Burgemeester Marcouch treft veiligheidsmaatregelen voor clash tussen Rico Verhoeven en Badr Hari! Preventief fouilleren

Geen enkel evenement, waarbij bezoekers zich enkel en alleen willen vermaken, is tegenwoordig meer veilig. Aankomende zaterdag neemt Badr Hari het op tegen Rico Verhoven. Een draak van een wedstrijd, waar velen zich op verheugen. Ware het echter niet dat nu al de eerste berichten naar buiten komen, omtrent de veiligheid van dit evenement. 

Het gevecht zal plaatsvinden in het GelreDome (Arnhem). Maar voor wie denkt dat preventief fouilleren enkel is weggelegd voor voetbalhooligans, zit mis. Burgemeester Ahmed Marcouch heeft namelijk besloten om veiligheidsmaatregelen te treffen. De politie heeft aanwijzingen dat er ‘personen met antecedenten op het gebied van geweld en wapens’ richting het evenement zullen toekomen, zo valt te lezen in het Algemeen Dagblad.

“De politie mag gedurende het evenement het publiek controleren rond het GelreDome, in het centrum van Arnhem en het stationsgebied. De periode van preventief fouilleren gaat zaterdagmiddag om 12.00 uur in en eindigt zondagmorgen om 05.00 uur.”

Er zijn echter nog wel wat meer redenen te bedenken, waardoor deze maatregel z’n intrede zou moeten doen. Zo ging het tijdens de vorige clash tussen Rico Verhoeven en Badr Hari ook al mis.

“Marcouch heeft de veiligheidsmaatregel ingesteld omdat de ervaring leert dat tijdens kickboksevenementen het risico bestaat dat groepen de confrontatie met elkaar zoeken. De gemeente vreest dat het publiek dat richting GelreDome gaat bestaat uit onder meer criminelen, voetbalhooligans en motorclubs. Ook de wedstrijd tussen Verhoeven en Hari zal extra spanning met zich meebrengen, aldus Marcouch. De vorige confrontatie tussen beide sporters in 2016 in het Duitse Oberhausen leidde tot massale vechtpartijen.”

Tja, erg fraai is het allemaal niet. Jammer voor de bezoekers, jammer voor de schoonheid van de sport en niet in de laatste plaats jammer voor de twee hoofdrolspelers zelf. Hopelijk wordt het een spetterende wedstrijd tussen twee giganten die zullen laten zien hoe goed ze zijn. En laten we het gesodemieter buiten de ring maar even achterwegen laten!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Jumping

  Er is waarschijnlijk nooit gekeken, of deze halve Marokkaan, de capaciteit bezat, om Burgemeester te worden.

  Zijn partij was gewoon aan de beurt, vlgs de Kartel verdeelsleutel.

  Lang leve het Linkse Ruttekartel.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  RUTTUP EN NEXIT.

  1. EU kok

   Quote : Er is waarschijnlijk nooit gekeken, of deze halve Marokkaan, de capaciteit bezat, om Burgemeester te worden.
   .
   Badr Hari burgemeester?
   Oh sorry, afzender Jumping, strompelend achter zijn rollator.

  2. kees cup

   slechte burgemeester of niet
   arabier of niet
   deze beslissing is wel de juiste , ere wie ere toekomt.

 2. Job Jansen

  Hopelijk laat Rico die smerige Marokkaan alle hoeken van de ring zien.

  Behari is het toonbeeld en schoolvoorbeeld van alles wat er mis is met Marokkanen. Een smerige viespeuk die er plezier in vindt om met name autochtonen in elkaar te trappen. Zo hield meneer vroeger ‘zijn’ wijk ‘schoon’.

  Go Rico!

  1. Original NL

   Heb niets met vecht”sporten”…maar hoop dat Rico deze aso kutmarokkaan zijn smoelwerk blijvend verbouwd.
   Go Rico Go!!

   1. Tony Faas

    Ik heb wel heel veel met kickboksen en ik wil dat Rico wint.

    Als Rico wint is Badr in principe klaar. Als Rico verliest is er volgend jaar een nieuwe wedstrijd.

 3. P. Breetveld

  Mooie woorden!!
  Dus wel de juiste doelgroep fouilleren en niet met 20 man een bejaarde pakken en ondersteboven keren die zijn tekkeltje uitlaat s’avonds. Handhaving is over het algemeen toch schijterig voor allochtonen. Dan maar op zoek naar het makkelijke laaghangende fruit. Staat een hele groep te blowen in een parkeergarage maar 100 meter verderop staan 2 van die clowns minutieus auto’s te voorzien van parkeerboete’s en blonken uit in negeren en wegkijken..We hebben die groep er zelf maar hardhandig uit getrapt met onze S3 safety pantoffeltjes. Dreigementen over oma’s en moeders pakken waren niet van lucht.

 4. Ab Infinitum

  Een fantastische Burgermeester, echt een vader voor iedereen. Correctief en ook heel menselijk.

  1. weer opnieuw

   aahh , u kent dat stuk verdriet persoonlijk ? vanuit zijn vorige linkse hobby in Amsterdam west kan ik de toegeschreven kwaliteiten niet herkennen

 5. weer opnieuw

  Natuurlijk de top 1000 riftuig is nog steeds niet aangepakt en loopt nog steeds vrij rond. U weet toch wel welke groep er preventief gefouilleerd moet worden sultan van Arnhem ? De oudjes in het winkelcentrum kan je gewoon met rust laten met je symboolpolitiek.

 6. Sergeant Monty

  “De politie heeft aanwijzingen dat er ‘personen met antecedenten op het gebied van geweld en wapens’ richting het evenement zullen toekomen”

  En natuurlijk net te vergeten personen met een terroristisch motief.
  Of is daar geen gevaar meer van nu het dreigingsniveau omlaag is gesteld?

 7. fusilier

  Het is te hopen dat onze Nico , hem in de eerste ronde buiten westen slaat. Mijn zegen hebt hij voor de overwinning.

  1. Crassus

   Daar betaal je toch niet voor, één ronde?

   1. weer opnieuw

    buiten omdat , langzaam slopen is veel vermakelijker en veel pijnlijker voor de top 1000 riftuig

 8. Gerlos

  Maar burgemeester, kan toch geen probleem zijn met al die vredelieven en meedenkende Marokkanen die op bezoek komen voor een mat partij in een voetbalstadion

  1. Original NL

   Idd Gerlos..ons kent ons!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.