Narcostaat Nederland nu ook volop aanwezig in de crack- en crystal methmarkt

Het ondernemerschap van Nederland slaat wederom duistere wegen in. Niet alleen in cannabis, cocaïne en xtc zijn wij heer en meester, ook in crack en crystal meth beginnen wij een aardige voet aan de grond te krijgen. Duitsers beginnen zich ernstig zorgen te maken!

De Duitse douane geeft via het douanekantoor in Essen een duidelijk signaal naar ons Nederlanders: ‘Jullie zitten met een groot probleem.’ Crystal meth was nooit echt een drug die op grote schaal aanwezig was in Nederland of haar buurlanden. Sinds kort is dat dus flink veranderd. Waar vorig jaar nog slechts 15 kilo door de Duitsers werd onderschept, is dat nu al 100 kilo. Twee jaar geleden hadden de Duitsers nog geeneens cijfers over crystal meth vanuit Nederland.

Waarschijnlijk is het niet eens echt aan Nederlanders te wijten. De vrees bestaat, en die is niet ongegrond, dat Mexicaanse drugskartels een voet aan de grond hebben gekregen in narcostaat Nederland. En als ik de Duitse drugsvangsten van oktober bekijk, gebeurt deze ongein praktisch in mijn achtertuin!

21/10, Bad Bentheim: Hongaar (46), trein, reistas, 1 kilo coke.
22/10, Gildehaus: Twee nerveuze passagiers, auto, zwarte koffer, 10 kilo coke.
23/10, Bad Bentheim: Zweed (27), auto, onderbroek, 54 gram cocaïne.
24/10, Bad Bentheim: Iraniër (47), bestelwagen, laadruimte, 505 cannabisplanten.
28/10, Gronau: Duitser (24), auto, 0,5 kilo marihuana.
29/10, Sutthausen: Vier Polen, auto, 1 kilo amfetamine, 1 kilo MDMA, 450 gram xtc.
30/10, Viersen: Nederlander (26), auto, 15 kilo amfetaminen en marihuana.
31/10, Krefeld: Twee Duitsers (24 en 51), twee auto’s, 5 liter amfetaminevloeistof, 12 kilo amfetaminepoeder.

Die plaatsjes zijn allemaal vlak over de grens bij Enschede! Het zal me toch niet gebeuren dat ik straks van die Breaking Bad-Mexicanen door de straat heb lopen? Voor drugslabs is mijn regio ook perfect geloof ik. Ik voel de bui al hangen…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. EU kok

  De VOC mentaliteit is nog steeds springlevend in Nederland, net zoals in de door Baudet verheerlijkte geschiedenis van Nederland.

  1. Kim Verlouw

   Dat u NL haat was iedereen al duidelijk.

   1. Jumping

    @Kim Verlouw.

    Links maakt al jaren de dienst uit in Nederland.
    Daarom gaat de omvolking ook zo snel.

    En bij die Linkse Omvolking hoort de cannabis ed.

    Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

 2. ikweetwatikwil

  Dat krijg je als de grenzen open staan. We worden pas opmerkzaam als het dicht in de beurt komt.
  Je krijgt hier allerlei gespuis wonen met grote bekken en geen verstand.

 3. claus

  De veestapel ,gewassenteelt,kassentuinders minimaliseren, het kan allemaal op de schop!
  De hele EU bevolking gaat leven van dr*gs en de economie draait op de dr*gs!

 4. Sergeant Monty

  Misschien moeten we de gebruikers eens aanspreken.
  Wie zijn deze mensen die criminelen tot miljonairs maken.

  Zij zijn verantwoordelijk voor alle problemen gerelateerd aan deze criminaliteit?

  1. Rechtsaf

   Monty bedoeld natuurlijk diegene die bezuinigingen op de politie, of diegene die druks legaal wensen te maken, het aanpakken van gebruikers doen ze niet, sterker nog, die geven ze op door gratis h*roïne te verstrekken..

   1. Sergeant Monty

    “Monty bedoeld natuurlijk diegene die bezuinigingen”

    Nee. Ik bedoel de mensen die graag roken, snuiven, spuiten en slikken.

    Zij maken van deze criminelen multimiljonairs.
    Zodra zij stoppen met het kopen van dat gif hebben de criminelen niks te verdienen.

    Maar dan moet je wel ruggengraat hebben om niet te gebruiken.

    1. Top

     ‘U’ bedoelt, de misbruikers van het vertrouwen, van de sloebers, die hun gage op moeten brengen, in Brussel? Inderdaad, die worden miljonairs. Spreek die luitjes eerst maar aan en als dat ‘zoden aan de dijk zet’, kunnen we ‘uw’ strategie eens gaan testen. Ik ben geen helderziende, maar ik weet zeker, dat het NOOIT wat wordt!

     1. Sergeant Monty

      “die worden miljonairs.”

      Maar niet van de handel in verdovende middelen.
      Dat zijn toch ruggengraat loze gebruikers.
      Die hun centjes afdragen aan de marocmafia en hen tot miljonairs maken.

    2. Rechtsaf

     “Maar dan moet je wel ruggengraat hebben om niet te gebruiken.”

     Zeker, uiteraard ben ik voor de aanpak van gebruikers, ze moeten zelf willen!

     Maar symptoom bestrijden helpt niet, de wortel (dealers, transporteurs) aanpakken dat is wat er moet gebeuren.

     Het aanpakken van gebruikers is een utopie, dat doet Den-haag niet, sterker nog, Den-Haag, Rotterdam, Islamsterdam etc etc verstrekken “gratis” h*roïne aan gebruikers, Nederland faciliteert druks.

     1. Top

      Dus? In Nederland wordt het te ‘druks’?

     2. Sergeant Monty

      “de wortel (dealers, transporteurs)”

      De wortel is toch echt de gebruikers. Zonder gebruikers geen dealers geen transporteurs.
      Misschien zouden we de gebruikers meer verantwoordelijk moeten houden voor deze criminaliteit zij financieren alles.
      Zij zouden zich bewust moeten zijn dat zij de islam hier mee ondersteunen.

      Maar ook mensen in hun omgeving moeten hun ogen hier niet voor sluiten.

     3. Rechtsaf

      “Zonder gebruikers geen dealers geen transporteurs.”

      Je begrijpt het natuurlijk niet, zonder dealers en transporteurs geen gebruikers, gebruikers zul je altijd hebben sterker nog, Nederland faciliteert gebruikers door ze gratis her*ïne te verstrekken, waar zou dit toch vandaan komen?
      Uiteindelijk willen we hetzelfde, alleen verschillen we van mening over de volgorde, haal je beide weg dan is het probleem opgelost…

     4. Rechtsaf

      Ik ben het absoluut met je eens dat gebruikers aangepakt moeten worden..

 5. Rechtsaf

  Ja maar, ja maar, ja maar Den-Haag wil druks toch legaal maken!! nou hier een voorproefje

  1. Blitzkrieg

   Rechstaf : Oh, bedoelde ze dat zo.

  2. EU kok

   Precies rechtsaf, elke bierdrinkert wordt uiteindelijk een alcoholverslaafde.

   1. Rechtsaf

    Ipv stevig stelling te nemen tegen elke vorm van druks maakt EU dikcje er gewoon een grapje van, bagatelliseert het wat, we hebben het niet over bier, EU dickje heeft blijkbaar geen idee wat het verschil is, EU dickje weet ook niet wat verslaving precies inhoudt…

    1. EU kok

     Nee rechtsaf, zeker geen grapje.
     Wel een constatering dat u de ene verslaving accepteert en de andere niet.
     Indien bier legaal verkrijgbaar is, waarom wiet dan niet?

     1. Rechtsaf

      “Wel een constatering dat u de ene verslaving accepteert en de andere niet.’

      Nee hoor dat doe ik niet, je stuurt het gesprek waarin jij denkt te moeten stellen dat elke bierdrinker volgens mij een alcoholverslaafde wordt, jij daarin tegen accepteert dit wel, sterker nog, jij vind dat blijkbaar alle druks legaal moet worden, je bent natuurlijk echt van de pot gerukt, maar dat vind ik van al die mensen die druks legaal willen maken.
      Maar ik zei al, jij hebt werkelijk geen idee waar je het over hebt aangezien je een biertje drinken vergelijkt met crystal meth/crack gebruik…

     2. EU kok

      Ik stel: Indien bier legaal verkrijgbaar is, waarom wiet dan niet?
      .
      Rechtsaf vertaalt: jij vind dat blijkbaar alle druks legaal moet worden,
      Rechtsaf vertaalt: je een biertje drinken vergelijkt met crystal meth/crack gebruik…
      .
      Met onwillige honden is het slecht iets vangen.
      Een prettige voortzetting van uw leven.

     3. Rechtsaf

      Ik sla natuurlijk de spijker op z’n kop, EU heeft geen antwoord op mijn stelling, poneert een onzinnige stelling, “elke bierdrinkert wordt uiteindelijk een alcoholverslaafde”
      Komt met een vraagstelling “Indien bier legaal verkrijgbaar is, waarom wiet dan niet?” die laat zien dat EU voorstander van het legaliseren van druks.
      EU dickje maakt het klein en heeft geen idee waar hij over heeft, stuurt het gesprek in een richting die ik weerleg en vervolgens haakt EU dickje afgedroogd af…

    2. Top

     Wie had dat ooit gedacht, ik moet Jabba een beetje gelijk geven. Ik heb mijn horeca zaken, verkocht in de jaren ’90, omdat ik het niet meer kon tolereren, dat ik een beroep gekozen had, waar bij je, als je thuis kwam, de problemen van je klandizie, (alcoholisten, verschopten en losers), zo op ons inwerkte, dat het niet echt leuk meer was. Ik heb er velen naar de gallemiezen zien gaan. Het was onze boterham, maar eens houdt het op. Boel verkocht en weg gegaan, naar een land waar alcoholisme veelvuldig voorkomt (Ierland) maar met het voordeel, dat wij ze niet meer behoeven te bedienen zodat we een rustiger leven kunnen leven. Mijn vrouw zegt tegenwoordig ”dit hadden we, al jaren eerder moeten doen!”

 6. Mycase

  Als de Duitsers verstandig zijn leggen ze de grens weer aan .Kijk goed idee het mes snijd dan van twee kanten …

 7. Cootje

  Als je in 30 jaar de politie de douane het leger de gevangenissen halveert , als je in 30 maar laat binnen komen wie er wil, als je de ongenoegens 30 jaar wegkijkt is het een ideale bananenrepubliek geworden waar in Brabant/ Limburg het anti Den Haag gevoel het sterkste leeft en een ieder een oogje toe knijpt voor de bezigheden in hun woongebied , en waar tegen de gevestigde orde wordt gezegd dat ze en leuke familie hebben. In de steden zijn de Afrikanen an Antilianen de baas, en dan hebben landelijk de hele slimme jongens die het witwassen en de grote fraudes in hun systemen hebben. De oostblokkers doen graag aan vegetarisch winkelen en aan bijklussen . En zo worden de sofinummers houders alleen op kosten gejaagd dat moeten de sterkhouders zijn in onze bananenrepubliek.

 8. Bes Tolen

  Het is allemaal veel erger dan de Nederlandse bevolking weet en veelal ook wil weten. Door de verrotte christelijke en de extreem linkse mentaliteit is een groot deel van de bevolking overdreven aardig tegen buitenlanders hier terwijl daaronder juist de groepen zitten, die nooit worden aangepakt voor hun criminele daden. Dat had al in eerste instantie bij hun illegale binnenkomst moeten gebeuren maar daar vielen duizend en één organisaties dan over verplichte uitvoering van de wetten heen en de achtereenvolgende regeringen waren verder nooit bereid om tegen die clubs in te gaan. De buitenlandse grote bazen criminelen hebben hun vertakkingen in Nederland zelf en daar valt met de gangbare politiek van de dubieuze Nederlandse regeringen niet veel meer tegen te doen dan symboolpolitiek. Het doen alsof je wel de nodige maatregelen neemt waar natuurlijk de meeste mensen met hun opzichtig domme, geïndoctrineerde geesteshouding, heel eenvoudig intrappen. Nederland is al voor een belangrijk deel overgenomen door vreemden en dat krijgt de oorspronkelijke bevolking echt niet terug. Het is nu al zo, dat de huidige autoriteiten vrijwel alleen autochtonen achterna zitten op hun uitspraken, politiek incorrect gedrag of politieke oppositie. En bovendien veelvuldig discrimineren. Autochtonen staan als enige groep altijd onder politieke druk. Dus die autochtone bevolking kan het zoals het vervolg is, het als eigen groep vergeten. De enige etnische groep, die hier in Nederland min of meer het bestaansrecht wordt ontzegd. Eigenlijk is dat uitvloeisel van de beginselen van het multiculturalisme, dat in de oorlogen in het voormalige Joego Slavië voor het eerst omvangrijk de kans kreeg omhaar dominantie door te drukken. (Met steun van Kohl en Blair als vazallen van het Vaticaan). (En in de VS onder de Democraten een belangrijke rol speelt. Het is echt de vraag hoe die invloed van het multiculturalisme zich ontwikkelt. In andere landen speelt het gevaar van opkomende uitschakeling eigenlijk ook al op).

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.