Video: Robert Jensen pakt klimaatridders Rutte en Timmermans aan: "ze trekken ons helemaal leeg!"

Geen categoriedec 14 2019, 18:00
Robert Jensen gaat in de Online Shows van gisteren in op de enorme kosten van het klimaatbeleid dat Frans Timmermans over Europa wil uitsmeren. De kosten van het klimaatbeleid zullen miljarden euro's bedragen en worden opgehoest door de belastingbetalers. De begunstigden van de klimaatmiljarden zijn natuurlijk de bevriende netwerken bij grote bedrijven en de natuur subsidieclubs. Jensen is geen voorstander en hekelt het plan omdat de klimaatridders 'ons helemaal leeg trekken'.
De projecten van klimaatpaus Frans Timmermans zijn bedoeld om Europa in 2050 volledig 'klimaatneutraal' te maken. De kosten van de Europese Green Deal zal miljarden, miljarden en miljarden bedragen en nauwelijks iets opleveren. Wellicht een wat schonere lucht, maar dat u vervolgens op water en brood moet leven wordt natuurlijk niet benoemd.
Met een onheilspellende fantasie en overdreven geloof in 'innovatie' denkt men dat Europa zo even klimaatneutraal wordt. Maar de concrete alternatieven voor de huidige techniek? Die zijn er wel, zoals kernenergie, maar dat is vooralsnog 'niet bespreekbaar'.
Volgens Jensen is de Green Deal van Timmermans helemaal niet noodzakelijk omdat het 'eigenlijk heel goed gaat met het klimaat' en dat de 'zeespiegel helemaal niet stijgt'. De paniek rondom de zeespiegel is sowieso enorm grappig. De aarde is namelijk niet perfect rond en de zeeën en oceanen liggen ook op verschillende niveaus. Zo "ligt" het water van de Kaspische Zee een stuk "hoger" dan het water in de Noordzee.
Toch denken de klimaatdrammers dat de zeespiegel over de gehele aarde een uniforme meetstandaard is. Ahum, fout! Verder stelt Jensen dat de groene aanpak van Timmermans verklaarbaar is vanuit het feit dat er 'op de achtergrond mensen aan de touwtjes trekken om geld te verdienen, om ons te verzwakken en andere landen sterker te maken'. Dat klopt, want andere landen zoals de VS en China doen niet mee aan deze groene gekte.
Zogezegd is Timmermans dus een saboteur die onze economie om zeep wil helpen. Dat mensen op dit soort lieden stemmen is voor mij volledig onbegrijpelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten