Shell versus Greenpeace? Shell sleept 'Groene Ridders' voor de rechter!

Geen categorienov 25 2019, 11:00
Shell heeft helemaal genoeg van de Groene idioterie van deugdrammers zoals Greenpeace. Het bedrijf wil dan ook niets liever dan een verbod op alle Greenpeace-protesten in de buurt in de buurt van olieplatforms in de Noordzee. Om dit voor elkaar te krijgen sleept Shell Greenpeace voor de rechter, het moet maar eens ophouden met de ongein van Greenpeace aldus Shell.
Na protestacties op 14 en 15 oktober is Shell het helemaal zat. Greenpeace international en Greenpeace Nederland hadden die dagen diverse acties gehouden tegen Shell. Dit schoot Shell in het verkeerd keelgat die nu dus naar de rechter stappen.
Wanneer Greenpeace gaat demonstreren worden je eigendommen vernield. Linkse demonstranten hebben het niet zo op privé bezit. De tactieken van Greenpeace zijn alom bekend: ze ketenen zich vast, of klimmen op bezit. Dit gaat vaak gepaard met de bekende sloopzucht van de Groene Ridders.
Greenpeace vindt het van de zotte dat Shell het recht op protest op deze manier probeert in te perken. Wel moet gezegd worden dat wat Greenpeace doet vaak compleet over de grens is - slopen van eigendommen bijvoorbeeld mag niet.

Over de hele wereld gaan miljoenen mensen de straat op, omdat zij willen dat er actie wordt ondernomen voor het klimaat. Nu probeert Shell, wereldwijd een van de grootste vervuilers, dit fundamentele recht op protest van ons af te pakken"

Het is nu aan de rechter om hier een oordeel over te geven. Greenpeace heeft inderdaad het recht om te protesteren MITS zij eindelijk met hun tengels van andermans spullen afblijven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten