Europa loopt helemaal vol met illegale migranten, meer dan vier miljoen ‘and counting’

Europa loopt vol met migranten en hen wordt geen strobreed in de weggelegd door de West-Europese leiders. Uit een Duits onderzoek dat vandaag verscheen blijkt dat tot wel 4,8 miljoen migranten illegaal verblijven in Europa. Dat zijn personen zonder verblijfsvergunning. Met zoveel miljoenen aan illegalen is het nog moeilijk vol te houden dat de Europese grenzen “een fort zijn”, zoals sommige linke politici beweren, via der Tagesspiegel.

Of het nu bergmigranten, bootmigranten, vliegtuigmigranten of wandelmigranten zijn. Ze komen via alle holen gaten Europa binnen. Het doel? Een plekje veroveren op de Kalverstraat of een luxe appartement in Parijs. Anderen zijn vooral bezig met overleven en zwerven van stad tot stad, of van AZC tot AZC.

Het grootste probleem van illegale migratie is de kans op criminaliteit in de gebieden waar zij naartoe migreren -de kans op criminaliteit is fors hoger vanwege het feit dat illegale migranten in veel gevallen geen toegang hebben tot betalingssystemen, waardoor hun enige route naar geld en het overleven vaak de criminaliteit is.

De meeste illegale migranten in Europa zijn afkomstig uit Afrika of uit Azië. Ook schijnt er een enorme doorstroom te zijn in de migratiestromen. De miljoenen die er dit jaar nog zijn zullen over enkele jaren weer verdwijnen en worden vervangen door een nieuwe golf van illegale migranten.

Wat deze mensen allemaal in Europa doen is onduidelijk, zo zonder papieren en zonder toegang tot de systemen waar legale burgers wel toegang tot hebben is het voor hen knap lastig om ‘te integreren’ of ‘mee te doen’, behalve dan in het drugscircuit. Volgens het Duitse onderzoek ‘valt het in Europa allemaal reuze mee’ en zou de illegale migratie pas echt een probleem zijn in de Verenigde Staten. Daar leven meer dan 10 miljoen ‘illegal aliens’.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

69 reacties

 1. Heinrich

  Voer de tar-rel ’s niet,daar leven ze op!
  Hoe meer en vaker je reageert hoe sterker ze worden, ze lachen je ook nog uit!
  Links laten liggen, dat vinden ze vreselijk!

 2. Ritter

  Miljoenen jonge mannen in Afrika staan klaar om de overtocht naar Europa te maken………….op zoek gaan “gratis geld” (=ons sociaal stelsel). Onder het mom van “vluchteling”.

  Niet alleen is dit een enorme financiële last voor de belastingbetaler maar deze illegale migranten nemen ook hun waarden/normen/gebruiken/religie mee naar Europa en houden daaraan vast.

  En veel illegale migranten nemen ook hun haat voor het Westen en de Westerse levenswijze met zich mee en houden daaraan vast.

  Kortom, door de massale migratie zal de autochtoon vreemdeling in eigen land worden. De demografie zal fundamenteel en onomkeerbaar veranderen. Dat is in veel grote steden van Noord/West Europa al maar zal over 10 jaar landelijk zijn.

  Het enige wat helpt is de illegale migrant niet meer “belonen” met het gratis geld. En het sluiten van de (buiten) grenzen.

  1. DidiMadloba

   Wat beter helpt is om tot deals te komen met de Afrikaanse herkomstlanden. Geen gelukzoekers meer maar studuebeurzen voor knappe koppen. Dat wil “Marrakech” maar dat saboteren populisten die Verelendung nastreven.

   Arabieren die hun woestijncultuur meenemen is een heel ander probleem.

 3. claus

  Het Marrakesh pact is toch niet bindend, er was immers een inlegvelletje bijgevoegd?
  En toch komen ze in massa’s hierheen!
  De EU hoeft maar te zeggen: “omkeren en terug”,staat in het pact,toch?

  1. tailgunner

   @claus
   Ik waardeer je ironie.

  2. Limburgse Separatist

   Totdat een stichting of NGO het voor het gerecht brengt en de gebruikelijke D66 rechter daarmee instemt. Dan beroepen ze zich op de EU grondwet. Je weet wel .. die grondwet waar we tegen gestemd hebben en dat er door geduwd werd met een inlegvelletje. Die grondwet is onrechtmatig. Misschien moeten we zelf eens een stichting opzetten om dat voor het gerecht te slepen.

   1. DidiMadloba

    Separatist, domoren zoals u kunnen we missen als kiespijn, dus ik ben ook voor afscheiding van Limburg. En dan mag Wilders zijn Nederlandse paspoort niet houden.

    De Raad van Europa gaat over grondrechten, niet de EU. Nee, dat inlegvel was voor het associatieverdrag met Oekraïne, en dat was overigens precies de juiste reactie op een raadgevend referendum. Heroverweging.

    Geen EU Grondwet is net zoiets als dat je vindt dat je voetbalclub geen statuten nodig heeft. Die EU Grondwet ging over iets anders maar dat begreep ik ook pas na een hele tijd.

  3. DidiMadloba

   De werkelijkheid is dat migranten geen rechten aan “Marrakech” kunnen ontlenen omdat het een afspraak is tussen staten. Namelijk om aan structurele oplossingen voor migratievraagstukken te werken. Wat populisten saboteren omdat dat electoraal wat oplevert. Vooral niets oplossen, want stemmers op populisten zijn ontevreden en moeten dat blijven anders gaan ze op normale parijen stemmen.

 4. claus

  “illegale migratie pas echt een probleem zijn in de Verenigde Staten. Daar leven meer dan 10 miljoen ‘illegal aliens”
  Waarom dan zo’n kritiek op Trump mbt zijn immigratiebeleid?
  Hij beschermt de VS bevolking!
  Maar de échte vraag is wie beschermt Europa tegen de illegalen?
  De EU?
  Nee, de EU wilt meer, meer, in tegenstelling tot de man met visie, de verguisde Wilders die zegt minder, minder!
  Laat het electoraat vlug de ogen openen!

  1. Limburgse Separatist

   Trump is ook voor immigratie. Alleen geen illegale immigratie. Op Youtube vind je de Groyper beweging. Die hebben met name het doel om Neo-conservatieven uit de partij te werken. Ben Shapiro is daar een voorbeeld van. Trump heeft in het verleden gesteld dat immigratie minimaal 7 jaar stil gelegd moet worden. Khadaffi beschermde de EU tegen immigratie.

  2. Tman

   claus:
   Als we ons even verbeelden dat de Zuid Europese kustlijn, de Normandische kust voorstelt, en Europa in een omgekeerde versie van Operatie Overlord in WO2,Europa verdedigt tegen een vijandige invasie vanuit de Middellandse zee.
   Dan moet Europa langs de hele linie geschut opstellen, de invasie afschrikken door alvast ter waarschuwing één NGO schip in puin te schieten (zonder collateral damage lukt niets)
   Vervolgens even wachten ofdat men goed heeft begrepen dat omkeren handiger is, zoniet, dan wordt het vuurwerk voortgezet!
   Dat in mijn oplossing van het hele probleempje, men maakt er zelf een groot probleem door niets te doen!

   1. claus

    tman,
    Er zal in het door jou geschetste voorbeeld, in elk geval weinig bloed vloeien aan de kant van de moedige verdedigers van Europa!
    Da’s gunstig!

 5. Cootje

  Gelukkig hebben we Hongarije en Polen en Bulgarije en Roemenië in Europa liggen die zijn eensgezind die hoeven ze niet en dat laten ze duidelijk blijken. Die tweedeling is een genot in het ondemocratische gedrocht dat heet Europa .

  1. Limburgse Separatist

   De EU verplicht ze dat gewoon.

 6. Jumping

  Rutte die grote onbenul, noemt het stikstof probleem een groter probleem, als de complete omvolking van Nederland.

  Een gigantische schoftenstreek van Rutte.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  RUTTUP EN NEXIT.

 7. EU kok

  Gezien de krapte op de arbeidsmarkt zou dit best wel eens een gunstige ontwikkeling zijn.
  Wie wil nu geen schoon toilet bij de V&D na een dagje winkelen?

  1. logisch denken2

   nee hoor cockje , die blijven gewoon hangen in de bijstand , minimale inspanning maximale beloning. Die doen helemaal niets met de arbeidsmarkt

   1. Jumping

    Zeker niet bij V&D die bestaan als winkel al een poosje niet meer.

    Die Noppes naait je op knul.

    Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  2. Mycase

   Welke v&d malloot dit zegt al genoeg over jouw IQ DAAAAAG Sneukont

  3. Bosche draak

   Welke V&D?

  4. EU kok

   Even een trapje gaan halen.
   Zitten een paar simpeltjes boven op de kast.

  5. debontereus

   Weer gelul in de ruimte kinderlulletje .
   Die gaan echt geen wc aanraken , daar voelen ze zich namelijk te goed voor .
   Als je bij ze thuis komt is alles vet behalve de juspan , maar een wc schoonmaken dat is smerig .

 8. van Urk

  Op 16 november komen tijdelijke migranten uit Spanje in ons land aanmeren. Maar die zijn niet welkom.

 9. Gerlos

  Lang leve het gedrocht EU, slappe knieën in deze invasie van gelukszoekers

 10. Jv

  Richt een paar kampen in op de noord en zuidpool.
  Pak al die illegalen die uitgeprocedeerd zijn, op en deporteer ze naar deze kampen.
  Eens kijken hoe snel ze terug willen naar hun eigen waren land.

  1. Jv

   Waren is warme

 11. Vrijedenkert

  Ik heb een vermoeden dat men op deze manier van bovenaf het Europees sociaal en maatschappelijk stelsel en natiestaten doelbewust om zeep wil helpen.

 12. van Urk

  ”Volgens het Duitse onderzoek valt het in Europa allemaal wel mee en heeft de VS pas echt een probleem”. Als men hun onderzoek serieus hadden genomen dan hadden ze ook geweten dat het grote VS maar 372,5 miljoen inwoners heeft en de kleine EU al liefst 512,4 miljoen inwoners. Dus welk continent heeft daadwerkelijk een groot probleem?

  1. EU kok

   Quote: Dus welk continent heeft daadwerkelijk een groot probleem?
   .
   Houdt ons niet in spanning en vertel!

   1. Vrijedenkert

    EU-waterkokert begrijpt het probleem niet zoals zo vaak aan de linkerzijde…

    1. EU kok

     Vrijedenkert is een simpele denkert.
     Alles met een andere mening is volgens deze simpele denkert links.
     Over eenvoud gesproken.

     1. Vrijedenkert

      Soms beantwoord eenvoud de vraag!

      EU 4.476.000 km² 512,4 miljoen inwoners.
      VS 9.826.675 km² 326 ,6 miljoen inwoners.

      De meeste migranten voornamelijk Moslims uit Afrika, Midden-Oosten en Azië die naar Europa komen willen meeprofiteren van de overwegend zeer goede sociale voorzieningen in Europa.

      De meeste migranten voornamelijk Christenen uit Zuid en Latijns-Amerika die naar de VS komen willen werken en hun bestaan verbeteren want meeprofiteren is er niet bij in de VS want daar zijn bijna tot geen sociale voorzieningen aanwezig waar men van kan profiteren.

      In Europa zijn illegalen dus een gigantisch probleem en in de VS een behoorlijk probleem.

 13. Baron von Munchhausen

  Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh, Marrakesh,
  enzovoort,.

  1. EU kok

   U heeft de nieuwe vakantie folders binnen?
   Al een keuze kunnen maken ?

   1. Wesley Benbow

    De Baron verheugt zich op de komende vakantie.

    1. debontereus

     AAAAAAAAAACH
     Het p*dootje laat ook weer een natte scheet .
     Moet je niet een nieuwe pamper aan grote kerel ?

   2. van Urk

    De Griekse eilanden zijn al volgeboekt. Er schijnen daar meer rubberboottoeristen te verblijven dan inheemse inwoners.

    1. EU kok

     Dat verklaart zijn keuze voor noord Afrika.

   3. Nep

    EU kok ze zijn hier zo bang dat ze zich willen vastklampen aan DDS.
    FVD EN PVV zijn het slechtste wat Nederland kan overkomen.

   4. Rechtsaf

    EU heeft totaal geen inhoudt natuurlijk dus begint het maar over vakantiefolders

    1. EU kok

     Quote: EU heeft totaal geen inhoudt
     .
     Aan de inhoudelijkheid van u, lugar, zal ik inderdaad niet kunnen tippen.
     Aan het aantal inlogs trouwens ook niet.

     1. Rechtsaf

      EU dé zuigstuiver, EU kan het niet en wil het ook niet, het zegt wel wat over zijn tekortkomingen natuurlijk.

  2. Dwight Tralee

   Geweldig, je kunt het niet genoeg zeggen. Prachtvakant geen dronken vakantie hooligans, mooie stranden. Een sprookje uit 1001 nacht. Botanische tuinen..

   1. Ben Venuti

    Ja echt geweldig daar…..

  3. Rechtsaf

   Precies, en er zal een rechtszaak komen dan wordt Marrakesh bindend, maar dit weet elk gezond weldenkend mens allang natuurlijk…

   Ik spuug echt op die gasten die hier niet voor mijn land staan, grafzerken zijn het..

   1. DidiMadloba

    Marrakech is al bindend, maar voor de lidstaten, om tot overleg te komen.

  4. DidiMadloba

   En wat wil je zeggen? Dat daar de oplossing ligt?

 14. Jack Flash

  De omvolking wordt compleet.

  1. DidiMadloba

   Er zijn in Nederland nog geen 6% moslims, waarvan er een heleboel weinig meer aan hun geloof doen.
   Dus pakweg 3% is vroom moslim.

   Omvolking zal nog wel een eeuw duren als het in dit tempo doorgaat. Tegen die tijd is Nederland al lang ondergelopen.

 15. Jack Flash

  “Wat deze mensen allemaal doen in Europa is onduidelijk”
  Whoehahaha!

 16. C.A.Barstow

  Uit politiek Den Haag is er geen enkele oplossing te verwachten, zeker niet zolang verachtelijk land en volk verradend links een veel te grote broek aan heeft en van die verachtelijke linkse zakkenvullende machtswellustelingen in Brussel al helemaal niet.

  Een oplossing zou dus kunnen zijn, één à twee/drie echt strenge en lange winters,
  overdag 10 tot 15 graden vorst met een stevige oostelijke wind en een flinke laag sneeuw, s’nachts een graad of min twintig en dat een maand of vijf achter elkaar.
  Een nieuwe ijstijd is ook niet uit de boze, laat maar komen, je moet er tenslotte wat voor over hebben om die geluk zoekende opvreters kwijt te raken.
  Dat zal dat profiterende middeleeuwse woestijn schorremorrie leren.

  1. DidiMadloba

   U krijgt uw zin al op de Griekse eilanden, waar migranten dood dreigen te vriezen.

 17. Jack Flash

  Diegenen die dit bewerkstelligen moeten op de guillotine.
  Opschrift op de valbijl;
  Wir schaffen das.

 18. P. Breetveld

  Achterlijke cultuur en vreemde ziektes worden gewoon los gelaten op beschaving Europa.

  1. Rechtsaf

   En dan laat je het topje van de ijsberg zien..

 19. J.Rademaker

  In America leven veel illegalen de vergelijking gaat echter mank, daar werken ze voor het grootste deel.
  Maar het einde van het Romeinse rijk blijft een mooi voorbeeld jammer dat geschiedenis niet meer gegeven wordt.

 20. Bes Tolen

  J. Rademaker. Het (West-)Romeinse Rijk bestaat nog steeds. Met machtsmiddelen zat Bijvoorbeeld in het financiële beleid in de westerse wereld.

 21. Bes Tolen

  Zo gaat het al tientallen jaren. Eerst had je openlijke legalisering van illegalen in steeds grotere aantallen. Vervolgens is het steeds geheimzinniger gegaan. Daar is blijkbaar alles aan gedaan en nu kunnen de horden zo binnen vallen. Met een goeie smoes kunnen ze blijven. Als ze worden afgewezen door een overheidslichaam dan wordt er wel voor gezorgd dat ze hier blijven. Ondertussen gaat autochtoon Nederland er aan te gronde. Maar dat ziet de politiek echt niet als probleem. Dat zegt ze niet ronduit. Maar het is veelvuldig uit haar woorden op te maken.

  1. Vlaswiek

   Sinds Rutte I (2010) zijn er meer dan 500.000(!) statushouders bijgekomen, die blijven dus in ons land. Het overgrote deel is afhankelijk van een uitkering.

   Ik weet wie dat betaald!

 22. Vlaswiek

  We willen niet terug naar 100 km/u en toch gingen we terug naar 100 km/u. We willen geen klimaatbelasting, en toch kregen we klimaatbelasting. We willen geen ‘stikstofcrisis’, en toch kregen we een ‘stikstofcrisis’. We willen niet meer EU, en toch kregen we meer EU. We willen niet meer migranten, toch kregen we meer migranten. We willen minder bureaucratie, en toch kregen we meer bureaucratie. We willen meer democratie, en toch kregen we minder democratie.

  En hoe komt dat? Omdat we onze mond houden, we protesteren niet, we kiezen de verkeerde partijen of, erger nog, we stemmen helemaal niet meer!

  1. DidiMadloba

   Nee, dat komt allemaal doordat verstandige dingen niet altijd leuk zijn.

 23. Jack Flash

  De NPO is hier wel erg debet aan.
  Veel mensen nemen nog steeds klakkeloos aan wat daar verkondigd wordt.

  1. Vlaswiek

   @Jack: Het aantal schapen in de onverschillige kudde is nog steeds groot hoor, hoe komt de VVD anders aan zoveel zetels?

 24. DidiMadloba

  Het hoofdprobleem zijn economische migranten uit Afrika. Er zijn ideeën om tot deals te komen met Afrikaanse landen (Marrakech), maar dat wordt gesaboteerd door rechtse populisten die garen spinnen bij meer ellende.

 25. RvdBe

  Iedereen een gratis neger zou mss het probleem oplossen, kun je hem in een hutje in de tuin houden en klusjes laten doen, wellicht ga ik dan ook wat katoen oid verbouwen.
  Oude tijden keren weder!

  1. Ron

   Nostalgie bedoel je?

  2. DidiMadloba

   Inderdaad, slavernij was zo gek nog niet. Want die legt ook verplichtingen op aan de eigenaar van de slaaf.

 26. DidiMadloba

  “linke politici”?
  Ik geloof dat er niet zoveel verschil van mening is dat je die gelukszoekers moet weren – al was het maar om het niet te verpesten voor échte vluchtelingen.

  Er is wel een aanzet gemaakt voor een structurele oplossing: het Marrakech pact, maar dat wordt door populisten gesaboteerd. Want populisten leven van ontevredenheid en willen die dus vooral niet wegnemen.

 27. Sharktyricon

  Ben ik de enige die zich afvraagt hoe ze deze cijfers weten? Illegaal betekent ongeregistreerd, ongeregistreerd betekent onzichtbaar, onzichtbaar betekent ontelbaar….als ze geteld kunnen worden kunnen ze ook opgespoord worden

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.