Bam! Femmes For Freedom doet aangifte tegen haathuis AlFitrah Moskee

Femmes For Freedom, een organisatie die opkomt voor vrouwenrechten, doet aangifte tegen de radicale moskee AlFitrah. De reden? Bij Al Fitrah vinden ze het doodnormaal dat vrouwen derderangs burgers zijn en roepen zelfs op tot besnijdenis van vrouwen. Terecht dat de organisatie oproept tot aangifte! 

Een keer geen gezanik over het niet bestaande westerse patriarchaat, maar een daadwerkelijk ‘Toxic-masculinity’ instituut aanpakken. Een moskee die nog middeleeuwse praktijken predikt heeft gewoon niks te zoeken hier. Religie is allemaal prima, totdat het onze westerse normen en waarden overtreedt, en laat dat nu net het geval zijn!

De AlFitrah Moskee wordt aangepakt vanwege meerdere zaken, die allemaal keihard moeten worden aangepakt!

Derhalve heeft Femmes for Freedom aangifte gedaan tegen de AlFitrah Moskee en haar bestuurders wegens de volgende strafbare feiten en schending van de fundamentele mensenrechten van meisjes en vrouwen:

 1. Aanbevelen van genitale verminking van vrouwen
 2. Sluiten van polygame huwelijken
 3. Sluiten van religieuze huwelijken zonder burgerlijk huwelijk.

Het is natuurlijk volstrekt belachelijk dat het mogelijk dat zulke dingen worden gepredikt in een religieus instituut in Nederland. Laten we hopen dat Femmes For Freedom veel steun krijgen, want dit verdient de volle aandacht!

Zulke haathuizen moeten door de politie en de politiek direct worden aangepakt!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Fonz

  Het valt mij op dat al die zogenaamde #metoo mutsen dit niet seksistisch vinden.
  h**ps://www.rtlboulevard.nl/lifestyle/artikel/4983031/vaginakaars-gwyneth-paltrow-niet-aan-te-slepen

 2. Fonz

  Zwz is aangifte goed tegen moskeeën waar de koran gepredikt wordt, iedereen die dit verdedigd verdedigd dus de onderdrukking van vrouwen..

 3. nu ik

  3 x hoe-ra voor deze actie. Stop de achterlijk ideologie om vrouwen te besnijden. Stop de ideologie die openbaar zaken verkondigt of oproepen doet die strijdig met de wet zijn.

  Eindelijk een tegengeluid

 4. JFU

  Prima…..alleen het zal wel weer afgeblazen worden door onze meestal linkse D66 rechters die deze sekten blijkbaar een warm hart toe dragen. Of is het misschien angst?

  1. Bullshit15

   Jfu ja natuurlijk is het angst ze weten de waarheid wel maar ze durven het niet te zeggen wand dan moeten ze ook onderduiken net als Wilders in ja wie wil dat nu niemand toch alleen Wilders die durft het beestje nog bij naam te noemen in de de rest gaat vrolijk met de moslims mee wand dan weten ze zeker dat ze geen baksteen door hun ruiten krijgen laf bekken zijn het
   STEM FVD OF PVV uit de eu

 5. ZiggyStardust

  Goed bezig Bart! Met die Sylvana fixatie ben ik wel klaar eigenlijk. Wat meer aandacht voor een echte feministe juich ik van harte toe.

 6. Heras

  Dan moeten we meerdere moskeeen sluiten. Want besnijdenis of haat tegen anders denkenden, staat gewoon in de koran en/of hadith.

 7. Nestor Makhno

  We gaan leuk een potje Bamzaaien. Leuk joh
  Samen voor os egen , laat de res de rambam kregen. https://www.youtube.com/watch?v=NYVomeJ0UxQ

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.