Achterlijke leugenaar Erik Mouthaan WOEST: ‘Alleen maar witte mannen in Taskforce Coronavirus’

Als je wilt weten hoe radicaal-links CNN én onze eigen Erik Mouthaan zijn hoef je alleen maar te kijken naar hun reactie op het nieuws dat President Trump een Coronavirus Taskforce in elkaar heeft gezet. De betrokkenen moeten ervoor zorgen dat a) het virus zich niet verder kan verspreiden en b) dat er een vaccine wordt ontwikkeld (indien mogelijk en nodig).

Dit stuk verscheen eerder vandaag op BackMe. Als u mijn strijd tegen het mediakartel én het partijkartel steunt, sponsor me dan ook — 85 DDS-lezers gingen u al voor. Voor slechts 1 euro per maand krijgt u dagelijks al twee blogposts (één met het laatste nieuws uit Amerika en één harde rant over Nederland) én een exclusieve column in uw inbox, ‘s avonds voor het slapen gaan. Steun mij dus! Alvast bedankt!

Je zou denken: hartstikke belangrijk dat dit gebeurt. Maar wacht, CNN en Erikje zijn woest. De reden? De taskforce bestaat alleen maar uit witte mensen!!11!!

Mouthaan maakt het nóg erger door te stellen dat er alleen maar “witte mannen” in de taskforce zitten, wat een pertinente leugen is.

Kijk maar goed naar de foto’s van CNN. Daar zie ik toch echt minstens één vrouw zitten.

Oh, en kijk ook meteen even naar de foto’s die Erik zélf retweet. Daar zie ik toch echt een paar etnische minderheden zitten. En zie, er zit zelfs een vrouw prominent aan tafel (vierde foto)! Achter haar zit vervolgens óók weer een vrouw, wat de teller al op drie vrouwen brengt.

Screen Shot 2020-01-31 at 12.12.03

Maar zelfs als het wel waar was, who cares? Mafkees!

Deze mensen zijn geestelijk gestoord. Ze zijn zo geobsedeerd met identiteitspolitiek dat ze een vaccine in de prullenbak zouden gooien als die toevallig ontwikkeld is door “witte mannen.” Zoals actrice Mindy Robinson het verwoordt, ze zijn liever dood dan “niet woke.”

Dit stuk verscheen eerder vandaag op BackMe. Als u mijn strijd tegen het mediakartel én het partijkartel steunt, sponsor me dan ook — 85 DDS-lezers gingen u al voor. Voor slechts 1 euro per maand krijgt u dagelijks al twee blogposts (één met het laatste nieuws uit Amerika en één harde rant over Nederland) én een exclusieve column in uw inbox, ‘s avonds voor het slapen gaan. Steun mij dus! Alvast bedankt!

Er kan geen twijfel over bestaan: modern links vormt een gevaar voor de mensheid. Als deze psychopaten het ooit nog eens voor het zeggen krijgen hebben we allemaal een enórm probleem.

Oh, en kan RTL Erik nou eindelijk een waarschuwing geven dat het afgelopen moet zijn met zijn anti-Trump propaganda? Of heeft hij nadrukkelijk toestemming om nepnieuws te verspreiden?

Steun mij op BackMe en volg mij op Twitter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Watcher

  “het afgelopen moet zijn met zijn anti-Trump propaganda”
  Aldus Michael van der Galien.

  Mike, kan het eens afgelopen zijn met de pro Trump propaganda op DDS?
  We wonen in NL en niet in de VS.

  1. Kretoloog

   Niemand verplicht jou op DDS te komen, Didi. Als het jou hier niet bevalt, nou dan ga je toch elders je onnozele bijdragen plempen? Dombo!

   1. Kretoloog

    Watcher is dus de Dombo.
    (Met excuses aan Didi 🙂 )

   2. Lugor

    Als het jou hier niet bevalt, nou dan ga je toch elders.

    U heeft Nederland al verlaten?

    1. CLoVis

     EU lugor

    2. Hard

     EU Lugor?

  2. CLoVis

   EU watcher

  3. Hard

   EU Watcher?

 2. Kretoloog

  Erik is een rare Snoeshaan. Hij moet wat aan zijn ogen mankeren, want op de door hemzelf getweette foto’s zijn duidelijk vrouwen en getinten te zien.

  Erik zal chagrijnig zijn geweest toen hij dit de ether in stuurde. Vandaag komt er mogelijk al een einde aan het impeachment-proces tegen Trump. En dat moet voor deze Clinton-adept van RTL een hele bittere pil zijn.

 3. Kim de Roder

  De hilarische stukjes van Michael van der Galien zijn gelukkig bedoeld als absurdistische satire.

  1. CLoVis

   EU kim

  2. Hard

   EU Kim?

 4. Lugor

  Vandaag weer gratis en voor niks de rant van Michael gelezen.
  Lekker goedkoop zo.

 5. Hendrie1963

  Wat een sukkel. Werkt zeker voor de staatstelevisie. Hij kan beter ander werk gaan zoeken. Met de verkiezingen wordt Trump nog groter. De mensen daar kotsen de media net zo erg uit als hier. Liegen en janken is het enigste wat ze wel kunnen.

 6. Ben-NIET-Groen-L

  Vloedgolf aan ontraceerbare spookauto’s van criminelen…………….oplossing: GRENZEN!

 7. Falskorn

  Blanke mannen zijn de motor van het Westen. Intelligentie gepaard met rationaliteit, helder denkvermogen, opofferingen maken voor een groter doel en assertiviteit. Dit zijn kenmerken het Kaukasisch ras waar andere rassen op deze planeet simpelweg niet over beschikken.

  1. Doperwtje

   Falskorn, je reactie is wmb net zo achterlijk, als de tweet van Mouthaan.

  2. Grote Trek

   “De term Kaukasisch ras is een verouderde antropologische term, die werd gebruikt om het algemene fysieke type van (een deel van) de oorspronkelijke bevolking van Europa, Noord-Afrika, de Hoorn van Afrika, West-Azië, Centraal-Azië en Zuid-Azië aan te duiden.”
   Voorheen werden de aardse bewoners verdeeld naar kleur. o.a. Geel voor Chinezen, Zwart voor Afrikanen, Rood voor Amerikanen. Derhalve zou de crew van Trump uit Roodhuiden moeten bestaan.

 8. Hard

  Blank is de juiste benaming, en ik ben er trots op.

  Opgedonderd met je witte framing, ultralinks fascistentuig!

 9. Blitzkrieg

  Ik snap de verontwaardiging niet, Trump heeft gewoon de beste mensen aangenomen. Trump kijkt niet naar oppervlakkige kenmerken als huiskleur, hij discrimineert niet.

  1. Shadow1100

   Witte mannen? Ik zie geen witte mannen! Ik zie blanke heren!

 10. Heras

  De huidskleur van mensen is mij in het leven nooit opgevallen, totdat die emmers gingen zeuren over discriminatie.

  1. Shadow1100

   Als ik me schaam word ik ROOD;
   als ik het koud heb word ik BLAUW;
   als ik in de zon lig word ik ORANJE;
   als ik te lang in de zon lig word ik ROOD;
   als ik terugkom van vakantie ben ik BRUIN;
   als ik zeeziek ben word ik GROEN;
   als ik hepatitis heb word ik GEEL;
   als ik benauwd ben word ik PAARS;
   als ik dood ben word ik GRAUW;
   als ik langer dood ben word ik ZWART.
   En ik word WITTE man genoemd?

   Als jij je schaamt blijf je zwart;
   als jij het koud hebt blijf je zwart;
   als jij in de zon ligt blijf je zwart;
   als jij te lang in de zon ligt blijf je zwart;
   als jij terugkomt van vakantie ben je zwart;
   als jij zeeziek bent blijf je zwart;
   als jij hepatitis hebt blijf je zwart;
   als jij benauwd bent blijf je zwart;
   als jij dood bent blijf je zwart.
   En jij wordt kleurling genoemd?

 11. Adriaanv

  Wat is er mis als het alleen witte mannen waren ? In china zijn het alleen aziatische mannen en in saudi alleen arabische mannen die de beslissingen nemen, daar hoor ik niemand over.

 12. Yoyo

  In dit soort belangrijke zaken worden uiteraard alleen de beste mensen geselecteerd, Erik.

 13. Fonz

  En wat ook héél belangrijk is, GEEN vrouwen.!!

 14. marco kruidenberg

  Vies flikkertje die Mouthaan

 15. liefdevol rechts

  tja, bij erik mouthaan is het noorden echt zoek.
  het is misschien beter dat hij opgenomen wordt in een psychiatrie.
  en dat hij aldaar eens terug leert wat liegen betekent.
  volgens mij heeft hij een slechte opvoeding gehad.
  er is hem geleerd om steeds de waarheid te verdraaien.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.