Kijk dan! Extinction Rebellion-gekkies worden van metro afgesleurd door woedende reizigers

vlcsnap-2019-10-10-20h24m32s297
Foto: Extinction Rebellion in Londen. Bron: Banthebbc / Twitter.

Als je denkt dat het dieptepunt wel eens een keer is bereikt met de klimaatzombies van Extinction Rebellion, dan slagen ze er toch weer in om nog net een stapje verder te gaan. De hysterie en gekte die met hun acties gepaard gaan, loopt werkelijk de spuigaten uit. Vanochtend was het raak in London, waar ze hadden besloten om maar eens op het dak van metro te klimmen. 

Het begint zowaar een handelsmerk te worden: hardwerkende mensen lastigvallen en het verkeer blokkeren. In London was het vanochtend niet anders. Deze klimaathippies besloten om op daken van metro’s te klimmen bij verschillende stations. Hierdoor reden er tijdelijk geen metro’s meer, waardoor hardwerkende mensen vertraging opliepen door deze beroepsdemonstrantjes.

De aanwezige reizigers waren hier echter niet van gediend en besloten het heft maar in eigen hand te nemen. Zonder blikken of blozen haalden ze de demonstranten van de voertuigen af.

Uiteindelijk zijn er vier mensen aangehouden, waarna burgemeester Sadiq Khan in een verklaring aangaf deze ‘illegale actie’ als ‘uiterst gevaarlijk’ te zien.

“Deze illegale actie is uiterst gevaarlijk, contraproductief en veroorzaakt onaanvaardbare overlast voor Londenaren die het openbaar vervoer gebruiken om naar hun werk te gaan.”

En zo is het maar net! Het moet maar eens een keer afgelopen zijn met al die rare fratsen die dit soort drammerige groeperingen constant maar menen te moeten uitvoeren. Demonstreren, protesteren, staken, allemaal prima. Maar doe eens gewoon normaal! Je zou bijna denken dat wij hier maar boffen met de Nederlandse tak van Extinction Rebellion. Maar helaas, ook dat is niet het geval.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

53 reacties

 1.   

  Leuk, dat doen ze geen 2e keer meer! Zo arrogant en letterlijk boven de mensen gaan staan, volledig maatschappij vreemde lui.

  1.   

   Inderdaad Kees.

   Gewoon snel optrekken met die metro en alles wat er af valt, massaal het station uittrappen, hebben ze dan nog frisse oren, dan de rivier in en zwemmen naar de overkant.

   Wie niet horen wil moet maar voelen.
   Ze krijgen er tenslotte voor betaald.

   1.   

    Eenmaal vriendelijk vragen of ze er goedschiks af willen komen, dan zeggen dat de trein/metro zal gaan rijden.

    Maar om het niet spannender te maken dan ook echt gaan rijden, want je moet natuurlijk niet met je laten spotten.

    Maar met een burgemeester als Sadiq Khan weet je als Londenaar totaal niet wat de consequenties zullen zijn.

  2.   

   Vooral die trappen na, die maken het verschil in duidelijkheid.

 2.   

  Gelukkig dat de hardwerkende Hagenezen de boeren niet uit hun tractors hebben gesleurd omdat zij de weg blokkeerden richting hun werk.

 3.   

  Misschien moeten die klimaatdemonstranten ook maar een trekker kopen.

  1.   

   Die ongewassen hippies kunnen nog niet met losse handen in de metro zitten laat staan een trekker besturen oetlul.

   1.   

    Misschien kunnen ze een boer inhuren die dat voor het doet.

    1.   

     het = hen

     1.   

      De aandoenlijke kan het niet, hij wil het niet en hij doet het ook niet. Het is en blijft een volkomen kansloze figuur.

  2.   

   Misschien moet jij wat minder trekken. Mezzie?

 4.   

  “ Het begint zowaar een handelsmerk te worden: hardwerkende mensen lastigvallen en het verkeer blokkeren. ”

  Ja, de economische schade van de boerenacties begint inmiddels behoorlijk op te lopen.

  1.   

   Mezzadra, Hoeveel dan? We lopen al financiele schade op door demonstrerende handophouders in leven te houden.

  2.   

   Hardwerkende mensen die hardwerkende mensen lastig vallen is rechtmatig. Demonstrerende beroepswerklozen die hardwerkende mensen lastig vallen dat is pas onrechtmatig.

   1.   

    van Urk:
    Juist! ++++++++

  3.   

   Je moet je smerige simpele grafbek houden mezzadra, ik geloof dat het tijd wordt dat milieugekkies eens bij jou langs komen, zo en nu mag je het omdraaien..

 5.   

  De metro’s hadden gewoon moeten gaan rijden.
  Hadden die lapzwansen met hun domme hersens tegen de betonnen tunnels geklapt.
  Jammer voor de nabestaanden, maar van deze kl..tzakken hebben we dan geen last meer.

  1.   

   Primitieve aap.

   1.   

    Hoe noemt u dan mensen die op het dak van een metro staan te dansen? Intelligent?

    1.   

     Ik acht mensen die demonstreren tegen klimaatverandering qua intelligentie aanmerkelijk hoger in dan degenen die deze problematiek ontkennen.

     1.   

      Niemand ontkent hier iets. Maar men kan het ook sterk gaan overdrijven. Wat willen deze demonstranten precies dan dat zij iedere dag over het klimaat staan te demonstreren? Dat morgen de metro,s verleden tijd zijn? of de auto? of de landbouw? of het gas? Vertelt u dat maar. Terwijl die gasten lopen te demonstreren zonder wat bij te dragen lopen er achter de schermen al jarenlang hardwerkende mensen bezig om schone alternatieven voor hun vak of voor de maatschappij te bedenken of te ontwerpen voor ons milieu. Sta daar meer eens bij stil dan om deze luie donders op te gaan hemelen.

     2.   

      Omdat je zelf ook zo een dom klein kind bent.

     3.   

      Mezzadra is een salon-revolutionair avant la lettre. Dat zijn de ergste etterbuilen.

     4.   

      Mezzadra : Wat is het juiste klimaat voor deze aardbol? Niemand zal zijn handen branden aan deze centrale vraag die aan deze hele discussie ten grondslag zou moeten liggen? Vertel me Mezzadra, wat is er mis met het klimaat? Mee blubberen met het systeem, intelligent? Kritisch denken, wetenschap bedrijven en een andere mening durven hebben zoals Einstein deed in de tijd van Newton, dat is intelligent.

     5.   

      Voor dat de huidige demonstrerende generatie geboren werd waren wij al bewust over het milieu en het klimaat. We hebben notabene de oprichting van de grootste milieuclubs als WNF en Greenpeace meegemaakt die groot zijn geworden van onze giften. Iedere avond keken wij naar het postbus 555 filmpje van onze aarde dat langzaam opbrandt. Dus de huidige generatie en onze trollen moeten niet hypocriet gaan denken dat wij alles ontkennen of dat wij er niet van bewust zijn. Er is juist in de loop van de jaren veel gedaan om het milieu en onze klimaat te beschermen. Daar hebben ook de boeren aan meegedaan. Zij hebben al meer dan 64% stikstofverbruik gereduceerd. En ook de vissers zijn bezig alle plastic en chemisch troep die zij opgevist hebben mee te nemen aan de wal en nieuwere schepen te voorzien van elektro motoren. Dat het allemaal voor de huidige generatie niet te snel gaat is te begrijpen. Het gaat ook niet snel maar dat komt ook omdat de bevolking eigenlijk te snel groeit en dat wij eigenlijk op veel zaken, die het milieu kunnen schaden, nog helemaal niet zonder kunnen. Of zouden deze demonstranten wel bereid zijn om hun milieuvervuilende “speeldingetjes” af te staan voor het klimaat? Dacht het niet!

     6.   

      Geachte Mezzadra,
      Het stellen dat klimaatverandering ontkent wordt is pertinent onjuist. Dit is wat framing doet. Wat wel ter discussie gesteld kan en mag worden zijn: oorzaken, gevolgen, realistische doelen, modellen, oplossingen, enz.
      en dit niet door te framen maar door alle verschillende zienswijzen te bekijken op een wetenschappelijke Manier. Deze discussie wordt jammer genoeg nog steeds niet gevoerd. En door te framen komt deze dan ook niet dichterbij maar raakt steeds verder van elkaar verwijderd.
      Een einde van de polarisatie is dan ook voorlopig helaas niet in zicht

     7.   

      Ts : De antwoorden op je vragen zijn ongeveer als volgt :
      oorzaken : Zucht naar macht, NWO
      gevolgen : mensen indoctrineren en zaaien van angst
      realistische doelen : Europese aanmaking
      modellen : naar het doel toerekenen en geschiedvervalsing
      oplossingen : Europa

      Alsjeblieft, klimaatbeleid in een notendop.

     8.   

      Europese aanmaking = Europese eenmaking

     9.   

      Die gasten die tegen klimaat verandering demonstreren zijn per definitie achterlijk want het klimaat fluctueert continue domoor…

    2.   

     Als je er nou eens gewoon mee stop die oerang oetang te voeren …..

     1.   

      Het mooie Mycase is dat iedereen de vloer aanveegt met staatsmongool mezzadraatje.. zie hoe stil HET is..

   2.   

    Kunnen we elkaar de hand geven!

 6.   

  Linkse gekkies willen altijd maar protesteren. Eerst noemen ze zich Anti-globalists, dan heet het Occupy-movement en nu Extinction Rebellion. Maar het is steeds hetzelfde werkschuwe tuig dat leeft van uitkeringen. Dag en nacht verschil met hardwerkende boeren van wie de bedrijven kapot dreigen te gaan door zwabberend overheidsbeleid.

 7.   

  Je lacht je dood hier. Als een paar linkse boeren protesteren, dan is het prima. Doen een paar linkse klimaat goeroes iets dan is het niet best. Het wordt tijd dat de redactie eens uitlegt wat nou links en rechts is. Wel een beetje eenvoudig graag, want het niveau hier is dat van een walnoot.

  1.   

   Protesterende Groen links boeren!? Wereldwijd staan deze klimaat goeroes te demonstreren. Dus zo,n “paar” zijn het niet.

  2.   

   Joop van Leeuwarden : Het is allemaal niet zo moeilijk. Doe gewoon een boud statement en zeg bijvoorbeeld dat je links bent, aan de reacties kan je gemakkelijk zien of je bewering hout sneed of niet. De comments die je niet begrijpt kan je gemakshalve negeren, op deze manier kan je zelf het intelligentie niveau zelf bepalen.

   1.   

    Typo : De comments die je niet begrijpt kan je gemakshalve negeren, op deze manier kan je zelf het intelligentie niveau bepalen.

  3.   

   Ach gossie Jopie kan het allemaal niet volgen?
   Jammer voor je randdebiel ga maar weer lopen janken over je dakkapelletje miezerig pisventje…

  4.   

   De activist gebruikte geweld. Dat is niet handig als je tegenover een meute chagrijnige reizigers in de ochtendspits staat. Dat had de activist zich beter moeten beseffen.

 8.   

  Zou die linkse activist en moordenaar van van Pim al werk hebben, of heeft hij een uitkering voor het leven,betaalt door de hardwerkende Nederlander

 9.   

  Zo behoor je dat soort extreem socialisten dus aan te pakken. Gebeurde vroeger in Nederland ook met totaalmalloten. Helaas zijn Nederlanders nogal watjes geworden, die zelfs bang van dat soort crackheads zijn.

  1.   

   Nou ik ben echt niet bang van die soja slurpende sulletjes hoor, maar als we dat gajes van straat vegen dan weten ze in een keer weer wat handhaven is.

   Kan natuurlijk ook zeggen dat het om een “lichtgetinte medemensch met noord afrikaans uiterlijk” ging die de klapjes uitdeelde.
   Dan kruipen de deugers weer vlug in hun holletje…

 10.   

  Was dat een poging om iedereen de elektrische trein uit te krijgen en in de fossiele verbrandingsauto te krijgen?
  Nog zo slecht niet die gasten, eindelijk beginnen ze het door te krijgen dus.

 11.   

  Ze worden er goed voor betaald door een zekere George Soros, filantroop een extreem links gestoord individu. Anders kwamen ze echt niet.

 12.   

  Goed zo, wat denken die gasten niet, er mag veel harder worden opgetreden tegen dit soort klimaatmongolen..

 13.   

  Aanpakken die lui met dit soort fratsen.
  Protesteren mag, overlast veroorzaken doe je maar in je achtertuin.
  Wat mooi dat ze die lui er van af trekken en een paar klappen geven, ik zou ook niet netjes blijven wachten totdat ze er een keer vanaf komen.

 14.   

  Het is ook niet handig om te gaan trappen. Daarmee werk je alleen maar geweld in de hand. Typisch tokkie gedrag van meneer de klimaatactivist.

 15.   

  Kunnen we even de feiten bij elkaar zetten? Lijkt me handig.l, want sommigen missen het overzicht volgens mij.
  1. Klimaat verandering bestaat, gaat niemand ontkennen.
  2. Het word door de mensen veroorzaakt,
  Veel discussie over, vlmqqr klopt maar deels.
  De mens helpt mee met klimaatverandering, maar dit is niet de enige. Elk dier helpt mee aan klimaatverandering. Wat we ook proberen, we zullen klimaatverandering nooit kunnen stoppen.
  3. Klimaatverandering zal de wereld vernietigen.
  Is niet waar, zal nooit waar worden. De aarde heeft meermaals extreme klimaatveranderingen gehad, (jura, komeetinslag 65 miljoen jaar geleden, ijstijd) daar kwamen we doorheen. Dieren sterven uit om de balans te ‘herstellen’. Daar is niks mis mee, en valt niks aan te doen. Dat is moeder natuur. Uit slechte dingen, komt immers vaak iets goeds voor.
  Als je ergens bezorgd over moet zijn, is dat het menselijk aanpassongstalent. En we zullen onszelf er doorheen helpen.
  Consclusie: de aarde vergaat niet, en het gaat nog zeker generaties duren voordat er extreem weer is.

  Ps: mensen die elkaar uitschelden hier zijn heel gepassioneerd, maar weet wel dat je er niets mee bereikt!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!