Problemen geïmporteerd – Extra politiebeveiliging voor Iraniërs na twee liquidaties

Het VPRO-onderzoeksprogramma Argos meldt dat zeker drie Iraniërs extra politiebeveiliging hebben gekregen, naar aanleiding van twee liquidaties. De Iraniërs zeggen dat Teheran de opdrachten heeft gegeven voor de moorden.

De twee vermoorde Iraniërs waren blijkbaar niet zomaar immigranten. De in 2015 vermoorde elektricien Ali Motamed, bleek eigenlijk Mohammad Reza Kolahi Samadi te heten en verantwoordelijk te zijn voor 73 doden bij een bomaanslag in Teheran in 1981. Ahmad Mola Nissi, het andere slachtoffer, streed voor een onafhankelijke provincie in Iran.

Het lijkt er dus sterk op dat Nederland problemen heeft geïmporteerd, met verregaande gevolgen. Niet alleen lopen hier blijkbaar ondergedoken terroristen rond, maar worden ze ook nog eens door een buitenlandse mogendheid op ons grondgebied op brute wijze doodgeschoten!

Iran ontkent natuurlijk alles, ze moeten ook wel want anders lokken ze misschien wel een oorlog uit. Het feit blijft dat de dood van deze Iraniërs het land wel goed uitkomt.

Nederland zit hiermee echter wel in een lastig parket, ook wat imago betreft. Onze overheid lijkt namelijk niet op de hoogte te zijn geweest van de ware identiteit van de twee vermoorde Iraniërs én het is nog maar de vraag of de extra politiebeveiliging zoden aan de dijk gaat zetten. Ook lijkt Nederland niet echt een vuist te kunnen maken tegen Iran en ziet eigenlijk hopeloos toe hoe andermans ‘politieke ruzies’ op Nederlands grondgebied worden beslecht.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Joop Klepzeikert

  Nederland is HET ideale land voor terroristen. Krijgen allemaal een verblijfsstatus, een huis en heel veel graties geld + de willekeurige naam die ze opgeven op hun Nederlandse paspoort.
  Tot er andere terroristen van een vijandige clan ze herkennen. Dan worden ze vermoord. Bewaakt of niet. Daar hebben moslimterroristen gewoon schijt aan.

  1. Joost mag het weten

   Dat je d’r van baalt dat die lui hier naartoe komen kan ik inkomen. Heb je je wel eens afgevraagd wanneer die vluchtelingenstroom op gang is gekomen? Waarom willen die mensen toch zo nodig weg uit landen als Lybië, Irak, Syrië en Afghanistan?

 2. Control

  Wat ook verschrikkelijk is, is dat er geopperd wordt om in Islamsterdam op vrijdag in het Arabisch dat dan natuurlijk wel, oproep tot gebed via speakers de lucht in worden gesmeten, dit is pas luchtvervuiling…
  Schandalig natuurlijk…

  1. Mezzadra

   Gelukkig mogen de kerkklokken ook blijven beieren.

   🙁

   1. Groeneveld

    Gebeier van kerkklokken is ook burengerucht: opdoeken die hele zwakzinnige handel.

 3. Jumping

  Al die Linkse dropveters, die het Rutte kartel ondersteunen, die bevestigen mijn stelling.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 4. AS210854

  En onze eigen bevolking kan afgeslacht worden door stalkers omdat dat zogenaamd geen prioriteiten heeft. Wat wil die linksekliek nogmeer van jan met de pet buiten ons financieel uit te kleden , zekerheden af te pakken , als schietschijf te fungeren enz enz.

 5. ikweetwatikwil

  Haal hier de vreemdelingen heen en je krijgt hun onlusten er bij.

 6. Veteraan

  Terroristen.
  De goede Iraniërs leven onder een steen en de rest is Terrorist.
  Niet beveiligen s.v.p., onze mannen hebben het al druk.

 7. Jv

  Ik heb al vaker gezegd, nog enige jaren en dan dansen deze moslim gekken op de puinhopen van Europa.
  Wij laten het toe want niemand grijpt in.
  Sterker nog…..er komen steeds meer van deze moslim psychopaten ons land in.

 8. Sando

  Ongeacht in welke winkel ik kom en ik zie daar moslims werken weg wezen daar en kom nooit weer terug.Ja dat is van de laatste 2 jaar en hoe kan dat nou .

 9. Rud56

  Onze overheid met al haar diensten en organisaties is totaal niet in staat te waken over onze veiligheid, de veiligheid van het eigen volk! Zuiver omdat men het beste jongetje of meisje of het wil zij van de gehele wereld! Kortom, de prioriteit van de overheid ligt overduidelijk niet bij het eigen volk!

  En zolang men nog op partijen blijft stemmen die hier primair verantwoordelijk voor zijn, te weten: CDA, D66, PvdA en VVD en daarnaast in de luwte GL, tot zolang zal het hier steeds maar en meer erger worden! Zoals lang geleden voorspeld door Hans Janmaat, Pim Fortuyn en huidig Geert Wilders!
  Maar ja, het volk dat zich gedraagt als dom en blind stemvee krijgt wat het verdient!

 10. Cycle25

  Incompetentie van politici, een gemiddeld reisbureau zou beter screenen dan de club naïevelingen uit de geraniumbak genaamd : De 2e kamer.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.