Tragisch! 39 doden gevonden in vrachtwagen in Engeland

Vanochtend zijn er 39 doden gevonden in een container die op een vrachtwagen stond in Engeland. Het gaat vermoedelijk om mensen die illegaal de oversteek wilden maken naar Engeland. Engeland is geschokt door het nare nieuws, want dit gun je niemand. De desbetreffende vrachtwagenchauffeur is aangehouden op verdenking van moord.

In Engeland zit schrik er goed in, politici reageerden geschrokken op de ontdekking van deze ochtend. De vrachtwagen komt waarschijnlijk vanuit Bulgarije en kwam zaterdag Wales binnen, al die tijd konden de mannen in de vrachtwagen er dus niet uit. Over de identiteit en afkomst van de mannen is nog niks bekend.

Er is nog veel onduidelijkheid rondom de zaak, de politie is direct een onderzoek gestart om na te gaan wie de overledenen zijn. Een man uit Noord-Ierland is opgepakt als hoofdverdachte.

Dit is een tragisch incident waarbij een groot aantal mensen om het leven is gekomen”, zegt een politiecommandant. „We onderzoeken wat er precies aan de hand is. Ik verwacht dat dit proces lang gaat duren.”

In het verleden is het al vaker misgegaan met een oversteek van illegalen richting Engeland. De sneue verhalen vanuit het oversteekpunt in Calais herinneren we ons allemaal nog, de laatste tijd leek de situatie onder controle maar blijkbaar gaat illegale mensensmokkel via vrachtwagens nog gewoon door. Met alle gevolgen van dien.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Kim Verlouw

  Ongelooflijk hoeveel leed links op haar naam heeft staan door idioot beleid.

  Die nazi’s moeten een keer boeten.

 2. Limburgse Separatist

  Enkele maanden geleden viel het me op dat radicaal links zich uit de voeten maakt bij dit soort berichten. Ga voor de grap eens op JOOP kijken.

  1. Limburgse Separatist

   Ik vind de hypocriete spagaat hilarisch om te aanschouwen. Zo is de SP een nationalistische partij, PVDA VVD light. De VVD PVV light, GL Groenrechts, de PVDD zelfverwoestend en Baudet Hitler himself. Er blijft amper een keurige partij over voor het werkschuwe volk met diploma’s van hoog niveau en niet bestaande actieve skillset.

 3. Jack Flash

  Het resultaat van het slappe linkse migratiebeleid.Ze zullen er niets van leren.

  1. Blitzkrieg

   Jack Flash : Leren…? Het is precies wat ze willen. Net zolang verdeeldheid zaaien totdat de bevolking elkaar de hersens in slaat, kan de volgende repressie maatregel worden ingevoerd, als ze het slim spelen zal de bevolking – met de snufje staatsmedia – er zelf om vragen. De meeste mensen hebben geen enkel idee wat er aan de hand is.

   1. Top

    Wij zijn meer dan twintig jaar geleden,verhuist naar Ierland. We komen met regelmaat terug in NL, voor familie. En iedere keer lijkt het wel alsof je in een totaal ander land komt. Ik volg het wel op de PC, maar het wordt inderdaade,steeds idioter. En dat begint al op Schiphol, als je geland ben.

 4. Vraagtekentje

  Gelukkig maar dat er maar 39 in zaten zeg.

 5. Sergeant Monty

  Ik wist niet dat het in Engeland veel beter is met gratis geld dan in Nederland, Duitsland of bijvoorbeeld Frankrijk.

  Dat mensen zoveel risico’s nemen.

 6. Heras

  Als de grenzen gesloten zijn, wordt het misschien iets onaantrekkelijker om de overstap te maken.
  Links in europa heeft vele doden op zn naam, en de VN ook. Vergeet niet dat de VN open grenzen wilde.

 7. Ben-NIET-Groen-L

  Allereerst R.I.P.
  Maar omdat de vrienden van kabinet Rutte III, de Lucassens en Sargentini’s van deze wereld ook deze tragedie gaan aangrijpen om te pleiten voor open grenzen, toch maar weer de opmerking dat het consequent gedogen van illegaliteit en kinderpardons hiertoe leidt. Dat is het grote kwaad en niets anders!

  En ondertussen zieligheidsindustrie medewerkers op Staatsradio 1 die vinden dat we weer massaal handophouders en IS-soldaten uit Griekenland moeten ophalen want zielig.

  Mijn condoleances gaan ookuit naar de EU & de medewerkers van het NGO Reisbureau voor Verwarde Mannen. Met speciale rouwwens voor de Deugende Rederij van het immer naar Verwarring vissende Zee-Horloge-3. Ik hoop van harte dat uw klanten en sponsors de overtocht betaalden vóór dit tragische bericht ontstond.

 8. Ben-NIET-Groen-L

  Uh, het lijkt wel of die of gene die hier ALTIJD als eerste hun gif bezorgen een snipperdag hebben of met vakantie zijn…klopt dat ?

 9. tailgunner

  Mooi man die open grenzen…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.