Video! Forum hekelt expansiedrift EU! Forum zit niet te wachten op 'uiterst corrupte Albanië'

Video! Forum hekelt expansiedrift EU! Forum zit niet te wachten op 'uiterst corrupte Albanië'

Vorige week kwamen de EU ministers niet tot een definitieve beslissing rondom de toevoeging van twee kandidaat lidstaten. Albanië en Noord-Macedonië konden mede door het dwarsliggen van Frankrijk - en ook Nederland en Denemarken - voorlopig fluiten naar een toetreding. De Europese fractie van Forum hekelt deze uitbreidingspogingen van de EU, want zeg nu zelf; wie zit er te wachten op een door en door corrupt land als Albanië?

?ref_src=twsrc%5Etfw

Een lofzang ditmaal voor Frankrijk vanuit de persoon Derk Jan Eppink. Want Macron moet er niks van hebben, die zit op zowel Albanië als Noord-Macedonië niet te wachten, en onze regering dan? Die twijfelt; Albanië hebben ze liever ook niet, maar ze willen wel coulant zijn voor een land als Noord-Macedonië. Terwijl dit land ook zijn zaakjes totaal niet in orde heeft, zoals Roemenië toentertijd ook niet had.

Terecht dat Derk Jan Eppink namens Forum tegen deze idioterie tekeer gaat, want zeg nu zelf de zaakjes binnen de huidige EU lidstaten is verre van perfect. Zuid-Europa is een oord van financieel wanbeleid en oost-Europese landen zijn of corrupt of ook straatarm.

Het is dus van de zotten om er dan nog twee landen bij toe te voegen, ook al moeten ze eerst aan een 'bepaalde eis' voldoen. Dit hebben we vaker gehoord, en ook dit is nooit echt nageleefd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties