ENi1be1XUAAF0 g

Bizar! Iraanse staatstelevisie doet een oproep voor crowdfunding om zo een prijs boven Donald Trumps hoofd te plaatsen!

Geen categoriejan 06 2020, 10:00
Iran weet ook niet echt meer wat ze aan het doen zijn: ze roepen allemaal heel stoer 'Dood aan Amerika' in het parlement maar weten donders goed dat ieder moment één van hun gepakt kan worden door een eskader aan drones. Toch blijven ze harde retoriek gebruiken, ze gaan nu zelfs zo ver dat ze een prijs van 80 miljoen dollar op het hoofd van Donald Trump plaatsen.
https://twitter.com/aliarouzi/status/1213789412653457408?ref_src=twsrc%5Etfw
De staatstelevisie hoopt dat iedere inwoner van Iran (zo'n 80 miljoen mensen) allemaal één dollar zullen doneren om dit mogelijk te krijgen. Een vorm van terrorisme dat wordt gecrowdfund is wel een nieuw hoogtepunt/dieptepunt.
De overheid in Iran slaat dit hele weekend al stoere taal uit, maar ook zij weten heus wel dat er met het Amerikaanse leger weinig valt te sollen. Mochten ze het in hun hoofd halen om ook maar iets te flikken dan slaan de Amerikaanse drones weer genadeloos toe.
Dus het plaatsen van een prijs op het hoofd van Trump levert ze dan ook helemaal niks op. Het enige wat ze hiermee bereiken is nog meer escalatie, en ondertussen vrezen er steeds meer sneeuwvlokjes dat de Derde Wereldoorlog zal uitbreken.
Een pittig begin zo van 2020, het wachten is op een antwoord van de Donald.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten