Terroristische aanslag Limburg: Syriër steelt vrachtwagen, schreeuwt “Allah!” en beukt auto’s

Het was gisteravond weer eens feest bij onze oosterburen, die te maken kregen met een terroristische aanslag. Een “Allah!”-schreeuwende Syriër pikte een vrachtwagen, en gebruikte die om een grote hoeveelheid auto’s te beuken in een Duits provinciestadje. Als bij een groot wonder kwam niemand om het leven. Wel zijn er acht gewonden.

Terroristische aanslagen door geradicaliseerde moslims: ze hebben allang niet meer de impact die ze ooit hadden, maar dat wil niet zeggen dat extremistische gekkies gestopt zijn met het toepassen van geweld op ons, wij ‘ongelovige’ Europeanen. Wij moeten boeten voor het simpele feit dat we geen moslim zijn en/of proberen te voorkomen dat het halve Midden-Oosten ontspoort. Gisteren was het “feest” in het Duitse Limburg.

Een Syriër vond het namelijk wel een goed idee om GTA’tje te spelen. Hij brak in bij een vrachtwagen, en beukte daarmee in op een grote hoeveelheid auto’s in het midden-Duitse stadje Limburg. Er zijn geen doden gevallen, maar wel negen gewonden onder wie de knettergekke mislukte roestbakbeuker. Hij is gearresteerd door de politie en zijn schanddaad wordt nu onderzocht als een terroristisch misdrijf:

“De Duitse veiligheidsdiensten gaan er nu vanuit dat achter de botsing die een man met een gestolen vrachtauto in de stad Limburg veroorzaakte, terroristische motieven zitten. De diensten en politie onderzoeken het incident van maandagavond als een terroristische aanslag.

De man die met de vrachtauto in het centrum van de stad op andere auto’s inreed is een dertiger afkomstig uit Syrië. Hij raakte net als acht anderen gewond.

De chauffeur zou ook meerdere keren ‘Allah’ hebben geroepen, schreef de Frankfurter Neue Presse, die omstanders had gesproken.”

De terrorist zelf ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Wellicht dat hij zich dus vandaag nog mag verantwoorden bij z’n geliefde idool Allah. Eens kijken wat hij dan vindt van het moorden uit zijn naam…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

76 reacties

 1. Dik

  Is Merkel al voor de rechter gesleept? Ze heeft immers ruimhartige gebaren richting dit soort slachters gemaakt waardoor ze gewoon hun gang kunnen gaan.

  1. B. Pascal

   Allah, inderdaad de maangod Allah vindt deze gewonden geweldig!
   Maar God, de God van recht en rechtvaardigheid, zal dit gedrag zeker veroordelen.

 2. werikke

  zeker geen stageplek gehad

 3. werikke

  kom op linkse trollen waar blijven jullie met het verdedigen hiervan ? zal wel weer aan Trump liggen of Wilders of Baudet .

  1. Agios

   Ze zijn in beraad hoe ze dit weer eens kunnen goed praten. Misselijk volk….

   1. Original NL

    Onze trollen hebben problemen ..hun opper bullshitgenerator staat nog met snoepjes in de buurt van de kleuterschool….

  2. Fortiori

   Bres! @werikke, Henk Bres had een deal!

  3. Willemm

   Dit is natuurlijk gedaan door een gek en is niet te verdedigen. Het verschil is dat de normale mens niet gelijk de connectie met de Islam legt zoals DDS dat uiteraard doet.

   1. Agios

    Ik acht mezelf vrij normaal, maar ik leg de relatie wel.

   2. Henkdetenk

    @willemm op dds komen pientere rechtse mensen {over het algemeen),
    Met hier en daar een verdwaald gekke met de naam mezzadra of willemm

   3. Joop Klepzeikert

    @Linkse trol met 10 of meer aliassen: Ga eens werken ipv 24/7 op DDS trollen. Ziekelijk hoopje uitwerpsel.

   4. Mart

    Hij riep wèl allah kakbar, maar de echte reden was dat zijn uitkering niet op teid was…..ja toch?

 4. Jack Flash

  Ik zit niet te wachten op die linkse
  mispunten.

 5. Joop Klepzeikert

  Zozo, ‘De Duitse veiligheidsdiensten gaan er nu vanuit dat achter de botsing die een man met een gestolen vrachtauto in de stad Limburg veroorzaakte, terroristische motieven zitten’.
  Meestal wordt er om het hardst geschreeuwd dat het ‘niets met islam te maken heeft’ en dat het ZEKER ‘geen terroristische daad is’.
  Ze maken nogal vorderingen daar in Duitsland. Zou in Nederland ook een hele vooruitgang zijn als ze terroristische aanslagen ook eindelijk terroristische aanslagen zouden gaan noemen.

  1. Jumping

   Merkel , Macron en Rutte moeten via de rechter worden vervolgd, voor het in gevaar brengen van de bevolking in West Europa.

   De EU is het grootste gevaar, voor de vrije Westerse Wereld.

   Stop met de EU in deze vorm.

   NEXIT.

   1. Joop Klepzeikert

    @Jumping: Helemaal mee eens. En niet alleen die, maar ALLE verantwoordelijken voor het wanbeleid van de afgelopen decennia in Europa. Het is puur landverraad wat ze al decennia plegen, tegen alle nationale en internationale wetten en verdragen in.
    Vluchtelingen behoren in het dichtstbijzijnde veilige land opgevangen te worden tot ze terug naar eigen land kunnen. Dus niet vele landen verder, waar heel veel graties weggegeven wordt en al helemaal niet levenslang.
    Ook werkloze schurken, marukkers en aapfrikanen behoren geen Europees paspoort te krijgen of behouden, maar retour eigen landen gestuurd te worden. Het gebeurt echter al ruim 50 jaar niet. Alle GAK klanten uit de jaren 60-70 zitten ook nog steeds met hun oetkering en graties huizen in Europa.

 6. Svetlana223

  Heel waarschijnlijk ging het hier om een zionistische jood. Die doen dit soort dingen vaker en beschuldigen de islam. Er is nog nooit een aanslag door een echte moslim gepleegd. De islam is de geloof van vrede en van liefde. Het enige echte geloof waar mensen liefdevol met elkaar omgaan en die je echt de ruimte biedt om jezelf te mogen zijn. Het geloof van de heerlijke turkse bakkers die mij de gelegenheid biedt om heerlijk te kunnen smullen.

  1. Bosche draak

   Doorzichtige domme trol is doorzichtig en dom

   1. Dik

    Natuurlijk, en dat is ook precies de bedoeling.

  2. Mycase

   Niet op de wijfies reageren dat is wat ze graag hebben beter negeren dan gaan ze vanzelf weer naar het aanrecht daar waar ze horen

  3. Seneca

   @svetlana
   je bent een anti joodse slet die dringend een beurt nodig heeft van de Turkse bakker, groenteboer, vuilnisman, putjesschepper en ga zo maar door. overigens, dom wicht: ik ben nog nooit een zionist tegengekomen die geen jood was. ik hoop van harte, dat je jezelf eens goed tegenkomt maar ook dit begrip zal je wel niet kennen.

 7. Jack Flash

  Svetlana= Ass

  1. Joop Klepzeikert

   @Jack Flash: Sletvana = ASS = Dopper = EU trol = Willemm = Watcher = nog een heel zooitje namen van één en de zelfde totaaldebiel, die de hele dag niets anders te doen heeft dan op DDS trollen. Gebruiken allemaal exact de zelfde bewoordingen, vergeten op exact de zelfde plaatsen hoofdletters en leestekens en maken exact de zelfde taal en typefouten.

 8. Groeneveld

  De islam is het grote kwaad in de wereld. En iedere volgeling van deze imperialistische veroveringsideologie is principieel bereid tot geweld. Zij zijn in oorlog met ons, maar ‘ons’ (linkse wegkijkers) praten alle wandaden goed.

  1. just saying

   Gewoon 500 willekeurige Syriërs tegen een muur zetten dan is het snel over met die fratsen, konden de Duitsers vroeger ook en moet nu weer kunnen, en voor mijn part die Merkel er ook tegen als waarschuwing voor politici zal ik maar zeggen.

  2. Watcher

   “(linkse wegkijkers) praten alle wandaden goed.”

   Lol, geef eens een voorbeeld van zo’n linkse weg kijker.

   1. Mycase

    NOU ………… jij ???

   2. Groeneveld

    Wat dacht je van malle Anne Sopje met haar reactie hieronder. Plus die van jouzelf.

   3. Siemien

    Watcher is er zo één, deze reactie is ook logisch want het hoofddoel van gasten als watcher is de islam uit de wind houden..

 9. Mezzadra

  Ik vrees dat we vanwege de IS-ellende dit soort incidenten de komende jaren zullen blijven meemaken.

  Veel Syrië-gangers komen getraumatiseerd en gestoord terug.

  1. Kretoloog

   Syriëgangers kunnen terug komen, omdat de linkse drammers dat willen, GroenLinks voorop. En nog een paar D’66 rechters die het afpakken van NL-paspoort torpederen.

   Het zijn nog jonge knullen, maar ook Klaver en Jetten hebben al bloed aan hun handen.

   1. Mezzadra

    We hebben het IS-probleem mede veroorzaakt en zijn dus ook medeverantwoordelijk voor een oplossing.

    1. Vit

     Vertel!!!! ben reuze benieuwd.

    2. Siemien

     mezzadra is natuurlijk volledig ontoerekeningsvatbaar

 10. Anne Sophe Schillersdorf

  Laten we niet te snel tot conclusies springen. We weten immers nog helemaal niets over zijn religieuze achtergrond. Het zou ook gewoon een verwarde man kunnen zijn zonder ideologische motieven

  1. Watcher

   Kan ook een christelijke Syriër zijn..

   1. Kretoloog

    Tuurlijk, een Syriër die meermalen Allah Akbar roept, dat is vast een christen.

    Ontzettende lulhannes ben je, Watcher.

    1. Watcher

     Haha met de ogen open ………..

     Maar goed, islam en christendom zorgen toch voor veel ellende hier op aarde.
     De één gebruikt wat meer geweld dan de ander, maar kijkend naar al die christelijke presidenten die de VS heeft gehad is er toch een soort van evenwicht.

     1. werikke

      tja dus omdat de presidenten in de VS christelijk waren (niet allemaal ) is het goed te praten dat er steeds meer islamitische dreiging en aanslagen komen ??? ik snap die redenatie niet maar als u het zo goed wil praten zit er echt iets los bij u.

     2. Watcher

      @Werikke
      Waar praat ik geweld goed?

     3. werikke

      Door te stellen dat er evenwicht is geef je aan dat de islam en christendom ellende veroorzaken maar dat dit evenwicht geeft omdat de usa presidenten christelijk waren.

     4. Siemien

      “Waar praat ik geweld goed?”

      Vooral als het over de islam gaat praat watcher het goed en bagatelliseert watcher het boeltje gewoon…

   2. Seneca

    @watcher
    tuurlijk. echter ik moet de eerste christelijke Syriër nog tegenkomen, die Allah Akbar roept. echter, in de kringen waar jij vertoeft, kom je ze dagelijks tegen, de christelijke Syriërs die om het uur Allah Akbar roepen omdat ze anders door lieden zoals jij en je moslim vriendjes/liefjes wel een kopje kleiner worden gemaakt.

  2. Mycase

   Niet op de wijfies reageren dat is wat ze graag hebben beter negeren dan gaan ze vanzelf weer naar het aanrecht daar waar ze horen

   1. Watcher

    Even Dik vragen, die heeft daar er ervaring mee. 🙂 🙂 🙂

 11. Jack Flash

  Ass ..Het was vast een roomblanke man die Allah schreeuwde.

 12. Bunky01

  Het is ongelofelijk dat er nog mensen zijn die deze moordaanslagen goed praten en de daden van deze zwakzinnige inteelt islamisten onder het tapijt vegen. Door deze benadering zal dit kwaad alleen maar voortwoekeren als de pest. De enige methode is ; afknallen.

 13. Jack Flash

  Einfach “ausrotten”.

 14. Vit

  “De terrorist zelf ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis”

  Ik mag hopen dat het flink zeer doet.

  1. Watcher

   @Vit
   Tja daar heeft hij wel recht op..

   Misschien gaat hij wel voor eeuwig slapen.
   Er zijn wel gekken die geloven dat er na de dood nog iets is 🙂 🙂 🙂

   1. Vit

    Yep, maar zonder stoffelijke attributen en hormoon huishouding heb je er niets aan.

    1. Vit

     Ps, dus een maagd van 72 wippen kun je gevoegelijk vergeten.

