Nog meer kansarme asielzoekers uit veilige landen! Nederland krijgt nu ook te maken met toestroom Moldaviërs

Waar er in 2014 nog vijf Moldaviërs deze kant uitkwamen om asiel aan te vragen, zijn er dat dit jaar al 850. Moldavië is een veilig (doch arm en corrupt) land dus hebben de asielzoekers geen kans op een verblijfsvergunning. Toch blijven ze komen!

Langzaam maar zeker komt er een ware toestroom van Moldaviërs opgang. Ieder jaar neemt het aantal asielaanvragen door Moldaviërs toe en lijkt zelfs jaarlijks te verdubbelen. De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) staat voor een raadsel, want hoe kan het toch dat mensen uit een corrupt en arm land weg willen vluchten terwijl er helemaal geen oorlog is?

Het lijkt erop dat men te maken heeft met gelukszoekers die actief door mensensmokkelaars worden benaderd en gouden bergen wordt beloofd. Nederland zou een paradijs op aarde zijn en anders natuurlijk Frankrijk of Duitsland wel. Die landen zien ook een toestroom van Moldaviërs namelijk.

Ieder weldenkend mens zou tot de conclusie komen dat die lui linea recta terug zouden moeten worden gestuurd naar hun eigen land. Ze voldoen namelijk simpelweg niet aan de eisen om hier te mogen blijven. Maar niet onze overheid, die ‘worstelt met een probleem’. Het zal ook eens niet… De vraag ‘wat moeten we met deze mensen?’ is een ware hersenkraker gebleken. Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Asiel) heeft een speciaal team moeten vormen om Moldavische asielaanvragen versneld af te handelen. Maar ja, ze krijgen wel een ‘sobere opvang’ tot ze ‘nee’ te horen hebben gekregen, en dan? Dan moeten ze terug en krijgen ze geen financiële ondersteuning bij terugkeer. Maar gaan ze dat ook doen? Lijkt me stug. Organisaties als Vluchtelingenwerk gooien nog eens extra roet in het eten, lees maar mee:

‘Ze als een hele groep beoordelen, dat mag helemaal niet’, aldus woordvoerder Annemiek Bots. ‘Ik snap de gedachte, maar je moet toch echt alle asielverzoeken zorgvuldig en individueel bekijken. Want er kan altijd iemand tussen zitten, een politieke activist of lhbt’er bijvoorbeeld, die wel in eigen land gevaar loopt en dus een gegronde reden heeft om hier asiel aan te vragen.’

Donder een eind op, zelfs al was dat zo dan hoeven ze niet helemaal naar Nederland te vluchten. Waar dit hele artikel met een flinke boog omheen fietst is het feit dat de Nederlandse overheid totaal tandloos lijkt te zijn en die lui niet de grens over weet te zetten. Wat een slap gedram.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

79 reacties

 1. EU kok

  Voor DDS lijkt mij een zaak belangrijk, welke thans geheel onderbelicht blijft.
  Welke levensovertuiging hebben deze mensen?

  1. Blitzkrieg

   EU kok : Totaal onbelangrijk, ik moet ze hier niet.

  2. Wesley Benbow

   Het zijn christenen en soms ook Joden.

   Dat zal voor de islamofoben een grote opluchting zijn.

   1. logisch denken2

    onze stront-vlek verkondigt weer onzin , de omvolking vindt louter plaats met islamieten tar-rel. ?Niet zo opzichtig liegen stront-vlek

  3. Rechtsaf

   EU dikcje geeft weer even zijn inhoudsloze visie

   1. Top

    Het moet toch vreselijk zijn, voor het Nederlandse volk, om te moeten constateren, dat een, door henzelf gekozen volksvertegenwoordiger/ster, zo dom en blind kan zijn, dat het gênant begint te worden om hem/haar daarover aan te spreken, zonder boos of onbeschoft te worden. Tegen dit soort narcistische en onbetrouwbare sujetten is maar oplossing mogelijk, negeren en wegwezen!
    Maar voorlopig, moeten we het ermee doen. “Zucht”.

    Ik en velen met mij (al hoewel, ik niet meer kan stemmen in mijn geboorteland, want hier in Ierland, krijg je als je nieuwe ingezetene, alleen stemrecht voor Ierland, dus geen dubbel paspoort voor die stomme Europeaan) , tellen de dagen tot de verkiezingen, en ik hoop, dat de huidige club wordt weggevaagd!
    De inherente ondeugd, van het kapitalisme, is de ongelijke verdeling van zegeningen.
    De inherente ondeugd, van het socialisme, is de gelijke verdeling van ellende!

  4. claus

   kokje,
   Laatst kondigde je aan, dat je morele incasseringsvermogen mbt DDS aan de limit was, het was allemaal té hard, té rechts!
   Waarom ben je nog hier?
   Dadelijk belandt je nog op de bank bij een `linkse’ psychiater!

   1. EU kok

    Quote: Laatst kondigde je aan enz, enz.
    .
    Graag een linkje, broertje van Tman.
    Anders liegt u gewoon.

    1. claus

     kok,
     Ik ga niet meer in discussie met mosniks, zinloos om met hersengespoelde mutanten van mening te wisselen!
     Ik val enkel aan!

     1. Tman

      claus:
      Wie wel?
      ze in de hoek zetten, maar vooral niet beantwoorden is beter!

    2. Top

     Ach ja Jabba ‘de slijmslak’, als het over liegen gaat, dan bent u ‘de grootmeester’ daarvan! En we weten het allemaal wel, u neemt het graag op voor de ”zwak bedeelden”, omdat u het zelf ook ben! Uitzichtloos, naar de put of oven, meer staat u niet te wachten en dat in dezelfde eenzaamheid, als de dag van vandaag! Eigenlijk bent u heel erg zielig!

  5. jan1

   Ik weet niet wie u bent? EU persoon?
   Maar 1 ding is u belangrijk! en dat is laten weten dat u er bent.
   Iets van eigen gedachte,gevoel ,hoop,of zorg? komt niet van u.
   Vraag? stel dat onverlaten alle toegangen tot regeringsgebouwen op slot doen?
   Zal de burger iets merken?
   Merkt het dat er wel of niet iemand is die op dit land past?
   Merkt de burger? of er iemand is of niet die voor hem zorgt,helpt,en beschermt.

  6. ManusR

   Ze hebben maar 1 overtuiging en dat is geld, iets wat miljoenen mensen met liefde omarmen.

  7. DidiMadloba

   90,1% orthodox christelijk, 2,6% andere christenen. Zie CIA World Factbook

  8. DidiMadloba

   90,1 % orthodox christelijk.

  9. DidiMadloba

   Waarom verdwijnt mijn antwoord iedere keer? Een gestelde vraag beantwoorden is hopelijk toegestaan volgens de DDS huisregels?

 2. Rammstein

  De wetgeving rond asielaanvragen moet hoognodig aangepast worden, er wordt te overvloedig misbruik van gemaakt. Nederland wordt kaalgevreten door sprinkhanen die van het ene land naar het andere hoppen.

  1. Rechtsaf

   Ja maar dat wil deze regering natuurlijk helemaal niet, die gasten in Den-Haag zijn ziek in hun hoofd…

   1. Vlaswiek

    ” (…) die gasten in Den Haag zijn ziek in hun hoofd…”

    Klopt, het partijkartel is de regie kwijt en wordt momenteel ingehaald door bus- boot- en vliegtuigladingen vol met kraalverkopers die niet veel verder komen dan het UWV-loket.

    Natuurlijk kan het Rutte geen flikker schelen, hij volgt alleen het EU-Marrakesh bevel om deze massale verhuizingen als positief en verrijkend te etaleren. Dat Nederland eraan kapot gaat en dat onze verworven zekerheden ermee worden doorgespoeld interesseert hem helemaal niets!

    Daarom gaat Rutte vallen, hij gaat dit absoluut niet volhouden. De kiezers gaat afrekening houden met dit Kabinet. En welke partij werd de grootste na de landelijke verkiezingen van 20 maart 2019?

    🙂

  2. AS210854

   Ramstein, ten koste van de oudere, politie , onderwijs, stikstof probleem, enz enz.
   Onze politici varen er wel bij, de mooiste baantjes her en der.

 3. Bockbeer

  Zelfs de Surinamers, de Turken, en de Marokkanen die al in Nederland wonen zitten niet om nieuwe immigranten te wachten. Kun je nagaan.

  1. Original NL

   Ja Bockbeer…die zijn als de dood dat straks het gratis geld op is…vele varkens maken…enz!

 4. Kretoloog

  Het asielbeleid in Nederland is failliet. Totaal failliet. Ik heb het al vaker gezegd: kijk hoe landen als Australië en de Verenigde Staten het aanpakken. Je komt er alleen in als je a. bedreigde vluchteling bent of b. echt iets kan toevoegen aan de economie. Daar dus geen hordes kansloze gelukszoekers.

  Hier wel, want ze weten dat ze alles gratis krijgen: huis, zorg, onderwijs, zakgeld. Dus gaan ze, als ze eenmaal binnen zijn (statushouder), ook nooit meer werken.

 5. Sergeant Monty

  “Moldavië is een veilig (doch arm en corrupt) land ……………………. Toch blijven ze komen!”

  Is dit vreemd?
  Ieder mens is toch op zoek naar een goede toekomst voor zijn familie.
  Als je het systeem in je land niet kan veranderen wat rest je dan nog om te vluchten.
  Om de zelfde reden verlaten mensen ook Nederland.

  Om een nog beter bestaan dan in Nederland.

  1. Rammstein

   Zoals iedere linkse idioot, verplaatst Monty zich volledig in de denk- en gevoelswereld van de immigrant. Zonder te letten op de consequenties die die zondvloed van immigranten heeft voor Nederland.

   Ziehier de doorgeslagen gekte van de linksmens.

   1. Blitzkrieg

    Rammstein : Sergeant Monthy heeft gelijk, immers zijn we niet allen gelukszoekers. Laat onverlet dat ze linea recta teruggestuurd moeten worden.

    1. Rammstein

     Blitz, op grond van die redenatie kun je zeggen dat driekwart van de wereldbevolking welkom is in Nederland.

     Het gaat om de idiote gedachtegang dat links zich altijd laat leiden door emoties, gevoel en dramaqueen-empathie, zonder te kijken naar de gevolgen. De policor gutmenschendwang is er zwaar ingehamerd.

     1. Blitzkrieg

      Rammstein : Nee, dat zeg ik helemaal niet. Ik ben super fel tegen massa immigratie, deze waanzin moet zo spoedig mogelijk stoppen. Het enige wat ik doe is het woord gelukszoeker uitleggen, dat is iemand die het geluk zoekt. Dat doe niet alleen jij en ik, maar iedereen. De fout ligt bij onze regering, en het beleid van de EU. Zij moeten paal en perk stellen aan wat wij binnenlaten in ons land, of wilde je aan een afrikaan vragen alsjeblieft niet naar Nederland te komen. Geloof me, ik heb helemaal geen boodschap aan al dat emo gedoe. Als ik dan toch op de emo toer wil gaan doe ik dat wel voor de boeren, bouwers, visser, leeraren, politie, zorgverleners en gepensioneerden, mensen die hard werken om ons land op te bouwen. Ik heb een rot hekel aan al deze immigratie en hoe onze eigen cultuur bij het vuilnis gezet wordt.

      Het enige wat ik zei is dat een gelukszoeker iemand is die het geluk zoekt, ik ken daar verder geen enkel recht aan toe. Zelfs niet als iemand heel zielig kijkt.

     2. Rammstein

      Ok, comprendo. En excuses voor de verkeerde interpretatie.

     3. Blitzkrieg

      Rammstein : Maakt niet uit toch, goede zaterdag. Neem aan dat je ook lekker vrij hebt, geniet ervan.

     4. Blitzkrieg

      Rammstein : Vroeger, toen ik kind was dacht ik dat immigratie te maken had met zielige mensen. Dat zijn de naïve gedachte van een kind, het heeft alles te maken met geld, handel en macht. Het heeft alles te maken met de federalisatie van Europa en het kalergi plan. De immigratie pomp staat aan, en onze politici doen er alles aan om dat nog wel even zo door te laten gaan. Het is geen politieke onmacht maar puur Europees beleid in uitvoering.

     5. Rammstein

      Blitz, dank je voor je goede wensen – jij ook een fijn weekend. En bij de weg: ik ben altijd vrij – pensionado in de mooiste streek van Europa. Genieten gaat vanzelf.

     6. Vlaswiek

      “Het is geen politieke onmacht maar puur Europees beleid in uitvoering.”

      Het is de EU-elite, de ongekozen machthebbers, die ons land volstorten met kansloze sloebers die in hun eigen land ook al geen kansen hadden. Uiteraard wel op onze kosten, want de belastingbetaler sterft nooit uit.

     7. Top

      Op letten, wie het zegt en al dat ”kijk mij eens duigen”, dat zijn altijd hen, die niets hebben, of hen die te veel hebben. Wat te denken van een zekere ‘Linda’ van het vrouwenblaadje, die dan zegt ik schaam me, dat ik zoveel heb. Ja makkelijker en smeriger kan het niet!

   2. Mart

    Zovan”laat deemoedig de vloedgolf over u heen komen”

  2. Rechtsaf

   Waarom naar Nederland, monty?
   Waarom blijven ze daar niet om hun land op ter bouwen?

   1. Scheve Tinus

    Uhh? Dan moeten ze werken?

   2. Vlaswiek

    “Waarom blijven ze daar niet om hun land op ter bouwen?”

    Omdat je hier, volkomen gratis, drie keer zoveel geld krijgt.

  3. Vlaswiek

   “Ieder mens is toch op zoek naar een goede toekomst voor zijn familie.”

   Nee, het is volkomen logisch en als ik de kans kreeg deed ik hetzelfde. De vraag is alleen of Nederland dat op termijn kan bolwerken. Het antwoord is natuurlijk driewerf neen! Bovendien zijn er nog véél meer buitenlanders die op zoek zijn naar een goede toekomst voor hun familie. En dat moeten ze dus niet hier doen. Op zulke figuren moet je niet zitten te wachten, want als ze in Moldavië kansloos zijn, dan zijn ze dat hier meestal ook.

   Overigens is deze boodschap voor de linksfascisten niet te verkroppen, die willen de hele wereld redden met mijn belastinggeld.

 6. claus

  Nederland/EU hanteert een ineffectieve en de sociaal/economische balans ontregelende wetgeving mbt immigranten, deze moet men simpelweg wijzigen!
  Het is toch ondenkbaar en zelfdestructief ervan uit te gaan, dat in beide Kamers hier geen meerderheid voor is te halen!
  Om de haverklap worden er wél wetswijzigingen doorgevoerd van secundair belang!
  De grenzen gewoon dicht, dat kan allemaal wél!

  1. Mart

   Claus,je ziet het ook nog niet duidelijk…..Ze doen gewoon waarvoor ze daar neergezet zijn,dus de omvolking Kalergi plan verwezenlijken…beloont goed…zie Fransje en consorten.

 7. J.C.

  De links-liberale Nederlandse politiek en het linksliberale grootkapitaal en de links-liberale media hebben een systeem gecreëerd, ten nadele van het Nederlandse volk (maar wie maalt daar om, zie kiesgedrag?), waarbij de hele wereld, zonder ook maar een tegenprestatie te hoeven leveren, kan aanschuiven aan de Nederlandse tafel. En nu verontwaardigd doen, bah.

  Maar eindelijk begint het Nederlandse volk te morren en de links-liberale politiek elkaar in de haren te vliegen……voorbeeld:

  Rutte III wordt wel steeds vermakelijker. Sinterkaag van D66 was er als de kippen bij om op tv te zeggen dat mw. Broekers Knol van de VVD het net niet goed begrepen heeft (misverstand), dat zij niet welkom zou zijn bij de ambtsgenoot van Marokko. Zij begrijpt het zelf wel natuurlijk. En de ambassadeur van Marokko pakte dit zwakke plekje van Rutte III onmiddellijk aan, om de vermoorde onschuld uit te hangen: natuurlijk wordt staatssecretaris (Asiel) Broekers Knol ontvangen voor een gesprek…..

  (Als de links-liberale Nederlandse politiek, overgoten met een “christelijk” sausje, zich maar niet aan een lijntje laat houden, oh wacht………).

  1. Vlaswiek

   ““christelijk” sausje”

   Bij de nieuwe verkiezingen blijft er van de ChristenUnie blijft niets over van die vijf zetels! Veel christenen zijn overgestapt naar de PVV & FVD. Hetzelfde geldt voor VVD-kiezers.

  2. Kretoloog

   Broekers-Knol heeft een giga flater begaan. Fijntjes gecorrigeerd door Kaag. En later liet Rutte zijn staatssecretaris Ankie Knol (familie van mevr. Schillenboer?) ook nog eens vallen als een baksteen.

 8. Bockbeer

  Monty. De bouw ligt plat, dus waar moeten we wonen. Wolkenkrabbers in de Betuwe bouwen kan dus niet. Tenten vinden ze te koud, en te primitief.

 9. R. Echts

  Teken lekker nog meer van die kansloze pacts waardoor onze grenzen een uithangbord van welkom uitstralen.

  Deze regering moet zo snel mogelijk geruimd worden en geloof me als ik Rutte tegenkom in mijn auto lult hij zich daar echt niet onderuit.

  1. Vlaswiek

   “Deze regering moet zo snel mogelijk geruimd worden…”

   Klopt, Rutte III moet ontmantelt worden en FvD moet de kar gaan trekken! Opgedonderd met die belastingkampioen, die migrantenpromotor, EU-aanbidder en landverrader!

 10. roodkapjelusttaart

  Wat een waardeloze bestuurders heeft dit land.

 11. Vlaswiek

  Nóg meer ontsporing! Rutte I t/m III heeft het zover laten komen en gaan hier politiek voor afgerekend worden. Baudet loopt zich warm en het huidige Kabinet gaat binnenkort vallen!

  #stoprutte

  1. Top

   “Socialism is workable only in heaven where it isn’t needed, and in hell where they’ve got it”

   Cecil Palmer

 12. Ome Cor

  Arnold Karskens die de waarheid ging inzien omtrent de vluchtelingen problematiek c.q. nep immigranten, heeft dit heel duidelijk verwoord:
  …..”Ik schreef een verhaal met als kop Niemand vlucht naar Kos omdat z’n leven gevaar loopt. Dat willen ze bij de publieke omroep niet horen. De NOS zei: ’Ze komen uit een brandende hel’. Onzin. De Turkse westkust was een soort Benidorm. Ik heb échte vluchtelingen gezien, vooral in Rwanda en Congo. Mensen wegrennend van stapels lijken. Je bent een echte vluchteling als je van Syrië naar Turkije reist, niet als je van Turkije naar Griekenland gaat en nog verder. Dat doe je omdat het in Nederland, Duitsland en Engeland financieel aantrekkelijk voor je is. De meest betreurenswaardige vluchtelingen zijn te arm om ver te kunnen reizen en zitten nog in de buurt van de brandhaarden. De – relatief gezien – rijkeren komen naar West-Europa voor westerse rijkdom. Het gaat linkse politici vooral om hun egootjes: kijk eens hoe góed wij doen. Zo hypocriet, want deze migranten investeren niet in de toekomst van hun eigen land. Waarom zouden ze, als het leven in Europa gratis is? Neem ik die mensen niet kwalijk, wel politici die hun komst aanmoedigen. Dat heb ik geschreven en sindsdien word ik zelden nog voor tv-programma’s gevraagd. Nou, dan niet. Ik blijf schrijven wat ik zie…”

  https://***.telegraaf.nl/lifestyle/394200443/oorlogscorrespondent-arnold-karskens-linkse-politici-zijn-zo-hypocriet?fbclid=IwAR3MeDPMhdGTZZokZTYtHxjyZeYRWwzfE1-1C3dHRA6N5C7CpVO7LM9T1Ew

  1. Wesley Benbow

   Wat is de overeenkomst tussen Arnold Karskens, Micha Kat en Joost Niemöller?

   Het zijn alledrie uitgerangeerde en van het pad geraakte journalisten die van goede journalist radicaliseerden naar extremisme.
   Er is geen reden ze nog serieus te nemen.

   1. Rammstein

    Het is verheugend te constateren dat nauwelijks meer op Kabouter Wesley gereageerd wordt. Ik doe dat ook niet (ik zit achter zijn zelfverzonnen ‘filter’) doch plaats dit als een boodschap van ‘algemeen belang’.

    Volhouden is de boodschap: negeer die Wesley-clown, laat je niet verleiden tot een reactie.

 13. Original NL

  Het zal me niets verbazen als blijkt dat de bevolking van Moldavië geheel uit homo’s ,
  politieke activisten en lhbt’ers bestaat.
  Voor gratis kost en inwoning is een zielig verhaaltje zo verzonnen!

  1. Blitzkrieg

   Original NL : Ik geloof niet dat homo’s, lesbo’s of transformers (ik weiger lhbt’er) iets te vrezen hebben in Moldavië. In het ergste geval doen ze het maar stiekem onder de deken, heeft niemand er last van.

   1. Vlaswiek

    @Blitz: Maar je weet toch dat de asielindustrie de nieuwkomers graag voorziet van de juiste verblijfsinformatie? Verscheur je paspoort, trek een roze string, roep ‘asiel!’ en je bent binnen!

    Met een knipoog van reetnaaier Rutte.

   2. Original NL

    Dat geloof ik ook niet Blitz…maar dit is wel een van de criteria die knol hanteerd.
    quote…
    Want er kan altijd iemand tussen zitten, een politieke activist of lhbt’er bijvoorbeeld……….
    Denk dat er nu extreem veel rose slipjes worden aangeschaft in moldavië….want deze uitspraak van ons knolletje is een schot voor open doel.
    Ik word gek van die naïeve kletswijven in de politiek…en het houdt niet op…niet vanzelf.
    Stem ze weg!!!!
    Stem FVD of PVV!!

 14. ikweetwatikwil

  Dat krijg je met de grenzen open. Iedereen moet zijn eigen land opbouwen en niet een ander er voor op laten draaien en daar van profiteren. Steek de handen maar uit de mouwen. Profiteurs halen ons land leeg. Daar voor hebben we NIET gewerkt.
  Stem PVV of FVD. Grenzen dicht.

  1. Vlaswiek

   “Stem PVV of FVD. Grenzen dicht.”

   Dat sowieso! Als je wilt dat er nog iets terecht komt van ons mooie land, dan moet je nooit meer stemmen op de volgende partijen:

   – VVD (= GroenLinks = D66)
   – D66 (= GroenLinks = VVD)
   – GroenLinks (= VVD = D66)
   – CDA
   – ChristenUnie
   – PvdA
   – SP
   – PvdD
   – DENK (maar dat is logisch want dat zijn drie buitenlanders die de belangen van Turkije verdedigen en behartigen.)

 15. JFU

  De wil om maatregelen te nemen is afwezig bij de politiek, terwijl het zo eenvoudig is….Grenscontrole terug, kunnen ze gelijk rechtsom keer maken, geen juridische bijstand, geen uitkering enz….Zodra dat bekend is komen ze echt niet meer omdat er niets te halen valt. Maar ja…met deze regering is dat een brug te ver. Slappe hap.

 16. logisch denken2

  nexit en grenzen dicht , Noorwegen kan het , Zwitserland kan het ,

  opzouten met meneer draghi en zijn corrupte maffia bende

 17. Wim Vreeswijk

  Wanneer gaan we het idiote en gedateerde open grenzen verdrag van Schengen uit 1985 nu eens opheffen?

  1. Original NL

   Dat wordt duidelijk na 2021 Wim..indien de nl kiezer debiel blijft stemmen en de VVD en het dodepaard PVDAllochtonen weer in het zadel helpt is het met Nederland gedaan.
   Wilders en Baudet hebben het nu zelf in de hand..de kansen voor verandering zijn nog nooit zo groot geweest…!

  2. Original NL

   Dat kan op zijn vroegst na 2021 gebeuren Wìm…..tenzij de nl kiezer wederom kiest voor VVD en het dodepaard PVDAllochtonen weer in het zadel helpt.
   De kans op een verandering is nog nooit zo groot geweest als nu met dit rariteiten kabinet en hun wanbeleid.
   Wilders en Baudet kunnen, als ze het goed spelen, het kartel een zware slag toebrengen.

 18. Baron von Munchhausen

  Voor de duizenste keer:
  zolang de, inmiddels volgevreten, asiel-industrie zich in alle gaten/krochten/kieren van alle linkse Ministeries hebben geworteld zullen ” gelukzoekers” zich naar Nederland begeven. Asiel-industrie, zoals advocaten, laten de vette volle potten ( Geld, geld en veel geld) niet aan zich voorbijgaan!

 19. Original NL

  Redaktie..wordt mijn stukje niet geplaatst omdat ik het woordje Wim gebruik??

  1. Original NL

   Ja dus….dus nu alles 2x..geweldig.

 20. Original NL

  Redaktie..wordt mijn stukje niet geplaatst omdat ik het woordje Wìm gebruik??
  Ik reageer op Wìm Vreeswijk..

 21. Heras

  Dit is het logische gevolg van ons “boterbeleid”.
  Consequent optreden is het enige antwoord.
  Amerika moet ook dagelijks mexicanen uitzetten.
  Mexicanen weten, dat als ze gesnapt worden, gewoon ergens in mexico uitgezet worden.

  1. Vlaswiek

   @Heras: Ja dat is minder ingewikkeld, Mexico is het enige aangrenzende land.

   Ik zou ze liever in Brussel afleveren, het balkon van Rutte keur ik ook goed.

 22. Bes Tolen

  De Nederlandse bevolking is in meerderheid naïef op belangrijke gebieden. Dat valt niet mee maar gerekend wat er op de wereld rond loopt aan mensen valt het algemeen niet mee.
  Bij de hoge ambtenaren valt het ook niet mee. De meesten zijn namelijk niet geschikt voor hun positie en dat komt doordat de keuze voor die hoge posities steeds door hun voorgangers wordt gemaakt. Dat doen ze vaak al indirect. De organisatie heeft zich naar hun soort gericht. Daar krijgen ze de kans voor. De meeste voorgangers zijn al ongeschikt om de juiste geschikte personen te selecteren. Het blijft zo steeds dat er een hoop beteren in de organisatie er niet komen. Het is bevreemdend en vervelend. Die raken gefrustreerd. De ergste leidinggevenden op het hoge niveau achten anderen niet eens omdat ze menen, dat die toch onder de maat, hun valse maat namelijk, zijn. Het is verschrikkelijk. Gewoon blagen. Daardoor is de uitvoering van veel wat de ambtenarij presteert onvoldoende. Dat moet en kan anders.
  De bevolking laat zich in meerderheid met een kluitje onder de dekmantel ”het voortreffelijke Nederland” in het riet sturen en een minderheid raakt alleen maar gefrustreerd.
  De onvoldoende te achten gang van zaken, die op bepaalde ministeries en aanhang zich al een paar generaties voordoet, moet gestopt worden.
  Het echte talent leren vast te stellen, is een hoofdzaak en een kunst. De mensen, die het land vooruit kunnen helpen. Die met gevoel en inzicht en overzicht missen we nu. Het moet beter.

 23. Bes Tolen

  In de provincie Groningen had Provinciale Staten een plan met een gewenste indeling opgesteld om te komen tot het samen gaan van gemeenten. Sindsdien is er wel wat gebeurd maar wat er is gebeurd, is werkelijk slecht. Het initiatief werd aan de gemeenten zelf gegeven en toen kreeg je een stel, die op de grote rest vooruit liepen. Het ontbrak aan spelregels en het gevolg is nu dat er grote brokken zijn gemaakt in het oosten van de provincie, die wat er nog aan vroegere gemeente hun eigen zelfstandigheid hebben geen juiste keuzes meer toelaat. En dan de interne motieven. Dat moeten ze eens in Den Haag horen. Dat gaat ook over illegalen en asielzoekers. Zo vindt men bijvoorbeeld het moeilijk samen te gaan met Stadskanaal. Die zijn christelijk zeggen ze en dat willen ze niet. Maar waar bestaat dat christelijk nu uit? Dat mag u raden.

 24. Juriaan

  Allemaal gratis vakantie dat wat de Nederlanders niet krijgen. Hoezo discriminatie

 25. Vliegenvanger

  Ik vraag me af of de ogen van Rutte ooit nog open gaan, zolang hij de macht heeft laat hij hier van alles binnen komen. En de meeste zijn helemaal geen asielzoekers, maar komen naar hier omdat ze van alles krijgen. Gratis en voor niets. Dankzij Rutte en kornuiten. Wij als Nederlanders moeten het ophoesten, wij moeten tot ons 67 ste jaar werken. Zijn brengen niks in in Nederland, alleen een hoop ellende. Rutte doe eens normaal joh. Kom eens op voor je eigen land en inwoners.
  En niet alleen als de verkiezingen in aantocht zijn. Zodat je weer loze beloftes doet, waarvan je weet dat het toch weer gelogen is. Als jij kampioen bent dan ben je dat met leugens ja. Maar niet als MP van Nederland.
  Ik hoop dat de VVD bij de volgende verkiezingen kei hard op zijn smoel gaat. En er eindelijk eens gerechtigheid komt.
  Een vaatdoek zoals Rutte kunnen we missen als kiespijn. Wat Nederland nodig heeft is een MP met stalen ballen, die kiest voor eigen volk. Weg met Rutte en zijn kornuiten, weg met de VVD.

 26. Johan voorjaar

  Ondertussen krijgen ze een volledige medische checkup en alles wat ze daarbij nodig hebben. Een gebitsrenovatie, nieuwe kronen, bruggen, tandjes bleken facings zal vast ook geen probleem zijn.
  Wij de geknechte blanke autochtone Nederlander betalen wel.

 27. Gerlos

  Linia recta retour thuisland.

 28. DidiMadloba

  DDS is kennelijk helemaal door de echte misstanden heen, want dit is helemaal geen probleem. Als die Moldaviërs al asiel aanvragen maken ze geen enkele kans.

  Relevanter is de vraag waarom ze komen. Het land is een straatarme voormalige Sovjet-republiek- en ze spreken er Roemeens.

 29. DidiMadloba

  De bevolkingsstatistieken van Moldavië laten een opmerkelijk fenomeen zien: er zijn daar bijna geen vrouwen tussen 25 en 45 jaar. Verklaring: die vrouwen oefenen allemaal “het oudste beroep” uit. In westerse landen, want ze zijn nog mooier dan de vrouwen uit het naburige Roemenië, en die staan al als heel mooi bekend.

 30. FORTALEZA

  Welcome in heaven! You have made it! Your bed, breakfast and social security money will be transferred to you as quickly as possible! Please do not hesitate to send a message to your family and friends to come to our great happy country, there is space for everyone. Do you have any complaints don’t be quiet and let us hear it so that we can do anything to help you! (is your house to small or do you think the social security money is not sufficent or what ever!) We the Dutch government are very happy to help you to make your dreams come true! To be honest (we don’t give a shit about the dutch citizins they are idiots because they will pay it all for you!). We are here for you and you come in the first place with all your desires. Welcome welcome!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.