Video: de laatste zonnestralen in de ogen van Geert Wilders

Terwijl Wilders in zijn zwaarbeveiligde wagen naar de bunker wordt gebracht schoot hij een filmpje. Het zijn de laatste zonnestralen die de PVV-voorman kan meepikken alvorens hij weer in isolement moet. De meeste Nederlanders kennen deze kwetsbare kant van Wilders niet, maar achter zijn “stoere woorden” schuilt een treurige realiteit van isolatie. Kijk maar eens hieronder:

Geert Wilders deelde vandaag op zijn Twitter het bovenstaande. Op de beelden is te zien hoe Wilders de laatste zonnestralen van de dag geniet, alvorens de PVV’er na een lange werkdag weer ‘naar de bunker moet’. Wilders leeft vanwege de veelvoud aan doodsbedreigingen in absolute isolatie.

Elke dag moet Wilders eraan geloven en moet hij hetzelfde ritje maken richting zijn zwaarbeveiligde bunker. Bij veel politici twijfel ik over hun oprechtheid, maar bij één van hen heb ik dat in ieder geval niet. En dat is toch wel Geert Wilders. Toegegeven, zijn uitspraken zijn soms wat ongemakkelijk, maar dat hij oprecht is staat welhaast vast.

Geen ander mens kan anders de ellende die hij al jarenlang moet doorstaan doormaken. Dat kan alleen als je echt ‘hart voor de zaak hebt’ en blijkbaar heeft Wilders dat. De laatste zonnestralen zal hij ongetwijfeld met weemoed hebben aanschouwd: ‘zucht, weer de bunker in’, hoor ik hem denken.

Als Wilders ergens in het openbaar verschijnt dan is het altijd met een leger aan bewaking. Bezoekt hij een evenement dan moeten speurhonden op zoek naar springstof. Zomaar over straat wandelen of even een broodje rookworst bij de HEMA zit er voor Wilders niet in. Nee, de man is geïsoleerd, wordt door het Openbaar Ministerie vervolgd en krijgt steeds stank voor dank. Toch zet hij door. Jaar, na jaar, na jaar.

Ook al ben je het wellicht met hem oneens, je kunt voor zijn doorzettingsvermogen enkel ontzag hebben. Geniet van de laatste zonnestralen Geert!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

85 reacties

 1. Gerlos

  Geert het is triest dat onze totaal mislukte MULTI CULTI SAMENLEVING jou niet pruimt, maar misschien heb jij het er ook wel een beetje na gemaakt met je uitspraken. Sterkte.

  1. Jantje

   Jij bukt voor de islam.
   Geert doet dat niet en terecht.
   De islam is het ergste dat de mensheid heeft voortgebracht.
   Erger dan de atoombom, want veel verwoestender, wreder en mensonterender.
   270 miljoen onschuldige doden zijn het resultaat tot nu toe.
   Gemiddeld komen er 5 per dag bij.
   Degenen die mild zijn over de islam, zonder zijn geschiedenis te kennen, die hebben het er naar gemaakt.

   1. Cycle25

    Niet alleen dat, links heeft eindelijk de gewilde medestander om hun tegenstander op te ruimen. Links is nog gevaarlijker dan 40-45.

 2. Jumping

  Links Nederland, met de hun sympathiserende rechtelijkemacht, hebben Wilders in deze situatie gemanoeuvreerd.
  En kost wat kost, moet hij in opdracht van bovengenoemde personen, in deze situatie worden gehouden.

  Rutte speelt in deze hele zaak, een onfrisse rol.

  Het Cordonsanitair, van uit de Rutteclan, spreekt boekdelen.

  1. Crassus

   Ik denk eerder dat het zijn eigen achterban is die hem in deze niet benijdenswaardige positie hebben gemanouvreerd. Ze lieten hem, moedigden hem aan, controversionele uitspraken te doen. Waaronder het minder, minder. Niemand die riep “kap nâh!!” , ze stuurden hem het dunne ijs op. Dat heeft mij altijd sterk verbaasd.

  2. Watcher

   @J Lugar zelden zoveel onzin gelezen.

   Wilders staat ergens voor en gaat tot het uiterste.
   Hij geeft zijn mening in de media en weet wat hem staat te wachten.
   Maar hij kan niet anders want er is geen weg terug en dat is zijn eigen keus.

   Alle andere kopstukken van de PVV hebben geen centje pijn !

   De pianist van het FvD pakt het iets anders aan door te stellen dat er veel goede dingen binnen de islam zijn.
   Borduurt dan verder op het evangelie van Geert en kan gaan en staan waar hij wil

   Het zijn helaas keuzes die je moet maken..

   1. Rechtsaf

    pffssffrrrsstttt

    1. Buzz68

     🙂

 3. debontereus

  @De aandoenlijke p*do .
  Het zijn inderdaad keuzes . Nu mag wachten tot jij de keuze maakt hier te verdwijnen .
  Met zulke domme uitspraken zal niemand je hier missen .

  1. Isengrijn

   Niemand zal ooit weten tegen wie debontereus het nou eigenlijk had…

   …debontereus snapt maar niet dat hij het vakje ‘beantwoorden’ aan moet klikken met zijn muisknopje.

   Sneu.

   1. Rechtsaf

    Alleen isengrijn begrijpt het niet de rest natuurlijk wel hoor

   2. Bosche draak

    Hij zal het zowel tegen wangedrocht Watcher hebben als tegen andere bijdehande flapdrollen als jijzelf.

    Je bent zelf sneu, kneus!

 4. Blokkeer-Fries

  Met dank aan o.a. al die extreem linkse, goedbedoelde deugers, die met hun voorkeur voor alles wat zogenaamd zielig is, een habitat hebben geschapen, waar van realiteit wordt weggekeken en Eutopisch wensdenken tot religie is verworden.

 5. ikweetwatikwil

  Geert zegt ronduit wat veel politici niet durven en daarom heeft hij mijn respect. Alles wat hij ooit gezegd heeft daar is NIETS mis mee. Hij zegt wat velen denken en hij heeft gelijk. Dat weten veel politici ook wel maar durven niet.Kunnen het ook niet aan om zo te moeten leven als Wilders. Mijn stem is voor de PVV.

 6. JFU

  Deze man verdient een onderscheiding en standbeeld voor zijn strijd voor behoud van onze vrijheid, en zijn strijd tegen een barbaarse cultuur die alleen maar uit is op de vernietiging van onze cultuur, vrijheid en democratie. Door de linkse regeringen de afgelopen 12 jaar onder leiding van Rutte, wordt alles gedaan om Wilders uit te schakelen. Maar dat heb je in een nep democratie. Korea 2.

  1. Piet51

   @JFU
   Al 12 jaar Rutte? Tel je dan niet een paar jaar dubbel of heb ik liggen slapen?

   1. Piet51

    @verjaag links, beste vriend, dat waardeer ik nu zo in jou. Je komt nooit met een verrassend antwoord, waar ik zo gauw geen antwoord op weet. Je reageert altijd zoals bijna iedereen tevoren kan bedenken en gelukkig ook geen complexe inhoudelijke betogen. En regelmatig reageer je ook niet, omdat iemand anders, ik in sommige gevallen, gelijk blijk te hebben. Dat was even wennen, maar geeft ook op een simpele manier helderheid. Dank, dank, dank voor deze bijdragen.
    Ik verbaas me er overigens wel over, dat je nu helemaal geen scheldwoord meegeeft. Dat is dan wel weer even wennen. Is dat je nieuwe stijl? Houden zo, dan.

    1. Groeneveld

     Kleuter

     1. Piet51

      @Groeneveld, beste vriend, dat waardeer ik nu zo in jou. Je komt nooit met een verrassend antwoord, waar ik zo gauw geen antwoord op weet. Je reageert altijd zoals bijna iedereen tevoren kan bedenken en gelukkig ook geen complexe inhoudelijke betogen. En regelmatig reageer je ook niet, omdat iemand anders, ik in sommige gevallen, gelijk blijk te hebben. Dat was even wennen, maar geeft ook op een simpele manier helderheid. Dank, dank, dank voor deze bijdragen.
      Ik verbaas me er overigens wel over, dat je nu helemaal geen scheldwoord meegeeft. Dat is dan wel weer even wennen. Is dat je nieuwe stijl? Houden zo, dan.

     2. Groeneveld

      Piet51 is de beste knip-en-plaktrol die ik ken.

     3. Henkdetenk

      @groeneveld u voed de trol door met hem in discussie te gaan.
      Door jou wrijft hij in zijn Handjes.
      Je doet precies wat hij wil.
      In discussie gaan en vervolgens gefrustreerd terug reageren, dat is zijn doel.
      Het interesseert hem geen zak of hij de discussie wint of verliest, hij heeft gewonnen wanneer jij boos en gefrustreerd raakt en als kers op de taart je nog een verbale trap na geven, dat is pure winst voor hem met zijn 10 tallen nicks.

    2. Bosche draak

     Veel praten en toch weinig zeggen, loopt de arrogante betweter uit te hangen en verwijt anderen gebrek aan inhoud.
     Je krijgt wat je geeft kneus, tijd voor Piet52 want deze is alweer vastgelopen op standje kleuter…

 7. Duckday

  Dit is een persoon die opkomt voor Nederland en de waarheid weer geeft Het stelletje huigenlaars in dit kabinet zijn alleen voor zich zelf bezig en proberen over zijn rug te scoren.
  Hr Wilders geeft zijn leven voor de waarheid Anderen kijken de andere kant op en blijven het ONTKENNEN
  Het is zeer triest dat de rest van de politiek er niks aandoet .

  Geef deze partij Uw steun STEM NU EENS GEWOON PVV
  Laat U niet gek maken door al dat NEP nieuws

 8. rujoleki

  Triest dat heel veel Nederlanders kiezen voor meer islam en meer asielparasieten .
  Hen wens ik buren uit afganistan. Hopelijk krijgen zij veel problemen. Dat gun ik de wegkijkers en huichelaars in Nederland.

  1. Piet51

   @rujoleki
   Ik heb Bosnische buren, Kosovaarse en ook tot de islam bekeerde landgenoten als vriend. Ik gun dat iedereen, omdat het je blik sterk verbreed en je tot genuanceerde oordelen in staat stelt.

   1. Groeneveld

    Het duurt niet lang meer voor Malle Pietje zelf ook tot de islam bekeerd is. En iedereen weet dat je dan moet oppassen: nieuwe bekeerlingen zijn de meest fanatieke.

    Misschien komt er toch weer een nieuw kalifaat voor je Piet. Ik gun het je.

    1. Piet51

     @Groeneveld
     Ik moslim, ik sluit niets uit, maar waarschijnlijk is het niet. Ik lees wel nu en dan de Koran. Het is helaas niet zo’n leesbaar boek. Maar op die manier krijg ik wel betrouwbare informatie wat er werkelijk in staat. Dat iedereen dat vervolgens op zijn eigen manier interpreteert is dan nog het op te lossen probleem.

     Dat nieuwe bekeerlingen de meest fanatieke zijn, is wel grootste onzin. Maar dat wist je waarschijnlijk ook wel. Verreweg de meeste moslims zijn niet fanatiek, verreweg de meeste bekeerlingen ook niet. Mijn vrienden dragen niet eens een hoofddoek. Ze vieren wel de Ramadan, wij waren bij hun iftar-maaltijd en dat gun ik iedereen om eens in groot moslimgezelschap mee te maken. Onze kerstdiners mogen er zijn, maar vergeet de iftar-maaltijd niet.

     1. Groeneveld

      Piet vindt het heerlijk om ingepakt te worden door de islam. Het is begrijpelijk dat zo’n simpele ziel als hij de koran interessant vindt.

      Misschien vind je deze citaten ook interessant:

      Mustafa Kemal Atatürk: “Deze herdersreligie van een ped*fiele oorlogshitser is het grootste blok aan het been van onze natie! De islam hoort op de vuilnishoop van de geschiedenis! De islam, deze absurde Godsleer van een immorele Bedouin, is een rottend kadaver, dat ons leven vergiftigt.”

      Schopenhauer: “Kijk nu eens naar bijv. de koran: dit slechte boek volstond om een wereldreligie op te richten, de metafysische behoefte van talloze miljoenen mensen sinds 1200 jaar te bevredigen, het fundament van hun moraal en een belangrijke verachting van de dood te worden, net als hen enthousiast te maken voor bloedige oorlogen en uitgebreide veroveringen. We zien in hem de treurigste en armoedigste vorm van theïsme. Er mag veel door de vertalingen verloren gaan; maar ik heb er geen enkel waardevol idee in kunnen ontdekken.”

      Mina Ahadi (oprichtster van de Centrale Raad van ex-moslims in Oostenrijk): “Wie de echte islam wil leren kennen, kan bij ons langskomen en informatie inwinnen. Geactiveerde islam, geïnstalleerde, gevestigde islam betekent steniging, vrouwenvijandigheid en perscensuur.”

      Cahit Kaya (voorzitter van de Centrale Raad van ex-moslims in Oostenrijk): “Er zijn uiterst bedenkelijke moskeeverenigingen actief, die massief onder de jongeren missioneren en uiterst racistische en antisemitische ideologieën verspreiden. Dit heeft niets meer te maken met democratie. In deze clubs wordt o.a. de haat tegen ’het westen’ aangewakkerd en een door Turkse islamisten aangevoerde islamitische heersersreligie gepropageerd. Integratie wordt volledig afgewezen en actief bestreden.”

      Sir Winston Churchill: “Individuele moslims mogen over geweldige kwaliteiten beschikken, maar de invloed van de religie verlamt de maatschappelijke ontwikkeling van diegenen, die haar volgen. Er bestaat geen grotere rugwaarts gekeerde kracht op de wereld. Er ver vandaan verwijdert aan de dood gewijd te zijn, is het mohammedanisme een militant geloof gericht op bekering. Hij heeft al in Centraal-Afrika gezaaid, trekt bij iedere stap onverschrokken krijgers aan, en als het christendom niet in de sterke armen van de wetenschap geborgen zou zijn, de wetenschap waartegen hij (de islam) vergeefs heeft gevochten, dan zou de beschaving van het moderne Europa wellicht vallen, net zoals de beschaving van het oude Rome gevallen is.”

      Dr. Younus Shaikh (mensenrechtenactivist, Pakistaans rationalist &Verlichter): “Islam is een georganiseerde misdaad tegen de menselijkheid!

      Piet, als je nog 30 citaten wilt zeg je het maar.

      En voor dat je er over begint te zeiken: ja, ik heb grote delen van de koran en hadith gelezen.

     2. Piet51

      @Groeneveld
      Inderdaad interessante citaten, maar ik kende ze al. Je hebt een passende selectie gemaakt uit de islam-afwijzende citaten van 30 bekende wereldburgers. Ik heb de volledige lijst, waar ook uiterst dubieuze figuren op staan. Maar dit zijn ook allemaal gewoon mensen, waar je het mee eens of oneens kunt zijn. Veel empathie spreekt in ieder geval niet uit de citaten, maar dat maakt ze niet bij voorbaat waar of onwaar.

      En nu verwacht je citaten van (ex-)moslims die het tegenovergestelde zeggen? Nee hoor. Ik gun iedereen z’n mening, maar tegengeluiden zijn er net zoveel. En die hebben ook recht van spreken. Maar er zijn veel meer positieve, vrede- en menslievende citaten uit de Koran dan over de Koran of Islam.
      Toch een paar, (opgezocht, s.v.p. niet verder vertellen):

      * Barack Obama: It was not a religion that attacked us that September day. It was al-Qaeda. We will not sacrifice the liberties we cherish or hunker down behind walls of suspicion and mistrust.

      * Maarten ’t Hart: De islam is in ieder geval minder griezelig dan het katholicisme of het calvinisme, al is het uiteraard een echte godsdienst, en godsdienst blijft nu eenmaal, net als ziekte en oorlog, een van de gesels der mensheid.

      * Islamoloog Joas Wagemakers: De wijze waarop IS passages over onthoofding interpreteert, gaat in tegen de boodschap van barmhartigheid die overal in de Koran aanwezig is.

      * Islamoloog Joas Wagemakers: In de praktijk worden meerdere interpretaties van de Koran als juist, correct en ‘waar’ gezien, door moslims zelf. Dat laat niet alleen iets van de diversiteit onder moslims zien, maar ook van de dynamische aard van de letterlijke Koran- en Hadithteksten zelf.

      En zo zijn er veel meer teksten te vinden, als tegenwicht tegen de afwijzende teksten. Iedereen kan er zijn gelijk in vinden. Net als met de Bijbel dus eigenlijk. Dat boek ben ik ook ontgroeid. Maar voor mij zijn Bijbel en Koran toch nog steeds de meest invloedrijke boeken op aarde.

     3. Groeneveld

      “Maar voor mij zijn Bijbel en Koran toch nog steeds de meest invloedrijke boeken op aarde.”

      Kom nou Piet51, Rutger Bregman is voor jou toch ook van onschatbare waarde?

     4. Piet51

      @Groeneveld
      Rutger Bregman is voor mij van waarde, onschatbaar vind ik wat overdreven. Bregman is in het buitenland een beetje bekend dankzij zijn optreden voor het World Economic Forum. Maar hij is vooral bekend dankzij zijn nooit uitgezonden interview door Tucker Carlson voor het uiterst rechtse Fox News. Hilarisch en de moeite waard om nog eens op TouTube te bekijken.

     5. Groeneveld

      Rutger Bregman is een gevaarlijke deugdominee die predikt van de linkse marxisten willen horen. Dat de meeste mensen zouden deugen is een grote leugen. Maar links hoort het graag omdat het zo goed past binnen hun gutmenschen gevoel.

     6. Groeneveld

      Lees nog even hoe GeenStijl dominee Brugman fileert: ht*ps://www.geenstijl.nl/5150154/if-you-read-the-corrie-you-ride-with-bregman/

     7. Piet51

      @Groeneveld
      Ik neem aan, dat je “De meeste mensen deugen” niet hebt gelezen. De redactie van Geen Stijl ook niet, want zij hebben het over “Alle mensen deugen”. Het is jammer, dat je het niet hebt gelezen, want dan had je gezien, dat het geen weergave is van Bregmans particuliere mening. Hij is bij het schrijven gevoed door een groot aantal wetenschappers en wetenschappelijke onderzoeken. Allemaal gedocumenteerd en dus te controleren. Instanties als Geen Stijl e.a. namen die moeite niet en fileerden alleen de titel en de daarvan afgeleide inhoud. Ik ga het boek niet verdedigen, maar raadt iedereen aan het te lezen. Het geeft veel informatie en een boeiende interpretatie ervan, zeer geschikt voor bevestigende en afwijzende standpunten.

     8. Mezzadra

      Het boek van Bregman is van een zeer goed wetenschappelijk niveau (hij argumenteert zeer zorgvuldig en gedocumenteerd) en verwoordt ook een culturele trend waarin afstand wordt genomen van het post moderne cynisme die figuren als Trump en Johnson voortbracht.
      Die trend, die onderstroom, veroorzaakt ook dat het populisme tafelende is. Mensen willen dat politici besturen en leveren.

      Groeneveld leest geen boeken. Dit boek zal hij dus ook niet gelezen hebben.

     9. Groeneveld

      Dat klopt Piet, ik heb Bregman niet gelezen. Maar wellicht komt het er nog van. Ik heb een antipathie tegen zijn persoon, ook vanwege z’n artikelen op de Correspondent. Ik sta lijnrecht tegenover veel dingen die hij zegt: hij is me gewoon te idolaat links. Net zoals jij, zeg maar.

     10. Groeneveld

      Mezzadra fabuleert: “Groeneveld leest geen boeken.”

      Dat Mezzadra altijd voor de inhoud gaat en nooit loze opmerkingen maakt, wordt met deze reactie sterk onderstreept. Klasse Mezza!

     11. Piet51

      @Groeneveld
      Ik lees juist boeken van mensen waar ik iets tegen heb, inhoudelijk of ideologisch meestal. Want daar steek je wat van op. Persoonlijke afkeer vind ik zelf niet zo boeiend. Een enkele keer een boek lezen waar je het 100% mee eens bent is leuk, maar levert verder niets op, want je wist het immers al.

      Bregman kan ik je aanraden, hoewel ik me je afkeer van hem wel kan voorstellen. Het is een soms irritant vasthoudend mannetje. Zie bij Fox News/Tucker Carlson. Maar dat is ook wel eens nuttig, net als Wilders’ houding nut heeft en juist daarom mij weer irriteert. Het is jammer dat Wilders zelf geen boeken schrijft, ik zou ze verslinden om er vervolgens waarschijnlijk afstand van te nemen, maar dan onderbouwd. Zo zou het bij iedereen moeten werken.

 9. lIN-T

  Onze toekomst, jezelf opsluiten in je bunker omdat het buiten niet meer veilig is.
  Nederland is binnenkort onleefbaar, er zijn teveel buitenlanders binnen gelaten.
  Criminaliteit, overbevolking, asociaal gedrag. Het is niet meer uit te houden hier. Wat een kutland is het geworden.

 10. Piet51

  Wat een actueel en opzienbarend bericht op DDS, de zonnestralen op het gezicht van Wilders. Boeiend! Dat is inderdaad veel belangrijker voor ons dan Brexit-nieuws, waar al dagen helemaal niets te melden of te bediscussiëren valt. En dan hebben we natuurlijk ook Trump, die weliswaar afzetting nu eindelijk voelt aankomen, maar die zonnestraaltjes zijn toch veel interessanter en belangrijker.
  DDS maakt vreemde keuzen.

  1. Groeneveld

   Piet51, ook in jouw politiekcorrecte deugkrantjes staan regelmatig human interest artikelen die over niks gaan. Waarom zou DDS dat niet mogen?

   1. Piet51

    @Groeneveld
    Nu zijn we het eindelijk eens. Dat DDS-artikeltje over Wilders ging helemaal nergens over. Dergelijke artikeltjes in de linkse media sla ik ook na lezing van de eerste zinnen over.
    Maar je definitie van human interest is een bijzondere. Volgens mij bestaat “human interest nieuws” uit artikelen die de belangstelling van de lezer hebben en worden niet gedreven door actuele gebeurtenissen. Ik kan me niet voorstellen, dat artikelen die nergens over gaan de belangstelling van lezers hebben.

    1. Groeneveld

     Piet schreef: “Volgens mij bestaat “human interest nieuws” uit artikelen die de belangstelling van de lezer hebben en worden niet gedreven door actuele gebeurtenissen.”

     Zoals bijna altijd, zit je er ook nu weer naast arrogante kwast. Human interest artikelen zijn artikelen waarbij de mens centraal staat. De term zegt het eigenlijk al, maar waarschijnlijk is je Engels te belabberd.

     Het DDS-artikel over Wilders valt daar geheel onder: Geert als mens stond hier even centraal. Veel vaker tref je dit soort lulkoekartikelen en -columns aan in de Volkskrant en in Trouw, twee deugvodjes die ongetwijfeld in jouw top-tien staan.

     1. Mezzadra

      ‘deugvodjes’

      🙂

     2. Piet51

      @Groeneveld
      Je vindt kritische opmerkingen niet zo leuk hè? Daar kun je niet met één of andere kulreactie op reageren en dan moet je nadenken. Toch? En daarom ga je met een heel grote boog om de inhoud heen, altijd en bij elke reactie. Je weet, maar wilt niet erkennen, dat je het weliswaar niet eens bent met de linkse deelnemers hier, maar dat ze wel zinnige opmerkingen maken. Maar je wilt niet zover gaan dat te erkennen. Zo is het toch? Geef maar gewoon toe.

     3. Blitzkrieg

      Piet51 : “…Je weet, maar wilt niet erkennen, dat je het weliswaar niet eens bent met de linkse deelnemers hier, maar dat ze wel zinnige opmerkingen maken…”,… Ziet er goed uit………. en send >.

     4. Groeneveld

      Piet51 probeert weer recht te lullen dat hij niet wist wat een human interest artikel is. En dus met zijn domme opmerkingen over het DDS artikel volkomen mistastte.

      Hij beticht mij nu van ‘om de inhoud heen te gaan’ terwijl zijn reactie geen enkele inhoud bevat en hij nergens ingaat op mijn reactie. Een bombastische afleidingsmanoeuvre, meer is het niet.

      Nee beste Piet, kritische opmerkingen deren mij in het geheel niet. Wellicht projecteer je je eigen valkuil op mij.

      En wat de ‘zinnige opmerkingen’ van de linkse reaguurders hier betreft: de eerste moet ik nog tegen komen. Het betreft altijd nakletsen wat de dogma’s van de linkse kerk voorschrijven, zonder enige eigen inbreng.

     5. Piet51

      @Groeneveld
      Volgens mij definieer jij “human interest” net als ik maar in andere woorden. We bedoelen beide dat het niet wordt gedreven door de actualiteit. Ik schrijf dat, jij formuleert het op een andere manier. je diskwalificerende zinnen maken je reactie overigens niet sterker.

     6. Groeneveld

      Ook nu probeert Piet51 weer weg te glibberen en durft niet toe te geven dat hij er finaal naast zat. Hij beweert stellig: “volgens mij bestaat “human interest nieuws” uit artikelen die de belangstelling van de lezer hebben en worden niet gedreven door actuele gebeurtenissen.”

      Dit is pure onzin Piet. Er zijn zoveel artikelen die de belangstelling van de lezer kunnen hebben, maar waarin de mens geen hoofdrol speelt. Bijvoorbeeld een interessant artikel over oude piano’s. Maar bij een human interest artikel is dat specifiel WEL het geval: een mens staat daar centraal.

      Ben je er al achter wat de vertaling van ‘human’ is?

     7. Piet51

      @Groeneveld
      Jouw definitie van “human interest” is 100% correct.

     8. Groeneveld

      Dapper van je Piet51, om een foutje toe te geven. Als je nu ook nog je betweterige toon aanpast (c’est la ton qui fait la musique) heb je kans dat we tot meer vruchtbare discussies komen.

     9. Piet51

      @Groeneveld
      Dapper? Om iets toe te geven? Ik zou willen, dat dapperheid zoiets simpels was.
      Mijn toon is mijn normale manier van communiceren. Daar verdien ik mijn brood mee en veel mensen doen daar hun voordeel mee. Wat ik dan doe? Stilte!
      Overigens vind je me terecht een betweter: het is LE ton en niet LA ton. Het is een detail, maar als je in Frankrijk serieus genomen wilt worden, zijn zulke details belangrijk.

 11. Meriadoc Brandebok

  Misschien heeft Geert gisteren ook nog het laatste kopje koffie gedronken. Goed dat de dag er ook voor hem weer opzat en een goede zaak dat DDS dat mekdt.

  1. werikke

   mensen zoals jij zouden van mij op de brandstapel mogen. Mensen zoals jij zorgen ervoor dat mensen zoals Geert Wilders beschermt moeten worden . hoop dat je trots op jezelf bent. vieze gluiperd

 12. werikke

  belachelijk dat stees Geert wilders wordt afgezeken terwijl hij het gevolg is en niet de oorzaak. Maar makkelijker is het om 1 persoon te demoniseren dan een heel nep geloof.

 13. Rosasolis

  Merkwaardig is het dat Wilder de laatste tijd zeer actief buitenshuis is. Dagelijks komt hij in contact met verschillende mensen. Dus is het niet zo zielig met Wilders.
  Maar echte eenzame, geisoleerde mensen zijn er wel. En er zijn steeds meer eenzame mensen.
  Vorige week was er een bericht over een oudere dame, die wekenlang op de vloer van haar woonkamer lag. Zij was weken geleden helemaal alleen overleden. Eindelijk kon de postbode merken dat ze niet meer leefde, toen haar brievenbus was overvol.

  1. Bosche draak

   Erg tragisch dat dat oude dametje ook constant werd belaagd door mensen die haar wilden doden vanwege d’r mening en dat zij ook enkel vergezeld van beveiliging haar ding kon doen.
   Wat een toeval!

   Oh wacht…..

 14. Heras

  Dit is nederland. Mensen die eerlijk zijn, worden bedreigd, door mocro’s, en linksers.
  Kijk maar naar de zwarte pietaanhangers, pegida. Tekenaars van spotprenten.
  Allemaal hetzelfde laken en pak.
  Dat is ons land.

  1. Piet51

   @Hera
   Ja, ja, jullie zijn allemaal heel erg zielig. Man, man, je woont in één van de veiligste landen met bijna de gelukkigste bevolking met bijna de meeste welvaart. Wees blij, dat je de tijd en gelegenheid hebt om je over dergelijke onderwerpen zorgen te maken. Klaag vooral verder, maar val s.v.p. anderen daar niet mee lastig.

  2. just saying

   Lekker veilig dit land, de door hoofdzakelijk allochtonen gepleegde criminaliteit klotst tegen de plinten op maar malle Pietje vindt dat we leven in één van de veiligste landen.

   1. Piet51

    @just saying
    Inderdaad, één van de veiligste landen ter wereld en wordt elk jaar zelf nog een beetje veiliger. De mensen hier zijn bijna het gelukkigst van alle mensen op de hele wereld en Nederland is ook één van de welvarendste landen. Je toevoeging wie die heel beperkte criminaliteit dan wel zou veroorzaken doet helemaal niets af aan deze cijfers en is dus overbodig. Bovendien is die opmerking gewoon niet waar, een leugen dus, want je weet wel beter. Je moest je schamen door zo als een kleuter te klagen over iets waar helemaal niemand over hoort te klagen. Het is één van de verworvenheden van ons land, dat we in staat zijn over deze zaken te klagen, terwijl het zo goed gaat.
    Voor de duidelijkheid, dit is geen particuliere mening, maar de uitkomst van meerdere onderzoeken over verschillende jaren. Dus kijk mij er niet op aan. Ik begrijp wel, dat je het niet leuk vindt om zulk commentaar te krijgen. Doe er iets nuttigs mee.

    1. Groeneveld

     “Het aantal woninginbraken, geweldsdelicten en diefstallen nam vorig jaar opnieuw af, maar de bereidheid om daar aangifte van te doen blijft heel laag. Afgelopen jaar zei maar een kwart van de slachtoffers daadwerkelijk aangifte te hebben gedaan. In 2012 werd bij 29 procent van de ondervonden delicten aangifte gedaan bij de politie, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. In 2017 is dat nog maar bij 24 procent het geval. We doen vooral minder vaak aangifte van inbraak, zakkenrollen en beroving.” (RTL Nieuws).

     In driekwart van de gevallen wordt dus geen aangifte meer gedaan. Logisch dat Nederland veilig lijkt.

     1. Piet51

      @Groeneveld
      Klopt, een daling in aangiftebereidheid van plm. 30% naar plm. 25% en dan voor de z.g. kleine criminaliteit. De invloed op het algemene veiligheidsgevoel moeten we daarom niet overdrijven.

    2. just saying

     Je leeft in een parallelle linkse wereld malle Pietje, dagelijks worden er mensen op straat afgeschoten door hoofdzakelijk allochtonen, de dr#gshandel is vrijwel geheel in allochtone handen en is zeer gewelddadig, de prostitutie/vrouwenhandel idem dito, en zo kan ik nog wel even door gaan, maar blijf jij maar lekker deugen hoor Pietje, verwacht alleen niet serieus te worden genomen hier!

     1. Piet51

      @just saying
      Dank voor je bezorgdheid over mijn welzijn, maar dat is echt niet nodig. Er worden niet dagelijks mensen op straat afgeschoten en als het een enkele keer gebeurt is dat lang niet altijd door een allochtoon. De dr#gshandel is maar voor een deel (in 2018 was dat ruim 30%) in allochtone handen en slechts een klein deel is gewelddadig. Maar dat blijft voor het grootste deel binnen hun onderwereld. De prostitutie/vrouwenhandel bestaat, is zeer verwerpelijk, maar daar geldt diezelfde 30%.
      Je zegt zo nog wel even door te kunnen gaan, maar als dat met vergelijkbare verwerpelijke misstandjes is, ben je echt gauw uitgepraat. Je probeert van Nederland een crimineel land te maken, waarom je dat zo graag wilt begrijp ik niet.

      Voor de goede orde, ik keur niets van al deze misstanden goed, maar wil het wel in het juiste perspectief willen zien. We leven in een fantastisch land, waar gelukkig ook hier en daar nog wat te verbeteren is. En dan dit nog. Veel deelnemers hier beweren, dat Nederland is geworden wat het is tye danken is aan de achtereenvolgende linkse regeringen. Ik ben het eens met de constatering dat de achtereenvolgende regeringen dit hebben gecreëerd en soms waren daar ook linkse partijen bij betrokken. Ik ben blij, dat ze dit er samen van hebben gemaakt.

 15. Marija

  Eindelijk….eindelijk eens een positief bericht over Geert Wilders.
  De meest ondergewaardeerde politicus van Nederland.
  Ik hoop dat hij meemaakt dat de ommekeer er aan komt.
  Zijn standvastigheid, nooit aflatende inzet tegen de islamisering van ons land verdient ons aller waardering.
  Geef uw stem aan PVV Geert Wilders, allemaal, juist diegene die niet meer willen stemmen.
  STEM PVV misschien dat Nederland dan weer voor de Nederlanders kan worden.
  Hou van Uw land en doe er iets aan !

 16. StanleyC

  @verjaag links, ik vind de naam al gaaf.

  Ratko Mladic snapte dat deze primitieve barbaren niet voor rede vatbaar zijn. Daarom verkoos hij hun taal, namelijk de taal van geweld.

 17. Arafat

  Allemaal zijn eigen schuld! Heb echt geen medelijden met deze idioot! Tja….. jeoogst wat je zaait?

  1. ikweetwatikwil

   Ach gut arafat Nederlanders moeten hun mond maar houden?????? En het foute maar over zich heen laten komen???? MOOI NIET. Stem PVV.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.