O jee! President Donald Trump krijgt officieel impeachment aan z’n broek

Het ziet er niet goed uit voor Donald Trump. De president van de Verenigde Staten krijgt namelijk daadwerkelijk te maken met het langverwachte impeachment. Met dank aan Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden overigens. Dit orgaan heeft gisteravond namelijk vóór de impeachment van Trump gestemd. 

Deze afzettingsprocedure is natuurlijk in gang gezet door de Democraten. Het is namelijk geen geheim dat deze politieke stroming de huidige president liever kwijt dan rijk is. De verdenkingen tegen de president zijn op z’n zachtst gezegd niet mals te noemen.

“De Democraten hadden de afzettingsprocedure gestart omdat ze de president verdenken van machtsmisbruik en het belemmeren van de rechtsgang. De eerste aanklacht, over vermeend machtsmisbruik, werd goedgekeurd met 230 stemmen voor en 197 tegen.”

Zo luidt dus de eerste aanklacht tegen Donald Trump. Maar er is ook een tweede aanklacht. De Democraten verdenken Trump er namelijk ook van dat hij een onderzoek naar zijn ‘machtsmisbruik’ heeft tegengehouden.

“De tweede aanklacht, waar het Huis met 229 stemmen voor en 198 tegen mee akkoord ging, gaat over het tegenwerken van het onderzoek naar het machtsmisbruik van Trump. Nu het parlement heeft ingestemd met de afzettingsprocedure, wordt er in de Senaat een rechtszaak gestart. Daarin wordt uiteindelijk bepaald of Trump schuldig is en wordt afgezet.”

Donald Trump is zelf niet bepaald onder de indruk van het impeachment en reageerde zoals we hem kennen: vol in de aanval. Na het debat deelde hij even mede dat “dit slechts een afgezwakte vorm van impeachment” is. Verder uitte hij nog wat stevige woorden richting de Democraten:

“Hij verwijt de Democraten ‘haat en minachting’ naar de Amerikaanse kiezer te tonen. Volgens de president zullen ze daar tijdens de verkiezingen in 2020 de prijs voor betalen. “Deze wetteloze, partijdige afzettingsprocedure is politieke zelfmoord voor de Democratische Partij.””

We kunnen ons dus weer verheugen op een nieuw hoofdstuk in het sprookjesboek van Donald Trump. Maar of dit sprookje ook een traditioneel einde zal hebben, is dus nog even afwachten. Vuurwerk is in ieder geval gegarandeerd tijdens de volgende Amerikaanse presidentsverkiezingen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

126 reacties

 1. Henk-Jansen

  Als je financiële steun aan een land tegenhoudt, alleen om je politieke tegenstander zwart te kunnen maken dan is dat zeer verwerpelijk en verdien je het niet om president te zijn. Goed van het huis van afgevaardigden dat ze Trump impeached hebben. Nu de senaat nog, ook al zie ik het somber in daar met de Republikeinse meerderheid. Maar als ze ballen hebben dan stemmen ze Trump gewoon weg.

  1. Joshuak

   Hou toch op.. Typ in op Google

   “Trade mission Vice president Joe Biden China”

   En je ziet Joe Biden samen met zijn zoon die werkzaam is bij een Oekraïnse gasbedrijf uit het vliegtuig van de vice president van Amerika stappen..

   En er zijn meer van die fotos van andere zakenreizen waar zijn zoon mysterieus genoeg bij moest zijn.. om de miljoenen maar te vergeten die zijn zoon heeft verdient in die tijd daar.. Hij krijgt veel meer betaald dan een soortgelijke functie je in Amerika OF Nederland had gegeven..

   Het spijt me maar die onderzoek naar Joe Biden hoort er zeker te komen..

   En het feit dat de media dat weigert te zeggen zegt genoeg over hun incompetentie of corruptie/partijdigheid.

   Jij mag zeggen welke het is

   1. Henk-Jansen

    ‘waar zijn zoon mysterieus bij moest zijn.’ Net als Trump zeker die ook zijn gehele familie overal mee naartoe neemt? Trump wilde een politieke tegenstander zwart maken en chanteerde daarbij het land Oekraïne. Daarbij heeft hij zijn macht als president misbruikt en moet hij ontslagen worden. In Nederland zijn er regeringen voor minder gevallen.

    1. Joshuak

     Prima maar in tegenstelling tot Trump zijn zoon en dochter was de zoon van Biden aan het werk voor een buitenlands bedrijf tijdens die reizen..

     En hij heeft meerdere zakendeals afgerond in de naam van het Oekraïne bedrijf tijdens dat verblijf..

     Jij weet net zo goed als ik dat als Trump dat was hadden we er elke dag over gehoord.. Maar nu is het opeens heel stil

     1. Henk-Jansen

      Nee, Trumps kinderen zijn in het familiebedrijf werkzaam. Wat nog veel erger is want dat betekent dat hun acties direct invloed hebben op de rijkdom van hun vader.

    2. Joshuak

     Daarnaast hebben de democraten nu al 3 jaar lang geen verschillende onderzoeken lopen naar hun politieke tegenstanders?

     Of is dit weer zo’n schoolboekvoorbeeld van met dubbele maten meten

     1. Blitzkrieg

      Joshuak :
      Jo Biden geeft de corruptie hier zelf toe.
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=ehasCIjdJXI&t=1360

    3. Joshuak

     Hou toch op man..

     Principeloos.. Als wat Joe Biden deed niet illegaal of een probleem is dan is het idee dat Donald Trump zijn kinderen bij het familie bedrijf werken ook normaal..

     Je kan niet zeggen het is normaal als de familie Biden tientallen miljoenen verdienen maar dan roepen dat het verschrikkelijk is als Donald Trump een soortgelijk iets doet..

     En voor je dat zegt.. Nee ik vindt het ook niet normaal als Trump het doet..

    4. Rosasolis

     @Henk-Jansen. Groot gelijk.

    5. Blitzkrieg

     Henk-Jansen : Het zijn de democraten die drie jaar lang niks anders doen als het zwartmaken van Trump. Trump mag praten met wie hij wil, ook met de president van de Oekraïne. Als dit alles is wat ze hebben, wens ik ze heel erg veel succes.

  2. Meriadoc Brandebok

   @Henk-Jansen

   De republikeinen zijn laf, ze zijn veel te bang om de macht te verliezen.

   Politici zijn er niet om de hielen van het volk te likken, maar hebben de morele verantwoordelijkheid om het volk tegen zichzelf in bescherming te nemen als de uitvoerende macht een grens overschrijdt.

   1. ZiggyStardust

    Meriadoc, wat een onzin. Zo creeer je een dictatuur. Kijk maar eens wat Tulsi Gabbard er over te zeggen heeft, dat lijkt mij de enige die nog bij haar volle verstand is.

    1. Meriadoc Brandebok

     @ZiggyStardust

     Nee, zo waarborgt men de veiligheid van de politiek.

     1. Rammstein

      Je bedoelt niet de veiligheid van de politiek, maar het ongehinderde aanblijven van de elitaire powers that be.

     2. ZiggyStardust

      ‘De morele verantwoordelijkheid om het volk tegen zichzelf in bescherming te nemen’.
      Zo kun je het verkopen, maar dit is juist het begin van dictatuur. Het volk beslist wie hun leider is, niet de politici!

     3. Rammstein

      “Het volk beslist wie hun leider is, niet de politici!”

      Zo is het en niet anders.

     4. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “Politici zijn er niet om de hielen van het volk te likken, maar hebben de morele verantwoordelijkheid om het volk tegen zichzelf in bescherming te nemen als de uitvoerende macht een grens overschrijdt.”

      Niet dus, de uitvoerende macht overschrijdt op dit moment werkelijk elke denkbare grens. De EU is het ultieme voorbeeld van machtsmisbruik en vernietiging van de democratie. Zowel links als rechts zijn het erover eens dat klimaat en dictatoriaal beleid is. De redenen zijn verschillend, links (spint de leugen) dat het nodig is, en rechts verdedigd zich hier tegen. De extreme van het spectrum verschillen kompleet van mening maar zien beide de dictatuur, zij het vanuit een andere hoek. Wat dacht je van de ontmanteling van onze soevereiniteit?

      Quote : “Nee, zo waarborgt men de veiligheid van de politiek.”
      Het leven gaat over burgers niet over politici, zie dat je een echte elitaire machtsgraaier bent.

     5. Meriadoc Brandebok

      @ZiggyStardust

      Nee. Het Huis van Afgevaardigden en het Senaat zijn democratisch verkozen volksvertegenwoordigers. Met een dictatuur heeft het niets te maken. Volksvertegenwoordigers zijn er echter niet om klakkeloos de hielen van het volk te likken en moeten de verantwoordelijkheid nemen als dat nodig is. Ze hebben ook een controlerende taak.

      Op zichzelf is het natuurlijk al volslagen krankzinnig dat Trumpianen Trump steunen, terwijl Trumpianen tegelijkertijd zeiken over wat de elite doet. Het is ongeveer net zoals de anti-EU-types die de Hingaarse corruptie goedkeurt. Ze zien pure machtsmisbruik door de vingers. Machtsmisbruik is een vernacheling van het politieke stelsel. Kunnen we toestaan dat Opstelten zich moeit met Wilders’ rechtszaak of zou hij dan als minister moeten opstappen? Wie het weet mag het zeggen. Maar de republikeinen zijn te laf om de verantwoordelijkheid te nemen. Ze hechten liever macht en zijn bereid alles door de vingers zien, hoezeer het stelsel ook wordt toegetakeld.

      Impeachment heeft trouwens geen zin meer. Als Trump eer had was hij, zoals ministers in Nederland, zelf afgetreden. We zien nu hoe rot het Witte Huis van binnen is. Het is niet wit, maar pikzwart.

     6. Meriadoc Brandebok

      @Blitzkrieg

      Kom maar terug als de EU in een telefoongesprek met de Oekraïense president naar belastende informatie hengelde over Baudet of als de EU Oekraïne chanteerde door te dreigen steun in te houden.

     7. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok : Leg me uit wat Trump precies heeft gedaan. Hij heeft met de Oekraïense president gesproken, mocht dat niet? Is dat impeachable? Trump heeft gewoon het recht om met wie ook te spreken, ook met de Oekraïense president. Wat mij betreft had Trump niet alleen het recht om met de Oekraïense president te spreken, maar zelfs de plicht. Je kan het spinnen zo je wilt, maar iedereen weet dat de miljarden deals van Hunter Biden het daglicht niet kunnen verdragen.

      Het is Joe Biden die de Oekraïense president onder druk heeft gezet, niet Trump.

      Joe Biden die Porosjenko onder druk zet
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=w96VK_ECyeA&t=924

     8. ZiggyStardust

      Nou Meriadoc, we hebben allemaal gezien wat er van komt als de EU zo nodig uit wil breiden d
      en Verhofstad en van Baalen op het Maydanplein gaan roepen: zet je president maar af, de EU staat achter jullie, wij beschermen jullie wel. Bezetting van de Krim, oost-Oekraïne en de MH-17. Vervolgens wordt er tegen het associatieverdrag met Oekraïne gestemd, en staan de Oekraïners in hun hemd. De EU deugt van geen kanten, klokkenluiders over kinderhandel worden niet beschermd maar vervolgd, er wordt gefraudeerd bij het leven met aanwezigheidsgeld, onkostenvergoeding hoeft niet verantwoord te worden etc. Het is een door en door walgelijke corrupte kliek.

     9. Meriadoc Brandebok

      @ZiggyStardust

      Veel van de leugens die worden verspreidt over de EU zijn vele malen ontkracht. Maar heeft de Europese Unie bij de Oekraïense president al naar informatie gehengeld over Thierry Baudet?

      Het is andermaal duidelijk dat Trumpianen machtsmisbruik door de vingers plachten te zien en dat politici te laf zijn om er tegen op te treden. Zo blijft het aanmodderen en rot het Witte Huis van binnen compleet.

      Maar wel zeuren over de elite.

     10. Meriadoc Brandebok

      @Blitzkrieg

      Trump aan de telefoon met Zelensky:

      “There’s a lot of talk about Biden’s son, that Biden stopped the prosecution and a lot of people want to find out about that so whatever you can do with the Attorney General would be great. Biden went around bragging that he stopped the prosecution so if you can look into it… It sounds horrible to me.”

     11. Beukman

      @Krieg
      Het bedrijf waar Biden Jr. was inmiddels onderzocht en schoon bevonden.

      Het aanpakken van corruptie was een voorwaarde voor bepaalde financiële steun aan het land.
      De hoogste aanklager van Oekraïne greep echter niet in, corruptie bleef welig tieren, en daarom eiste Biden terecht dat deze man door Porosjenko zou worden ontslagen.

      Maar stel dat Biden jr. wél iets onrechtmatigs had gedaan. Waarom bemoeide Trump zich er vervolgens dan mee? Denk je werkelijk dat Trump zich er ook mee had bemoeid als het de zoon van heel iemand anders was geweest?

      Trump echter ging later op de stoel van de rechterlijke macht ging zitten door Zelensky (maar liefst acht keer) te vragen om de zoon van Biden door te lichten.
      Hij misbruikte zijn macht dus, en verkrachtte daarmee de trias politica. Een ernstig vergrijp.

      Over de rol van Giuliani zullen we het dan maar niet hebben; dit is al erg genoeg.

   2. Joshuak

    En waarom als hij de wet heeft gebroken nemen ze het niet mee naar de hogere rechtbank?

    Als de president en senaat problemen hebben met elkaar dan keer je naar de andere macht in Amerika.. De hoge rechtbank.. Dan neem je al het bewijs daarheen en dan nemen zij de beslissing..

    Maar dat doen ze niet, waarom niet? Omdat het bewijs op zijn zachts gezegd zwak is.. En dat ze dan keihard worden uitgelachen in de rechtbank..

    Als het echt zo erg was als de democraten voordoen, dan had het al lang bij de rechtbank gelegen en die kan Trump dan een flinke tik geven..

    Zolang ze dat niet doen is het in mijn mening bewijs van onschuld

    1. Annoying Orange

     Laten we de puist Beukman uitknijpen!!!

     1. Jozias Visser

      Beukman?

   3. Seneca

    @brandebok
    wie bepaalt dan of het volk tegen zichzelf beschermd moet worden? bent u dat of zijn uw companen dat? een fraaie vertoning als iemand zoals u en gelijksoortige lieden bepalen of het volk tegen zichzelf beschermd zou moeten worden. bent u soms een cryptocommunist?

    1. ZiggyStardust

     Precies! Waar haalt meriadoc het lef vandaan om te stellen dat het volk tegen zichzelf beschermd moet worden! Het volk heeft altijd gelijk!

  3. Rosasolis

   @Henk-Jansen . Zo denk ik ook. Maar ook nadat het impeachment doorgaat naar de Senaat, wat er hoe bij hen gestemd word, is er Een feit duidelijk: dat deze man helemaal niet in Amerika is gerespecteerd. En hij is nergens met diplomatische handelingen betrouwbaar. Niet in Amerika en ook niet in de rest van de wereld. De wereld heeft
   geen Amerikaanse domme onwetende dictator nodig. Die niets anders doet dan chantage plegen. “Je gaat Mijn eisen aannemen, (hoe corrupt dan ook), anders krijg je van Amerika geen samenwerken, maar wel sancties “. En daarom moet onze EU veel sterker worden, voor de hele wereld. En dat kunnen we wel worden als vele mannen en vrouwen gaan opkomen om voor de vorderingen van de EU en het nieuwe beleid steunen. Europa heeft Trump helemaal niet nodig. Europa is veel ouder, en heeft meer dan genoeg van dictators.

   1. hansishier

    Jank niet zo man, je weet er geen reet vanaf. Je kent de usa alleen vanachter je toetsenbord, van tv en de msm. Ga er eens naar toe, bezoek eens wat staten, praat eens met de mensen en kijk gewoon eens rond. Typische lariekoek van iemand die nooit in de usa is geweest. Sukkel!

  4. cuoretx

   Uw commentaar is gebaseerd op de leugens van de dems en de leugenachtige media. Wat Trump gedaan heeft met Oekraïne, zoals de aid voor 55 dagen vasthouden zijn normale procedures. En Oekraïne heeft geen persbericht uitgegeven over Biden waar Trump volgens u om vroeg om hem te beschadigen . U bent gewoon een Trump Hatende stakker met antiTrump syndroom.
   En die ouwe taart van een Pelosi fie stuurt het impechment niet door naar de senaat vreemd hé nou de dems met hun impechment kunnen dat niet omdat ze geen bewijs hebben. De democrats hebben impechment gebruikt om een democratisch gekozen president zonder bewijs af te zetten een coup dus.

  5. hansishier

   Huilie huilie Henkie weer met zijn kleine pi**ie en lange tenen

 2. Blitzkrieg

  De Amerikaanse economie gaat fantastisch, en Trump zal de volgende verkiezingen met gemak winnen. Iedereen weet dat deze impeachment procedure slechts voor de buhne is, hij heeft geen enkele kans van slagen.

  1. henk43

   De economie gaat fantastisch! Kunst waar de de partij van Donald altijd voor een stringente begrotingspolitiek was smijten ze nu met geld,en is het tekort gigantisch.Nog even en de gehele VS. is in handen van Aziatische geldverstrekkers of de kinderen van de burgers van nu vervallen in bittere armoede.

   1. Blitzkrieg

    henk43 : Vele industrieën zijn door Trump weer heropent en het ene na het andere handelsverdrag wordt opgebroken. China wordt aangepakt, een geluid dat nu ook in Europa is te horen. De hele wereld is jaloers op de Amerikaanse economie, want het gaat super. Dat tekort is niet door Trump veroorzaakt! Na jaren van bezuinigen om onze staatsschuld af te lossen gaat ook Nederland nu weer geld lenen, voor het bouwen van windmolens die vele duizende miljarden kosten. De VS heeft het nog niet zo slecht bekeken, stapte wij ook maar uit het akkoord van parijs, bouwde wij ook maar een muur en zette wij Nederland ook maar weer op nummer één.

    1. henk43

     @Blitzkrieg En onze kleinkinderen alles laten betalen!!!

     1. Blitzkrieg

      henk43 : Het betalen van die windmolens bedoel je!!! Grove schande inderdaad.

     2. henk43

      Waar onze staatsschuld naar beneden gaat en zich beneden de 60% van het b.n.p. bevindt gaat die van de VS met meer dan 50000 dollar per SECONDE omhoog .Volgens de berekeningen zullen de jaarlijkse rentelasten die van de inkomsten overtreffen.

    2. Mar

     @Blitzkrieg

     Heeft u gezien hoeveel geld er vanuit Washington naar de sojaboeren gaat, die niet vrolijk werden van de handelsoorlog met China maar nu wel omdat ze meer geld krijgen dan dat ze er voor moeten werken.

     1. Blitzkrieg

      Mar : Hoe zit het precies met onze boeren? Zegt Jesse Klaver niet dat de veestapel gehalveerd moet worden? Hoe blij zijn onze boeren over het feit dat het voedsel in de regio geproduceerd moet gaan worden? Die handelsoorlog met China is/was hoognodig. Europa is zo stom om zijn economie te overhandigen aan China, Amerika niet. Het beste voorbeeld hiervan is het klimaatbeleid.

 3. werikke

  belachelijk weer van de “democraten ” Trump doet het geweldig en zou het nog beter doen als die Democraten zich met het land bezig zouden houden ipv zich zo gefrustreerd op te stellen . Politiek is smerig maar Trump doet het ondanks dat die zo wordt tegen gewerkt geweldig. En ja hhij is geen heilige maar dat is niemand en ook die die hypocriete democraten.

  1. Sergeant Monty

   “Politiek is smerig”

   Precies.

  2. Mar

   werikke is spontaan de tegenwerking van de Republikeinen in de 8 jaren van Obama vergeten. Paul Ryan die verkondigt, nog voor Obama aan de slag gaat als president, dat de Republikeinen hem op alle fronten zullen tegenwerken. Zelfs een fonds voor de reddingswerkers van Ground Zero, waarvan velen ziek werden en kanker kregen, werd gebruikt als ruilmiddel en tegengehouden. Later kwam die er alsnog.
   En dan nog niet gesproken over de hardnekkige bewering dat Obama helemaal niet in Amerika is geboren. Het heeft Trump zijn Obama-trauma opgeleverd. Obama zette hem regelmatig heel subtiel met humor in de hoek (geboortevideo).

   1. Bosche draak

    En Mar is spontaan vergeten dat het anti-Obama geluid nog niet eens in de buurt komt van het anti-Trump geluid.

    Zou ze nou echt zo onwetend zijn?

    Of probeert ze de boel opzettelijk af te zwakken.

    Je zou je bijna gaan afvragen….

   2. werikke

    Mar

    spontaan vergeet ik niks hoor. Maar toch leuk dat u voor mij denkt . Ik ga trouwens geen polemiek aan over welke president goed en slecht was het gaat mij om dat een hele groep democraten (door hun zelf zo gezien) alleen met afzetten van een gekozen president bezig zijn ipv het land mede besturen.

    1. Mar

     werikke, wat is het verschil met de Republikeinen ten tijde van Obama?

     Dat er de schijn is dat Trump zo wordt tegengewerkt, komt toch echt door hemzelf. Hij snapt nog steeds niet dat het zijn van de president van Amerika van een andere orde is dan het zijn van een directeur van een groot bedrijf.
     Het gehele volk is niet bij hem in dienst, hij is in dienst van het volk. Hij staat ook niet boven de wet. Als hij wordt teruggefloten door een rechter, betekent dit dat hij met grote platvoeten over de Grondwet heen walst.

     1. Blitzkrieg

      Mar : De zaak ligt veel principiëler, dit hele proces is in de gehele westerse wereld aan de hand. Het is een frontale clash tussen het conservatieve denken van landen en grenzen en het globalisme waarin er geen landen meer bestaan. Dit is de NWO, dit is geen conspiracy theory maar gewoon openlijke politiek. Rutte spreekt er openlijk over, maar Bernard vroeger ook al. Bij Rutte heet dit de bilaterale wereld orde.

      Amerika is het strijdtoneel die deze clash zichtbaar maakt, Trump staat haaks op het globalisme.

      Donald Trump tells UN ‘future belongs to patriots not globalists’
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=g9eOLbNgODE

      Deze speech Mar, deze ideologie is de reden waarom Trump kapot gemaakt moet worden.

 4. ikweetwatikwil

  Zielig die Democraten. Trump is vast helemaal van slag. Maar ik snap nu wel waarom vrouw Clinton haar gezicht heeft laten verbouwen.

 5. EU kok

  Mee eens of niet, de Democraten zijn een democratisch recent gekozen meerderheid in het huis van afgevaardigden.

  1. werikke

   gaat ook niet of ze democratisch gekozen zijn gaat om het hypocriete gedrag van deze “democraten ” Het is ze al jaren te doen om tegen Trump te zijn en het zijn slechte verliezers. IPV de schouders er onder te zetten zijn ze alleen bezig met tegendraads te zijn.

   1. Blitzkrieg

    werikke : De democraten zijn alles behalve democratisch, vergelijkbaar met D66.

  2. Rosasolis

   @EU kok. Juist. Inderdaad was de Democrate Party de grote winnaar vorige jaar voor de parlement verkiezing. Er moet een duidelijk reden zijn waarom de meerderheid van de
   Amerikaanse bevolking koos ervoor te stemmen op deze partij! Al de anti-reclames van honderden extreem-rechts internet sites faalde om de bevolking te overtuigen dat de Republican Party het zo goed zouden doen onder “leiding” van Trump. En nu al zijn ze alweer bezig! Het lijkt steeds meer op dat bekende muziek compositie:
   De Tovenaar’s Leerling. Dagelijks krijg ik steeds meer van deze troep! Kennelijk omdat ik jaren geleden ooit abonnee was van “Front-Page Magazine”. (Nu gelukkig niet meer). Maar blijkbaar spelen al die extreem-rechts sites de bal aan elkaar. Omdat ik nu dagelijks wordt overspoeld met allerlei nep nieuws en meer rotzooi van Amerikaanse extreem-rechts sites, ben ik dagelijks een half-uur bezig om die troep te
   verwijderen. Maar helaas lukt het niet altijd, omdat velen van deze rotzooi politieke sites hebben geen “unsubscribe” onderaan! Je Mag ze niet wegwerken! Binnenkort moet ik iemand van de KPN oproepen om langs te komen om mijn bescheiden oude laptop te bevrijden van al deze Amerikaanse ongevraagd rotzooi te bevrijden.
   Heeelp! Ik wordt net als de Tovenaar’s Leerling OVERSTROOMD door een stroom van ongevraagde Extreem-Rechtse Amerikaanse sites… Daarom vraag ik aan iemand van onze DDS site, hoe kan ik dit van deze Extreem-Rechts Amerikaans rotzooi afkomen ?
   Als iemand dat aan mij doorgeeft dan ga ik 50 euro doneren aan de Nederlandse Hart Stichting.

   1. ZiggyStardust

    Rosasolis, als je beloofd om voor 5,72 Euro lid te worden van Ongehoord Nederland dan zal ik het je vertellen. Dan hou je nog 44,28 Euro in je zak waarmee je kunt doen wat je wil.

    1. Rosasolis

     @Ziggy. Waarom zou ik, of wie dan ook lid worden van een niets zeggende domme “nieuwe omroep” dat Ongehoord Nederland zou heten? Gelukkig zit dit rotzooi nog niet op de TV of radio omroepen!

 6. Lex

  Wat een toneelvoorstelling daar in het huis van Huis van Afgevaardigden.
  Voordat Trump werd gekozen was er al een zwartmakerij tegen hem.

  Na dat hij gekozen werd werden er betaalde acties en protesten gehouden.

  Ze hebben er alles aan gedaan om hem tegen te werken met als laatste deze belachelijke impeachment.

  Zoals al lang duidelijk is heeft hij totaal niets verkeert gedaan.

  Als je het naatje van de kous wilt weten ik zo zeggen kijk eens naar de YouTubes van onze grote vriend Jensen die heeft het hier uitgebreid over gehad.

  Maar je mag ook die leugenachtige linkse blubber uit de media geloven.

  Mijn voorspelling is dat Trump hier alleen maar meer aanzien door krijgt en meer populariteit ondanks de jaren lange tegenwerking en chantage van de Democraten.

  Het is dan ook vrij wel zeker dat hij volgend jaar weer herkozen word.

  1. Blitzkrieg

   Lex :

   Bedoel je deze toneelvoorstelling?
   h**ps://www.youtube.com/watch?v=w96VK_ECyeA&t=1102

   En ja, Trump gaat gewoon herkozen worden.

   1. Jozias Visser

    Never change a winning team!

 7. Anne Sophe Schillersdorf

  Trump heeft niets te vrezen. In de senaat hebben de republikeinen een ruime meerderheid

  1. Bosche draak

   Asjemenou, geen gegeit? Geen gezever over poepen?
   Zowaar een inhoudelijke opmerking?

   HET IS EEN VROEGTIJDIG KERSTWONDER!!?

   1. dinaro

    @Bosche draak

    Dat is het zeker!!
    A child is born….

 8. Lex

  Ongehoord Nederland is er bijna 49820 nog 180 leden te gaan.

  Tjonge wat kijk ik uit naar de eerste uitzending jammer dat dit waarschijnlijk pas in 2021 is.

  Lex

  1. Blitzkrieg

   Lex : Ongehoord Nederland gaan we zeker terug vinden op kanalen zoals Youtube. Hoewel ik het jammer vind (ben lid) dat ze nog niet gaan uitzenden in 2020 is dat niet mijn grootste probleem. Geen zorgen over de programma’s, ongehoord Nederland ga je echt wel terug vinden op kanalen zoals youtube. Mijn grootste probleem is dat het grote publiek nog geen kennis kan maken met hun nieuwe geluid, zodat de massa ook eens iets anders kan zien als de linkse staats propaganda. Dit kanaal is zeer welkom om te helpen het sentiment in Nederland te veranderen.

   1. Lex

    Inderdaad zo denk ik er ook over.

    Het ergste vind ik dat de NPO een jaar lang met stront kan gooien naar
    Ongehoord Nederland, als ze slim zijn beginnen ze alvast een YouTube kanaal.

    Hoe al wel dit ook weer verkeerd kan uitpakken.

    Nogmaals jammer heel erg jammer, wie weet is het smerig spelletje waar de NPO een hand in heeft.

    Niet te min ze zijn er bijna, nog 178 leden te gaan. Ik denk dat de meeste mensen die lid zijn geworden graag nogmaals die €5,72 willen betalen.

    Het doel is een eerlijke on gemanipuleerde nieuwsgaring.

    Lex

    1. Veteraan

     Misschien een keertje een bommetje laten af gaan voor de NPO.
     Of is dat te extreem ?
     Ik wordt beïnvloed door alle terroristen, misbruikende asielgrijpers en achtelijke allochtone uit zandbakken hier in NL en kan er ook niets aan doen.

     1. Lex

      Het transformator huisje de hooft stroomtoevoer opblazen dan zitten ze een paar dagen zonder stroom. Ook eventuele generatoren saboteren.

      Nee het is een vuile vieze bende daar bij de NPO. Trouwens niet alleen bij de NPO ook RTL doet even hard mee.

      Ongehoord Nederland heeft inmiddels 49850 leden nog 150 te gaan. ik schat in nog zoon twee dagen.

   2. Crassus

    Er is nog een probleem @Blitzkrieg, die contributie komt elk jaar terug. De vraag is wie heeft er dan nog geld voor over? Zeker voor hen die krap bij kas zitten.

    1. Blitzkrieg

     Crassus : Voor 5.72 haal je een belegd broodje. Voor de mensen die krap bij kas zitten komen echt wel andere terug, geen zorgen hier.

   3. Mar

    @Blitzkrieg

    Ik heb gisteren naar Arnold Karkskens zitten luisteren in Een Vandaag. Zijn hoedje zat te strak, denk ik. De goeie man ziet ze een beetje vliegen.
    Wellicht is dat gekomen omdat hij voorheen vaak aanschoof bij Pauw en Witteman, later Pauw en andere praatprogramma’s bij de LINKSE omroepen.

 9. Tman

  In de senaat is geen meerderheid te behalen, dus waar gaat het over?
  Storm in een glas water!

 10. Meriadoc Brandebok

  Als een minister of staatssecretaris in Nederland iets misdoet gaat zijn kop er direct af, zie Van de Steur, Opstelten, Teeven, Harbers, Snel etc etc. en als een minister in de overzeese gebieden iets misdoet wordt de macht overgenomen door Nederland.

  Als in de VS een staatshoofd bewezen machtsmisbruik heeft gepleegd blijft hij gewoon zitten. Als in het VK een premier liegt tegen de koningin blijft diegene zitten.

  Het Nederlandse stelsel is andermaal een verademing vergeleken bij de rotte systemen van de Anglo-Amerikanen. En dat, terwijl Groot-Brittannië en de Verenigde Staten oude demkcratieën zijn.

  1. Lex

   Als een minister of staatssecretaris in Nederland iets misdoet gaat zijn kop er direct af,

   Behalve als hij Rutte heet.

   1. Henk-Jansen

    Rutte heeft geen grote dingen fout gedaan.

    1. Jozias Visser

     Henk-Jansen?

     1. Agios

      Correct. Benbow!

     2. Jozias Visser

      Potjansendorie het is dus Henk-Jansen?

     3. Annoying Orange

      Nee, het is Benbow, holmaat van Ramstein.

    2. Seneca

     @henkie jankert
     geen grote dingen fout gedaan? ik noem er slechts een! het ‘kaltstellen’ van een volksvertegenwoordiging die een kiezersmandaat van circa 1.500.000 personen had. noemt u dat kleinbier? ga eens begrijpend lezen en haal die verdomde oogkleppen van je gezicht.

     1. Pecunia

      Gelukkig maar dat deze wel in de tweede kamer kwam om het volk wakker te houden, dat kon niet worden voorkomen.

   2. Meriadoc Brandebok

    @Lex

    Rutte heeft geen machtsmisbruik gepleegd teneinde politieke tegenstanders er uit te kegelen, daar is in elk geval geen bewijs van.

    1. Blitzkrieg

     Meriadoc Brandebok : Trump ook niet.

   3. Crassus

    Baudet zou het nooit gered hebben met deze maatschappelijke onrust zoals Rutte dit handled. De souplesse van Rutte is ongeevenaard.

    1. Blitzkrieg

     Crassus : Ik heb slecht nieuws voor teflon mark, in teflon zit enorm veel pfas. Teflon zal plaats moeten maken voor het veel conventionelere marmer waar je allerlei mooie boreale zuilen van kunt maken.

    2. Seneca

     @crassus
     u stelt: ‘Baudet zou het nooit gered hebben met deze onrust…’. men kan zich afvragen of het bij Baudet zover gekomen zou zijn. op elke actie volgt een reactie. de acties van dit kabinet – uw St. Rutte – zijn administratief m.a.w. het zijn crises op papier en niets anders. eerst de boel plat gooien door een stelletje stupide lieden die daar zitten omdat zij lid zijn van een politieke partij en dan met ‘souplesse’ reageren. doe mij even een plezier crassus, bezie de situatie met eerlijkheid en laat je geen oor aannaaien door de msm.

 11. DidiMadloba

  Nep-nieuws van DDS. De Senaat moet ook nog oordelen en daar zijn de Republikeinen in de meerderheid. Trump wordt pas afgezet als 2/3 van de senaat daar voor stemt.

  1. Seneca

   @didi
   dat heeft dds geleerd van msm. welke krant u ook leest, welk tv kanaal uw preferentie heeft, men schrijft en zegt hetzelfde.

 12. claus

  De impeachment is feitelijk de uitslag van een Democraten vergadering, een nutteloze bezigheid die enkel de media opklopt!
  Trump krijgt gewoon een tweede termijn, er is immers voor de Amerikanen géén fatsoenlijke keuzemogelijkheid tussen de verkiesbare Democraten en/of Republikeinen!

  1. ZiggyStardust

   Daarbij hebben de democraten meerdere malen duidelijk gemaakt dat ze de stemmers op Trump haten en niet voor vol aan zien. Verwachten ze dan vervolgens dat die stemmers op Trump de volgende keer op een democraat gaan stemmen? Lijkt me dat de democraten hun eigen graf gegraven hebben nu.

 13. Veteraan

  Net zo vies spelletje als de Democraten hier in NL spelen.
  Alle presidenten hebben foute deals gesloten en geheime acties laten verrichten, niet in de laatste plaats Obama met zijn oorlogen.
  Niet voor niets dat dit erbij hoort dus dit is weer zo’n kansloos gedoe van de ‘democraatjes’, wat een lafbekken.
  Ook zij durven geen stand te vormen tegen b.v. de islam of andere terroristen zoals heel veel bendes van allochtonen.
  Wat een kerel hé die Trump. Hij lacht erom en gebruikt het om nog sterker zijn verkiezingsgevecht te voeren.

 14. Heinrich

  Het staat in elk geval vast dat elke regeringsvorm béter is, dan onze vorm van parlementaire democratie,deze lijkt meer op een reclamebureau voor onrealistische fata morgana’s die nooit en te nimmer vaste vorm krijgen!
  Trump heeft daarentegen veel waargemaakt van hetgeen hij beloofd had!
  America first!

 15. Agios

  Het deugvolk wil natuurlijk dat Trump op de bek gaat. Welnu, het zal best even moeilijk worden voor hem, maar hij komt eruit. Hij houdt namelijk nog een troef in handen. Bij alles wat Trump beloofd heeft -en ook heeft uitgevoerd-, is er nog e e n belofte die nog in de wachtkamer zit en dat is het voor de rechter brenger van Hillary Clinton. En dat zal de definitieve touch-down zijn van de deugers in de VS. Wellicht gebruikt Trump dat ook als middel om de hele impeachmentprocedure, als een donderslag bij heldere hemel, stop te laten zetten. De democraten zijn namelijk wel verbolgen, maar ook tamelijk dom…

  1. Henk-Jansen

   Wat heeft Hillary dan precies fout gedaan?

   1. Agios

    Ik dacht toch echt dat je mij achter een filter had gezet Benbow…

    1. Jozias Visser

     Henk-Jansen?

     1. Agios

      Inderdaad..Benbow!

     2. Jozias Visser

      En Beukman?

     3. Annoying Orange

      Laten we de puist Beukman uitknijpen!!!

     4. Top

      Nee het is een andere ‘couch potato’, die wel even komt vertellen wat waar is wat niet waar is. Bekijk zijn reactie geschiedenis en je kan eruit opmaken, dat hij weinig tot eigenlijk betekent. Heeft hij ook nooit gedaan. Best wel zielig. NOT!

   2. ZiggyStardust

    Uranium one, duidelijk buitenlandse beinvloeding

   3. Blitzkrieg

    Henk-Jansen : Hoe zit het precies met al die mensen die spontaan dood neervallen als ze te dicht in de buurt komen van de clintons?

   4. Bosche draak

    Laten we eens beginnen met Bengazi. en als je je computer eens aanslingert, dan kan je nog veel meer vinden.

    Kom op Henkie spenkie je kunt het!!

   5. weer opnieuw

    bij een kerel blijven die haar openlijk bedroog en die haar openlijk meermaals voor schut heeft gezet

    een waardeloze onderdanige sloerie die handelt puur voor eigen gewin

 16. ZiggyStardust

  Tulsi Gabbard van de democraten heeft zich van een stem onthouden, en legt in een filmpje op twitter uit waarom. Zij lijkt mij wat betreft de impeachment de enige die nog bij zinnen is. Uiteindelijk beslist de kiezer, politici stemmen volgens partijpolitiek.

 17. Bockbeer

  Allemaal de schuld van de Boeren

 18. Bunky01

  De democraten zullen hun actie nog betreuren bij de eerstkomende presidentsverkiezingen. Dit gaat vol als een boemerang in hun schijnheilige smoelen terugkomen.

 19. Tony Faas

  En Trump gaat gewoon de tweede termijn doen.

 20. Anti Idioten

  Als je onderzoek doet naar wat er echt gebeurd is besef dat je dat flauwe kul is. Hij word ook niet voor een misdaad impeached maar wat voor wat de Democraten zien als “machtsmisbruik”, een hele vage term en “tegenwerking” en die moeten nog maar bewezen worden of dat ook echt zo is.

  Een paar democraten hebben ook tegengestemd en de republikeinen hebben 100% nee gestemd wat laat zien dat Trump zijn eigen volk helemaal achter hem staat.

  En het blijkt ook dat het helemaal niet ging over de 2020 verkiezingen maar dat Trump een onderzoek wilde starten naar beïnvloeding van Oekraïne tijdens de 2016 verkiezingen. Er zijn aanwijzingen dat Oekraïne liever Clinton aan de macht had dan Trump want ze dachten dat hij pro Rusland was en dat ze Amerikaanse steun zouden verliezen in het noord Oekraïne conflict.

  Ook vroeg hij naar de zoon van Biden en wilde een potentieel onderzoek doen waarom hij daarom zoveel geld verdiende maar het is al bewezen dat het onderzoek nooit gestart was.

  De democraten wilde ook “Bribery” gebruiken als impeachment aanklacht, wat wel een misdaad is maar naar onderzoek en hoorzittingen was daar geen bewijs voor en hebben ze deze 2 vage termen maar gebruikt omdat ze niks anders hebben. De laatste peilingen laten zien dat het hele impeachment proces zich in het gezicht van de democraten opblaast.

 21. goedisfout

  De volgende zegen voor Trump is nu gegarandeerd.

  1. Vervelling

   Trump kan straks wetten invoeren waarmee hij Obama en Clinton achter de tralies kan krijgen.

   DDS schoon maar ook de V.S. schoon!!!

 22. omgekvanteworden

  De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet zullen we maar zeggen.
  Beter ware het geweest als de democraten – ipv zielige pogingen tot afzetting – een goede tegenkandidaat klaar gestoomd hadden, dat hebben ze nu niet voor elkaar en dus blijft Trump na de volgende verkiezingen gewoon aan.

 23. Anne Sophe Schillersdorf

  scheetje, poepje, drolletje
  keuteltje, piesje, kutje, piemeltje, poepje, hoopje drolletje

 24. Anne Sophe Schillersdorf

  Ik moet poepen, kan iemand mij helpen met mijn bips afvegen ?

  1. Bosche draak

   Dit is niet de lijn van je verpleegster suffie, dus houd je prive-leven voor je graag!

 25. Robert75

  Trump wordt niet ge-impeached want in de Senaat waar de republikeinen de meerderheid hebben stemmen ze niet voor impeachment. Geen enkele republikein heeft in het Huis voor gestemd en dat gaan ze ook niet in de Senaat doen. Willen ze Trump impeachen moeten ze minsten 2/3 van de stemmen hebben. Die krijgen ze dus noot. Het is gewoon een kansloze heksenjacht van de democraten. Wat overigens zal terug ketsen tijdens de verkiezingen. Want die gaat Trump met nog meer overmacht winnen als dat die dat al deed tegen Clinton. Uiteindelijk gooien die democraten hun eigen ramen in.

 26. Seneca

  @brandebok uw reactie 17
  uw redenatie is juist, tenminste als het waar zou zijn. er was eens iemand (hij was niet de enige, maar wel de enige die dit uitsprak) die het als bijzonder vervelend beschouwt, dat de criminaliteit en subsidievreters zo oververtegenwoordigd zijn bij het Marokkaanse deel van de bevolking. wat gebeurt er: de rechtszaak (aangespannen door de overheid, die op haar beurt niets doet tegen deze overlast, integendeel) loopjongen steeds. u beschuldigt de heer Trump van onoirbare zaken, maar ziet over het hoofd dat de NLse overheid nog ergere – om het woord barbaars niet te noemen – praktijken tegen haar burgers gebruikt. reageer nu niet met ja maar, het is de heer Wilders. wat zijn dan uw overwegingen t.a.v het machtsmisbruik, door de belastingdienst (een instrument van de overheid) i.v.m. de beschuldigingen aan burgers die de boel geflest zouden hebben? wat is uw reactie op de ‘fooien’ die als vergoedingen aan de gedupeerden in deze affaire worden uitgekeerd, terwijl een illegale asielzoeker € 7.500,00 krijgt uitgekeerd omdat de procedure langer duurt dan voorzien? als u dat als normaal beschouwt en u doet dat, anders zouden uw reacties op dit blog, meer rationeler zijn. uw reacties getuigen van een Calimero mentaliteit. overigens deze mentaliteit deelt u met het overgrote deel van de linkse massa met hersenverweking.

  1. Meriadoc Brandebok

   Seneca schreef: “wat zijn dan uw overwegingen t.a.v het machtsmisbruik, door de belastingdienst (een instrument van de overheid) i.v.m. de beschuldigingen aan burgers die de boel geflest zouden hebben?”

   De verantwoordelijke van de belastingdienst, de heer Snel, is gisteren afgetreden als bewindspersoon, nadat de Kamer min of meer liet doorschemeren dat er geen vertrouwen meer was in de staatssecretaris.

   Mijn overwegingen zijn dat het een evidente machtdmisbruik was van de belastingdienst om de ouders te duperen en ik vind het terecht dat Snel dientengevolge is afgetreden.

 27. Rosasolis

  Ook hebben een aantal Republicanen voor het afzetting van Trump gestemd. Mensen die jarenlang lid en medewerkers van deze partij zijn, en door Trump beledigt en uit hun functie gezet werden. Maar over het impeachment: de stemming ging niet in eerste plaats om het belediging van rivaal J. Biden, maar het ging over het proberen een land te chanteren (Oekraine), en dreigen met sancties tegen deze land…als Oekraine zou weigeren mee te werken aan complot tegen Biden. Er zijn sterke bewijzen. Dus heeft het huis van afgevaardigden (tweede kamer in Amerika) besloten dat deze streek ging te ver. Zo gaat het altijd met Trump: HIJ moet altijd zijn zin krijgen met ieder land, of gaat hij chanteren met grote sancties. Zo werkt een dictator altijd. Dus heeft de afgevaardigden besloten dat “Trump niet te vertrouwen is, en een gevaar voor de hele wereld is geworden”. En daarom willen ze dat hij uit zijn functie wordt gezet. Het moet nu verder naar de Senaat gaan (eerste kamer), waarvan de Republicanen de meerderheid hebben, maar ook in de Senaat zijn er veel tegen Trump. Dus het is nu nog meer afwachten. Ik denk dat het zal gaan zoals met Nixon en B. Clinton: op het nippertje zal Trump eruit komen net als Nixon en Clinton. Tenminste
  hielt Nixon de eer aan zichzelf en ging aftreden. Maar dat zal Trump niet doen.
  Daarom zal er maandenlang vreselijke sensatie rotzooi op Amerikaanse extreem-rechts politieke sites volgen, vooral tegen ieder van de Democrate party president kandidaten.
  Maar ook is de bevolking moe, en voelen zich verraden. Ze zullen niet op
  Trump gaan stemmen volgende jaar november.

  1. Bosche draak

   TRUMP 2020!
   Dat bewijs is net zo zwak als de democratische kandidatuur.
   De democraten zijn niks anders dan een stelletje clowns dat in een veel te kleine clownswagen met vier lekke banden zit, en een stuur wat zo ver naar links zit dat ze alleen nog maar rondjes kunnen rijden…

   1. ZiggyStardust

    Net als die linksgekkies hier. Ze zijn zo gefocust op rechts, dat ze bij het oversteken van de weg een keer vergeten naar links te kijken. Splet!

  2. Blitzkrieg

   Rosasolis : Rivaal, Joe Biden??? Alsjeblieft, bekijk deze link even. Wat een gore vieze vent is die Joe Biden!!!
   h**ps://www.youtube.com/watch?v=w96VK_ECyeA&t=450

 28. Pecunia

  Trump haalt zijn schouders op en denkt ach laat gaan, ik word ook weer herkozen.

 29. Anne Sophe Schillersdorf

  Trump is een kleine jongen met een kleine pikkie 🙂

  1. ZiggyStardust

   Toch heeft ie jou met z’n kleine pikkie goed pijn gedaan blijkbaar.

  2. Lex

   Go hoe weet jij dat?

   Ik ben heel nieuwsgierig naar je antwoord.

 30. Tony Faas

  Bill Clinton: Blow jobs
  Barack Obama: No jobs
  Donald Trump: More jobs

  1. Rechtsaf

   🙂 +++++

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.