     1. Bosche draak

      Mwoa, moslimhoortje mezza heeft vast nog wel een gaatje vrij voor dit vieze ventje.
      Die staat nogal droog sinds z’n minnaar Eu kokhals voortaan de beuk in beukman stopt…

     2. Mezzadra

      Waarom moet Bosche draak ons hier permanent vervelen met zijn seksuele problemen?

      Laat hij passende hulp zoeken.

     3. Siemien

      dat komt mezzadraatje omdat Bosch gelijk heeft als hij het over jouw heeft viezerik..

      …fantaseren over seks met kinderen. Aandoenlijk is het ook.
      ~Lao Tse aka Mezzadra~

  2. Jumping

   @Vit.

   Die Moslim in Frankrijk die een aantal collega’s vermoorde, was al vele jaren een vaste Allah Akbar.
   Ipv een paar maanden.

   1. Vit

    @Jumping

    Dat werd tussen de regels door ook gerectificeerd.

 15. Seneca

  @watcher reactie 31
  je hebt wat betreft de islam volkomen gelijk dat het een pokkenzooi veroorzaakt, dat is met geen pen te beschrijven. wat ik echter nog verfoeilijker vind zijn lieden zoals jijzelf, mezzadra, julian, sophe, svetje, beuk, eu cock en je ga zo maar door. je weet wel wie ik bedoel, je kent ze bij naam en toenaam.

  1. Watcher

   @Seneca jij was diegene die hoopte op een aanslag in NL, graag met veel doden waaronder rechters en politici.

   Getuigt van een bloeddorstig karakter.
   Ben je christelijk of joods?

   1. Seneca

    @watcher
    inderdaad die aanslag komt, daar helpt geen moedertje lief aan dus ook jij niet! de hoop die ik uitsprak was niet voor de aanslag – begrijpend lezen is voor jou een brug te ver – maar als er een aanslag komt, dat de ‘elite’ daar onder zou lijden en niet altijd de jan met de pet die constant de l*l is met belasting, idiote maatregelen, voorschriftjes etc. begrijp je het nu, eikel?

    1. Watcher

     @Seneca zal dat reaguursel binnenkort ff opzoeken.

     Nu moet ik helaas moven.

     1. Joop Klepzeikert

      @Trol met minstens 10 aliassen: Ga je weer onder een andere naam verder trollen, of is je wiet op en moet je dus even nieuwe halen?

     2. Seneca

      @watcher
      leg jij mij nu woorden in de mond. waar staat ik je ‘binnenkort ff opzoeken’ zal? je bent zo smerige stuk vreten, je bent links, huichelachtig, stom en gemeen. ook jij komt jezelf nog eens tegen l*l en dat is geen dreigen, maar jij doet jezelf nog iets aan, verknipte idioot!

 16. fusilier

  Een roomblanke man die Mohammed heet? Niet te snel oordelen zegt de Polizei,maar de mensen daar, zijn het meer dan zat ,om nog langer voor de gek gehouden te worden.

  1. Watcher

   @f
   Neit te snel oordelen zegt de gek.

   Steekpartij Groningen
   Die PVV mevrouw uit het hoge Noorden, volhouden dat het een getinte man is.

   Weken volhouden ondanks dat er geen bewijs was.

   Politie was er uiteindelijk klaar mee en gaf toe dat het een blanke inwoner was.
   Nog houdt die PVV’r vol, het was een getinte man……..

   1. ikweetwatikwil

    Mevrouw Faber gaf toe dat ze waarschijnlijk verkeerd geïnformeerd was. Niet gelezen zeker watcher.

    1. Kretoloog

     Feiten zijn niet relevant voor Watcher. Hij verdraait het desnoods, als hij maar kan blijven jennen, zieken en zuigen. Standaardprofiel van een trol.

   2. Siemien

    Ah kijk zo kennen we watcher weer, het bagatelliseren van terroristische aanslagen zit in het bloed natuurlijk, sterker nog, watcher rechtvaardigt het neersteken van mensen zolang het maar blanken zijn…

 17. Sando

  Wat is het toch tuig he! Er is er in mijn ogen niet 1 te vertrouwen als ik ze zie man of vrouw heb ik totaal geen respect voor die mensen. En dat ligt niet aan MIJ.U

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.