snapshot1

Klimaatkoningin Greta Thunberg uitgeroepen tot persoon van het jaar!

Geen categoriedec 11 2019, 18:00
We mogen dankbaar zijn dat we vandaag de dag een nieuw soort Jezus in ons midden hebben, de klimaatgoeroe Greta Thunberg is een geschenk aldus Time magazine die haar hebben uitgeroepen tot persoon van het jaar. Iemand die feitelijk gezien nog niet eens zo veel heeft bereikt - behalve hilarische speeches te hebben gegeven - krijgt het voor elkaar om persoon van het jaar te worden. Politici of activisten die daadwerkelijk hun leven hebben geriskeerd worden natuurlijk niet beloond...
Drie keer raden wie er als de kippen bij was om zijn goedkeuring hiervoor te uiten! Onze eigen pedante klimaatexpert Jesse Klaver!
https://twitter.com/jesseklaver/status/1204747754112729096?ref_src=twsrc%5Etfw
Nu moeten we Klaver wel gelijk geven in iets; ze is inderdaad de personificatie van een 'klimaatgeneratie'. Een generatie die als hondsdolle zeloten zichzelf compleet voor schut zet met klimaatdansen, offers en nog meer gekke dingen.
Ze heeft er ook voor gezorgd dat het debat nu niet meer met ratio wordt gevoerd maar compleet besmet is met emoterreur.
Nu moeten we niet te veel waarden hechten aan deze 'prijs', het is vaak al een even grote lachertje als de Nobelprijs van de vrede. Die gaat ook vaak genoeg naar mensen die een oorlogje meer of minder niet schuwen.
We zijn benieuwd wanneer de Greta on Ice tour gaat beginnen door Europa. Als GroenLinks AFAS live kan vullen dan moet Greta makkelijk de Arena kunnen vullen in Nederland!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten