Idioterie! Weer een verkeersregelaar in elkaar geslagen: “Deze man wilde per se doorrijden.”

Geweld tegen de hulpdiensten of andere mensen die de samenleving in goede banen willen leiden worden regelmatig door asociaal tuig belaagd en lastig gevallen. De laatste jaren neemt dit soort geweldsdelicten alleen maar toe. In wat voor land leven we dat één of andere pipo een verkeersregelaar fysiek aanvalt omdat hij per se die weg moet nemen?

Verkeersregelaar Jim van Kooten deed gewoon zijn werk tot een of andere idioot zich niet in kon houden. Een bepaalde route was afgesloten maar een automobilist weigerde dat te accepteren. Hij reed de verkeersregelaar aan om hem vervolgens in elkaar te slaan. Het zou gaan om een of andere Belgische idioot die een veel te kort lontje zou hebben.

Deze man wilde per se doorrijden. Hij dacht dat er op zondag geen mensen aan het werk zouden zijn, maar dat waren ze wel. Ik heb hem heel netjes te woord gestaan. ‘Wilt u een wegwerker doodrijden?’, vroeg ik daarna nog.’’

Een poging tot doodslag niet meer en niet minder is dit. Eerst de man in kwestie aanrijden en vervolgens hem fysiek toe takelen, hoe haal je het in je hoofd?

Al tijden kampen we in Nederland met een groeiend probleem: geweld tegen hulpverleners lijkt helaas bijna ‘normaal’ tegenwoordig. Wekelijks lezen we wel weer berichten waarin we lezen dat een of andere gek een agent/brandweerman/ambulancepersoneel met geweld is bedreigd. Het problemen aanpakken is lastiger dan het lijkt, want het lijkt al compleet mis te gaan bij de opvoeding. Normen en waarden worden niet meer bijgebracht. We zijn terechtgekomen in een negatieve geweldspiraal. Wat een ‘gaaf’ land leven we in.

 

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Svetlana223

  Ik ben gisteren naar de turkse bakker geweest en het was echt heerlijk. Vandaag ga ik weer en dan neem ik mijn kinderen ook mee. Die genieten net als ik elke dag opnieuw van de heerlijk verse brood waar we van heerlijk kunnen smullen. De islam is een verrijking voor Europa

  1. Kretoloog

   Ja, jammer dat je niet meer voluit kan genieten, Svetlana. Zonder klit mis je toch een stuk genot.

  2. Joop Klepzeikert

   @Sletvana: Koekoek.
   NSB’ers vonden de moffen ook een verrijking voor de Nederlandse cultuur.

  3. DidiMadloba

   Dat was dus een Hollandse Turkse bakker. Turks brood in Turkije is niet zo lekker.

  4. Pauline Kummer

   Wat denkt u @Svetlana223, wat ik nu 13:23 ga doen. Een heerlijke kapsalon halen bij “onze Turk” in het winkelcentrum. En een paar stukjes baklava met walnoot voor bij de koffie. Heerlijk!

 2. Jack Flash

  Waar deze imbeciele “cultuur” vandaan komt geeft te denken.Dit was in mijn jonge jaren ondenkbaar om zoiets te doen.
  Ik zou zeggen; 10 jaar bajes als je een brandweerman,ambulancebroeder,verkeersregelaar,politieagent of andere hulpverlener iets aandoet.Zwaar straffen.

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Jack Flash weet het al. Het komt vast en zeker door de zogenaamde en verzonnen islamisering van Europa 🙂

  2. Rosasolis

   @Jack Flash. Ben ik helemaal met je eens.

  3. Pauline Kummer

   @Jack, dit ook voor brandstapelbouwers die bevoking in gevaar brengen en dat cultuur noemen.
   Hoort toch tot “traditie”

  4. Mycase

   ALS WE NOU EENS BEGINNEN MET ALLE DOZEN HIER NIET MEER TE ANTWOORDEN MISSCHIEN DAT HET DAN WEER TE DOEN IS HIER MIJN GOD WAT EEN GEZEIK ZEG .

   NIET MEER OP REAGEREN A.U.B

   1. Nep

    Als we nou eens zouden stoppen met agressieve en beledigende reactie’s dan zou de wereld er een stuk vriendelijker op worden.
    Maar nee FVD wil alleen maar gezeik!

 3. Joop Klepzeikert

  Tja, zolang socialistische en islamitische terroristen geen strobreed in de weg gelegd wordt zal het alleen maar steeds erger worden. Dat is in het verleden al vaak genoeg aangetoond, maar wil men schijnbaar niet van leren.
  Pas als socialistische en islamitische terroristen weer heel hard aangepakt worden kan het weer de goede kant op gaan. Zolang Nederland een ultra extreem links pamper beleid blijft voeren en het volk op de partijen die daar verantwoordelijk voor zijn blijven stemmen verandert er niets.

  1. Watcher

   Wat weer een gelul, links, socialistisch, enz …
   Gewoon niet toegeven Joop,maar het zijn jou licht ontvlambare tokkie vrienden.

   Zwaar straffen die hap (is al wettelijk geregeld)

   1. Joop Klepzeikert

    @Trol Watcher: Ga je spuitje aan je GGZ begeleider vragen. Je hersencelletje is weer op hol geslagen. Werkschuwe geestelijk gehandicapte.

    1. Watcher

     Hahaha die Jopie, hij is sterk 🙂 🙂 🙂

     Volgende keer maar eens wat anders verzinnen @joop.

     1. Top

      Het volgende is in jou geval genoeg. Aldus spreekt, ‘de persoon’, die al zijn gehele leven zijn hand op houdt en nog nooit van enige bijdrage aan de maatschappij, die hem en zijn, door hem voortgebrachte ‘vuilnis’, valt te betichten. Kortom, een onrendabele aarsmade.

   2. Siemien

    “Zwaar straffen die hap (is al wettelijk geregeld)”

    Oh ja en waar blijkt dit uit??

    1. Watcher

     @Dikkie siemien Lugar, rechters mogen in deze geen taakstraf meer geven.
     Oja en er zit nog meer in de pijplijn.
     Volg de media….

  2. DidiMadloba

   Socialisten en moslims in het verkeer?
   Lijkt me off-topic.

 4. DidiMadloba

  Een echte rechtse VOC mentaliteit! Recht op je doel afgaan, en iedereen afstraffen die in de weg staat.

  Pleit u voor hogere straffen? Dan bent u stiekem moslim, want Sharia strafrecht is meedogenloos.

 5. van Urk

  Nou dat komt allemaal omdat er ooit een beweging was dat vondt dat men geen mensen meer hoeft aan te spreken met “u”, “mevrouw” of “mijnheer” maar met “jij” of “jouw”. De vrije opvoeding van “alles moet maar kunnen of alles moet leuk zijn” heeft ervoor gezorgd dat de maatschappij alleen maar is gaan verhufteren.

  1. Watcher

   @van Urk
   Op Urk waar de tijd heeft stil gestaan, gebeuren zulke dingen niet….

   1. van Urk

    @Watcher. Op Urk staat de tijd niet stil. U geeft zelf ooit al verscheidene voorbeelden over Urk aan waarom de tijd daar niet meer is stil gestaan. Het ooit zo christelijke dorp is volgens u nu al vergelijkbaar met de bederf poel Amsterdam.

  2. Pauline Kummer

   @van Urk, dit is inderdaad meetbaar aan sommige reacties. Volkomen gelijk !

 6. Rosasolis

  Wat zouden we doen zonder verkeersregelaars? Steeds moeten rondrijden op kleine onbekende wegen, die vaak slecht onderhouden zijn. Dit kost veel meer tijd en moeite.
  De verkeersregelaars doen het uitstekend. Maar er zijn die idioten die een gewaar op de weg zijn. Terwijl gewone mensen rustig wachten totdat zij aan de buurt zijn om door te kunnen rijden, hebben agressieve, intolerante weg-misbruikers geen enkele geduld.
  Enkele dagen geleden was er een vrouwelijk verkeersregelaar in onze omgeving aangevallen door zo’n maniak, die geen 5 minuten wilde wachten.

  1. van Urk

   @Rosasolis. Nederland heeft nu eenmaal de grootste dr*gsgebruik van Europa. Laat staan andere verslavingen als alcohol en gamen. Het tast bij sommigen inderdaad de hersenen aan waardoor ze niet meer normaal kunnen denken.

   1. Rosasolis

    @van Urk. Ja, dat weten we. Vorige week stond er een rapport in de krant dat Nederland hard op weg is om de grootste dr*gsland ter wereld te worden, na
    Colombia. Bij de vorige tweede kamer verkiezing, vertelde onze CDA dat het bestrijden van de criminaliteit, er veel meer steun voor onze politie de grootste doel van onze partij nu is. En dat is inderdaad het is gelukt binnen de tweede kamer coalitie veel meer geld voor onze politie academie , een ook voor onze Kon. Marine.
    Maar… ook onze politie is afhankelijk van nieuwe leerlingen voor dit heel erg gevaarlijk beroep voor jonge mannen en vrouwen. Daarom in onze tijd met groeiende criminaliteit moeten wij proberen steeds meer politie leerlingen te krijgen die willen werken in alle afdelingen van het criminaliteit om het te bestreden.
    Maar dat zij voldoende bescherming kregen. Jonge politie agent zijn is nu een zeer gevaarlijke beroep voor zowel mannen als vrouwen. Daarom moet er veel meer steun gegeven voor dit beroep.

 7. Nep

  Ja dit soort reacties roept een partij als FVD op.
  Je moet je laten gelden volgens hun. Knettergek!

  1. Mycase

   Man flikker op je tikt niet zuiver

   1. Nep

    En wie bepaalt dat? JIJ zeker.

  2. Siemien

   Over welke reacties heeft nepper het dan?
   Rechtvaardigt nepper hiermee het geweld tegen een 16 jarig meisje?

 8. Broodnuchter

  Eerst in Nijmegen en nu in Valkenswaard. Is er verband? Ergens is er iets fout gegaan. De hamvraag is wat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.