Video: de laatste zonnestralen in de ogen van Geert Wilders

Geen categorieokt 23 2019, 20:00
Terwijl Wilders in zijn zwaarbeveiligde wagen naar de bunker wordt gebracht schoot hij een filmpje. Het zijn de laatste zonnestralen die de PVV-voorman kan meepikken alvorens hij weer in isolement moet. De meeste Nederlanders kennen deze kwetsbare kant van Wilders niet, maar achter zijn "stoere woorden" schuilt een treurige realiteit van isolatie. Kijk maar eens hieronder:
Geert Wilders deelde vandaag op zijn Twitter het bovenstaande. Op de beelden is te zien hoe Wilders de laatste zonnestralen van de dag geniet, alvorens de PVV'er na een lange werkdag weer 'naar de bunker moet'. Wilders leeft vanwege de veelvoud aan doodsbedreigingen in absolute isolatie.
Elke dag moet Wilders eraan geloven en moet hij hetzelfde ritje maken richting zijn zwaarbeveiligde bunker. Bij veel politici twijfel ik over hun oprechtheid, maar bij één van hen heb ik dat in ieder geval niet. En dat is toch wel Geert Wilders. Toegegeven, zijn uitspraken zijn soms wat ongemakkelijk, maar dat hij oprecht is staat welhaast vast.
Geen ander mens kan anders de ellende die hij al jarenlang moet doorstaan doormaken. Dat kan alleen als je echt 'hart voor de zaak hebt' en blijkbaar heeft Wilders dat. De laatste zonnestralen zal hij ongetwijfeld met weemoed hebben aanschouwd: 'zucht, weer de bunker in', hoor ik hem denken.
Als Wilders ergens in het openbaar verschijnt dan is het altijd met een leger aan bewaking. Bezoekt hij een evenement dan moeten speurhonden op zoek naar springstof. Zomaar over straat wandelen of even een broodje rookworst bij de HEMA zit er voor Wilders niet in. Nee, de man is geïsoleerd, wordt door het Openbaar Ministerie vervolgd en krijgt steeds stank voor dank. Toch zet hij door. Jaar, na jaar, na jaar.
Ook al ben je het wellicht met hem oneens, je kunt voor zijn doorzettingsvermogen enkel ontzag hebben. Geniet van de laatste zonnestralen Geert!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten