Wederom migranten op weg naar Engeland uit Het Kanaal gevist

De Franse kustwacht kreeg het gisteren ineens druk. Zo’n 31 migranten probeerden met twee bootjes Het Kanaal over te steken om de Britse kust te bereiken. Blijkbaar waren ze net op tijd, want één boot was uitgevallen en de andere maakte water.

De Franse kustwacht moest gisteravond uitrukken. Een schip met elf mensen aan boord zou in de buurt van Calais al enige tijd ronddobberen. Een defecte motor zou de oorzaak hiervan zijn. Eenmaal gearriveerd trof de kustwacht negen volwassenen en twee kinderen aan. Hartstikke verantwoord natuurlijk, twee kinderen meesleuren om Het Kanaal over te steken! Want Frankrijk was niet veilig genoeg, of zo.

Voor de Franse kustwacht begon de ellende echter nog maar net. Na het oplossen van dit sterk staaltje verantwoord opvoeden, kregen ze nóg een schip in beeld. Een bootje in de buurt van Duinkerke maakte water. Aan boord waren twintig migranten, waarvan er één een zwangere vrouw bleek te zijn. Sommige migranten hadden al onderkoelingsverschijnselen. Dit is al de tweede keer in een week tijd dat migranten de oversteek wagen. Vorige week probeerden 49 migranten de Britse kust te bereiken.

Deze gevallen zijn toch wel dé definitie van ‘gelukszoekers’ of niet? Van West-Europa, waar je allang veilig bent, ‘vluchten’ naar Groot-Brittannië, omdat je dan een uitkering denkt te krijgen, en zwanger zijn of een paar kinderen meenemen hoort nou eenmaal bij het avontuur. Compleet onverantwoordelijk! In Nederland bel je de Kinderbescherming voor héél wat minder dan dit soort stunts.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

73 reacties

 1. NoDoubt

  Kosten immigratie 2400 miljard. NL is failliet als we niet heel snel uit EU stappen. Collectieve belastingdruk is boven de 38% ( in de jaren 70 28%) Pensioen kan niet herstellen door lage EU rente (arme landen) Pensioenpot wordt verdeeld over EU. Van uw pensioen houdt u nu nog maar 35% of minder over van uw laatste salaris. En de GL en D66 nemen geen vluchtelingen in huis. Zo solidair zijn ze ook wel weer. De autochtone bevolking is ten dode opgeschreven.

  1. Jumping

   @NoDoubt.

   Nederland is een keiverrot land geworden.

   Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

   Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

   Stop met de EU in deze vorm.

   RUTTUP EN NEXIT.

   1. Edwin_Oss

    Bla bla bla, get a live, loser(s)!

  2. Edwin_Oss

   Wat een verstand, de onderbuik wordt weer geleegd, zoals gewoonlijk niet gehinderd door enige kennis…

   1. Tony Faas

    Edwin_Oss?

   2. Agios

    Licht ons in. Wat weet jij wat wij niet weten?

   3. Stanly2000

    Edwinneke,
    Laat ons ook mee profiteren van uw kennis of blijft het bij “Bla bla bla, get a live, loser(s)!”

    1. Edwin_Oss

     @stanly2000@agios: je slaat de spijker op zijn kop! Er wordt hier maar wat gebrald zonder bronverwijzing. Als bron de uitlatingen van de nepblonde Indo gebruiken is niet correct, deze nepblonde Indo roept ook maar wat. Zijn uitlatingen zijn opium voor de onderklasse, het stemvee. Niemand die hier ook maar eens het stemgedrag in de 2e Kamer van de nepblonde Indo volgt. Zou je dat wel doen, dan zie je dat de PVV voor 99% alles steunt wat de VVD de afgelopen 10 jaar heeft voorgesteld. De onderklasse beseft niet dat gezondheidszorg, minimumloon, sociale wetgeving niet door de PVV geborgd wordt, maar door andere partijen die gelukkig nog steeds een meerderheid hebben. PVV: zij zullen nooit regeren omdat ze gewoon de intellectuele bagage daarvoor missen.

     1. Tony Faas

      Edwin_Oss?

     2. Rechtsaf

      definitie van dom jongetje? edwin oss!

     3. Lefty

      Correct.

     4. weer opnieuw

      dom schaap , pleurt van alles neer terwijl het topic over gelukszoekers gaat die het leven van de redders in de waagschaal liggen omdat die mafkezen naar Engeland willen. Deze linkse trol spreekt dan over intellectuele bagage , hahahaha , wat een sukkel

      stem sociaal , stem PVV

     5. Stanly2000

      Edwinneke,
      De topic gaat over:
      “Wederom migranten op weg naar Engeland uit Het Kanaal gevist”
      Wat uw commentaar over Wilders er mee te maken heeft ontgaat mij. Maar goed u heeft uw onderbuik weer geledigd zullen we maar zeggen!

     6. Agios

      “…, deze nepblonde Indo roept ook maar wat”.
      Wat roept deze persoon dan wat ‘zomaar wat’ is. Ooit de moeite genomen uitlatingen van iemand te doorzien of te pareren met enige kennis van zaken? Of is het eenvoudiger na te praten wat -in jouw geval- linksaffers roepen? Vorm eens een intelligent beeld door je in een probleem te verdiepen.

     7. DidiMadloba

      Ik ben geen PVV aanhanger maar het probleem is iets anders namelijk dat het Wilders alleen maar om macht gaat en niet om beleid.

      Wilders doet zelfs geen enkele poging om zijn belofte voor minder Marokkanen te zorgen gestand te doen.

   4. weer opnieuw

    je hebt zeker weinig ingebracht bij je laatste berichten. ongehinderd door enige bijdrage blaat het linkse schaap er tierig op los. Zo herkenbaar voor linkse adepten die niet met de dagelijkse feiten om kunnen gaan

  3. DidiMadloba

   Uh, u bent in de war met de kosten voor het klimaat, en zelfs die zijn omstreden.
   De vluchtelingenverdragen zijn trouwens niet van de EU, maar tot stand gekomen nadat vluchtende Joden alleen nog “welkom” waren in Auschwitz. De nazi’s hebben trouwens nooit geklaagd over de kosten van de Endlösung.

  4. DidiMadloba

   U bent ernstig in de war. Dat getal stond voor een allerminst betrouwbare schatting van de kosten van klimaat-maatregelen.

   Gelukkig hebben rechtse saboteurs het niet voor elkaar gekregen het Mareakech pact de grond in te boren, zodat er gezocht wordt naar structurele oplossingen voor migratievraagstukken.

   Een van de maatregelen is een milieupolitiek die voorkomt dat talloze Afrikanen vluchten voor droogte.

   Maar rechtse saboteurs werken ook dat tegen.

   Alles moet kapot, met als enige doel: macht voor de leiders.

   Duitsland kreeg in 1933 een dictator omdat 1. dat land een zootje was 2. De wereld toen werd geteisterd werd door een vreselijke economische crisis.

   Populisten menen dat het ook nu een zootje is. Maar ze kunnen maar moeilijk aan de macht komen omdat het ons nu economisch best goed gaat. Dus moet die economie kapot.

   Want macht is het hoogste doel.

 2. Rechtsaf

  Het is begrijpelijk waarom leiders niet ingrijpen, elk gezond weldenkend mens snapt precies wat er aan de hand is.
  Er zitten een paar idioten in Nederland/Brussel die dit héél bewust doen…

  1. Edwin_Oss

   @rechtsaf: heb je vanmorgen je pillen al genomen, als ik je literaire diarree lees schat ik in dat je je pilletjes nog niet hebt geslikt…

   1. Rechtsaf

    adolf edwinsülsün ossülsün?

    1. Edwin_Oss

     Zielig!

     1. Rechtsaf

      definitie van zielig? edwin oss!

     2. Tony Faas

      Edwin_Oss?

     3. Rechtsaf

      edwin oss!

     4. Edwin_Oss

      @rechtsaf: ach, ik gun iedere gek zijn gebrek, zo tolerant ben ik ook wel weer. Advies: neem toch je pillen op tijd in…

     5. Lefty

      Verlaag je niet tot het nivo van Wilders aanhangers.

    2. Rechtsaf

     Inhoudsloos adolfje edwinsülsün ossülsün

   2. Tony Faas

    Edwin_Oss Benbow?

    1. Rechtsaf

     wesley benbow oss(ülsün)!

    2. Watcher

     Lugár de fascist

   3. weer opnieuw

    beschouw het dan maar als linkse verbale diarree mafklapper

  2. Marija

   Precies, lees op Google:
   “De EU ontmaskerd?”
   Alsmede
   Resolutie van Straatsburg, dan /lees/weet/ je precies wat er gaande is.

   1. weer opnieuw

    u bedoelt deze ?

    Resolutie 1743 Raad van Europa!
    Hier in het kort zwart op wit:
    1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.
    1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.
    1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.
    1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.
    1743-11: De islam is een religie van vrede.
    1743-12: Haat zaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.
    1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.
    1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.
    1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.
    1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.
    1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.
    1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamologie te bestrijden en de islam te promoten.

    1. Marija

     Nee die bedoel ik niet @weer opnieuw.
     Resolutie van Straatsburg jaar: 1957 en exact geschreven:
     De EU ontmaskerd?
     Ik zal proberen het hier te plaatsen.

     1. Marija

      Sorry resolutie Straatsburg 1957 moet zijn: 1975.
      Ik krijg het niet hier geplaatst.

     2. Tony Faas

      rijksoverheid.nl/binaries/rijksoverheid/documenten/wob-verzoeken/2018/10/08/besluit-op-wob-verzoek-over-het-verdrag-van-straatsburg/Besluit+Wob+Straatsburg.pdf

    2. Cesare

     Is dit echt? Geen fake? Zo ja, dan is die eu wel een trieste tent. ik had er al niets mee, maar dit slaat alles. Wat een mongolen.

  3. gargamel

   ” een paar”?

 3. Sergeant Monty

  “migranten op weg naar Engeland”

  Gelukkig willen ze allemaal naar Engeland.
  Schijnbaar is Nederland niet veiliger dan het land van herkomst.

  1. Kretoloog

   Dankzij de Brexit, korporaaltje. Zelfs migranten snappen dat je beter buiten de EU kunt wonen dan erbinnen (gna, gna, gna).

   1. Watcher

    Die is goed 🙂 🙂 🙂

   2. Stanly2000

    Kretoloog, deze is niet goed, maar keigoed!

   3. Sergeant Monty

    Dan moeten we zeker geen NEXIT anders blijven ze allemaal in Nederland.
    Hoeven ze immers niet die gevaarlijke oversteek te maken.

    Geen NEXIT dus.

 4. Tony Faas

  Edwin_Oss?

  1. Watcher

   Lugár de fascist

   1. Rechtsaf

    watcerh dé antichrist
    watcher dé ped*verheerlijker
    watcher dé nedermoslim

    #nietsmeeraantoetevoegen

   2. Tony Faas

    Watcher?

 5. weer opnieuw

  laat zwemmen die eigenwijze sukkels , die clowns zitten in Europa maar willen weer met een gammel bootje naar Engeland waardoor anderen hun leven moeten wagen deze extremistische idioten te redden.

  Wat voor excuus hebben die gelukszoekers nu weer ? Ze dachten dat er oorlog was door het vuurwerk ? donder op met die nietsnutten

 6. Veteraan

  Ik ben tegen elke vorm van visserij. Vissen hebben ook gevoel hoor.
  Dus alles lekker laten zwemmen, ook de visjes uit Afrika, Oost Europa en andere gelukzoekers. En niet in de buurt van land laten komen want sommige hebben beentjes.

 7. fusilier

  Werkschuw volk. Laten zij een voorbeeld nemen aan de Joden. Die met bloed zweet en tranen hun land opgebouwd hebben in de woestijn. Kinderen maken dat kunnen zij als de beste, maar er voor zorgen ,ho maar.

 8. Cootje

  Wij hebben leiders en figuren nodig als de heer Jan Maat die werd verkettert maar als enige er verstand van had . Maar hij werd in de hoek gezet als een racist . Want wij zaten om werkvee verlegen en nu zitten we met de gebakken peren . Een cultuur verrijking waar geen gewone echte Nederlander van blanke origine om gevraagd heeft . En op dinsdag avond naar opsporing verzocht moet kijken die een grote kijkdichtheid heeft maar geen amusement waarden en we ons kinderfeest met zwarte piet ter discussie moeten stellen we leven in een narcoticastaat met wat Wilders zegt een nep democratie met een nep parlement met aan het hoofd een lachenbekkie

  1. Original NL

   Het is de heer Hans Janmaat niet Jan Maat cootje.

 9. Cootje

  Rollen prikkeldraad zal de oplossing zijn maar die blijven niet drijven

 10. OrangeBlancBleu

  Het was dit weekend ook in de krant te lezen dat Nederland er onder Rutte niet op vooruit is gegaan. De schatkist wel, die is geslonken tot 49% van het bbp!
  Het geeft weer aan dat Rutte echt niets op heeft met de bevolking maar goede sier wil maken in het buitenland en dan met name in Brussel.
  Wat deze man in Nederland in 9 jaar kapot heeft gemaakt gaat een generatie duren om het weer te corrigeren, schandalig gewoon. Dit land is hard toe aan onafhankelijkheid (NEXIT) en een beleid dat is gericht op groei en herstel van onze eigen binnenlandse economie zonder 13 miljard euro aan Brussel te hoeven storten. De EU bestaat niet en heeft ook nooit bestaan, het is een geldpot voor die landen die constant naast de pot piesen waar wij, de hardwerkende burgers, voor mogen opdraaien. Genoeg is genoeg, we moeten er uitstappen en dat kan alleen met de hulp van partijen als FVD en de PVV. Dit is de enige mogelijkheid nog om Nederland weer Nederlands te maken want we zijn behoorlijk de weg kwijtgeraakt onder Rutte.

  1. Veteraan

   Het is al te laat want de volgende generatie bestaan grotendeels uit niet werkenden vanwege een lui gen, agressieve apen, dikke Tokkies, Linkse mafkezen of zandbak inteelt figuren. En die gaan NL niet meer op de rails krijgen.
   Dus beter verhuizen want Nl gaat het niet meer redden.
   Huisje in het buitenland, oost Europa is goed te doen en daar heb je het tuig wat ik heb beschreven bijna niet. Een droom gewoon en goed betaalbaar.

   1. Edwin_Oss

    @veteraan: even voor de duidelijkheid, de mensen die tot ca. begin jaren 60 geboren zijn hebben het minst bijgedragen aan onze economie. Zij hebben gratis gestudeerd, volop gebruik gemaakt van (VUT) uitkeringen, en een periode van jaarlijkse groei meegemaakt. De huidige werkende bevolking moet langer werken om de puinhopen van die generatie op te ruimen.

    1. Mieremet

     Edwin, je lult uit je nek, ik geboren 1958. Ik moet nog 5 jaar tot mijn pensioen, tot die tijd woon ik sinds begin 2019 in Portugal. Ik heb gewerkt vanaf mijn 15e, geen vut en altijd gewerkt, twee kunstknieen want versleten. Maar geen wao. Dus rot jij effe lekker op droplul.

    2. weer opnieuw

     je lult uit je nek idioot , de generatie vanaf 1960 is nog volop aan het werk idioot want hun aow leeftijd staat inmiddels op 67 .

     overigens zijn het de yuppen geboorte jaar 1980 of later van 12 jaar studeren in pretpakketten , leegvreten van de ouders en geen idee hebben wat werken is. 1960 ging destijds gewoon aan het werk in de mbo beroepen flapdrol

     je hebt werkelijk nergens kaas van gegeten idioot.

  2. Edwin_Oss

   @orange blanco blue: ik geloof niet dat jij tot de ” hardwerkende Nederlander” behoort, ik schat je eerder in als eeuwige bijstandsrukker..

   1. Tony Faas

    Edwin_Oss?

    1. Rechtsaf

     edwin oss!

  3. DidiMadloba

   Rutte is de baas niet. Hij is slechts de voorzitter van een coalitiekabinet. Als je iemand de schuld wilt geven moet je de betreffende vakminister zoeken. Rutte kan niet eens ministers ontslaan! Hij is geen Kanzler!

   Wie wel Ministers kan ontslaan is de Kamer, namelijk met een motie van wantrouwen.

 11. Jack Flash

  “Wederom migranten op weg naar Engeland uit Het Kanaal gevist”
  Hebben onze vissen dan nog wel plek?
  Of vindt Groen Links dat in onze zeeën er ook al teveel dieren zitten?

 12. Willem Bever

  Een business case voor een bookmaker?

 13. Mieremet

  Berend Botje.

 14. DidiMadloba

  Engeland zal heel blij zijn met deze migranten want autochtone Engelsen vluchten massaal voor verschrikkelijke Boris, en een leeg land regeren is ook zo wat.

  1. Ben Venuti

   Waar kan ik die massale uitstroom van Engelsen waarnemen of zuig je dit uit je door allochtonenstront bezoedelde duim?

   1. DidiMadloba

    Alleen degenen die hun kerstbuik kwijt willen blijven graag in Engeland want daar staat een hongersnood voor de deur.
    En anders zal iedereen die de kans heeft Engeland willen verlaten vanwege de verziekte politieke sfeer. Door politieke strebers aks Boris J. Die voor hun part het hele land te gronde richten met kunstmatige tegenstellingen die ze nog in geen generatie meer weg krijgen.

    1. Ben Venuti

     Hongersnood toe maar, verder alles goed met je dwaallicht?

    2. Rammstein

     Ik heb vaak het idee dat malle DidiMadloba kunstmatige intelligentie is waarvan de algoritmen hopeloos gestoord en in de war zijn.

     Anders is deze wartaal die geen enkel aanknooppunt met de realiteit heeft, niet te verklaren.

 15. Rosasolis

  Er zullen veel meer illegale migranten uit Afrikaanse landen naar Groot Brittannie komen.
  In plaats van EU landen. De meeste kennen eenvoudige Engels, en hebben al familie en kennissen in de Britse steden. Die hen misschien voor een verblijfplaats en een baan kunnen zorgen. Waarschijnlijk zullen deze illegale immigranten EU landen vermijden. Omdat dat er weinig kraakpanden zijn, en weinig steun voor ze. En weinig Europese landen erkennen ze als vluchtelingen die recht op asiel hebben. Groot-Brittannie zal met deze groeiende probleem alleen staan, na de Brexit.

 16. DidiMadloba

  Zo kan de “Omvolking” heel snel gaan: autochtone Engelsen ontvluchten massaal de ellende van Boris J. en worden vervangen door immigranten, die natuurlijk allemaal moslims zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.