‘Volkert, waar ben je?’-docent wordt niet vervolgd. ‘Geen sprake van oproep tot geweld’

Na de gigantische verkiezingswinst bij de provinciale staten kropen de anti-fascistische drammers uit hun holen om ons te waarschuwen voor het opkomend fascisme. De personificatie van het opkomend fascisme zou de boreale voorman Thierry Baudet zijn. Een docent van de Universiteit van Utrecht vond het wel ‘ludiek’ om aan te komen met een grapje over onze boom knuffelaar Volkert. Baudet zelf kon de grap niet waarderen.

Baudet deed direct aangifte tegen de onsmakelijke grap. Hierop zette het bestuur van de universiteit de docent direct op non-actief.

Nu heeft het OM onderzoek gedaan en de persoon in kwestie verhoord. Duidelijk is natuurlijk dat de man verwees naar de moord op Fortuyn, wat de opmerking zeer onsmakelijk maakt en uiterst dom. Wat het nog erger maakt is dat deze docent zogenaamd deel uitmaakt van onze intelligentsia, maarja hoe serieus kan je de menswetenschappen nog nemen binnen de academische wereld.

Het OM ziet geen reden tot vervolging. Voor bedreiging en/of opruiing voldoet de onsmakelijke boodschap niet, er werd niet opgeroepen tot geweld. Hiermee is hij niet langer verdacht en is de zaak dus geseponeerd. De man zijn imago is natuurlijk al genoeg door het slijk gehaald – geheel terecht overigens – dus een echte vervolging is ook niet nodig. Hij zal zijn lesje wel geleerd en zich de volgende keer hopelijk wat bedachtzamer uiten op de sociale media.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

82 reacties

 1. Siemien

  uiteraard niet stel je eens voor, het is immers gewoon een vraag “waar is Volkert” hier zijn er een stel die hetzelfde zeggen hoor..

  1. hans-e-pans

   Maar wat vroeg Wilders dan verkeerd, want dat was ook een vraag.

 2. Mezzadra

  Foute grap, meer was het dus niet.

  1. just saying

   Geintje moet kunnen toch, zo heb ik net je adres doorgegeven aan die boeren in Den Haag en hen verteld wat jij voorstaat met hen.

   1. Mezzadra

    Ik wens de boeren het allerbeste maar ik kan de economische vooruitzichten van hun bedrijfstak niet verbeteren.

    Die sanering is al een tijd gaande. Dat stikstofbesluit is een stok om de hond te slaan.

    1. Mezzadra

     ht*ps://www.ed.nl/eindhoven/prognose-dramatische-daling-aantal-varkenshouders~a9025492/

    2. spelende vrouw

     de bedrijfstak is ken gezond, werkt keihard aan saneringen en gebruikt de meest moderne techniek ter wereld tarrel.

     achterlijke linkse tarrels willen deze goed florenende bedrijfstak dan sluiten zodat in het buitenland de bedrijfstak kan uitbreiden.

     dit stikstofbesluit slaat nergens op en is symboolpolitiek zoals elk normaal denkend mens begrijpt. tarrels hebben wat meer moeite met de conclusie dat heel de wereld moet vreten van de boeren.

     Was die mafklapper niet naar de rechter gestapt had NIEMAND van het stikstofbesluit geweten tarrel. Ben een voodoo poppetje in elkaar aan het knutselen ………………….

     1. ZiggyStardust

      +++++

     2. AS210854

      Spelende vrouw, +++++++++ wel het poppetje gebruiken aub.

  2. Abn

   Het ergste aan de verzuchting van deze docent was dat hij het vóór mij had bedacht, en verwoord. Ik hou wel van foute grappen zoals deze.

   1. Siemien

    Tuurlijk houd abn hiervan, abn vindt dat Wilders best opgeruimd mag worden…

    1. Beukman

     Helaas @Abn, deze grap is niet politiek correct, staat niet in de catechismus van de Rechtse Kerk, en moet derhalve onmiddellijk worden verboden. Iedereen die deze grap uitspreekt dient standrechtelijk worden geëxecuteerd, en zijn familie tot de 3e graad moet worden verbannen. Zijn bezittingen komen toe aan de staat.

     1. spelende vrouw

      laten we bekman zijn voorstel unaniem aannemen en met hem beginnen

     2. Blitzkrieg

      Beukman :
      Wat is het verschil tussen een neger en een ui?
      – Je huilt niet als je een neger open snijdt.

      Deze grap is ook niet politiek correct, vind er geen moer aan.

     3. Blitzkrieg

      Beukman : Word misselijk van mijn eigen “grap”, bedoeld om te shockeren. Bij deze excuus aan iedereen. Je bent een ziek een vervelend mannetje Beukman. Het verdedigen van oproepen tot moord, je had een joods christelijke achtergrond genoten, was het niet?

     4. Seneca

      @beukman
      hier komt de werkelijke inborst van beuk naar voren. een grap ten koste van niet linkse kl**tzakken mag. een opmerking ten koste van linkse kl**tzakken dient met vuur te worden bestreden. hoezo beuk, gelijke rechten voor iedereen wat je in het verleden, zo’n grote voorstander van was? heeft je vrindje Mezzadra je karakter zo veranderd? je toont echt wie je bent en dat is niet om trots op te zijn.

     5. Heinz

      @Seneca, de meest foute grap is die van u door Franco “links” te noemen. Ik moet nog steeds bijkomen…

     6. Beukman

      Ach gut, de heren @Krieg en @Seneca beginnen én te grienen van een niet-politiek correcte grap, en vinden het nodig om vanuit hun eigen verhevenheid hun morele verontwaardiging over mijn persoon te ventileren.

      Is DDS wellicht niet helemaal de juiste plek voor jullie, dames? Misschien toch beter verkassen naar het VIVA-forum?

     7. spelende vrouw

      bekmannetje is weer selectief verontwaardigd en bekmannetje snapt niet dat het een verkapte oproep tot moord is. bekmannetje is een stakker en een linkse onwetende

     8. Beukman

      Ook de heer @Vrouw, mijn trouwe parasiet die de godganse dag loopt te schelden en te tieren, en nimmer in het geweer komt tegen opmerkingen op DDS waarin wordt voorgesteld om negers en vluchtelingen te verzuipen of te verbranden, blijkt als er een onschuldig grapje over Volkert van der G. wordt gemaakt, plots last te hebben van een corset dat te strak zit. Ze valt bijkans flauw van de verontwaardiging. Waar is het vlugzout als je het nodig hebt?

     9. spelende vrouw

      een oproep tot moord is geen grapje stommeling , schelden doe ik niet , ik vertel je de waarheid bekmannetje , kennelijk pijnlijk voor je mafklapper

     10. Piet51

      @spelende vrouw
      “een oproep tot moord is geen grapje stommeling …” Maar wat is jpuw insinuatie van gisteren om Pechtold als een varken halal af te slachten dan? Geen oproep tot moord? En wat anderen in niet minder bedekte termen roepen, suggereren of openlijk uitdagen, zijn dat geen even ernstige misdragingen? Voorbeeld: linksen als landverraders de doodstraf geven. En zo zijn er veel maar dan dat enige dat deze onsmakelijke docent geroepen heeft. het verschil is, dat een docent serieus genomen wordt en deelnemers aan DDS op geen enkele manier. Sterker nog, ze worden niet eens buiten dit kleine kringetje gehoord.

      “… schelden doe ik niet , ik vertel je de waarheid …”
      STOMMELING, schelden doe je niet, MAFKLAPPER. Toch eigenlijk wel leuk, als je het niet te serieus neemt! Ik word al een hele tijd door jou “pietje” genoemd. Ik voel me inmiddels vereerd en begin me zorgen te maken als die benaming eens een dag niet valt.

     11. Beukman

      Au! Raak. Daar leg je de vinger op de zere plek, @Piet.

      Ter verdediging van de heer @Vrouw zij het volgende opgemerkt: deze compulsieve potser wordt niet zo zeer gedreven door de behoefte om iets zinnigs bij te dragen aan een discussie, maar veel meer door het onaangename gevoel op het punt van ontploffen te staan door de zich voortdurend ophopende energie als gevolg van zijn ernstige vorm van ADHD.

      Een ziektebeeld dus. Laten we het beschouwen als een verzachtende omstandigheid. Sinds ik dit begrijp, probeer ik hem wat tot rust te laten komen, hopend op een geleidelijk herstel.

     12. spelende vrouw

      hoor bekmannetje , volkert waar ben je ?

     13. merlot

      Beukman schreef: “Een ziektebeeld dus.”

      Eens afwachten wat de tarrel hiervan gaat zeggen. Als zijn ziektebeeld wordt aangekaart begint hij hard te janken, dus hij zou nu op moeten komen voor Spelende Vrouw. Dat gaat waarschijnlijk niet of hoogstens halfslachtig gebeuren.

      Overigens ben ik wel van mening dat een ziektebeeld benoemd mag worden als daar voldoende argumenten voor zijn. Beukman heeft die NIET.

      Beukman gedraagt zich in deze draad als een gefrustreerde puber.

     14. Mezzadra

      @Beukman, ik denk dat niemand van ons, ook al zou je daar de medische kwalificaties voor hebben, op grond van bijdragen op een debatblog een zinnige psychiatrische diagnose kan stellen.
      Merlot doet dat voortdurend, zonder enige expertise op dit gebied, en dat leidt tot weinig meer dan deerniswekkende scheldpartijen.

      Beukman zal hier voor Cactus niet meer dat triest en nihilistisch trolgedrag kunnen vaststellen. Of er een diagnose in het autisme-spectrum aan ten grondslag ligt kunnen we niet weten.

     15. spelende vrouw

      je woordenbrij is weer een onsamenhangend verhaal tarrel

     16. Beukman

      Daar zit wel wat in, @Mezz. Laat ik het er op houden dat het @Vrouwtje compulsief parasietgedrag vertoont, zodanig dat de volksmond hem zou typeren als een ADHD-er.

      Dat hij valt over een onschuldig grapje over Volkert, één dag nadat hij insinueerde dat Pechtold als een halal varken moest worden geslacht, zie ik als een symptoom dat hij zichzelf nogal eens voorbijrent in zijn dwang om te reageren op alles dat los en vast zit. Hij zou er goed aan doen om véél minder vaak te reageren, maar dan wel met wel overdachte antwoorden zonder gescheld en voorzien van interpunctie, hoofdletters etc.

     17. merlot

      “@Beukman, ik denk dat niemand van ons, ook al zou je daar de medische kwalificaties voor hebben, op grond van bijdragen op een debatblog een zinnige psychiatrische diagnose kan stellen.”

      Een snelle reactie van de tarrel met de gebruikelijke poging tot afweer.

      Ik zal niet snel tot een dergelijke “diagnose” overgaan als daar geen harde argumenten voor zijn.

      Wat de tarrel niet beseft is dat het er zó dik opligt dat hij meervoudig psychisch gestoord is, dat enkel en alleen op grond van zijn teksten op debatfora (over een periode van ca 15 jaar) die conclusie reeds getrokken kan worden.

      Ik begrijp dat hij dat heel vervelend vindt, maar zijn misdragingen zijn van dien aard dat ik geen enkel medelijden met dit nare mannetje heb.

     18. Blitzkrieg

      Beukman : Morele verontwaardiging, prima samenvatting. Je vindt het uiteraard een zwaktebod, dat mag. Verheven voel ik me geenszins.

     19. merlot

      “een onschuldig grapje over Volkert”

      De universiteit van Utrecht vond dat “grapje” niet zo onschuldig en zette de man op non-actief.

      Beukman, die zich hier herhaaldelijk profileerde als zedenprediker, blijkt met twee maten te meten.

      Ach ja, hij staat immers aan de trollenkant van het schoolplein, dus verrassend is het niet.

     20. Beukman

      maar zijn misdragingen zijn van dien aard dat ik geen enkel medelijden met dit nare mannetje heb.

      Begrijpelijk. Hij heeft jou immers diep gekwetst, maakt je het leven al 15 jaar zuur, en zal hiermee vermoedelijk doorgaan tot de dood jullie van elkaar scheidt.
      Sterkte, man.

     21. Beukman

      De universiteit van Utrecht vond dat “grapje” niet zo onschuldig en zette de man op non-actief.

      De Universiteit van Utrecht bestaat dan ook uit een stelletje schijtlaarzen dat als de dood is voor de publieke opinie. Om die reden zijn er meermalen lezingen nier doorgegaan, of moesten sprekers hun toespraken aanpassen. Helaas een trend bij die veelal linkse universiteiten.

     22. spelende vrouw

      trol bekman , misschien kan ik vragen of breivik volgend mee doet met je verjaardag vieren , grapje uiteraard

     23. merlot

      “De Universiteit van Utrecht bestaat dan ook uit een stelletje schijtlaarzen dat als de dood is voor de publieke opinie. Om die reden zijn er meermalen lezingen nier doorgegaan, of moesten sprekers hun toespraken aanpassen. Helaas een trend bij die veelal linkse universiteiten.”

      Die trend is er inderdaad, Beukman. Het gaat met name om het deplatformen van sprekers die de linkse kerk onwelgevallig zijn. Een verontrustende ontwikkeling. Goed dat je dat ziet.

      Maar hier is uiteraard iets heel anders aan de hand. Hier is een links kuddedier, die dacht dat hij dit wel kon maken, dusdanig uit de bocht gevlogen dat zelfs zijn linkse bazen zich gedwongen zagen om in te grijpen.

      De schorsing zal binnenkort wel worden opgeheven en dan kan dit ettertje gewoon weer doorgaan met z’n indoctrinatie-activiteiten onder het mom van menswetenschappen.

     24. Mezzadra

      “Wat de tarrel niet beseft is dat het er zó dik opligt dat hij meervoudig psychisch gestoord is”

      Mogelijk volgde merlot naast zijn studie bedrijfseconomie klinische psychologie als bijvak.

      🙂

     25. spelende vrouw

      tarreltje heeft de bal weer vergeten op de andere helft
      tarreltje heeft de discussie objectief weer verloren
      tarreltje probeert het derhalve weer subjectief
      tarreltje is een linkse stakker en slecht verliezer
      tarreltje blijft wel erg vindingrijk met zijn oneigenlijke koppelingen

      Daarom blijf ik heerlijk tarreltje bedienen van repliek, sukkel

     26. merlot

      De tarrel blijft maar proberen om datgene uit te wissen wat er duimendik bovenop ligt.

      “Een aantal narcisme kenmerken op een rij:

      Mensen met narcisme zijn ervan overtuigd dat zij meer ‘bijzonder’ zijn dan andere mensen. Dit laten zij ook graag aan anderen merken.

      Iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis wil constant bewonderd worden. Hij of zij geniet daar enorm van.

      Een gebrek aan empathie

      Gespeeld charmant zijn

      Verslaafd aan aandacht krijgen

      Agressief gedrag vertonen

      Gebrek aan emoties

      Een groot ego

      Macht willen hebben

      Gebrek aan berouw of schuldgevoelens

      Extreem jaloers zijn”.

      Al deze kenmerken zijn op jou van toepassing en dat inzicht wordt breed gedragen op alle fora die jij de afgelopen 15 jaar hebt vervuild.

      Zelden heb ik meegemaakt dat iemand zo massaal werd uitgekotst maar desondanks terug bleef komen als een schurftige hond die om aandacht bedelt.

     27. Beukman

      Je maakt jezelf niet alleen belachelijk als neppsychiater, @merlot, je diagnose raakt ook nog eens kant noch wal.
      Iedereen weet dat jij de tegenstanders die het jou lastig maken vroeg of laat labelt met een term uit DSM-5.
      Wat dit ons leert over jouw beoordelingsvermogen, daar hebben we geen deskundigen voor nodig.

     28. merlot

      Er mankeert wat aan JOUW beoordelingsvermogen als jij niet ziet dat de tarrel een mega-narcist is.

      De meesten hier (en vroeger op andere fora) zien dat namelijk wel. Je komt er dus niet mee weg om dit exclusief aan mij te koppelen.

      En het is ook onzin dat ik iedereen die het mij “lastig maakt” een stoornis verwijt.

      Ik blijf het uiterst merkwaardig vinden dat jij je nu al jarenlang opwerpt als beschermer van dit stuk vuil. Zoals je weet hebben diverse mensen die van de hoed en de rand weten geopperd dat jullie “collega’s” zijn. Dat zou hoe dan ook een verklaring voor jouw idiote gedrag kunnen zijn.

     29. Beukman

      De mensen die denken dat Mezza en ik collega’s zijn, zien achter iedere boom een enge man staan, @merlot. Ze denken dat de joden achter 9/11 zaten en dat op de Bilderbergconferentie de wereldorde wordt beslist.

      Natuurlijk is Mezza geen narcist. Ik heb de indruk dat je jezelf onnodig kwelt door je steeds weer met hem te bemoeien. Of geniet je daar juist van? Ik heb je dit al vaker gevraagd, maar hier nimmer een duidelijk antwoord op gekregen.

      Een gratis advies: reageer niet meer op Mezza, want met je gezeik en geziek over hem vergiftig je DDS nog verder, én vergal je het voor jezelf.

     30. merlot

      “Natuurlijk is Mezza geen narcist.”

      Hoe kan je dit zeggen? On-voor-stel-baar. In welk parallel universum leef jij?

      Dit soort stupide uitspraken gaf het voer voor de speculatie dat jullie collega’s zouden kunnen zijn. Normaal is het in ieder geval niet.

      Verder schijn je ook niet te zien dat het meestal zo is dat Mezza op mij reageert en dan heel vaak met een sneer.

      Hij is al jaren gefrustreerd omdat hij de discussies met mij steevast verliest. Dat keert hij dan om, wat typisch het gedrag van een psychopaat is, maar jij bent er allemaal blind voor.

      Ik blijf me bezighouden met de vraag waar die blindheid vandaan komt.

     31. Siemien

      Tuurlijk is mezzadraatje wel een racist saampjes met watcher, beukhol (man) Juliaantje noem ze maar op, stuk voor stuk racisten

     32. Mezzadra

      “Hij is al jaren gefrustreerd omdat hij de discussies met mij steevast verliest. ”

      Ik dat geval heb je toch slechts reden tot tevredenheid en vrolijkheid, merlot?

      Waar komt die obsessieve woede dan uit voort?

     33. Beukman

      @merlot
      Ik heb er een paar gekend in mijn leven, heb ook enigszins geleerd hoe je ze herkent, wat niet vanzelfsprekend is, want een narcist pakt je in zonder dat je er erg in hebt. Een online persoon herkennen als narcist is al helemaal geen sinecure, omdat je een groot deel de communicatie online nu eenmaal mist.

      Verder constateer ik dat Mezza helemaal niet “steevast” discussies met jou verliest.

      Dat hij op jou reageert, hoeft natuurlijk nog niet te betekenen dat jij dan ook op hem moet reageren. Waarom zou je ook? Dát is de vraag waar ik mee zit. Laat je je uitlokken? Dat zou ik nog wel kunnen begrijpen; dat overkomt mij ook immers regelmatig.

      Je opponent aanspreken met het woord voor een stukje viezigheid dat zich in de anus bevindt is niet echt een teken van respect, noch de basis voor verdere discussie. Dan kan je beter helemaal niet reageren, lijkt mij.

      Ikzelf bezondig me daar ook wel eens aan, en neem me dan voor om dat te laten en daarboven te staan. Toegegeven: met wisselend succes.
      Als het je lukt om zelf beschaafd te blijven, win je daar hoe dan ook respect mee en laat je je zelfbeheersing zien. Mee eens? Ik ga dat ook weer proberen.

     34. merlot

      “Ik heb er een paar gekend in mijn leven, heb ook enigszins geleerd hoe je ze herkent”

      Des te verbazingwekkender dat je het niet in hem herkent. Ik geef je nog een citaat:

      “Online trolls have serious personality issues such as Machiavellianism, one of the biggest studies into trolling has found. In 2014, researchers at the Universities of Manitoba, Winnipeg and British Columbia found online commenters display traits, including narcissism, psychopathy, and sadism.”

      Het past hem als een handschoen. Zie bijvoorbeeld hierboven dat hij mij “obsessieve woede” toeschrijft. Dat doet hij al jaren omdat hij hoopt dat ik daar kwaad om wordt. Snap je dat mechanisme nu echt niet?

      Waarom denk je dat zoveel mensen zo negatief op hem reageren? Zou dat nu echt komen omdat ze verbaal niet tegen hem opgewassen zijn of omdat hij ze tot op het bot heeft beledigd?

      Geloof mij maar, het laatste is de oorzaak.

      Man, man, man, hoe kan je nu zo blind zijn?

     35. Siemien

      @Merlot in discussie gaan met dit type mens is ook zonde van je tijd

     36. merlot

      @ Siemien: ik blijf Beukman nog steeds het voordeel van de twijfel geven, al valt dat vandaag niet mee.

      @ Beukman, off-topic. Lees De Ondergang van de Islamitische Wereld van Hamed Abdel-Samad. Dan gaan misschien je ogen open over de islam.

      Beukman is niet alleen blind voor de tarrel, maar voor nog veel meer dingen.

     37. Siemien

      Voordeel van de twijfel!!, dit soort gasten nemen structureel een tegenstrijdige minderheidsstandpunt in, je moet ook eens kijken wie er allemaal “positief” reageren op hem! dan weet je genoeg..e.d

     38. Beukman

      Het past hem als een handschoen. Zie bijvoorbeeld hierboven dat hij mij “obsessieve woede” toeschrijft. Dat doet hij al jaren omdat hij hoopt dat ik daar kwaad om wordt. Snap je dat mechanisme nu echt niet?

      Het past hem helemaal niet als een handschoen, @merlot. Mezza is gewoon géén narcist.
      Verder zou ik zelf niet snel jouw woede obsessief noemen, maar wel je hele houding tav hem.
      Er zijn twee mogelijkheden. Óf je vindt het heimelijk wel lekker om door hem te worden aangepakt, óf je hebt inderdaad een obsessie voor hem. Het feit dat je iedere keer mijn vraag ontwijkt hierover, doet me het ergste vermoeden.

      Volg mijn advies op. Óf probeer boven het gescheld en getier te staan en sta hem beleefd, te woord, óf negeer hem voortaan. Het zal je opluchten.

    2. Abn

     Wilders niet hoor, die vind ik wel sympathiek. Die moet nog een paar jaar in de politiek blijven.

  3. Joshuak

   Klopt net als toen wilders zij minder minder marrokanen..

   Sorry maar als dit niet bedreigend, beledigend en weet ik veel is dan is minder marrokanen roepen dat al helemaal niet..

   Maarja had ook niks anders verwacht van communisten als jij.. vroeg of laat krijg je die kogel door je rotkop heen is alles wat ik kan en zal zéggen

  4. Original NL

   Waar is Breivik als je hem nodig hebt..nog zo’n grap!!

  5. spelende vrouw

   uiteraard een grap als jetten of klaver straks afgeschoten worden.
   foute grap meer niet. stront moet immers de gierput in en niet de beeerput tarrel

  6. ZiggyStardust

   Eens even kijken hoe snel Mezzadra dit tot een ‘foute grap’ verklaart. Oh, heeft ie al gedaan zie ik nu. Nou, dan ga ik nu maar de Mos goedpraten.

 3. Kretoloog

  De universiteit had deze docent, Corne Hanssen geheten, ontslagen na het versturen van de tweet, toch?

 4. merlot

  “Naast het ontbreken van opzet, vindt het OM dat geen sprake is van bedreiging of opruiing. De zin ‘Volkert, waar ben je?’ is hiervoor onvoldoende concreet.”

  Onvoldoende concreet?

  Laat me niet lachen. Maar wie had anders verwacht van het door en door verrotte OM?

  1. Mezzadra

   Vergeet je niet het schuim van je mond te vegen?

   🙂

   1. merlot

    Vergeet je niet de kinderporno van je harde schijf te wissen? Je moeder zou er eens achter kunnen komen wat je allemaal uitvreet op je zolderkamertje.

    1. Original NL

     Zijn moeder heeft zich direkt na zijn geboorte van het leven beroofd merlot….daarom is het een verbitterde impotente zuigtrol geworden…een taak die hij met verve vervult.

     1. Original NL

      Zijn moeder roteert met 1000 omw/m in haar graf!!

     2. ZiggyStardust

      Merlot en Original, ik lig echt helemaal in een deuk hier. ++++++

     3. Mycase

      Zijn eigen dochters willen niet op visite dat zegt genoeg dacht ik .

    2. Mezzadra

     Ik zie dat merlot me inmiddels ook voor p*edofiel uitmaakt.

     Ik vreesde al dat hij dit niveau snel zou bereiken.

     🙁

     1. spelende vrouw

      het is wat het is tarreltje, je eigen woorden trol. Ga maar verder met de administratie van martijn smeerlap

     2. Bosche draak

      Wie de schoen past trekke hem aan goorlap…

     3. merlot

      “Ik zie dat merlot me inmiddels ook voor p*edofiel uitmaakt.”

      Snap jij de wet van actie-reactie, tarrel?

      Scroll even terug, dan weet je waarom ik het deed.

     4. Mezzadra

      Je ontkent het dus niet. Misselijk, merlot.

     5. merlot

      Je snapt de wet van actie-reactie dus niet.

      Dat is een beetje dom.

 5. spelende vrouw

  minder minder minder is uiteraard wel vervolgbaar 🙂 🙂 🙂

  het OM is een criminele organisatie geworden slaafs aan de regering conform zuid Amerikaanse toestanden

  1. FCKDopper

   In Zuid Amerika heeft men gekozen voor Bolsonaro. Die weetnwel raad met linkse gekkies.
   Nederland voert met stip de lijst aan waar het aankomt op een corrupt justitieel apparaat

  2. Abn

   minder minder minder was dan ook wel grappig.

   Sneeuwvlokjes kunnen niet tegen grappen blijkt maar weer.

 6. FCKDopper

  Wat zou het OM geoordeeld hebben wanneer hij op zijn facebook pagina gevraagd had…..
  “Willen jullie meer of minder Baudet”?

  Dit heet met 2 maten meten

  Maar goed, D66 is de partij voor zowel de docent als het OM. Bovendien de minister oefende dit maal geen druk uit op het OM

  1. Mezzadra

   Zo’n opmerking op Facebook zou geen enkel gevolg hebben gehad, Fuck.

   Je begrijpt er niet veel van.

   1. spelende vrouw

    gelukkig begrijp jij alles tarrel , cynisme off

 7. C.A.Barstow

  ”Wat het nog erger maakt is dat deze docent zogenaamd deel uitmaakt van onze intelligentsia”

  Smerig links denkt slim en intelligent te zijn,
  dat zij deel uitmaken van zegt iets over de Nederlandse intelligentsia.

  Stem FvD.

 8. Baron von Munchhausen

  Niets nieuws!
  Allang bekend dat OM, behorend bij Ministerie V&J, Links en Moslim-knuffelend zijn!
  Voor de Nederlanders: Linkse Islamisering is door jullie ZELF gekozen! T.w. ……..door op het kartel te stemmen!
  Als dus, over een jaar of 25, uw dochters verplicht met sluier moeten lopen: NIET klagen!!!

 9. Joop Klepzeikert

  Wetten en regels gelden enkel en alleen voor mensen. Daarom worden allochtuig en socialisten maar zelden voor de vele misdaden die ze plegen vervolgd.
  Ook in dit geval zou het alleen strafbaar zijn als een mens dat geschreven had. Dus niet voor een socialist.

  1. DidiMadloba

   Dat advocaten daar nog niet op gekomen zijn! Dat een moordenaar zich verdedigt door te zeggen: ik ben een beest. Dan krijgt hij hulp van de lieve Marianne Thieme.

 10. DidiMadloba

  Het is een grondrecht dat je alleen vervolgd kunt worden als je precies hebt gedaan wat volgens de wet verboden is.

  Dus dreigen = dreigen, bijv. door aan te kondigen (zelf) geweld te gebruiken.

 11. Nep

  FVD mogen wel grappen maken over dobbernegers. Ach wat zijn ze toch zielig daar bij FVD, vooral die Baudet!

 12. Julian

  Deze persoon had straf verdient.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.