baudet

Video: stikstofcrisis blijft aanhouden volgens Thierry Baudet "de coalitie wil niet bewegen en doet niets"

Geen categorieokt 30 2019, 18:00
Volgens Tweede Kamerlid Thierry Baudet (FVD) "wil het het kabinet niets en doet het kabinet niets" waardoor de stikstofcrisis in Nederland blijft aanhouden. Ook wil het kabinet 'de immigratie niet inperken', waardoor de bevolkingsomvang toeneemt en de uitstoot van broeikasgassen dus ook. In gesprek met Ernst Lissauer bepleit Baudet wederom om zo snel mogelijk 'de normen te verlagen'.
Op de beelden is te zien hoe de FVD-voorman zijn visie op de stikstofcrisis met ons bespreekt. In principe is het een herhaling van wat we al eerder hebben gezien van Baudet en dat is natuurlijk geheel logisch. Sterker nog: het liefst zou Baudet waarschijnlijk over iets anders dan de stikstofcrisis spreken, maar in plaats daarvan doet het kabinet dus niets en blijven de protesten van diverse sectoren in de economie aanhouden.
Ook stelt Baudet dat er een relatie bestaat tussen de stikstof-uitstoot en het fenomeen massa-immigratie. Baudet werd door zijn collega's hierop aangevallen omdat zij die relatie niet konden zien. De blindheid van dergelijke Kamerleden is echter stuitend. Het is geheel logisch dat wanneer er méér mensen per vierkante kilometer wonen er op die vierkante kilometer méér wordt geconsumeerd en de stikstof-uitstoot intensiveert. Maar die logica gaat er bij links dus niet in. Zoals we al eerder schreven op DDS komt het hierop neer:

“Hoe kan iemand met droge ogen beweren voor duurzaamheid te zijn en deze bevolkingsexplosie negeren?”

Het zijn de linkse partijen die voortdurend 'het klimaat' en 'het milieu' als het grootste ideaal verkondigen, de uitstoot van broeikasgassen willen verlagen, maar tegelijkertijd een dynamiek in stand houden -de massa-immigratie- waardoor er op termijn juist alleen maar méér broeikasgassen in Nederland worden uitgestoten. Daardoor wordt het niet eenvoudiger, maar juist lastiger om de door links zo felbegeerde 'klimaatkoploper-prijs' te winnen in 2030 en 2050!
De FVD'er heeft dus volstrekt gelijk wanneer hij de hypocrisie van dergelijke partijen benoemd als het gaat om het ontkennen van de overduidelijke relatie tussen bevolkingsomvang, consumptie en uitstoot.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten