Boeren hebben nieuwe stad op het oog! Amsterdam mogelijk volgende locatie voor demonstratie

Boeren hebben nieuwe stad op het oog! Amsterdam mogelijk volgende locatie voor demonstratie

Voorlopig zijn we nog niet af van de boerenprotesten in ons land. Diverse kopstukken achter de boerenprotesten hebben het volgende doelwit al uitgekozen. De grachtengordel elite kan zich dus opgaan maken voor een belegering van trekkers voor hun deur. De boeren zijn van plan om zelfs op de Dam te gaan staan!

Eén van de kopstukken achter de demonstratie van 1 oktober, Bart Kemp, bevestigt dit aan de Telegraaf. De eerste gesprekken zijn al gevoerd met burgemeester Halsema over de mogelijkheden hiertoe. De boeren plannen een vriendelijke en gezellige demonstratie zoals we ook in Den Haag konden zien.

Wij hebben een mooi idee voor een burgervriendelijke actie”

Wat we kunnen verwachten van de demonstratie blijft onduidelijk, in welke vorm ze het willen doen blijft voorlopig nog geheim. Wel zijn er ook al gesprekken geweest met ambtenaren van Stopera hierover. We hopen van harte dat het doorgaat. Wel zijn we benieuwd wat de risico's zijn voor de boeren in Amsterdam, want ze kunnen uiteraard op weinig solidariteit rekenen van AFA/Antifa types uit de sloppen van Amsterdam.

Trekkers op de Dam zou al een heel spectaculair beeld opleveren wat gegarandeerd weer de hele wereld overgaat. Wel beloven de boeren dat de Amsterdammers een gratis ontbijtje kunnen verwachten zoals ook in Den Haag gebeurde!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties