Goed nieuws! Extinction Rebellion valt vanaf nu iedere maand te bewonderen!

Goed nieuws! Extinction Rebellion valt vanaf nu iedere maand te bewonderen!

Ink Drop / Shutterstovck

2020 is nog maar net begonnen of we krijgen al fantastisch nieuws. De millennial-helden van de Groene Khmer gaan dit jaar op de eerste maandag van de maand dood spelen. Ze gaan zoals we van deze 'stoere rebellen' gewend zijn ergens op pleintje op de grond liggen om ons zo te choqueren - of althans dat hopen ze te bereiken.

Iedere maand kunnen we dus weer een dolkomische 'Die-in' verwachten. Het luchtalarm wordt iedere eerste maandag van de maand ook getest, volgens XR dus een uitgelezen kans om deze test op een noodsituatie ook te gebruiken voor hun eigen doembeelden.

Vandaag zijn onze Rebellen te bewonderen op de Dam wat waarschijnlijk weer prachtige beelden gaat opleveren van ongewassen types die lekker op de warme grond van de Dam liggen.

Het is nog niet zeker of ze iedere maand naar een andere plek zullen gaan, wij hopen van harte dat ze gewoon iedere maand opnieuw Amsterdam hier mee lastig vallen. Zo kan de rest van nuchter Nederland gewoon verder met leven en werken.

De vraag is hoeveel media aandacht zo'n continue actie zal opleveren. Op een gegeven moment heeft men 'het wel gezien' en interesseert het werkelijk waar niemand meer.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer