

 7.   

  Hoe komt het toch dat ik vermoed dat hier door bijvoorbeeld GL, D66, PvdA en andere deugbataljons de ISIS-bruiden iets is ingefluisterd? U weet het wel, de zieligheidsbewegingen zijn voortdurend in touw…

 8.   

  Een uitstekend stukje voor de linkse altruïstische jankers!
  Hier kunnen ze hun ei kwijt,alhoewel ze géén kloten hebben!

 9.   

  Als dit doorgaat zoals menigeen denkt, dan dient de pleuris uit te breken.

 10.   

  Mede gelet op de chaos die Trump in Syrië heeft veroorzaakt lijkt het me onvermijdelijk dat we die vrouwen en kinderen naar Nederland zullen moeten laten overkomen. Ik begrijp dat Trump dat ook probeert af te dwingen.

  Het lijkt me een kwestie van tijd voordat de regering op dit punt door de pomp gaat.

  1.   

   Gelieve dit stuk verdriet niet te antwoorden

   1.   

    Men kan toch een bom op die kampen terecht laten komen waardoor die vrouwen en kinderen omkomen daar, is het probleem gelijk opgelost, want hierheen halen is niet wenselijk.

    1.   

     Vergis je niet, just saying meent dit serieus.

     1.   

      Dat meen ik idd serieus, dat ongedierte heeft het recht op leven verspeeld.

     2.   

      Maken die lui in die kampen dan grapjes als ze zeggen alle ongelovigen te willen ombrengen?

   2.   

    Het is inderdaad uw zaak om voor uzelf te spreken. Maar Mezzadra zegt iets waar het uiteindelijk op zal uitdraaien. Dat is dan weer voor ons allen.

    1.   

     @Pauline,
     Niemand wordt vrolijk van het terughalen van die vrouwen en kinderen, maar met name in de richting van die, overwegend kleine, kinderen, hebben we een humanitaire plicht. We kunnen eenvoudig het standpunt niet volhouden dat we die plicht niet zouden hebben hebben en dat blijkt ook uit de argumentatie van de regering volgens welke het in de regio te gevaarlijk zou zijn om te op te halen. Dat is een praktische smoes.

     Praktisch is ook het argument dat op termijn het voor ons veiliger is die vrouwen en kinderen hier naartoe te halen. Dat moet volgens mij echter niet het bepalende motief zijn.

     1.   

      Sodemieter toch op man met je niet aflatende pogingen om het op te nemen voor dat ongedierte wat niet anders heeft gedaan dan zich schuldig maken aan oorlogsmisdaden, moord en foltering, en ja die wijven zijn ook schuldig en hun larven zijn nooit meer onder controle te krijgen met de zwakke wetten die hier worden gehanteerd.

     2.   

      Waarom hebben wij verantwoording voor kinderen die hier niet thuis horen?

      Gaan we elk kind in Nederland opvangen soms?

      Immigratie verplaatst het probleem, humanitaire hulp ter plaatse kan ik me in vinden.

      Helpen met opbouwen in de eigen regio ipv de vetes hier heen te halen.
      Zie Rotterdam, de onenigheid uit land van herkomst uitvechten in je gast land.
      Moeten wij voor de gein eens doen in Turkije, daar de Duitsers de koppen inslaan om hun verleden.
      Ten eerste is dat verleden tijd maar wij hebben fatsoen, dus doen dat niet.

     3.   

      laat ze maar lekker wegrotten een bom gaat me tever kan jij ook niet gaan verhuizen om mee terotten

     4.   

      “Waarom hebben wij verantwoording voor kinderen die hier niet thuis horen?
      Gaan we elk kind in Nederland opvangen soms?”

      Het probleem is dat ze hier wel thuishoren. We hebben de volkenrechtelijke en humanitaire plicht om deze kinderen op te vangen.

      Dat laat onverlet dat de volwassenen hier wel berecht moeten worden.

     5.   

      Waarom horen die hier?
      Als dat zo is het de overheid dan niet gigantisch verzaakt om ze uit te laten reizen?
      Of sas dat hun recht omdat ze DAAR vandaan komen.

     6.   

      Blablabla. Blaaskaak. En dat allemaal voor een nieuwe batch kindertjes voor schijthuis Noppen, en vele andere nicken.

   3.   

    Precies mycase..

  2.   

   Ttump heeft veroorzaakt? Volgens mij was het Obama en Europa die deze chaos daar hebben veroorzaakt door militante groepen te steunen waardoor er een burger oorlog ontstond..

   Daarnaast als je mensen uit die regio vraagt zijn die vrouwen net zo gevaarlijk als de mannen en niet de chefkoks als ze zich voordoen dus laat ze daar maar.

   Kinderen kan je best terughalen, maar eerst dan natuurlijk ouderlijk gezag afpakken en dan kan je ze terughalen en bij anonieme en ongerelateerde mensen onderbrengen en dan onder toezicht houden..

   Als het aan mongooltjes als jou ligt worden die kinderen gebruikt als anker voor die terroristen om aan hun straf te ontsnappen om daarna gewoon hun kinderen verder te kunnen radicaliseren hier in Nederland..

   Of die vrouwen moeten een echte moeder zijn en voor de veiligheid van haar kinderen kiezen en er dus afstand van nemen..

   Of die moeders doen dat niet en dat betekend dat ze niks om hun kinderen geven en ze alleen gebruikt om te proberen aan hun verdiende straf te ontspringen..

  3.   

   …pfffffffffffffffft…
   Daar ging weer een wolkje digitale methaan (denk er om… is veel schadelijker dan CO2)

   1.   

    Ik geef zo weinig mogelijk aandacht, aan die aarsmade. Hij stinkt al naar de aarde en is een gruwel om te zien. Ik schrijf meestal als repliek Blablabla Blaaskaak. En zelfs dat is te veel aandacht. deze anti—semitische pe—dofiel, wordt hier gehandhaafd, maar verziekt een groot deel van een normale discussie en ik ben niet de enigste die dat vind.

    1.   

     “De enige die dat vind” lijkt mij beter.

  4.   

   @Messadra. Nederland moet nooit de dupe zijn van de waanzinnige acties van de zeer onstabiele pres. Trump! Dat heeft Rutte duidelijk gemaakt tijdens zijn bezoek aan Trump enkele weken geleden. Kortom: onze diplomaat Rutte probeerde het duidelijk aan Trump te maken dat onze regering bepaald de koers van alle Nederlandse beslissingen. Rutte toen weigerde, zomaar Nederlandse fregaten naar Syrie te sturen, omdat Trump dat eiste…
   anders zouden ook sancties tegen Nederland komen. (Maar zoals vele landen inmiddels, is Nederland niet onder de chantage pogingen van Trump). Deze corrupte, narcist is nu in grote problemen: niet alleen de democraten maar ook vele republicanen hebben al voor een motie van waantrouw tegen Trump getekend. Binnen de komende weken zullen er veel meer handtekeningen van bekende politici bij komen.
   Daarna gaat het grote impeachment proces naar de hoge rechtbank.

 11.   

  Steek al die kalifaat bruiden gewoon levend in brand

 12.   

  Gaat gewoon gebeuren dankzij die slappe zooi die in Denhaag zit.

 13.   

  “Laat ze daar maar blijven”, ben ik het mee eens.
  Onze tolerantie gaat al ver, maar dit volk terug halen zou wel een immens stomme zet zijn.
  Dat het wel gaat gebeuren zou mij minder verbazen dan niet toelaten van deze tijdbommen.

 14.   

  Laat deze trutten blijven waar ze zijn. Of met hun horde kinderen naar een moslim land immigreren Er was een nogal schokkende bericht in Trouw van zaterdag te gelezen:
  volgens de AIVD zijn er in de kampen in Noord-Syrie 15 mannen, veertig vrouwen, en
  90 kinderen van Nederlandse afkomst. Zowel de mannen als de vrouwen hebben voor IS gevochten of gesteund. Deze mensen horen niet meer in Nederland. Ze zij gehersenspoelde criminelen. De kinderen zijn getraumatiseerd en kunnen niet zomaar met onze kinderen opgroeien. De ouders zullen voor jarenlang in de gevangenis moeten zitten. Dus die IS families zullen moeten uit elkaar komen, en de kinderen zullen moeten opgroeien in een opvangcentrum zonder ma of pa. Zowel de VVD als de CDA zijn tegen het “terug halen” van deze criminelen.

 15.   

  Wellicht is het nationale leger van Syrië geïnteresseerd om een openstaande rekening met IS-oorlogsmisdadig(st)ers te vereffenen. Nu ze in het noorden van Syrië oprukken kunnen ze gelijk goede vangst doen. Probleem opgelost.

 16.   

  Die wijven met hun addergebroed dienen nimmer hier te komen! Waar ze recht op hebben? Op de strop of levenslang wegrotten in kerkers in het MO!

  Niks humanitaire rechten en dergelijke deugwaanzin! En mochten die kinderen daar worden weggehaald: nooit en nimmer onderbrengen bij families alhier. Want die zijn met hun ideologische denkbeelden net zo gevaarlijk als die IS-wijven!
  Wellicht nog gevaarlijker, AIVD ……!!

  Want als je als (gematigde) moslim oh zo de vrede nastreeft, oh zo vredelievend bent, had je als familie zijnde allang, al heel lang zo’n IS-wijf verstoten, verbannen!
  Net zo zoals dat gebeurt als een moslim uit zijn ideologie stapt, wordt diegene zelfs met de dood bedreigt!

  Ja, voor de zoveelste keer het bewijs dat moslims de boel besodemieteren en het deug trapt er vol in!
  Wat een

 17.   

  Nederland : linksfascistische neonazi dictatuur.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!