Van de zotte! Voormalig Defensieminister Hennis (VVD) pleit voor terughalen ISIS-kinderen

Jeanine Hennis, speciaal vertegenwoordiger van de VN in Irak, vindt dat Nederland ISIS-kinderen terug moet halen. ‘Anders treden ze in de voetsporen van hun ouders,’ zegt ze als VN-gezant.

De oud-minister van Defensie, die weg moest vanwege compleet wanbeleid omtrent militair materieel (wat levens heeft gekost) en oprotte naar Irak, trekt nu de mond open over Nederlands buitenlandbeleid ‘als VN-gezant’. Net als je denkt dat je van d’r af bent…

Buiten het feit dat ze totaal tegen haar eigen partijlijn in gaat en als VN-gezant waarschijnlijk toch niets van het beleid (wat dat ook moge zijn) gaat merken, rammelt haar redenering ook nog eens aan alle kanten. ISIS-kinderen terughalen omdat ze anders radicaliseren? Waarom denkt ze dat ze niet zullen radicaliseren als ze in Nederland zijn? Krijgen ze allemaal een liefdevol gezin en een trauma-specialist toegewezen als ze weer hier zijn?

Nee, waarschijnlijk komen ze bij familieleden terecht, wat de (re-)integratie in de meeste gevallen niet ten goede komt, of ze gaan van pleeggezin naar pleeggezin of van instelling naar instelling. Onhandelbaar door trauma en geen acceptatie door de maatschappij. Dan is het een kwestie van tijd voor zo’n kind in het criminele circuit terechtkomt en opgepakt wordt, radicaliseert of ‘verward’ raakt. Die gevallen rekenen we in de toekomst dan tot de minderheid, ondanks dat het aantal verwarde personen maar toe blijft nemen.

Wat mij betreft nemen we het risico en houden we die kinderen buiten onze grenzen. Nederland is niet klaar voor de opvang, laat staan de rehabilitatie, van die kinderen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

104 reacties

 1. Jumping

  Als je voor het terug halen van deze mini ISIS moordenaars ben, is het ok vlgs Links.

  Laat ze gewoon daar.

  Hun ouders namen zelf de beslissing.

  Maar Rutte heeft geen ruggengraat, dus gelijk met Zwarte Piet, komen deze leerling moordenaartjes gewoon naar Nederland.

 2. tailgunner

  Mevrouw is tegenwoordig “Speciaal Vertegenwoordiger van de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties in Irak en hoofd van de Bijstandsmissie van de Verenigde Naties voor Irak (UNAMI).”

  Een bek vol dus. Maar, als je Speciaal Vertegenwoordiger bent, nou dan weet je het wel:
  Dan wil eigenlijk niemand je meer hebben en ben je gewoon weggepromoveerd naar een plek waar je geen schade meer kan aanrichten. Maar af en toe moet je wel wat zeggen voor dat geld wat je krijgt natuurlijk. Anders heb je geen bestaansrecht.
  Negeren en gewoon doorlopen mensen!

 3. Anne Sophe Schillersdorf

  Helemaal mee eens! Zo snel mogelijk hierheen halen waar ze een goed leven kunnen opbouwen en alle ellende daar kunnen ontsnappen

  1. Limburgse Separatist

   Ellende die hun ouders gecreeerd hebben? Ze zijn daar thuis.

  2. Sergeant Monty

   “waar ze een goed leven kunnen opbouwen”

   Volgens hun ouders is dat Nederland niet. Die willen hun kinderen laten opgroeien in een islamitische samenleving.
   Daarom zijn ze naar het kalifaat afgereisd.

   Ik kan me niet voorstellen dat hun ouders gelukkig zullen zijn als hun kinderen in een land als Nederland groot gebracht zullen worden.
   Of zouden ze hier anders over denken?

  3. tailgunner

   Beste mw. Schillersdorf,
   Ik heb u zojuist bij het COA aangemeld als opvangadres.
   Dank u wel!

  4. Angelus pacis

   Vooral daar laten. Deze kinderen zijn al geradicaliseerd. Bovendien hun ouders hebben bij volle bewustzijn met de levens van hun kinderen gespeeld. Ouders moeten daar zelf de gevolgen van dragen en verantwoordelijkheid voor nemen. Het is niet aan ‘ons’ om hun problemen op te lossen. Ook hebben zij een hele andere definitie van een goed leven. Voor ons houdt dat in heel veel ellende. Denk je dat in een tegengestelde gelijksoortige situatie zij onze kinderen zouden opnemen? Ik geloof er helemaal niets van. Onze moraal en ethiek zijn niet bepaald wederkerig.

  5. Angelus pacis

   Als allah zo akbar is dan het hen in alle noden voorzien. Of is zelfs de almachtige deze mensen meer dan zat??

 4. Heinrich

  Ze moeten snel ophouden met dat vrouwenquotum gezeik,het is duidelijk dat de dames aan de lopende band flaters slaan, vrouwen reageren en anticiperen op hun onderbuik gevoel!
  Dat is fijn in bed,maar bijvoorbeeld niet in de politiek!
  De meeste mannen (Rutte dus niet) denken van nature gerichter en effectiever,alhoewel mannen soms achter hun lul aanlopen,met de nadruk op soms.
  Enkel als er een lekker neukbaar wijf in de buurt is!

  1. Top

   Ach, ik trek mij niet zo veel aan van een ‘broedse kip met l;ege eieren’. Als je zo weinig van de wereld begrijpt, is het maar beter dat je niet kan werpen. Wat een domme muts.

  2. claus

   heinrich,
   “lekker neukbaar wijf in de buurt is!”
   Tegenwoordig zijn er naar mijn mening toch erg veel kenaus,meer dan vroeger!
   Of zouden de meeste leuke vrouwen tegenwoordig lesbo of transgender zijn?

  3. tonna

   @heinrich:
   Als die Hennis nu eens ging doen waar ze duidelijke geschiktheid voor heeft!
   De volle lippen van Hennis zijn uitermate geschikt om een goede p*pbeurten te geven.

   1. Angelus pacis

    Niet leuk……..

  4. Mezzadra

   Een wanhopige man schrijft van zich af.

 5. Kretoloog

  Hennis, die ongelooflijke tuthola met d’r Schoevers typecertificaat als enige diploma. Die Hennis werd dus gewoon minister in Nederland, van Defensie nog wel. De hele defensiestaf lachte zich de ballen uit de broek om Jeanine Plasschaart.

  Zij loopt nu met hoofdstuk bij de regeringen in het midden-oosten te soebatten of zij lief willen doen voor die zielige IS-vrouwen en kindjes. En de westerse landen mogen haar shit weer opvangen en onderhouden.

  1. Kretoloog

   Hoofdstuk = hoofddoek

   Grrr…autocorrectie!

 6. Sando

  Het is tuig groot of klein de opleiding krijgen ze toch wel van familie of ander kopdoekjes Heel gevaarlijk!

 7. Limburgse Separatist

  Goed dat ze weg is. Nu nog de VN de deur uit.

 8. Cycle25

  Globalisten verantwoordelijk voor de Arabische lente mogen hun rotzooi gewoon weer ophalen om daarna Russisch roulette toe te passen op de burgers.

  Waag eens een gokje…

  Enfin, de VVD zal het een rotzorg wezen, hun wijken zijn gevrijwaard, en zodra een openbare plek de lucht in gaat is het lachen, gieren en brullen in het liberale kamp.

  Sadisme is ook een vak…

 9. RvdBe

  Die kinderen zijn medeschuldig aan de gruweldaden van IS, nooit meer toelaten dus.

  1. Mezzadra

   Hoe kunnen kleine kinderen in hemelsnaam medeschuldig zijn aan de gruweldaden van IS, RvdBe?

   1. Groeneveld

    Er circuleren filmpjes waar 4- en 5-jarigen een executie met revolver uitvoeren. De hersenspoeling begint daar op een leeftijd die voor ons onvoorstelbaar is.

    1. Vanduinen

     Ze hebben geen weet van wat ze doen. Kinderen doen alles in opdracht van ouderen, ouders. Lopen ook zo de snelweg op met of zonder opdracht. @Groeneveld.

     1. Groeneveld

      “Kinderen doen alles in opdracht van ouderen, ouders.” Exact. En dat is precies de reden dat je dat geteisem, inklusief ouders, daar moet laten en berechten.

      Mijn godt, wat lopen er toch een hoop debielen in Nederland rond. Vanduinen is er duidelijk een van.

     2. Mezzadra

      Inderdaad, het is volstrekt idioot kleine kinderen deze misdaden in de schoenen te schuiven.

    2. Marija

     @Groeneveld, ik heb ze gezien op YouTube die films, waar kleine kinderen zonder blikken of blozen mensen dood schieten.
     Ook zag ik een klein kind een ander vastgebonden jongetje de keel doorsnijden en zag het kind doodbloeden.
     Walgelijk en dat wil men hierheen halen. Mensen die dat bedenken zijn ook niet goed bij hun hoofd.

     1. Heinz

      Wat wilt u dan? Dan daar laten opgroeien tot ze op zekere dag naar Nederland als volwassenen afreizen. U zegt het maar @Marija ?

     2. Mezzadra

      Marija bekijkt dit soort filmpjes op YouTube.

      Hoe ziek kun je zijn?

   2. Vlaswiek

    De aandoenlijke, het zal nooit iets worden want zijn psychische aandoening is ongeneeslijk.

   3. Angelus pacis

    De Duitse kinderen ten tijden van de Hitlerjugend lustten er wel pap van. Totaal gebrainwasht waren zij misschien nog wel erger dan hun volwassen equivalenten. Bij IS-kinderen is dit zeker niet anders. Het is natuurlijk heel vreemd om het leed van van je kinderen te misbruiken om je eigen terugkeer te bepleiten naar een land dat je eigenlijk wil vernietigen. Het is heel simpel om onze emoties te bespelen met zielige en haveloze kindertjes. En spijt? Ze hebben spijt dat het niets is geworden met hun islamitische Utopia. Vooral geen spijt van hun daden en acties; ontvoeren, martelen, in brand steken, onthoofdden, als seksslaaf verkopen, vernietigen van, enz. Zoals Kuzu zo mooi kan zeggen: ‘trap er niet in’.

    1. Mezzadra

     Gevreesd moet worden dat Angelus ook niet begrijpt waarom we in Nederland kinderen anders berechten dan volwassenen.

     Weinig mensen hier denken langer dan 5 seconden na voordat ze hun onderbuik aan het woord laten.

     1. Groeneveld

      Mezza, na de kindertjes komen de IS-moeders, daarna (in het kader van gezinshereniging) de IS-vaders, daarna de rest van de moordenaarsfamilies. Opzouten met die tyfusbende.

      Er is geen enkel motief om die kinderen hierheen te halen. Ze hebben hier niet gewoond en vader en moeder zijn lid van een terroristenbende die wellicht tal van gruwelijkheden hebben begaan.

     2. Angelus pacis

      Dat mensen niet langer dan 5 seconden nadenken is natuurlijk een aanname. Graag een onderbouwd onderzoek waaruit dat blijkt. Ook de these dat ik het niet begrijp is van een dedain die niet bepaald chick is. Eigenlijk pretendeert u dat u ’t wel ‘allemaal’ begrijpt. Dat komt best arrogant en aanmatigend over. U heeft wel gelijk dat we kinderen in Nederland anders moeten berechten dan volwassenen. Uit ervaring weet ik ook dat daar veel misbruik van gemaakt wordt. Maar u heeft gelijk. Maar alleen niet voor deze kinderen, want die zijn niet in Nederland. En er zijn redenen genoeg om dat vooral zo te houden.

 10. Baron von Munchhausen

  Wat hebben die vrouwen toch, in het Haagse-circuit?
  Moordenaars kindertjes knuffelen?
  Te strakke slipjes?
  Heimwee naar het aanrecht ?
  Wie weet het?

  “Was will das weib?” : Sigmund Freud!

 11. Jv

  Dat wijf met haar Zoeloe lippen moet zich hier niet mee bemoeien.
  De overgrote meerderheid van het volk wil dit stinkende varkens slachtafval niet hier geloodst hebben.
  Indien ze wel komen, dan gelijk afschieten, gelijk zoals ze duizenden onschuldige mensen hebben vermoord door onthoofden, verbranden, uit elkaar laten trekken door paarden, martelen, verkrachten, etc, ect.
  En dit wijf wil dit terug halen naar ons land?
  Hopelijk krijgt ze dan gelijk een flinke beurt van zo’n varken.
  Dan piept ze wel anders!

  1. Mezzadra

   “Dat wijf met haar Zoeloe lippen”

   Platte barbaar.

   1. Kretoloog

    Geen Zoeloe, inderdaad. Maar Hennis blijft een typegeit met haar Botoxlippen.

 12. Mezzadra

  Ze heeft natuurlijk volledig gelijk, zowel uit humanitair als uit veiligheidsoogpunt is het veel verstandiger deze mensen hier te berechten en de kinderen op te vangen. Als deze mensen onder de radar naar Nederland komen vormen ze een veel groter risico.

  Deze discussie lijkt me overigens een achterhoedediscussie. Nederland kan zich op dit op de langere termijn niet onttrekken aan zijn verantwoordelijkheid en ze komen hier dus vroeger of later allemaal naar toe. Vroeger is dan beter dan later.

  1. Limburgse Separatist

   Je mening is dat ….

   Verder is het gewoon een niet verkoopbare spagaat van een verward persoon.

  2. Jv

   Welke verantwoordelijkheid? Je bent echt Koran aanhanger die hersens van varkensvet heeft!
   Denken is je vreemd en spreken kun je ook beter niet doen want er kom toch alleen maar een gier lucht uit die mond van je!

  3. Nep

   Oh deze plebejers zijn geen antwoord waardig! Spelen steeds dezelfde riedeltjes af. Bah!

  4. FCKDopper

   Wat weet die vrouw nu van veiligheid, laat staan het woord humanitair.
   Met droge ogen stuurde ze onze militairen met ondeugdelijk materiaal de dood in.
   Kom maar op Mezzadra, verdedig het maar. Zelfs Rutte liet haar uiteindelijk vallen.
   Damaged goods niet meer en niet minder. Deze mevrouw was zelfs te fout voor de VVD

  5. Bolkestein

   Het zijn geen Nederlanders (meer). Niet die oorlogsmisdadigsters en niet hun broedsels.

 13. Jv

  Laat dat mens eerst haar hoofddoekje plaatsen, dan kan ze op niveau met die varkens mee praten.
  Wat een extreem links psychotische Zoeloe is dat toch!

  1. Mezzadra

   Jv, je bijdragen zijn te ziek en te stupide voor woorden.

   Script.

   1. Jv

    Top toch!
    Kunnen we elkaar de hand geven, maar wel graag ontsmetter erbij!

   2. Vlaswiek

    De aandoenlijke, het zal nooit iets worden want zijn psychische aandoening is ongeneeslijk.

    1. Rupert

     Wablief ?

     1. Buzz68

      Hij is een zelfverklaard p€do

     2. Mezzadra

      Wie is een zelfverklaarde p*do?

 14. Duckday

  Denk dat deze blonde vrouw een beetje de weg kwijt is geraakt Zit zeker veilig deze ex VVD minister
  Stem gewoon PVV of FvD misschien zij we dan van de troep af

  1. Vanduinen

   Een krachtige vrouw die meent wat ze zegt. En het mooie is dat ze gelijk heeft. Uit oogpunt van menselijkheid is wat zij betoogt volkomen correct. Kinderen laat je daar niet verkommeren.

   1. Groeneveld

    Vanduinen gaat verdacht veel lijken op Mezzadra.

    Je bent een doorgeslagen, diepidiote oligrofeen Vanduinen. Steek je misplaatste en misselijkmakende ‘menselijkheid’ in je reet svp. En donder op naar Joop.

    1. Sans Rancune

     Heeft u wel eens vreugdevolle momenten meegemaakt. Perioden van innerlijke rust?

     1. Groeneveld

      Waar bemoei jij je mee, rancuneuze aap?

     2. Mezzadra

      Daar lijkt het inderdaad niet op, Sans Rancune.

     3. Vlaswiek

      In gesprek gaan met verbale diarree is zonde van je energie. De aandoenlijke vindt hier zeven dagen per week en veertien uur per dag manieren om zijn drek te spuien, vooral omdat er mensen zijn die met hem in gesprek gaan.

      De afgelopen 15 jaar en talloze bans hebben bewezen dat dit volstrekt kansloos is, de aandoenlijke gaat gebukt onder psychische en ongeneeslijke aandoeningen. Zonde om daar tijd aan te besteden, zelfs de doktoren hebben het opgegeven.

     4. Bosche draak

      Bewaar die zweefteven praat voor je moeder sans randdebiel!
      Hoe zit het dan met onze eigen kinderen?
      Moeten die maar in gevaar gebracht worden omdat jullie bloedende hartjes jezelf goed willen voelen?

      Ga zelf met je bolle reet die kant op en adopteer je eigen dozijn dodertjes en doe ze lekker zelf financiëel onderhouden.

      Maar jullie wilde weldoeners laten altijd anderen het zware werk opknappen, terwijl jullie de deugende kneus uithangen met jullie narcistische zelfpijperij.

      Loop naar de pomp stelletje arrogante lafbekken!!?

   2. omniscius

    Kunt u mij vertellen wat er nog menselijk is aan deze figuren die de meest gore misdaden tegen de mensheid hebben gepleegd? Als je jezelf niet als een normaal mens kan gedragen (d.w.z. meehelpen aan dan wel actief uitvoeren van de vreselijkste zaken als moord, verkrachting, levend verbranding, onthoofding, opblazen, enz.) kun je geen aanspraak meer maken op menselijk mededogen.

    Aldaar streng volgens hun geliefde sharia berechten, daarna doodstraf of eeuwig opsluiten en vooral de sleutel weggooien teneinde hen te laten wegrotten.
    Oog om oog, tand om tand…

 15. Gerlos

  Lekker laten zitten waar ze zijn, ondanks alle ellende maar de lieve moeders zullen ze in de vreemde wel vervennen neem ik aan.

 16. Agios

  Gezien de scholing, manipulatie en brainwashing van deze kinderen daar laten. Natuurlijk bij de moeder. Ook daar laten. En de mensen die die kinderen terug willen halen met hun goedmens gezeik een contract laten tekenen dat zij alle verantwoording over nemen voor alle gevolgen (ook financieel), in het geval dat Nederland weer zwak wordt. De vervuiler betaalt, u weet wel.

 17. omniscius

  Mevr. Hennis eens een weekje te midden van de lieve ISISjes opsluiten en goed laten uitwonen door de moslimfanaten: bek houden en benen wijd van voor en achter, dan wel bek open en diep facef*cken, 24/7. Brutaal zijn: straf, slaag, eenzame opsluiting of ander maar gewoon het kaffar kech hoofd eraf. Kijken of ze dan het hele gebeuren nog zo lief vindt om de arme schape kindjes terug te halen.
  Wie denkt dat het bij de kindjes alleen blijft, is ongelofelijk naïef! Islam infiltratie gaat altijd stapje voor stapje zodat men telkens kan blijven beweren dat het allemaal wel meevalt.
  Na de kindertjes volgen eerste moeders (oh, zo zielig om de kinderen alleen te laten), daarna de rest van de ISIS mannen in het kader van de gezinshereniging en de vermeende berechting in Nederland (waarna ze uiteraard een fop straf krijgen die na 2/3 van de tijd weer kwijt gescholden wordt).
  Ongelooflijk naïeve dozen daar bij de VVD.

  1. Mezzadra

   “Mevr. Hennis eens een weekje te midden van de lieve ISISjes opsluiten en goed laten uitwonen door de moslimfanaten: bek houden en benen wijd van voor en achter, dan wel bek open en diep facef*cken”

   Omniscius is een zieke man met seksuele problemen.

   1. Rechtsaf

    mezzadratje wenst meer islam en islamkindertjes in Nederland.
    Als je het hebt over een zieke man dan is mezzadra niet alleen ziek maar geestesziek want hij denkt dat deze kindertjes normaal zijn.
    Mezzadra is een schoft net als al zijn andere schoftige vriendjes

   2. omniscius

    Ik beschrijf slechts wat de ISIS fan boys uitvoerden in Syrië met de aldaar aanwezige vrouwen die volgens hen niet strikt genoeg leefden volgens de sharia.

    Bent u overigens de filmpjes/verhalen vergeten van de vluchtende Yezidi’s en de vreselijke taferelen van levend verbrande, levend in kooien in water ondergedompelde, levend van gebouwen afgegooide dan wel live op Facebook/Youtube de hals doorgesneden en onthoofde mensen aldaar? Allemaal uitgevoerd door deze ISIS aanhangers, zogenaamd om aldaar het hemelse kalifaat op te zetten. En die uitwerpselen in menselijke gedaante moeten wij terughalen?

    Als je dergelijke zaken uitvoert dan wel aanhangt verspeel je welk recht dan ook: berechting aldaar volgens lokaal recht en de doodstraf is het enige antwoord.

    Men eist teruggehaald te worden naar Nederland, dat is hetzelfde als wanneer de SS kampbeulen asiel aanvragen in Israël. Om met de woorden van een ander gedrocht (Greta) te spreken: how dare you!

    1. Mezzadra

     “ Als je dergelijke zaken uitvoert dan wel aanhangt verspeel je welk recht dan ook”

     Zo zit onze rechtsstaat niet in elkaar, omnicius, maar het schijnt dat je daar elk contact mee hebt verloren.

     1. Rechtsaf

      Onze rechtsstaat vindt ped*partijtjes als martijn ook prima, daar kan mezzadra zich volledig in vinden, dus logisch dat mezzadra deze kindertjes naar Nederland wenst te halen, ik gok dat mezzadra zich op gaat werpen als “lieve” opa…

 18. FCKDopper

  Tja Mw. Hennis begrijpt ze wel, ook deze mevrouw heeft de levens van een aantal Nederlandse militairen op haar geweten. Misschien kan die troela ze op eigen kosten in haar eigen huis opnemen

 19. Rechtsaf

  Tuurlijk niet alleen deze vrouw pleit hiervoor, alle islamknuffelende islamverheerlijkende islamofielen als watcher, mezzadratje, EU dickje, aSS, kunnen niet wachten om hier hun goedkeuring hier over uit te spreken..

 20. Bolkestein

  Die kinderen zijn in Syrië en in Iraq geworteld. Dus daar laten.

 21. DidiMadloba

  DDS meent zeker te weten dat die kinderen hier net zo goed zullen radicaliseren als in het Midden Oosten.

  Dat is volledig uit de lucht gegrepen. De kans lijkt me veel groter dat ze daar zullen radicaliseren dan in Nederland.

  Radicaliseren is geen ziekte of zo die speciaal moslims treft. Het komt voort uit haat tegen het arrogante westen dat zich op een onverantwoordelijke manier bemoeit met het Midden Oosten.

  Als daar verandering in komt stopt de radicalisering.

  1. Bosche draak

   Praat niet zo dom, het zijn juist de radicale moslims die zoveel dood en verderf hebben gezaaid.
   Of ben je alle aanslagen en beulpraktijken alweer vergeten?
   Ga jij er voor garant staan als ze hier ontsporen wilde weldoener?
   Dacht het niet he?
   Jullie slappe narcistische zelfpijpers hebben de mond vol over helpen maar laten altijd anderen het zware werk doen…

  2. Rechtsaf

   Mididdildo denkt echt dat deze kindertjes in Nederlandse gezinnetjes komen te wonen

   1. Bosche draak

    Misschien dat hij zelf nog een zolderkamertje vrij heeft?

 22. Duckday

  OOK DEZE VROUW ex minister van de VVD is volledig de weg kwijt en probeerd onzin via de media te spuien UIt de VVD gezet en een vrindjes baantje gekregen

  1. Mezzadra

   probeert

   1. Rechtsaf

    Taalnazi en kindervriendje mezzadratje is in tha house

 23. Duckday

  Kinderen laat je daar niet verkommeren. En die zelfde kinderen hakken zonder emotie je kop er van af Moraal hebben deze mensen niet die vrouwen en kindreren doen alles om daar zogenaamd weg te komen Angst misschien dat zei terug krijgen wat zei een andere hebben gedaan Gewoon dar laten zitten ze zijn vrijwillig daar na toe gegaan om hun tegen partij te vermoorden Een ieder die zich daar voor inspant begaat ook een misdaad tegen de menheid

 24. Rosasolis

  Zowel VVD als CDA zien niet in dat wij deze IS kinderen met hun IS ouders, of moeders terug naar Nederland moeten brengen. Over de kinderen: ze zijn kinderen van criminele ouderen, die binnen het IS cultuur geboren zijn. Ma lief loopt rond in een gesloten Burka,
  en pa is overleden, of leeft samen in de kamp met zijn Islamietische buidje die HEM volgens de koran vele zonen moet gaan baren! Deze kinderen zijn hersengespoeld op de IS, en kunnen niet samen met onze kinderen opgroeien. Laat ze samen met ma lief naar een goede moslim land steuren.

  1. Bosche draak

   Niks aan toe te voegen, +1

 25. Drollevanger

  Die kinderen zijn volledig geworteld in Irak en toegedaan aan de geboden uit de koran.
  Die kun je als vrome moslimkinderen niet naar het goddeloze Nederland halen. Dan worden ze ongelukkig en vervreemden van hun geestelijke waarden.
  Dat kunnen wij hen niet aandoen. Foei.

 26. Drollevanger

  De haat van de moslim richt zich natuurlijk niet alleen tegen het goddeloze Westen.
  Het richt zich ook tegen de Chinezen, waar de vrome Oeigoeren ook al aan het moorden sloegen richting ongelovigen. Ook in Birma zat het niet lekker, daar begonnen de ware gelovigen politie bureau,s te overvallen totdat men hen het land uitschopte.
  De Russen zaten de ware gelovigen ook niet lekker, denk aan de ontvoeringen in Grozni en de latere oorlogen.
  Dan gaan we naar de ISIS in Syrie waar alle mannelijke leden van de Yezidi,s naast christenen werden uitgeroeid volgens de voorbeelden uit de koran.
  Ik zou zeggen noem eens als islanlover een regio of land op. waar moslims vredig met anderen samenleven.
  Wist je dat in WOII 1,5 miljoen christelijke Serven door de Handschar moslimdivisies zijn vermoord

 27. Rud56

  Inderdaad Wout,
  Nederland is totaal, maar dan ook totaal niet in staat dat addergebroed hier goed op te vangen!

  Ten eerste hebben we hier een compleet falende Jeugdzorg, dat door bezuinigingen, marktwerking én door de instroom van migrantenkinderen geheel overbelast is. Idem geldt dat voor het speciaal onderwijs! Mede dankzij die VVD!

  Ten tweede zal dat addergebroed worden ondergebracht bij familie of kennissen, allemaal behorend tot de islam. Het addergebroed groeit dus verder op in een satanische ideologie, dat met hun opgedane kennis van wat ze hebben gezien en ervaren alleen maar wordt versterkt! Want ook die familie en kennissen steunen al de lui die IS ondersteunden. Over ‘gematigde’ moslims gesproken ….

  En dan hebben we het nog geen eens over de hereniging met hun vader en moeder!
  Want volgens onze deugwetten mogen die niet gescheiden worden van hun kinderen!

  Nee, dat IS-spul mag en moet maar verrotten in Irakeese cellen of gezinnen, zij hebben alles verspeeld!

  En dat blonde VVD-mokkel, dat bloed aan haar handen heeft vanwege incompetentie, moet zich maar eens goed laten nemen door een grote Arabier, misschien gaan haar hersens dan een keer echt werken!

 28. Angelus pacis

  Wat mij niet duidelijk is in deze discussie; waarom moeten deze kinderen naar het westen komen. Voor hen zijn dit landen van Sodom en Gomorra. In het oosten zijn zo veel betere alternatieven: Saudi-Arabië, Oman, Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, Qatar, Bahrein, enz.. Of zouden ze daar niet met open armen ontvangen worden met bijvoorbeeld huisvesting, een mooie bonus of uitkering. Weten deze landen ‘iets’ dat wij nog niet weten of niet begrepen hebben? Zijn zij misschien veel slimmer dan wij wel denken?? In ons land geen polonaise………….

  1. Mezzadra

   Ze moeten niet naar het Westen komen maar naar Nederland, Angelus. De reden is, ik leg het nog maar even uit, dat het Nederlandse staatsburgers zijn.

   Dit kwartje gaat vallen!

   1. Angelus pacis

    U kan dat blijven volhouden tegen beter weten in, maar het zijn geen Nederlandse staatsburgers. Zie jurisprudentie……Bovendien moreel en ethisch gezien hebben ze hier al helemaal geen recht op. Ik leg ’t nog maar even uit. Het kabinet is bovendien de zelfde mening toegedaan. Helaas………dit kwartje gaat vallen!

    1. Mezzadra

     Welke nationaliteit hebben deze mensen dan wel, Angelus?

     1. Vlaswiek

      De aandoenlijke, hij dankt God voor de moord op Fortuyn, heeft zijn digitale plasje weer gedaan.

     2. Angelus pacis

      Dat is een vraag die u bij het kabinet moet neerleggen. Zij zijn staatsburger van IS kalifaat. Dat dit kalifaat niet meer bestaat wil niet zeggen dat het het Nederlandse staatsburgerschap een ‘backup’ nationaliteit is als het even tegen zit. Bovendien hoe gaat u dit aan de Nederlandse samenleving uitleggen. Ik stel voor dat u dat eens gaat doen in een zaaltje in pak ‘m beet De Beverwaard in Rotterdam of Loosduinen in Den Haag. Daar gaat u een harde dobber aan krijgen……….

     3. Vlaswiek

      “Loosduinen in Den Haag”

      Spirituele Stichting “Ken U Zelven” heeft nog wel ruimte, ze kunnen ook wel een voorzitter leveren, de aandoenlijke kan toch lullen als een kip zonder kop, is het gelijk een ‘thuis’ wedstrijd.

     4. Mezzadra

      @Angelus,

      U lijkt niet goed te weten waarover u praat.
      De meeste IS-hangers hebben, blijkens de gegeven bron, geen dubbele nationaliteit. Afnemen van de Nederlandse nationaliteit zou hen statenloos maken en dat mag niet volgens internationaal volkenrecht.
      In het geval van een dubbel paspoort is er ook een probleem want deze mensen zijn in Nederland geboren en getogen, maar kunnen straks alleen nog maar naar Marokko toe. En als die persoon hier een gevaar voor de nationale veiligheid is, is hij dat dan niet in Marokko? Terwijl hij daar niet meer vervolgd kan worden voor het zich aansluiten bij een terroristische organisatie, want dat is in Nederland al gebeurd. Ook die weg loopt dus vast.

      Uw opmerking dat ze staatsburger zijn van het IS-kalifaat toont slechts onnozelheid: die bestaat namelijk niet.

     5. Vlaswiek

      In gesprek gaan met verbale diarree is zonde van je energie. De aandoenlijke vindt hier zeven dagen per week en veertien uur per dag manieren om zijn drek te spuien, vooral omdat er mensen zijn die met hem in gesprek gaan.

      De afgelopen 15 jaar en talloze bans hebben bewezen dat dit volstrekt kansloos is, de aandoenlijke gaat gebukt onder psychische en ongeneeslijke aandoeningen. Zonde om daar tijd aan te besteden, zelfs de doktoren hebben het opgegeven.

    2. Mezzadra

     ht*ps://www.telegraaf.nl/nieuws/1202986735/gros-syriegangers-houdt-nederlandse-nationaliteit

     1. Rechtsaf

      Het gros heeft een dubbel paspoort voor het andere deel zijn wij niet verantwoordelijk.
      mezzadratje heeft zijn huis natuurlijk wagenwijd open staan…

     2. Vlaswiek

      “aandoenlijke heeft zijn huis natuurlijk wagenwijd open staan…”

      Niet alleen zijn huis, de aandoenlijke is namelijk van de mannenliefde.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.