Video: stikstofcrisis blijft aanhouden volgens Thierry Baudet “de coalitie wil niet bewegen en doet niets”

Volgens Tweede Kamerlid Thierry Baudet (FVD) “wil het het kabinet niets en doet het kabinet niets” waardoor de stikstofcrisis in Nederland blijft aanhouden. Ook wil het kabinet ‘de immigratie niet inperken’, waardoor de bevolkingsomvang toeneemt en de uitstoot van broeikasgassen dus ook. In gesprek met Ernst Lissauer bepleit Baudet wederom om zo snel mogelijk ‘de normen te verlagen’.

Op de beelden is te zien hoe de FVD-voorman zijn visie op de stikstofcrisis met ons bespreekt. In principe is het een herhaling van wat we al eerder hebben gezien van Baudet en dat is natuurlijk geheel logisch. Sterker nog: het liefst zou Baudet waarschijnlijk over iets anders dan de stikstofcrisis spreken, maar in plaats daarvan doet het kabinet dus niets en blijven de protesten van diverse sectoren in de economie aanhouden.

Ook stelt Baudet dat er een relatie bestaat tussen de stikstof-uitstoot en het fenomeen massa-immigratie. Baudet werd door zijn collega’s hierop aangevallen omdat zij die relatie niet konden zien. De blindheid van dergelijke Kamerleden is echter stuitend. Het is geheel logisch dat wanneer er méér mensen per vierkante kilometer wonen er op die vierkante kilometer méér wordt geconsumeerd en de stikstof-uitstoot intensiveert. Maar die logica gaat er bij links dus niet in. Zoals we al eerder schreven op DDS komt het hierop neer:

“Hoe kan iemand met droge ogen beweren voor duurzaamheid te zijn en deze bevolkingsexplosie negeren?”

Het zijn de linkse partijen die voortdurend ‘het klimaat’ en ‘het milieu’ als het grootste ideaal verkondigen, de uitstoot van broeikasgassen willen verlagen, maar tegelijkertijd een dynamiek in stand houden -de massa-immigratie- waardoor er op termijn juist alleen maar méér broeikasgassen in Nederland worden uitgestoten. Daardoor wordt het niet eenvoudiger, maar juist lastiger om de door links zo felbegeerde ‘klimaatkoploper-prijs’ te winnen in 2030 en 2050!

De FVD’er heeft dus volstrekt gelijk wanneer hij de hypocrisie van dergelijke partijen benoemd als het gaat om het ontkennen van de overduidelijke relatie tussen bevolkingsomvang, consumptie en uitstoot.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. Mycase

  Wil DDS PERSONEN DIE EEN SCRIPT GEBRUIKEN HIER ONMIDDELIJK VERWIJDEREN DANK U

  1. Vlaswiek

   @Mycase: Scripts werken niet op DDS!

   En er is geen crisis, dat is alleen maar een boekhoudkundige dwaling om nóg meer belasting te kunnen heffen.

  2. Watcher

   En reaguurders met meerdere nicks die op zich zelf reaguren.

   1. Ron

    Ah ik begin je te snappen. Ik zal even reageren op het andere draadje

 2. Kretoloog

  De achtereenvolgende regeringen hebben ruim 20 jaar gedaan over het stikstofbeleid. Dat kun je wel in een paar weken willen aanpassen, maar dan is het risico op fouten levensgroot. Dus laat Rutte 3 de aanpassingen snel, maar vooral zorgvuldig doen.

  1. FCKDopper

   Het hele milieu verhaal loopt uit de hand.
   Straks komt D66 nog met de oplossing om de pil van Drion maar uit te gaan delen onder de bevolking. Laten we beginnen om die dan 1st bij de linkse broeders te propageren

 3. Jumping

  Inderdaad Baudet.
  Dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  De Democratie is verdwenen achter gesloten deuren.

  Het Cordonsanitair is een vinding van de slechtste MP van na de tweede wereldoorlog
  Zijn naam is Mark Rutte.

  Deze Mark Rutte heeft ook 1,4 Miljoen kiezers op de PVV bij het grof vuil gezet.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  1. Sergeant Monty

   “Deze Mark Rutte heeft ook 1,4 Miljoen kiezers op de PVV bij het grof vuil gezet.”

   Was het niet Wilders die op de vooravond van de verkiezingen twitterde niet met de VVD te gaan regeren waar Rutte deel van uitmaakt?

   Met deze woorden zette hij zelf zijn 1,4 miljoen adepten bij het vuil.
   Of moest Rutte omwille van Wilders de VVD verlaten.

   1. Henk Albarda

    Landverraders hoor je of de doodstraf te geven, of naar het MO te verschepen. Rutte is landverrader en had dus 12 jaar geleden het land uit moeten zijn gezet.

   2. Rechtsaf

    Wie heeft gezegd ik ga nooit samenwerken met de PVV?
    SM vindt het blijkbaar normaal dat partijen uitgesloten worden en daarmee ook kiezers…

 4. Mezzadra

  Teunis is onlangs afgestudeerd maar krijgt de stam+t regel maar niet onder de knie.

  Laten we hopen dat hij op dit punt niet model staat voor andere afgestudeerde academici. Ik snap wel dat de gebrekkige taalbeheersing vaak op de basisschool ontstaat maar, zeker als je jezelf journalist noemt, moet het toch mogelijk zijn deze elementaire basisschoolkennis op te halen?

  1. Vlaswiek

   De aandoenlijke, hij spuugt zeven dagen per week zijn verbale digitale diarree uit over deze nieuwssite. Het is de geur van rottende lijken!

  2. Nep

   Precies, helemaal mee eens!

  3. Rechtsaf

   Aldus taal nazi mezzadra

 5. Sergeant Monty

  “bepleit Baudet wederom om zo snel mogelijk ‘de normen te verlagen’.”

  Waarom pleiten om de normen te verlagen.
  Het is toch beter om de oorzaak aan te pakken, de ‘massa-immigratie’.

 6. ikweetwatikwil

  Die hele milieu toestand en die massa-immigratie , staan lijnrecht tegen over elkaar. Maar ze willen ons alle twee door de strot drukken.
  Over 50 jaar is dit een stuk Zwarte geschiedenis voor de autochtoon of een juichende voor de allochtoon.

 7. Cootje

  Stikstof komt van de oostblokkers die onze parkeerplaatsen onder schijten , al die Afrikanen die onze woningen onder schijten en het verschil tussen een toilet en een vuilnisbak niet kunnen . Die komen net als de eerste generatie Turken en Marokkanen uit de bergen of uit de oerwouden, maar de boeren tuinders en multinationals hebben goedkoop werkvee nodig , vroeger noemde me dat slaven in Brabant / Limburg zijn de mensen slimmer die eten mee wat er van de wagen afvalt bij de pillenstokerijen de wietplantages , de agf op zolders , de sigaretten fabrieken de nepkleding firma,s die wachten niet op een beleid uit Den Haag die zeggen daar gewoon stik maar in je stikstof , soms gaat er zo bedrijfje failliet wegens politie inval . Maar binnen vier maanden zijn ze weer vrij om hun vak uit te oefenen en de banken geven een bonus als ze genoeg kunnen witwassen die moeten af en toe een kleine boete betalen zonder rechtsvervolging , dus een onbetrouwbare overheid kan vele mensen de maat nemen maar ze verliezen wel terrein in vele provincies . Bananen republiek

  1. Mezzadra

   “ Stikstof komt van de oostblokkers die onze parkeerplaatsen onder schijten , al die Afrikanen die onze woningen onder schijten en het verschil tussen een toilet en een vuilnisbak niet kunnen”

   Tja, dat is ook een theorie.

   🙂

 8. Abn

  Klimaatkoploperprijs? NL? Dat is een goeie grap.

  Nederland zit in de groep Malta, Polen, Albanië. Jarenlang vooruitschuiven tot het betaalbaar wordt heeft de koploperspositie op wind van de jaren 90 afgegegeven met als resultaat het verdwijnen van die bedrijven, al doet Sif het momenteel ok. Waar is Solland/scheuten solar/helianthos gebleven?

  Nu goedkoper, maar weinig werkgelegenheid in de maakindustrie daarvan. De deviezen vloeien de verkeerde kant uit.

 9. Nep

  Oh Baudet Duitsland is zoveel groter dan Nederland, stapje dat niet!

 10. Henk Albarda

  Teunis, toch weer een artikel waarin je de weg naar redelijkheid terug vindt. Overigens is Baudet nog zeer mild. De enige reden dat de bouw op het malieveld stond, is dat hansje de boer een vriendje is van groen links leider rutte en die twee samen alsnog de bouw in gang moesten houden omdat de bouw UITSLUITEND bouwt voor de voortgaande import van meer OVERbevolking, Afrikanen en MO’ers die hier illegaal binnendringen. Waarom illegaal? Geen documenten, paspoorten onderweg, aan de grens of in het azc wegggegooid, geen vias, etc.
  De boeren worden weer geintimideerd door fascist klaver en zijn provinciale gedeputeerden. Hopelijk gaan de boeren nog veel meer actie voeren. De boeren verdienen het volledig vrijgsteld worden van alle regels.

 11. Drollevanger

  Links heeft maar 1 echt principe.Het is altijd tegen elk voorstel dat vanuit de FVD, PVV, SGP, of vanuit 50+ hoek komt. Al is het voorstel nog zo goed en past het ook prima in hun eigen straatje.
  Dat tegenstemmen is het enige Linkse principe nog tegenwoordig.

 12. Drollevanger

  Er is geen stikstof crisis, net zomin als er ooit een CO2 crisis is geweest.
  Stikstof zit met 78,2% in onze ademlucht, en zonder CO2 of stikstof kan er geen leven bestaan.
  Ik ben steeds weer verbaasd hoe het kan dat wij Nederlanders, toch een redelijk slim volkje, steeds weer in dergelijke onzin trappen.
  Ik had eigenlijk gedacht dat het groene volkje na de CO2 onzin, als proef op de som een nieuw zuurstof probleem bij ons zou aankaarten. Kijken of ze dat zelfbedachte probleem er via hun reclamejongens door konden drukken. Nou, dat ging prima zoals blijkt.
  Bij de linkse hoek zou dat zeker aanslaan. Een nieuw spook aan de horizon. Halleluja.
  Maar men blijft nu eerst een tijdje bij de stikstof, het zuurstof probleem bewaren we tot het huidige denkbeeldige gevaar is geweken.

 13. Drollevanger

  Toch blijft iedereen, ook hierboven, er van uitgaan dat er werkelijk een stikstof of CO2 crisis is, of is geweest.
  Maar toch is zelfs niet via linkse reclame, in de laatste 50 jaar een mens of dier, ooit dood gegaan aan teveel CO2 of stikstof. Niet 1 eiland is aan te wijzen dat is verzonken in de zee, door de beweerde zeespiegelstijging.
  Toch trapt iedereen steeds weer in die onzin, een linkse fata Morgana opgezet door reclamejongens, waar veel foute figuren een dikke boterham mee verdienen.
  Zijn wij allemaal zwakbegaafd, of alleen speciaal onze kamerleden?
  Ik zag laatst een geologisch staatje dat duidelijk maakte dat in de Dinotijd het CO2 gehalte 600x het huidige bedroeg. Toen werden door de door CO2 gestimuleerde uitbundige plantengroei de steenkoollagen gevormd.

 14. ReneR

  Heel simpel. Bouw, ga gewoon door met bouwen. Boeren, ga gewoon door met je landbouw en veeteelt. Laat je niet gek maken of stoppen door dit idiote kabinet, die duidelijk puppets van de EU elite zijn. De nare honden achter de schermen. Negeer de debielen uit Den Haag gewoon en doe je ding!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.