Doe je geluidsdempers maar in! Blauwe Moskee wil gebedsoproep nog harder laten blèren om ‘islam te normaliseren’

1280px-Walls_of_Babylon_Slotervaart
Foto: Bron: wikimedia: Blauwe Moskee

Nee het is geen grap, als het aan de Blauwe Moskee ligt willen ze nog net geen 72 maagdelijke JBL geluidsinstallaties verbinden aan de minaret om de o zo tolerante leer van de islam te normaliseren. In een bericht op Facebook geeft het bestuur van de moskee aan dat ze de islam willen normaliseren – wat dit normaliseren mag betekenen, daar kunnen we alleen maar naar raden.

Oproep tot het gebed op de vrijdag.

De Blauwe moskee wil de oproep tot het gebed via speakers hoorbaar maken op de vrijdagen. Dit besluit hebben wij genomen omdat we denken dat we hiermee een bijdrage kunnen leveren aan het normaliseren van de islam in de mooie prachtige wereldstad Amsterdam.
Wij willen graag met onze buurtbewoners hierover in gesprek.

Wij nodigen iedereen uit op zondag 20 oktober 2019 om 17:00 tot 18:00, locatie: de Blauwe Moskee.

We kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen.

Bestuur de Blauwe Moskee

Dit wordt uitermate gezellig voor omwonenden. Nog niet in iedere stad is het ‘genormaliseerd’ dat het gebedsoproep vanuit een luidspreker te horen is. In Utrecht is dit prachtgeluid zelfs iedere dag te horen. In Amsterdam wil het bestuur van de Blauwe Moskee dit dus iedere vrijdag gaan doen; iedere vrijdag onder het mom van ‘normaliseren’. In een interview zeiden ze het volgende erover.

,,Veel mensen denken bij de islam aan hoofden afhakken, lijfstraffen. Als je ergens Allahu Akbar hoort, raakt iedereen in paniek. Je ziet dat mensen angstig zijn voor de islam.’’

Uiteraard is het logisch dat men ‘angstig’ wordt van deze kreten. Zoals afgelopen week bewees zit er nogal veel rot bij sommige gekkies die Allahu Akbar roepen.

Zeker. Laat helder zijn, ook sommige moslims schrikken als ze die woorden opeens horen roepen. Wij willen het Allahu Akbar normaliseren, laten zien dat het ook iets moois is. We moeten het gesprek in Nederland voeren over de plek van de islam in het publieke domein.’’

De intentie is nobel en goed, maar laten we wel wezen: wie zit er nu te wachten op een wekelijks schreeuwsessie in zijn achtertuin. Zijn er geen betere manieren om de goede kant van de islam te laten zien. Een gebedsoproep gaat nu niet direct bijdragen aan de verbetering van ons beeld over de islam.

Uiteraard is prijsschieten voor de PVV – en Forum in Amsterdam – om vragen te gaan stellen rondom ‘de islamisering van Nederland’, want zeg nu zelf, ze maken het ons ook wel heel makkelijk zo.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

40 reacties

 1.   

  @bart
  welke intentie? om nog meer ‘helden’ naar het paradijs te sturen nadat men zoveel mogelijk slachtoffers heeft gemaakt? bart, je bent zo naïef, als ik jou was, zou ik mij gaan schamen over zoveel – geen naïviteit – stommiteit.

 2.   

  isLamsterdam krijgt waar het om gevraagd heeft: Steeds meer overlast van socialistische en islamitische terroristen. En Fatima Halalsema zag dat het goed was.

  1.   

   Noem me eens een socialistische terrorist in Amsterdam?
   Wat hebben ze onlangs gedaan?

   1.   

    @Trol met minstens 10 aliassen die nu reageert met de naam Riesmog: Gisteren het nieuws niet gezien joh? Ziekelijke geestelijk gehandicapte.

  2.   

   Ook moslims hebben tegenwoordig “mobiele telefoons” waarop ze de oproep tot gebed kunnen ontvangen.

   Als ze een “mobiele telefoon” hebben die dat niet kan kun je beter spreken van een “debiele telefoon”.

 3.   

  Net als bij fabrieken en kerken is alles keurig beschreven…kortom, je mag niet meer lawaai maken dan toegestaan.

  Als de moskee dit wél mag, dan hebben de omwonenden in het verleden lopen slapen door geen bezwaar in te dienen, of wellicht was de moskee zo netjes om onder de toegestane geluidsnorm te blijven.

  Overigens zou ik niet gediend zijn hoorbare religieuze boodschappen.
  Afschaffen dus, maar dat houden de christelijke partijen dan weer tegen.

  1.   

   Als je dit soort oproepen wilt verbieden zul je dat ook met gebeier van kerkklokken moeten doen.

   Lastig.

   1.   

    klokken gebeier en geblèr in een vreemde taal via een versterker en luidsprekers, zijn 2 hele verschillende dingen. Vermoedelijk zouden ook veel mensen klagen wanneer de kapelaan vanuit zijn toren de mensen gillend tot gebed op zou roepen

   2.   

    tuurlijk niet. deze ideologie is import en niet onze basis waarden. Lastig is het niet als je de Nederlandse normen en waarden weer terug brengt .

   3.   

    achterlijk mezzadraatje is vergeten dat kerkklokken een doel hadden vroeger, aangezien er toen geen amber-alert hadden had Nederland de kerkklokken, verschrikkelijke domoor ben je.
    Deze oproep is om te irriteren, te zuigen en het bloed onder de nagels vandaan te halen…en ja dan staat mezzadraatje vooraan..

    1.   

     Beste heer Semien,
     Dhr. Mezzadra zal het vermoedelijk nog verdedigen wanneer ze starten met homoseksuelen uit de minaretten te gooien. Ook daar vindt hij vermoedelijk een te verdedigen standpunt voor.

    2.   

     De aandoenlijke probeert een ‘maar-zij-ook-je’ te doen om ons af te leiden van de leringen van Mohammed die de wereld bepaaldelijk geen prettiger oord hebben gemaakt. Het is een digitaal scheetje zoals hij dat zeven dagen per week laat.

   4.   

    Mezzadra, dat is in Tilburg in 2007 ook gebeurd, omdat de omwonenden er last van hadden. En terecht ook. Google maar eens op ‘klokkenluider Tilburg’.

   5.   

    De oorspronkelijke cultuur, volk en afkomst is hier christelijk. In europa zijn onze normen, waarden en mentaliteit hierop gefundeerd. Gewoon hier aan aanpassen. Waar dat import volk vandaan komt, worden dagelijks mensen onderdrukt en vermoord alleen al omdat ze christelijk zijn.

    1.   

     En christelijk Europa was zo vreedzaam door de eeuwen heen. Christenen sloegen elkaar niet de hersens in. Christenen moordden elkaar niet uit.

     Zelfs vandaag de dag zie je hier nog wel eens iemand opduiken die een ingebakken afkeer heeft van katholieken en dat niet onder stoelen en banken steekt.

     Heb elkander lief. Nou, een dagje meelezen op DDS leert je dat die christelijke normen en waarden allang zijn achterhaald, als ze ooit bestaan hebben in Europa.

     1.   

      Iemand die moord is niet zo christelijk bezig. Een vegatarier die vlees eet is ook geen vegatarier. Veel mensen konden vroeger geen bijbel lezen en waren afhankelijk van wat hun leiders verkondigde. En zonder het christendom had het waarschijnlijk niet beter geweest. Op welk DDS nieuws doel je? De islam is hierin wel heel wat anders. De christelijke mentaliteit, normen en waarden worden idd langzaam achterhaald.

 4.   

  Het normaliseren van een rovende, vrouwen onderdrukkende, moordende meute. Succes.

 5.   

  Moet niet gekker worden!
  Zal wel weer worden getolereerd door dit verziekte linkse stads bestuur.
  Om kots misselijk van te worden.

  1.   

   amsterdam is allang verloren en ik geef niet eens die import ervan de schuld maar de linkse kiezer die het mogelijk heeft gemaakt. Ik ben voor harde maatregelen om Nederland weer leefbaar te maken echter daar durven ze toch niet aan. Stem PVV als genoeg mensen dat doen kunnen wij mensen als Mezzadra terug naar hun mooie land sturen waar ze gehele dag naar de muezzin luisteren maar laten wij deze islamgekkies stoppen.

 6.   

  Zal wel lukken hoor…wil ons extreem links kabinet ook!

 7.   

  Onze oude kazernes worden worden omgeturnd tot tehuizen voor geluk zoekers. En hun moskee worden de nieuwe kazernes van de islam.

  1.   

   Beste Fusilier, uw voorstel zal waarschijnlijk niet eens zover van de toekomstige realiteit liggen

 8.   

  Mensen die zich nu al aan kerkklokken ergeren, kunnen straks helemaal hun hart ophalen met 5 x per dag versterkt gejammer.

 9.   

  Iemand in een van de Scandinavische landen had een lumineus idee.
  Toen hij hoorde dat er in zijn directe omgeving een moskee gebouwd zou worden, en hij 5 keer per dag dat geblèr zou moeten aanhoren, heeft hij in de buurt van de burgemeester(die heel ergens anders woonde) het geloei laten horen, 5 keer.
  Einde verhaal, er kwam geen moskee.

  Kerkklokken zijn verboden, maar dit mag dus wel.

 10.   

  Moskee wil gebedsoproep nog harder laten blèren om ‘islam te normaliseren’

  Graag per direct invoeren, en vooral niet te zacht maar vollop dus minstens 150 dB(A) zodat geheel Amsterdam kan meegenieten en graag dag en nacht afdraaien dat gejammer…
  Want pas dan zullen velen weten wat men 50 jaar lang heeft gepamperd en alleen dan zal het stoppen!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!