Video: Geert Wilders maakt hem gewoon "willen jullie meer of minder stikstofregels!?"

Geen categorieokt 16 2019, 18:00
Geert Wilders (PVV) werd vandaag met juich geluid ontvangen tijdens de boerenprotesten in Den Haag. Op het demonstratieterrein herhaalde de PVV'er zijn gewraakte Marokkanen-uitspraak, waarvoor hij vandaag eigenlijk in de rechtbank had moeten zitten. Dit keer werden de uitspraken toegespitst op stikstofregels. Zo vroeg Wilders de aanwezige boeren "willen jullie méér of minder stikstofregels?" de boeren reageerden met luid geschreeuw"minder, minder, minder".
Ongelofelijk, die Geert Wilders. Hate him or love him. Wat je ook van hem vindt, hij maakt hier wel de beste grap van de week. Het is gewoonweg geniaal. Wilders had vandaag eigenlijk als verdachte in de rechtbank van Amsterdam moeten zitten vanwege het tweede proces-Wilders. In plaats daarvan staat hij nu in Den Haag en spreekt de boeren toe.
Wilders was gedaagd voor het tweede proces-Wilders en staat nog altijd op het lijstje van het Openbaar Ministerie om zich verantwoorden voor de 'minder, minder, minder'-scene tijdens de uitslagavond van de Gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Wilders zou zich volgens de aanklagers schuldig hebben gemaakt aan groepsbelediging van Marokkaanse-Nederlanders. In het eerste proces werd hij vrijgesproken.
Maar, omdat het Openbaar Ministerie vandaag nog bezig is met onderzoek naar mogelijke politieke beïnvloeding vanuit het ministerie van Justitie en Veiligheid op het Openbaar Ministerie, kreeg Wilders een middagje vrij. De blonde leider van de PVV maakte van de gelegenheid gebruik om de boze boeren op te zoeken en een hart onder de riem te steken. En hoe! Wat een geniale actie van de PVV'er.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten