Chaos in Israël! Israël ligt plat door bombardementen!

Geen categorienov 12 2019, 16:00
Israël maakt zich klaar voor een oorlog, na een massaal bombardement vanuit de Gaza. Na de liquidatie van de IDF op een terreurgekkie van de Islamitische Jihad is de Gaza in rep en roer, vanochtend kwam als reactie op de daad van Israël een massaal bombardement. De beelden laten goed zien in wat voor treurnis Israël moet leven met zulke idioten als buren.
https://twitter.com/swsjoerdsma/status/1194182846409256960?ref_src=twsrc%5Etfw
Veel scholen en bedrijven zijn vandaag dicht vanwege veiligheidsredenen, waardoor mensen massaal thuis zitten vandaag in spanning wat de overheid beslist om te doen. Er zullen gegarandeerd represailles volgen op de wandaden die Gaza vanochtend heeft ontketend.
https://twitter.com/Jtruzmah/status/1194145351537586176?ref_src=twsrc%5Etfw
Als reactie op de dood van een islamitische terreurleider besloten diverse terreurorganisaties Israël de oorlog te verklaren, vele bommen - waar de financiering voor deze bommen vandaan komt mag ook wel onderzocht worden - werden als reactie vanochtend op heel Israël gegooid.
https://twitter.com/koningsveld/status/1194152005452861440?ref_src=twsrc%5Etfw
Meestal zijn bombardementen vanuit de Gaza geconcentreerd op een specifiek gebied, de aanvallen van vandaag zijn een unicum. Een groot deel van Israël wordt sinds vanochtend heftig gebombardeerd.
De belangrijkste vraag is hoe 'hard' de Israëlische regering gaat optreden tegen dit terreur. Een flinke oorlog zou mogelijk kunnen, Israël laat organisaties zoals Hamas hier niet zomaar mee weg komen. Dit zal alleen maar leiden tot nog meer spanningen in de grootste brandhaard van de wereld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten