Verrassing! Driekwart shishalounges in Eindhoven heeft criminele banden

Bij vijftien van de pakweg twintig shishalounges in Eindhoven is een relatie met criminaliteit geconstateerd. Verkennend onderzoek wees dit uit. Kun je nagaan wat er boven komt drijven als ze verder zoeken…

Onderzoeksjargon is meestal wat voorzichtig, ‘een relatie’ kan dan ook van alles betekenen. Van ‘er loopt een crimineel naar binnen’ tot ‘er wordt actief geld witgewassen’. Politie, gemeenten en de Belastingdienst werken aan een onderzoek waarbij dit soort relaties direct boven kwamen drijven. In de meeste gevallen gaat het echter niet om hele lichte ‘relaties’ maar om vrij duidelijke aanwijzingen voor iets groters!

Dat het onderzoek zich juist op shishalounges in Eindhoven richt is niet voor niets. Steekincidenten, bedreiging met een vuurwapen (AK-47) en zelfs een ontplofte granaat voor zo’n waterpijpcafé, zijn allemaal aanleiding geweest voor dit project. Eindhoven is vanwege het vliegveld natuurlijk een logische locatie voor criminelen.

Dat shishalounges net als coffeeshops soms agressieve mafketels aantrekken moge duidelijk zijn. Maar dat zoveel lounges in zo’n korte tijd overduidelijke criminele relaties hadden, wist niemand. Dat wil overigens nog niet zeggen dat het in al die gevallen ook direct mis is met die lounge zelf. Het is nog steeds goed mogelijk dat een shishalounge net de pech heeft dat er veel gajes op af komt terwijl een andere lounge, dat alleen maar net volk over de vloer heeft, een witwaspraktijk blijkt.

Hoe diep Eindhoven écht in de shit zit is dus nog maar de vraag. Maar dat ze erin zitten is overduidelijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Jumping

  Voor de goede orde de Burgemeester is er een uit het Ruttekartel.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  RUTTUP EN NEXIT.

 2. weer opnieuw

  NOU ZEG , je gelooft het haast niet. Zo verrassend

 3. Job Jansen

  Ook al komt men met bergen bewijs. Het zet geen zoden aan de dijk. Zolang de Islam gezien wordt als ‘godsdienst’ zal er nooit iets veranderen. Vele criminele problemen in Nederland zijn uiteindelijk gekoppeld aan de Islam. Bestrijd de bron! Tijd voor nieuwe kruistochten!

  1. weer opnieuw

   probeer dat maar uit te leggen aan halalsema en haar eunuchs.

  2. Wesley Benbow

   Ik dacht al Rob, hoe lang zou het duren voordat ht weer over de islam gaat?

 4. AS210854

  Wie iets anders had verwacht hebben toch wel een hele dikke plank voor hun kop.

 5. Rammstein

  Massa-immigratie is het ergste wat Nederland is overkomen. Daarmee is op brede schaal misdaad en criminaliteit geimporteerd. De kans dat dit ongedaan gemaakt gaat worden is nagenoeg nihil. Vooral omdat extreemlinks geteisem vol blijft houden dat ‘er niks aan de hand is’.

  1. Watcher

   Lol, de term extreem links.

  2. Watcher

   Onder links-extremisme verstaat de AIVD vooral het antifascistisch extremisme, het verzet tegen het Nederlandse asiel- en vreemdelingenbeleid en het anarcho-extremisme.

   1. Watcher

    Rechts-extremisten vormen volgens de AIVD een dreiging voor de nationale veiligheid en democratische rechtsorde omdat zij antidemocratische doelen nastreven al dan niet met ondemocratische middelen.

   2. Rammstein

    Dat is inderdaad precies wat ik onder extreemlinks versta, Sarko. En waar ‘gewoon’ links dapper aan mee doet. Jij bent er ook zo een, ouwe tomaat.

    1. Vlaswiek

     @Rammstein: Wat heerlijke dat je de aandoenlijke negeert, ik zie hem leuren, smeken, bedelen en schreeuwen om aandacht.

 6. Jack Flash

  Rammstein@ Niet alleen de criminaliteit.
  Ook het onderwijs dat dankzij “bevolkingspolitiek” ernstig in niveau gezakt is,de overbelaste zorg,veiligheid,gebrek aan woningen.Bijna driekwart van de echte problemen.En extreem links wordt alleen maar erger en insinueren een extreem rechts probleem.Ha,ze weten niet eens wat extreem rechts is,de watjes.

 7. jan1

  Waarom wordt mij het roken ontzegd.
  En de ander in de watten gelegd .

 8. Response

  Is dit nieuws dan? Is echt niet beperkt tot de lichtstad hoor.

 9. Rud56

  Eindhoven zit in de shit! Net zoals héél veel andere steden en dorpen in dit land waar islamitisch volk huist!

  Enne, wat dat crimineel importvolk uit Eindhoven aangaat, die verhuizen straks geheid met hun rookgerei allemaal naar Amsterdam, want daar controleert de politie die rooktenten niet meer.

  Omdat de politie wegbezuinigd is, omdat Amsterdam door de jaren heen door zwakzinnigen is en wordt bestuurd!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.