Kijk! Dit is slachtoffer van Gorinchems kopschoptuig: ‘Hij vroeg m’n naam, en sloeg me tegen m’n kaak’

Eindelijk hebben we meer dan slechts korzelig, doch gruwelijk, beeld van de Gorinchemse kansenparels die jonge jongens daar met een grote groep aftuigen in een park. Bij Beau zat de 15-jarige Sem, die ten prooi viel aan de hongerige geweldswolven.

Heftige beelden, van de meedogenloze koptrappers die als grote groepen hyena’s rond Gorinchem trekken. Op zoek naar weerloze slachtoffers om met z’n allen in elkaar te beuken. Het klinkt onwerkelijk, maar een filmpje dat eerder deze week viraal ging toont aan dat het meer is dan een zieke fantasie: het gebeurt echt. De video’s zijn gefilmd met mobiele telefoons en laten qua kwaliteit nogal wat te wensen over. Toch zijn ze schokkend en gruwelijk.

En hoe bizar het allemaal is, was gisteren in haarfijn professioneel beeld ook te zien. Bij talkshow Beau, die voor één keer de concurrentie van Jeroen Pauw te slim af was en de meest actuele gast in de studio had zitten, namelijk de 15-jarige Sem en zijn moeder. Sem werd slachtoffer van deze achterlijke bende opgefokte migratieachtergrondiërs. Hij benadrukt dat hij de groep niets verkeerd had gedaan, en gewoon vanuit het niets aangevallen:

“De jongen die hem als eerste sloeg, kende hij niet. “Hij liep op me af en vroeg wie ik was, mijn naam. Hij gaf me gelijk een klap tegen mijn kaak”, vertelde hij.

Sem weet zeker dat ze het op hem gemunt hadden, omdat zijn naam werd genoemd. Ook kende hij een paar jongens van de groep. Sem kreeg een paar rake klappen en sloeg van zich af. “Op den duur lieten ze me wel los en gingen ze gewoon door naar de volgende jongen”, vertelt hij. Zijn moeder is geëmotioneerd. “Dit doet me pijn. Het is nu mijn zoon, maar er kunnen er wel meer volgen.””

Kortom: ziek geweld. Gewoon, voor de fun toegepast op willekeurige omstanders omdat ze niet ook een kansenparel zijn. Gelukkig hebben we dus beeldmateriaal. En kunnen we deze vechtmachines snel onder de rechter krijgen, met een beetje geluk. Hopelijk krijgt het OM het voor elkaar om deze agressieve lui te vervolgen onder het volwassenenstrafrecht. Want als jij zo stoer bent de halve jeugd van Gorinchem tot moes te slaan, moet je ook zo stoer zijn om je volledige straf te ondergaan, toch?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

82 reacties

 1. monach

  Ik ga het niet meer uitleggen maar ik geef je een hint…Wat als hij Mohammed had geheten.

  1. debontereus

   @ Monach
   Dan was hij vereerd en had hij misschien.mee gedaan .

  2. Joshuak

   Kan me herinneren in Urk dat het gelijk werd onderzocht als een hate crime toen blanken ruzie hadden met een marokkaan en ze hem wouden slaan.

   Om de symbool politiek uit de media en politiek nog maar te vergeten..

   1. Pauline Kummer

    Bijna goed Joshuak. Wouden = wilden. Wouden zijn bossen. Friese Wouden! Mooi natuurgebied.

    1. Blitzkrieg

     Pauline Kummer : Kummertje toch, het is geheel correct!!!

     Wouden zijn bossen!
     Veel mensen hebben geleerd dat wouden ‘fout’ is. ‘Wouden zijn bossen!’ was een bekende uitroep van schoolmeesters en -juffrouwen om erin te stampen dat alleen wilden juist zou zijn. Wou(d)en is echter een eeuwenoude vorm, die al in Middelnederlandse teksten voorkomt. Hij is ontstaan uit wolde(n), een vorm die in sommige dialecten nog voortleeft. De vorm wouden houdt ondanks alle vermaningen gewoon stand, in elk geval in de spreektaal en de informele schrijftaal. In de spreektaal is wou(w)en heel gebruikelijk.

     h**ps://onzetaal.nl/taaladvies/wilden-wouden-wouen-wouwen/

    2. Blitzkrieg

     Pauline Kummer:

     tegenwoordige tijd verleden tijd
     ik wil ik wilde / ik wou*
     jij wilt / jij wil* jij wilde / jij wou*
     u wilt / u wil* u wilde / u wou*
     hij wil hij wilde / hij wou*
     wij willen wij wilden / wij wouden*
     jullie willen jullie wilden / jullie wouden*
     zij willen zij wilden / zij wouden*

     h**ps://onzetaal.nl/taaladvies/wilden-wouden-wouen-wouwen/

  3. Mieremet

   Monach, die kende ik nog niet van Mezzadramaqueen. Verder heb je niks zinnigs te zeggen, want als ie Mohammed zou heten hadden ze hem met rust gelaten.

 2. Ron

  Normaal reageert Wesley als eerste op berichten maar nu niet.

  Loop door de stad en kom dit volk maar tegen, ze lopen je gewoon om. Mensen met handicap gaan ze niet voor opzij maar lopen stug door een duwen ze om.

  Sem is geen uitzondering helaas.

  1. VerreOosten

   Mezza… ik bedoel Wesley, heeft voor dit soort berichten z’n oogkleppen op.

  2. Kretoloog

   Wesley ligt nog te pitten. Is hier nooit voor 10.00. Dat heb je met uitkeringstrekkers.

  3. monach

   @ Ron
   In de koran staat dat moslims moeten heersen over niet-moslims, overal op aarde.
   De moslim is superieur aan de niet-moslim want de moslim is de uitverkorene en het licht op aarde. De niet-moslim is de vriend van satan en leeft in duisternis. Deze duisternis moet uiteindelijk vernietigt worden.
   Ron, aangezien de moslim superieur is, moet de niet-moslim op straat opzij gaan voor de moslim. Niet-moslims mogen vernedert worden als straf voor hun ongeloof in Allah, schepper van hemel en aarde.
   Lees het ”Pact van Umar, wikipedia” voor nog meer bestraffende leefregels voor ongelovigen.

   Wij zullen niet bouwen, in onze steden noch in de buurt daarvan,
   nieuwe mannenkloosters,
   kerken,
   vrouwenkloosters,
   of kluizenaarshutten.
   noch zullen wij ze repareren, bij dag of bij nacht, mocht een van hen instorten
   of gelegen zijn in een moslimwijk.
   Wij zullen onze poorten open houden voor voorbijgangers en reizigers. We zullen voor drie dagen onderdak en leeftocht geven aan alle moslims die voorbij komen.
   Wij zullen noch in onze kerken noch in onze woonhuizen enige spion onderdak geven,
   noch hem voor de moslims verbergen. Wij zullen de Koran niet aan onze kinderen onderwijzen.
   Wij zullen onze godsdienst niet in het openbaar beoefenen
   noch iemand ertoe bekeren.
   Wij zullen niemand van onze familie verhinderen tot de islam over te gaan als zij dat wensen.
   Wij zullen de moslims respect tonen, en
   wij zullen van onze zitplaats opstaan als zij wensen te zitten.
   Wij zullen niet proberen op de moslims te lijken door het imiteren van een van hun kledingstukken, hoofdsieraden, tulband, schoeisel, of de scheiding van hun haar.
   Wij zullen niet spreken wanneer zij spreken,
   noch zullen wij hun eervolle namen dragen.
   Wij zullen niet rijden op een zadel,
   noch zullen wij zwaarden aangorden, noch enig wapen in de hand houden of op ons lichaam dragen.
   Wij zullen geen Arabische tekens in onze zegels graveren.
   Wij zullen geen gefermenteerde dranken verkopen.
   Wij zullen onze kruizen en boeken niet tonen op de straten of markten van de moslims.
   Wij zullen in onze kerken alleen heel zachtjes klappen.
   Wij zullen niet hard praten in onze kerkdiensten of in de nabijheid van moslims,
   noch zullen wij onze stem verheffen wanneer wij in een rouwstoet lopen.
   Wij zullen geen verlichting voeren op enige straat van de moslims of op hun markten.
   Wij zullen onze doden niet dicht bij de moslims begraven.
   Wij zullen geen slaven nemen die aan de moslims zijn toegewezen.
   Wij zullen onze huizen niet hoger maken dan die van de moslims.”

  4. Mieremet

   Wesley heet nu Monach.

 3. Marija

  Een paar van die laffe Marokkaanse varkenskoppen kan toch wel door een paar Nederlandse kaaskoppen een lesje worden geleerd?
  Wacht ze op en ram ze op dezelfde manier in elkaar. Bij voorkeur ook 40 tegen 2.

  1. Ron

   Dan is het extreem rechts geweld ineens en heeft het kabinet en links weer een stok

   1. Pijnstiller

    Nederland is een gestoord land geworden

   2. Sergeant Monty

    “Dan is het extreem rechts geweld”

    Noem het eerwraak of een bloedvete.
    Zelfs de rechter zal dit begrijpen.

  2. Sergeant Monty

   “Wacht ze op en ram ze op dezelfde manier in elkaar.”

   Is ook mijn gedachte, maar waarom gebeurt dit niet?

   1. Ron

    Serieus bedoeld Monty, maar omdat de laatste barrière is uitgekleed.
    En die laatste barrière is politie en defensie.

    1. Sergeant Monty

     Was het niet Rutte I die 1 miljard op defensie ging bezuinigen.
     Wie waren daar ook alweer politiek verantwoordelijk voor?

   2. Rechtsaf

    Dat komt omdat Nederlanders softies zijn geworden/gemaakt, kopjes thee drinken en foeigesprekjes, dat is wat de tegenwoordige man geleerd wordt, de man wordt volledig ondermijnd in Nederland, dé man die vooral zijn vrouwelijke kant moet laten zien, de man, die vanwege de grote mond van vrouwen stil in een hoekje zit te kniezen en de kindertjes naar de opvang brengt zodat hij het huishouden kan doen.
    Met dit soort slapjanussen hebben we hier te maken, mannen die geen standpunt innemen omdat hij vindt (lekker veilig), jawel, iedereen maar lekker moet doen wat hij/zij denkt dat het beste is voor hem/haar…

    1. Sergeant Monty

     “Dat komt omdat Nederlanders softies zijn geworden/gemaakt”

     Hoe kan de oppositie deze ‘softies’ dan toch overhalen om op hem te gaan stemmen.
     Als het overgrote deel van Nederland soft is gaat dat dus niet lukken.

   3. Joshuak

    Omdat als een buitenlander wordt gedaan door een groepje blanken dan zal de hele media ontploffen..

    Vanuit de politiek allerlij draconische middelen gebruikt worden om diversiteit te pushen enzovoort.

    Als je terug gaat vechten die je juist wat de media wilt want dan zijn zij weer het slachtoffer..

   4. Blitzkrieg

    Sergeant Monty :
    Quote : “Is ook mijn gedachte, maar waarom gebeurt dit niet?”
    .
    Zelf géén ballen Monty, ben jij nu een Sergeant.

    1. Sergeant Monty

     Nee hoor. In mijn omgeving heb ik gelukkig niet van deze misdaden mee gemaakt.

     Anders zou ik het woord bij de daad voegen.

     1. Blitzkrieg

      Sergeant Monty : Het is toch zielig dat het zo ver moet komen, de rechtstaat is al heel lang geen rechtstaat meer.

 4. Pijnstiller

  Het bewijs van een geslaagde multiculti samenleving. De roomblanke bevolking moet wijken voor de vesneden import uit de zandbak

 5. Pijnstiller

  En in 2021 stemt het overgrote deel weer op de kartelpartijen die ons dit leed aandoen

  1. Sergeant Monty

   “stemt het overgrote deel weer op de kartelpartijen”

   De oppositie heeft nog een jaar om dit te voorkomen.
   Als dit gaat gebeuren heeft de oppositie dus gefaald.

 6. EU kok

  Goed artikel Tim.
  Niet journalistiek maar voor de portemonnee.

  1. claus

   kok,
   Waarom ben je nog op dit volgens jou, vreselijke forum?
   Stomme vraag natuurlijk, om te tr*llen!

   1. Rammstein

    De patatbakker EU kok vindt het -net als zijn holmaatjes Wesley en Meriadoc- slechts een ‘incident tussen 14-jarigen dat van alle tijden is’. Het zijn de smerige jakhalzen van DDS.

    1. EU kok

     Hoi Peter, hoe is het weer in de Eifel?

     1. Blitzkrieg

      EU kok : Nog te seniel om google te gebruiken.
      h**ps://www.weeronline.nl/Europa/Duitsland/Kerpen%20(Eifel)/4103984

     2. Rammstein

      Snackbarhoudertje, ik heb van jou tot nog toe geen zinnige reactie gehoord op het kopschoppend tuig uit Gorinchem, laat staan afkeuring en een veroordeling. Probeer eens een inhoudelijke reactie, als je daartoe in staat bent.

   2. EU kok

    Quote : Waarom ben je nog op dit volgens jou, vreselijke forum?
    .
    Inderdaad een hele domme vraag.
    Maar ook minder slimme mensen hebben recht op een antwoord.
    Ik help deze site om een commercieel succes te blijven.

    1. Rechtsaf

     Dat zeg ik, volstrekt inhoudsloos..

    2. Top

     Jabba, doe niet zo stoer! Je zit alleen maar op deze site, omdat je een betaalsite, niet kan betalen van je uitkering! Je zal tot je dood, een ‘onrendabele blijven jaloers op mensen die wel iets bereikt hebben’. Je bent en blijft gewoon niets meer dan een slijmslak pur sang!

    3. Blitzkrieg

     EU kok :
     Quote : “Ik help deze site om een commercieel succes te blijven.”
     .
     Is dat de mantra van de dagbesteding om je ego op te krikken, knap gevonden.

  2. Rechtsaf

   Hierin laat EU duidelijk zien dat de autochtoon zwaar gediscrimineerd wordt, sterker nog, EU is volledig inhoudsloos, klacht altijd over de schrijver en voegt vervolgens niets toe..

 7. Jumping

  Kom op Nederlandse samenleving, stop met dat correcte gedoe.

  Men weet uit welke hoek de wind waait.

  Noem het beestje bij de juiste naam.

  Laat je niet verleiden tot Linkse gedachte goed.

  Het verplaatsen van de schuldvraag, naar het slachtoffer.

  Waarom DDS geen duidelijk signaal, over wie men het heeft.?

  1. Pijnstiller

   “Waarom DDS geen duidelijk signaal, over wie men het heeft.?”
   Heel eenvoudig, omdat je in Nederland al vervolgd en veroordeeld kunt worden wanneer je voor eigen publiek een vraag stelt mbt dezelfde groep.

  2. Sergeant Monty

   “over wie men het heeft.?”

   Maar dat is toch duidelijk. Als Wilders het heeft over ‘minderveelminder’ is het ook toch ook duidelijk over wie hij het heeft.

   Of heb je toch meer duidelijkheid nodig.
   Misschien bedoelen ze Rutte.

   1. Blitzkrieg

    Sergeant Monty : Duidelijkheid? Voor jou adviseren ze hoofdzakelijk structuur en regelmaat, duidelijkheid liefst alleen in de vorm van basale pictogrammetjes.

  3. Top

   Heb ik met regelmaat gedaan, in mijn bedrijven. Licht getinte vervelia’s en flipperkast open brekers, met regelmaat ”de oortjes gewassen’. Maar resulteerde uiteindelijk in een rechtsgang. Zeker na dat ik zo’n misgeboorte, drie uur op een kruk heb laten zitten met een bord om zijn nek ”ik ben een dief”. Zijn laffe ‘matties’ waren niet meer in velden of wegen te bekennen. Ik had het niet zo moeten doen, zei de rechter, ondanks dat hij wel begrip toonde voor het geval, dat we bestolen werden. En hij prees me, dat ik in dit geval mijn handen thuis had gehouden, omdat, volgens haar, ik geen partij was, voor dat trieffel, omdat ik nogal uit ‘de voeten’ kan. En dat is alom gekend bij justitie, na eerdere schermutselingen met de lichtgetintiers. Gewoon de grootste smoel in elkaar trappen, dan is rest zo snel weg, dat je ‘de billen van het stof niet eens meer kan zien’. Het is de enigste en juiste oplossing!

 8. Rechtsaf

  Racisme tegen autochtonen?! dit is racisme dat zelden genoemd wordt..

  Het racisme dat zelden benoemd wordt
  Door Nausicaa Marbe op donderdag 21 november 2019

  Nu blijkt dat Nederland de terugkeer van IS-vrouwen niet kan voorkomen, rijst de vraag hoe de samenleving tegen ze beschermd kan worden. Hun misdrijven, westenhaat en geweldslust zijn geen visum voor een vergevingsgezinde behandeling. Toch vrees ik dat er weinig nagedacht is over het effect van deze antisocialen en hun gedachtegoed op de maatschappij waarin ze zich straks mogelijk vrij zullen bewegen.

  De afspraken met Turkije over hun terugkeer zijn mislukt. Het is minister Grapperhaus gelukt om Fatima uit Tilburg de Nederlandse nationaliteit af te nemen en tot ongewenste vreemdeling te verklaren, maar dat was buiten de Turkse overheid om gerekend. Die stuurde mevrouw pardoes terug naar het land van afkomst. Let op: niet Marokko, het enige land waarvan deze voormalige dubbelpaspoortdraagster nu de nationaliteit bezit. Het werd Nederland. Dat is een fors treitersignaal van Ankara richting Westen: vlieg op met je wensen, wij bepalen wat er gebeurt.

  En nu zitten Xaviera en Fatima in Nederland waar men naarstig op zoek is naar bewijs voor processen waarna ze lang achter de tralies kunnen belanden. Deskundigen in de hele EU waarschuwen dat bewijslast moeilijk te verkrijgen is en dat de IS-vrouwen hun straf zullen ontlopen. Heeft Nederland al een draaiboek klaar voor als de rechter deze monsters en fopstraf oplegt of helemaal niet veroordeelt? Wie deradicaliseert ze in en buiten de gevangenis? Wie kan ze verplichten om hun gedachtegoed onder de loep te nemen als ze niet veroordeeld zijn? In deradicalisering zijn we beslist geen gidsland. Als deze vrouwen niet veroordeeld worden en ongestraft rondlopen, is dat behalve levensgevaarlijk ook een morele nederlaag voor de politiek en de hele samenleving.

  In Nederland grijpen we niet graag in om andermans gedachtegoed te veranderen, de individuele vrijheid gaat boven alles. Toch zijn er uitzonderingen. Bij racisme tegen niet-Westerse-allochtonen, wordt ervan uitgegaan dat beleid gedachten kan en moet veranderen. Wie het toverwoord ’inclusiviteit’ hanteert, kan macht en subsidie vergaren om instituten te ’dekolonialiseren’ en werknemers ’cultureel sensitief’ te maken. Of het om intelligente inzichten gaat of armetierige indoctrinatie doet er helaas weinig toe, de ingreep is door het establishment juichend geaccepteerd.

  Van een andere orde is de in de samenleving gewortelde roep om sancties, vervolging en morele veroordeling bij racisme-uitingen zoals recentelijk bij FC Den Bosch. Te abject voor woorden wat Moreira overkwam en, zoals bekend, is dat geen incident. Wie luistert naar ervaringen van mensen die vanwege hun huidskleur racistisch bejegend worden weet dat het probleem ook buiten het voetbal bestaat. Nu kunnen we verzanden in een welles-nietes conversatie over de mate waarin Nederland racistisch is, maar daar schiet je niks mee op. Dat er veel abusievelijk als racisme bestempeld wordt, is geen excuus om echt racisme niet aan te pakken. Wat telt is dat zowel zij die menen dat Nederland niet racistisch is als zij die overal racisme zien het erover eens kunnen worden dat racisme permanent bestreden moet worden. Met wetten, met morele afkeuring en met een afkap-reflex: wie zich eraan bezoedelt, krijgt meteen de wind van voren.

  Over de noodzaak tot deze bewustwording zijn fatsoenlijke mensen het eens. Problematischer wordt het bij haat tegen autochtonen. Ook dat is racisme, maar zelden wordt het als zodanig benoemd. Tegen IS-wandaden durft iedereen veilig stelling nemen en ook het vrouwonvriendelijke salafisme wil nog eens tot een progressief foei-geluid leiden. Maar durft de samenleving zich breed te maken voor actie tegen Westenhaat en de haat jegens de blanke bevolking? Die abjecte gevoelens worden zowel door de ’herintredende’ IS-terroristes gekoesterd, als door agressieve allochtone jongeren. De politie doet nu onderzoek naar mishandelingen in Gorinchem waarbij een allochtone bende veertienjarigen steeds grof geweld gebruikt tegen een autochtone leeftijdsgenoot. Het is niet de eerste bende-film die opduikt. Het zijn bekende taferelen. Ouders en buurtgenoten in wijken waar bendes opereren kunnen erover vertellen. Het probleem is op scholen bekend. Toch wordt het weggezet als kwajongensstreken; gevolg van ’kansloos’ opgroeien tussen twee culturen of van discriminatie. Nooit wordt dit een nationaal schandaal waarbij de premier gevraagd wordt om moreel leiderschap te tonen en het onderliggende racisme af te keuren. Men kijkt wel uit, men wil geen oorlog met de ’krachtwijken’.

  Maar het verschil tussen de ex-tieners die IS-geweld omhelsden en nu terugkeren en de pubers die beestachtig met z’n zessen een blonde jongen bijna doodschoppen is niet groot. Beide groepen beleven voldoening en ontlenen hun identiteit aan geweld tegen ’de vijand’ vanuit religieus of racistisch gekweekte haat. Dezelfde haat die segregatie in de samenleving in stand houdt. Laat de terugkeer van IS-misdadigers tenminste hiertoe leiden: een stevige politieke mentaliteitsverandering over dit tot nu toe angstig onderbelichte racisme.

  Telegraaf (PREMIUM)…

 9. Sergeant Monty

  Willen we minderveelminder:
  [_] kopschoppers
  [_] marokaanse kopschoppers
  [_] moslim kopschoppers

  1. Rechtsaf

   [X] GEEN

   1. Sergeant Monty

    Wat geen?
    Hoe moeilijk is het om een kruisje bij een antwoord te plaatsen.

    Meerdere antwoorden mogen.
    Willen we minderveelminder:
    [_] kopschoppers
    [_] marokaanse kopschoppers
    [_] moslim kopschoppers

    1. Blitzkrieg

     Sergeant Monty : Rechtsaf, Monthy is neurotisch geworden, hij mag zelf “palen”. Alleen zijn toeziend voogd is nog gerechtigd te tekenen, sinds dien loopt hij alleen nog maar met invul velletjes. Af en toe een kruisje en een aai over de bol doet wonderen.

    2. logisch denken2

     geen goede keuzemogelijkheid zoals al aangegeven , wens niet te participeren in de flut enquete van ons soldaatje

     1. Sergeant Monty

      “geen goede keuzemogelijkheid”

      Hoe moeilijk is het te kiezen waar je minderveelminder van wil.

      Wilders schijnt er geen moeten mee te hebben.

 10. ikweetwatikwil

  Als ik de berichtgeving goed begrepen heb, loopt dat getinte tuig al een poos Gorinchem onveilig te maken. En de politie doet nu pas wat? Ze plaatsten toch filmpjes op internet. Deze Blanke jongen was niet de eerste.
  Waar wacht de overheid op.
  Stem PVV of FVD.

  1. Sergeant Monty

   “Waar wacht de overheid op.
   Stem PVV of FVD.”

   Ik denk niet dat de daden van deze laffe honden kan worden opgelost door de koran te verbieden en moskeeën te sluiten.

   1. Kretoloog

    Wat ben je toch een sukkeltje, Monty.
    Denk toch eerst eens na voor je onzin opschrijft.

    1. Sergeant Monty

     Os niet mijn oplossing maar die van Wilders.

     1. Sergeant Monty

      Os=is

     2. Kretoloog

      Het woord ‘os’ past in meerdere opzichten prima bij sergeant Monty (os = gecastreerde mannetjesrund).

   2. Jv

    Klopt, dan maar alle moslims het land uit.
    Stinkend afval hebben we al genoeg!

    1. Sergeant Monty

     Kijk, dit is nog eens duidelijke taal.
     Waren onze politici ook maar eens zo duidelijk als dat jij bent.

     Wat koop je voor alleen ‘minderveelminder’.

 11. Jv

  Er is niks meer aan te doen tegen dit moslim afval!
  Oppakken, keihard de zweep erover en vervolgens met alle familie, vrienden en kennissen de vliegtuigen in en droppen in die zandbak van de westelijke Sahara!

  1. Pauline Kummer

   U bent minder zachtzinnig dan deze jeugdige scholieren. U hebt het ìn u. Aanleg tot geweldpleging.

 12. Wesley Benbow

  Ik vind dat ze deze kinderen stevig moeten aanpakken.

  Ik neem aan de de politie de daders inmiddels heeft geïdentificeerd, dus dat komt goed.

  1. Blitzkrieg

   Wesley Benbow : Aannemen? Je kan je beter baseren op feiten, voorlopig is er helemaal niemand opgepakt.

  2. Rechtsaf

   “Ik vind dat ze deze kinderen stevig moeten aanpakken.”

   Ja wesley vindt dit natuurlijk…en iedereen weet ook wel waarom….

 13. kees cup

  Tsja wat doe je eraan .
  Ze zijn minderjarig dus ik verwacht niets meer dan een “foei” want anders , discriminatie.
  Dit alles vanwege onze wetten , waarbij onze regering het verrekt om deze aan te passen aan de actuele realiteit.
  Daarna een hele baantjescarrousel van jeugdwerkers en andere nutteloze functionarissen. O ja , niet voor de slachtoffers hoor.

  Zelf denk ik meer aan , naming and shaming.
  Voor alle huftertjes ,dus ook autochtone.
  Zet ze met naam en toenaam op ” het internet ” , ze komen er nooit meer van af, misschien ook wel die van hun opvoeders wegens medeverantwoordelijkheid.
  En vervolgens over een paar jaar sterkte in de grotemensenwereld met o.a solliciteren .
  Als scholen ze op dergelijke gevolgen zouden kunnen wijzen….
  Ach … zo droom ik maar verder.

 14. monach

  Dit is Hitlerjugend in een nieuw jasje. Het nazificeren van islamitische jeugd tot knokploegen is erg belangrijk, want de islam heeft grote plannen met de mensheid.

  1. EU kok

   De illuminatie tegen de islam.
   Ben benieuwd

   1. Wesley Benbow

    Monach ziet dit in het kader van De Grote Omvolking.

    🙂

    1. Blitzkrieg

     Wesley Benbow : Zo vroeg en dan al stoned van de Ritalin, je hoeveelste 🙂 is dit voor vandaag.

     1. Wesley Benbow

      De opmerking was ironisch bedoeld, Blitzkrieg. Kun je die ironie begrijpen?

     2. Blitzkrieg

      Wesley Benbow : Verminderd daar het aantal 🙂 ’s door? Nee inderdaad, dan begrijpen we mekaar.

    2. logisch denken2

     het zijn wel de gevolgen van de grote omvolking stront-vlek. Je bent vast erg trots op de resultaten

  2. Wesley Benbow

   Deze pubers zijn vast trouwe moskeebezoekers.

   🙂

   1. logisch denken2

    Als de stront-vlek goed het filmpje (de filmpjes) bekijkt moet ook de tar-rel concluderen dat het hier slechts uitsluitend turkse relschoppertjes betreft. Moeten de reaguurders de stront-vlek nog uitleggen welke ideologie deze erdogan fanaten aanhangen ?

    Of ze trouw bezoeken is niet af te leiden uit de filmpjes

  3. Rechtsaf

   Ik kan mij heel goed voorstellen dat er mensen zijn die gasten als EU/wesley echt snoeihard in elkaar willen trappen en al hun tandjes eruit willen rossen door hun eeuwige gezuig en misselijk makende islamverheerlijkende opmerkingen hier…

   1. Sans Rancune

    U hebt liever mensen die u naar de mond praten, aan uw voeten liggen. Journalisten, nieuwslezers die uw mening delen. Eentonig bestaan, meen ik.

 15. RvdBe

  Volgens kakker Beau en showbizz politieman peter R de Vries stond het lang niet vast dat het geweld tribaal was.
  Bijna aandoenlijk hoe die 2 volharden in hun correcte linkse wegkijk gedrag.

 16. Rosasolis

  Het is nu duidelijk waarom maanden geleden de CDA hun plan bekend had gemaakt dat er moet iets gedaan worden tegen de wrede jeugd benden. De bovenstaande foto van een gewone Nederlandse moeder met haar zoon, die aangevallen werd door zo’n jeugd bende spreekt boekendelen. Hopelijk ziet onze coalitie regering nu een van de redenen om onze tieners te verplichten enkele uren in de week om maatschappelijke dienstverlening te geven. Zij kunnen na hun middelbare school uren wat hulp bieden
  in een bejaarden thuis om koffie, thee en koekjes rond te brengen, of op zaterdagen maaltijden aan patienten in een ziekenhuis rondbrengen, of door een welzijn stichting,
  bij zwakke of invalide mensen de gras maaien of de heesters snoeien, of eenvoudige
  huishoud takken doen zoals iemand in een rolstoel helpen om wat boodschappen te halen, of stofzakken doen. Natuurlijk moet de werkzaamheden nooit te zwaar zijn, en er moet een goed geregelde uur-loon zijn.

  1. Original NL

   Het gaat hier niet over tieners in het algemeen trollentrien maar over marokkaans tuig!
   Hou je groenlinks gelul aub voor je en noem de dingen bij naam..we zijn hier niet bij de NPO!!!

 17. Lefty

  Als dit tuig aantoonbaar bestond uit Turkse of Marokkaanse jongeren had Wilders vast al (terecht)staan schreeuwen. Maar nu hoor je hem niet (onterecht), of mis ik iets? In ieder geval bekent hij kleur. En vooral schelden op links hier, ook al is dat met betrekking tot dit trieste incident totaal niet van toepassing. Allemaal PVV stemmen jongens en meisjes, ook al weet je niet echt waarom. Wacht…gewoon ontevreden mensen die er zelf niet veel van gebakken hebben neem ik maar aan. Je moet toch ergens tegenaan schoppen.

  1. merlot

   Deze post komt in aanmerking voor de domste van de maand.

   Heb je de middelbare school afgemaakt?

   1. Lefty

    Ja, en meer. Ik heb het filmpje bekeken, 3 blanke jongens en een allochtoon heb ik zien trappen. Voor Wilders een reden om uitsluitend over allochtoon tuig te praten. Er is iets goeds mis met die man. Geef daar nu eens antwoord op ipv te schelden op een collega poster.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.