Sensatie! Nog méér boerenacties: ‘Grote actie ergens in de Randstad’

Geen categorieokt 07 2019, 13:00
Als we de meute van Extinction Rebellion van vanochtend vergelijken met het trekker spektakel van vorige week kijken we nu al uit naar de komende nieuwe boerenprotesten. De Farmers Defence Force kondigt aan nog veel meer acties in te plannen. Den Haag zal luisteren, zo niet? Dan zullen de protesten toenemen!
https://twitter.com/FarmersForce/status/1180899739803541506?ref_src=twsrc%5Etfw
Ergens in de Randstad, dat is het doel! De Farmers Defence Force wil samen met boeren, vissers en burgers op trekken voor een massale demonstratie. Welke acties hebben ze ditmaal in gedachten? Dat blijft tot het laatste moment geheim, krijgen we massaal wegblokkades zoals Extinction Rebellion eerder vandaag deed of de Blokkeerfriezen in het verleden?
Een andere boeren actiegroep, Agractie, heeft ook twee acties gepland staan over een maand. Het worden dus roerige tijden in ons kikkerlandje. Agractie is een crowdfunding gestart; het doel is 120.000 euro, deze ochtend staat de teller al op 15.000 euro.

Beide acties zullen zonder overlast voor de burger zijn en zeer duidelijk zichtbaar zijn’, stelt Agractie in een oproep voor de geldinzameling.
‘We hebben ervoor gekozen deze actie’s voor te bereiden zonder de details vrij te geven in verband met de aard van de actie. Voor één actie zijn geen financiën nodig, voor de andere actie is een nieuwe doneeractie aangemaakt.’

Woensdag 16 oktober kunnen we de Farmers Defence Force dus weer verwachten. Zij zullen optreden tegen de echte vervuilers in Nederland - en nee, dat is niet Schiphol volgens de organisatie. Tezamen met non-boeren willen zij een duidelijk signaal afgeven richting Den Haag. Dus mensen, schrijf woensdag 16 oktober in je agenda. We verwachten spektakel en sensatie!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten