Bizar! NPO wisselt Fidan Ekiz om voor homo-intolerante Ajouad

Bizar nieuws binnen de talkshowwereld. Fidan Ekiz wordt de laan uitgestuurd omdat ze te islam-kritisch is, ze wordt vervangen door Ajouad el Miloudi. Ajouad heeft in het verleden al meerdere uitspraken gedaan die bijzonder homo-intolerant waren. De reden dat de NPO dit doet: ze willen iemand hebben die ‘beter bij de doelgroep past’. De doelgroep bestaat dus uit homohaters? 

Fidan Ekiz uit te vaak kritiek op de islam, afgelopen week uitte ze al veel kritiek op Iran – en het hoofddoekenbeleid daar – waarschijnlijk was dit de druppel die de emmer deed overlopen. NTR meldt dat ze van een progressiever geluid naar een aartsconservatief geluid gaan. Want dat representeert de doelgroep beter. Wel fijn dat ze openlijk zeggen dat hun doelgroep flink wat homohaters omvat, weten we precies waar we mee te maken hebben.

 “Ik ben veel minder opiniërend dan een Fidan Ekiz“, zegt de presentator zelf op BNR Nieuwsradio. “Ik zie mezelf veel meer als een instrument en mijn gasten en onderwerpen moeten de muziek makenHet zal veel minder draaien om mijn mening.”

Vanaf 24 januari is hij te zien bij de Nieuwe Maan en moeten wij voor nu afscheid nemen van Fidan Ekiz. Toch spijtig dat de NPO dit doet, weer een misser van ze.

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. JochemX

  Buigen, diep buigen.

 2. Kretoloog

  Spijtig dat de NPO dit doet? Het is gewoon een Gore streek. Die laffe hypocriete linkse publieke omroep, die zich denkt alles te kunnen permitteren. Bukken voor de islam, met zijn vrouwonvriendelijke, homohatende ideologie. En die slappe lul van een minister Slob staat erbij, kijkt ernaar en…doet niets.

 3. lIN-T

  Gewoon niet kijken mensen. NPO is pure propaganda.

 4. NoDoubt

  NPO MSM zijn de nieuwe Nazi´s. Mensen worden op NPO gehersenspoeld.

 5. NoDoubt

  D66, zijn de nieuwe nazi´s. Van Mierlo draait zich om in zijn graf omdat zijn ideologieën worden verkwanseld. Hij stond voor democratie, maar met de Pechthold ontstaat er een dictatuur.

  1. Isengrijn

   Ja die Pechtold toch…

   (Of bedoelde jij misschien Jetten?)

 6. Fonz

  Logisch want Fidan had een pittige uitspraak voordat ze “aan tafel” gingen en die was niet van de NPO..

 7. Rammstein

  De door links geprotegeerde groepen en links zelf, dulden geen kritiek. Het fascisme is dan ook springlevend en wordt dagelijks uitgevent door het Hilversumse Mediapark, ondersteund door de voltallige dodebomenmedia.

  Nederland bestaat alleen nog in naam, maar is achter de coulissen volledig overgenomen door de NSB.

  1. Isengrijn

   Als de NSB het nog steeds voor het zeggen had, Rammstein, was er sowieso geen linkse praat op de televisie, laat staan figuren zoals Fidan en Ajouad.

   1. Ron

    Ken je geschiedenis.
    Socialisten zijn links en nazi’s en NSB waren socialisten.

    1. Isengrijn

     Ja tuurlijk Ron…
     …tuurlijk

     Daarom werden linksen, socialisten en communisten als eerste opgepakt en afgevoerd.
     En daarom waren de nazi’s voor één groot blank Germaans rijk. Omdat ze zo links waren…

     1. Roughwood

      Ja tuurlijk Isengrijn…
      …tuurlijk

      En daarom hebben Stalin en Mao er nog meer op hun geweten!
      Omdat ze zo rechts waren…

      hpdetijd.nl/2014-07-28/kent-u-ze-de-tien-dodelijkste-dictators/

 8. Beukman

  Het merkwaardige is dat diverse media elkaar napraten dat NTR heeft laten weten dat ze Fidan heeft ingewisseld voor iemand die beter bij de doelgroep past, maar dat niet één van deze media een link plaatst naar de bron zelf.

  Wie heeft er een link van NTR waar deze omroep dit beweert?

 9. Johnsen

  Weer een verkeerde weergave van de werkelijkheid Bart!

 10. Rud56

  De doelgroep is fervent aanhang van de islam. Veelal labiel door hun culturele en ideologische opvoeding, daardoor zeer beinvloedbaar én maatschappij overheersend.

  En een uitermate verachtelijk NPO draagt graag hun steentje daaraan bij, op onder andere mijn belastinggeld…..!

  En nog wat:
  De groep is niet alleen homohatend, maar verwerpt ook de vrijheden van bijvoorbeeld de vrouw, dus ook critici. Die nog mogen blij zijn dat ze nog leven!

  1. Marija

   Laat die npo toch links liggen, het is vuilnis.

   1. Kretoloog

    Niks daarvan, Marije. Dat zou een teken van zwakte zijn. Wij moeten er met kracht tegen protesteren. Wij betalen er via de belastingen goddomme dik aan mee. Het is onze omroep, en die moeten wij niet in definitief in handen van linkse moslimlovers.

 11. Marija

  FIDAN EKIZ een super verstandige vrouw, maar omdat de moslims het hier steeds meer voor het zeggen krijgen, zal zij niet gewaardeerd worden en de linkse lamlullen werken daar graag aan mee.
  Grote schande en npo e.d. schamen jullie je !

  1. Mart

   De Nederlandse Pleuris Omroep zet een”recht voor z’n raap” medewerkster aan de kant,want heult niet mee met de vijand.

 12. Bolkestein

  Altijd weer zwichten voor de meest geradicaliseerden om de Islam te pleasen. Het zegt natuurlijk ook iets over de aard van de Islam. De Islam is gewoon niet te verlichten.

 13. claus

  De linkse helden in Nederland kijken elkaar constant in de ogen, en polsen, controleren elkaar ofdat ze links genoeg zijn!
  Iedereen ligt al dik 70 jaar te zeiken over het nazi verleden van Duitsland, nou heb ik liever een nazi Europa zonder moslims, dan de islamitische EU omgevolkt met moslims!

 14. JFU

  Niets nieuws van deze links fascistische propaganda omroep. Had niet anders verwacht..

 15. Tman

  Je kunt de EU géén linkse nazi organisatie noemen, dat is te veel eer!
  In een nazi Europa waren alleen `ARIËRS’ als burger geaccepteerd, alle verdere nationaliteiten/vreemdelingen zouden als minderwaardig worden bestempeld en als dusdanig behandeld en klein gehouden worden!

 16. Bullshit15

  NPO boycotten hebben ze geen kijkcijfers meer gaan ze van zelf wel weg

 17. C.A.Barstow

  NPO?
  niet naar kijken en luisteren, je mist totaal niets.
  Het is een smerig links ratten nest waar een mens die niet wil worden voorgelogen, misleid en bedonderd niets te zoeken heeft.

  Stem
  FvD/PVV.

 18. Vrijedenkert

  De NPO moet hoognodig worden gesaneerd om te beginnen kan met NPO3 en 3FM per direct uit de lucht halen en opheffen!
  En vervolgens flink de bezem erdoor en een groot aantal zeer goedbetaalde kwallen er uit schoppen!

 19. Baron von Munchhausen

  NPO???
  Betaald door het “kartel” om berichtgeving te doen zoals Slob het wil!
  1000% gelijk aan NSB van voor de oorlog!

 20. Beukman

  En wat zegt Ekiz zelf?

  Ekiz benadrukt dat de NTR altijd achter haar is blijven staan. “In tegenspraak tot de geruchten, ben ik niet weggestuurd, vervangen, door de NTR maar zelf vertrokken na mijn laatste uitzending begin december 2019. Het was mijn eigen keuze om iets anders te gaan doen.”

  mediacourant.nl/2020/01/fidan-ekiz-weg-bij-de-nieuwe-maan-na-bedreigingen/

  Komt er nog een rectificatie, Bart?

  1. nu ik

   quote In tegenspraak tot de geruchten, ben ik niet weggestuurd end

   klopt ze is uit ” eigen vrije wil ” gestopt na een lading bedreigingen beukhol

   Zo goed gerectificeerd bekmannentje

   1. Beukman

    De strekking van dit valse DDS-stukkie is dat NPO haar eruit heeft gemieterd omdat ze te islamkritisch was.
    Zoals ik al had voorspeld, blijkt hier niks van te kloppen. Leg me eens uit waarom je het zo moeilijk vindt om dit toe te geven. Lig je dwars om het dwarsliggen? Is er iets anders? Vertel het maar aan ome Beuk. Ik zal het niet verder vertellen.

    1. nu ik

     lees het stukkie nogmaals bekmannetje , ik ben er zeker van dat OOK JIJ de clou kan oppakken

    2. ZiggyStardust

     Hier via Nu. nl wat Fidan Ekiz er zelf over zegt: Fidan Ekiz is uit eigen beweging vertrokken als presentatrice van het NTR-programma De Nieuwe Maan. Dat zegt ze in een interview in The Post Online.
     “In tegenspraak tot de geruchten, ben ik niet weggestuurd, vervangen, door de NTR maar zelf vertrokken na mijn laatste uitzending begin december 2019. Het was mijn eigen keuze om iets anders te gaan doen. De NTR, die juist vroeg of ik wilde blijven, heeft steevast zijn vertrouwen in mij gehouden en uitgesproken.”

     In een opiniestuk op The Post Online licht Ekiz toe dat haar afscheid in gang werd gezet door ‘regressief linkse vertegenwoordigers van de identiteitspolitiek, (woordvoerders van) de islamitische gemeenschap, media en politici’ die het op haar ‘gemunt’ hadden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.