Video! Forum hekelt expansiedrift EU! Forum zit niet te wachten op ‘uiterst corrupte Albanië’

Derk Jan Eppink (FVD) in Brussel. Bron: YouTube / Forum voor Democratie
Foto: Derk Jan Eppink (FVD) in Brussel. Bron: YouTube / Forum voor Democratie

Vorige week kwamen de EU ministers niet tot een definitieve beslissing rondom de toevoeging van twee kandidaat lidstaten. Albanië en Noord-Macedonië konden mede door het dwarsliggen van Frankrijk – en ook Nederland en Denemarken – voorlopig fluiten naar een toetreding. De Europese fractie van Forum hekelt deze uitbreidingspogingen van de EU, want zeg nu zelf; wie zit er te wachten op een door en door corrupt land als Albanië?

Een lofzang ditmaal voor Frankrijk vanuit de persoon Derk Jan Eppink. Want Macron moet er niks van hebben, die zit op zowel Albanië als Noord-Macedonië niet te wachten, en onze regering dan? Die twijfelt; Albanië hebben ze liever ook niet, maar ze willen wel coulant zijn voor een land als Noord-Macedonië. Terwijl dit land ook zijn zaakjes totaal niet in orde heeft, zoals Roemenië toentertijd ook niet had.

Terecht dat Derk Jan Eppink namens Forum tegen deze idioterie tekeer gaat, want zeg nu zelf de zaakjes binnen de huidige EU lidstaten is verre van perfect. Zuid-Europa is een oord van financieel wanbeleid en oost-Europese landen zijn of corrupt of ook straatarm.

Het is dus van de zotten om er dan nog twee landen bij toe te voegen, ook al moeten ze eerst aan een ‘bepaalde eis’ voldoen. Dit hebben we vaker gehoord, en ook dit is nooit echt nageleefd.

 

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

24 reacties

 1.   

  Plekken = plempen

 2.   

  Albanië en Noord-Macedonië tot lidstaten maken,gaat alleen maar geld kosten,veel geld!
  De EU kan beter investeren in buitengrenzen,deze gaan alvast onnoemelijk veel geld opbrengen!
  En wat óók heel belangrijk is,de rust onder de bevolking van noord-west Europa keert terug.

  1.   

   Het zijn landen die ingeklemd liggen tussen de overige lidstaten in de regio.

   1.   

    De afgelopen 15 jaar en talloze bans hebben bewezen dat dit volstrekt kansloos is, de aandoenlijke gaat gebukt onder psychische en ongeneeslijke aandoeningen. Zonde om daar tijd aan te besteden, zelfs de doktoren hebben het opgegeven.

    1.   

     Wat is er mis met deze constatering. Geografisch is het volkomen juist. Albanië moet nog een inhaalslag maken. Het land heeft zich zo lang geisoleerd. Dat kost nog wat tijd. Enig realisme is wenselijk, meen ik zo.

    2.   

     Vlaswiek : Schizofrenie en in jezelf praten zijn vaak de eerste symptomen van deze aandoeing en gaan vrijwel altijd samen. Als directe familie kan je er mee leren omgaan maar het blijft een slepend proces, geef gul aan de collectant.

     1.   

      “Schizofrenie en in jezelf praten”

      Inderdaad, desnoods door extra aangemaakte accounts die vervolgens na twee zinnen al door de mand vallen.

 3.   

  Wanneer ploft de EU nu eindelijk eens ?
  Hoeveel miljarden moeten we hun nog betalen voor belachelijke regeltjes en oneerlijk economisch beleid en corruptie.
  Alleen de ambtenaren en voorzieningen van de EU al kosten miljarden, waanzin.
  Totaal corrupt zooitje en de grootste fout die NL ooit gemaakt heeft en waar we tot in de lengte van dagen voor zullen boeten.
  Het is dat de Engelsen er zo lang over doen maar als de Brexit doorgaat zijn zij binnen een korte tijd uit de shit.

  1.   

   Klets niet zo opzichtig als een trol, want dan denken de mensen nog dat je achterlijk bent.

 4.   

  @veteraan
  Hopelijk komt de val na de brexit onder leiding van onze bekwame ursula

 5.   

  Waarom zo’n foto van mijnheer Eppink bij het artikel. Is er iets met hem aan de hand?

  1.   

   Is dat verboden of zeau?

   1.   

    Nee hoor, het kan slechter voor het FvD. Ik zou een betere uitzoeken.

    1.   

     De aandoenlijke in vele gedaanten kan het niet, hij wil het niet en hij doet het ook niet. Het is en blijft een volkomen kansloze figuur.

    2.   

     Oh, een foto van Brat Pitt of zo had je leuker gevonden?

 6.   

  Die Eppink heeft ook totaal geen toekomstvisie. Landen komen niet bij de EU omdat ze goed georganiseerd zijn, maar opdat ze dat op afzienbare tijd zullen worden. Het vooruitzicht van een EU lidmaatschap leidde in veel landen al tot aanzienlijke verbeteringen.
  Corruptie is een gevolg van armoede.

  1.   

   Het vooruitzicht van lidmaatschap EU leidt in Turkije tot een 5 sterren democratie.

 7.   

  Het zijn maar kleine landjes, 2 en 3 miljoen inwoners.

 8.   

  Wat die expansiedrift betreft kun je die machtswellustelingen in Brussel het best vergelijken met de nazi’s.

  Stem FvD/PVV.

  1.   

   C.A.Barstow : Klopt, alle overeenkomsten met WWII zijn aanwezig. De dodenherdenking waar was die ook al weer voor? Oh ja, zoiets mocht nooit meer gebeuren.

  2.   

   Klopt, Barstow, zoals je weet heeft de Europese Commissie ook al concentratiekampen ingericht waarin rechtse mensen het bijzonder zwaar hebben.

   Het moet niet gekker worden!

   1.   

    De aandoenlijke, hij spuugt zeven dagen per week zijn verbale digitale diarree uit over deze nieuwssite. Het is de geur van rottende lijken!

 9.   

  Doordat deze landen zwaar corrupt en straatarm zijn krijg je juist door toetreding de verkeerde mensen welke op pad gaan door Europa. Nog meer autodiefstallen, woninginbraken, geweld op straat en noem maar op. Justitie heeft het al moeilijk met het oppakken van grote georganiseerde bendes uit Oostbloklanden welke de afgelopen jaren al voor honderden miljoenen euro’s hebben gestolen uit Nederlandse winkels en vele woninginbraken op hun naam hebben staan. Zo hadden ze lijsten van duizenden bewoners weten te bemachtigen waar in Nederland dure auto’s staan om die daar te stelen en mee te smokkelen naar de Oostbloklanden om ze daar te verpatsen. Een groot deel van die Europarlementariërs in Brussel is Geesteziek geworden en vinden maar dat ze eindeloos door kunnen gaan met uitbreidingen van Europa tot de boel implodeert. Dan is het goed dat er nog partijen bestaan om wat tegengas te geven voordat ze nooit meer de voet op de rem zetten.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!