Zo breng je de herfst in huis!

De zomer is weer voorbij, het najaar staat voor de deur en daar hoort natuurlijk een herfst getint interieur bij. Ben jij er aan toe je interieur hefstproof te maken? Wij geven je drie tips om de herfst in huis te halen!

Natuurlijke elementen

Wanneer het buiten koud en druilerig begint te worden, is het fijn je woning een warme inrichting te geven. Allereerst zijn binnenplanten erg sfeervol, denk hierbij aan cactussen, begonia’s en olijfbomen voor binnen. Deze planten kun je aanvullen met bijvoorbeeld bessentakjes en schors. lederen meubels en accessoires passen perfect binnen een herfstige look. Ook kunnen wandrekken worden gebruikt om je mooiste accessoires, fotolijstjes, en boeken neer te zetten. Daarnaast is het een optie een warme goudtint te verwerken in onder andere het servies en andere accessoires.

Kies voor kleur

Afbeelding 2 - dagelijksestandaard - rechtenvrij

Grijs, beige en bruin zijn kleuren die veel terug komen rond deze periode, maar ook donkerrood en okergeel zijn erg warme kleuren. Iets wat hier erg bij aansluit is hout, laat dit terugkomen in je raambekleding en kies voor houten jaloezieen! Deze lamellen op maat worden gemaakt van echt hout en er is een keuze uit zeven basiskleuren. Andere raamdecoratie die goed aansluit op de herfst zijn linnen gordijnen. Omdat deze te verkrijgen zijn in onder andere de ‘herfstkleuren’ beige, wit, en bruin is dit een erg goede optie!

Persoonlijke tinten

Trends zijn erg leuk, maar het is vooral belangrijk dat je jezelf goed en thuisvoelt in je eigen woning. Door dingen met emotionele waarde, zoals foto’s van familie zorg je voor een persoonlijke tint. Combineer je eigen stijl met de opkomende trends voor de ideale mix!

Enthousiast geworden? Wanneer je de juiste kleuren combineert met je eigen stijl, dit aanvult met wat leuke planten en andere warmkleurige accessoires, haal je de herfst zeker in huis!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Nep

    Leuk dit bericht. Dank je wel.

  2. hans-e-pans

    Goh zeg de komkommertijd duurt wel erg lang dit jaar.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.