Corrupte PvdA-jatmoos steelt meer dan ton uit verenigingskas van Amsterdamse voetbalclub: ‘Ik betreur het!’

Piet Dikken van de PvdA. Remember that name. Hij kon niet van verenigingsgeld afblijven met z’n fikken, en jatte zonder met z’n ogen te knipperen €120.000. Nu is hij één en al berouw en belooft hij alles terug te betalen.

Ha. Je dacht dat de enige die niet deugde bij de PvdA de heer Frans Timmermans was? Naïeveling! Die hele partij zit van top tot teen vol met mensen die denken dat ze een godgegeven recht hebben om eens lekker te verdienen op kosten van de maatschappij. Soms via een wettelijk vastgesteld, vorstelijk, honorarium. Maar anders gewoon door met een grote schep de bankrekeningen van amateurvoetbalclubs leeg te scheppen.

Dat gaat natuurlijk niet zo gemakkelijk, hoor. Daarover kan de Amsterdamse PvdA’er Piet Dikken, die diverse baantjes bij deelgemeentes heeft gehad, meepraten. Hij wist zonder blikken of blazen meer dan een ton euri’s te ontvreemden van een club nietsvermoedende voetballers. Ontluisterend:

“Hij vertelt dat uit onderzoek is gebleken dat 120.000 euro van de rekening van de voetbalvereniging naar de rekening van Dikken werd overgeboekt. Desgevraagd erkent Dikken dat het bedrag is ontvreemd. Hij stelt dat er intussen een betalingsregeling met de club is getroffen. „Uiteraard betreur ik het”, zegt hij. Over de reden waarom het geld werd weggesluisd, wil hij echter geen uitleg geven.

„Het is een heel fors bedrag. Hij heeft inmiddels al wel 40.000 euro terugbetaald”, zegt D.C.G.-voorzitter Gerekink. „We zijn met onze advocaat in overleg over de vervolgstappen die we gaan nemen om het resterende bedrag terug te krijgen. Dat is nog niet terug.””

Dikken mag op één punt van gelijk spreken: doordat hij schuld heeft bekend heeft de club geen aangifte tegen hem gedaan. Mooi, toch, want het blijft Amsterdam. Je drinkt liters thee totdat je er scheel bij neervalt, maar handhaven? Ho maar. Succes dus met die terugbetaalregeling, DCG. Hopelijk hebben jullie alles binnen drie decennia weer terug…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Jack Flash

  PvdA ratten hebben nooit iets anders gedaan dan jatten.Die partij zit nog steeds tot in de kleinste haarvaten van de samenleving genesteld en zijn mede verantwoordelijk voor de puinhopen waar de Nederlanders heden ten dage mee geconfronteerd worden.
  Ruim de helft van de Nederlandse gemeenten heeft nog steeds een PVDA burgemeester.

  1. Watcher

   We doen ff een Lugártje..

   Weet je wie de laatste verkiezing won.

   1. Zero

    Watcher?

   2. Bolkestein

    FvD werd bij de Provinciale Statenverkiezingen de grootste.

 2. Jack Flash

  Jouw partij de SP had een mooi filmpje over klimaatimbeciel Timmerfrans Watcher.

 3. Original NL

  Ja..zo’n elektrische tesla is duur..daar wil zo’n klimaat socialist wel in gezien worden.
  Of was die 120.000 voor iets nobels bedoelt..zoals een huurmoordenaar om “de fascist” Baudet te vermoorden.
  Freak de Jonge gooide alvast wat kolen..eh sorry.. pallets op het vuur.
  Freak wil de succesvolle campagne tegen Fortuyn..nog eens dunnetjes overdoen.

 4. ko vadis

  Het lijkt wel simpeler om 10 honden langs een berg kluiven te leiden, dan een socialist langs een berg geld!

 5. Vrijedenkert

  PvdA-crimineel steelt meer dan 120.000 Euri en bestuur doet geen aangifte?
  Het complete bestuur van die vereniging zijn ook een zootje onrealistische naief wegkijkende kneuzen bij elkaar!

 6. Bullshit15

  Die rooie rakkers doen het helaas goed in de peilingen hoop niet dat dat gebeurt wand dan geven ze al het geld weer aan die beroeps werklozen in aan die zo genaamde afgekeurde rakkers in nog meer gelukszoekers binnenhalen waar wij nog harder voor kunnen werken in aan zelfverrijking zo zie je maar otten is ook zo’n dief bij PvdA zit zo’n dief bij VVD zit zón dief overal zit een rotte appel in ze komen er mee weg ook in ze krijgen nog gratis een podium

 7. P. Breetveld

  Deze droevige figuren weten dat ze door hun politieke kleur gevrijwaard zijn van rechtsvervolging. Misschien een voorwaardelijk taakstrafje bij een dubbele lustmoord maar dan houd het echt op. Ben je PVV/FVD minder, wordt er alles uit de kast gehaald voor een maximale veroordeling. Voorbeeld de blokkeerfriezen. Klassenjustitie? Hoe kom je erbij.
  Waarschijnlijk ligt er een leuk en goed betaald baantje klaar waar hij deze gave kan gebruiken, het jatten van burgers in de vorm van nutteloze heffingen enz..
  Natuurlijk wordt er met meel in de mond gebagatelliseerd bij het leven en wordt het heel sneaky afgezwakt in bijvoorbeeld de toonaangevende NPO talkshows of bij heks Jinek vanavond..

  1. Bullshit15

   Jenek naar die linkse rad kijk ik niet naar geef ik geen kijkcijfers dat mens heeft net op tijd de zinkende schip verlaten bij npo geef ze geen voeding zijn ze zo weg

 8. ko vadis

  Eender welke socialist, het gestolen geld gaat onder de armen verdeeld worden: zijn rechter en zijn linker arm.

 9. Baron von Munchhausen

  En wat gaat Jinek hier vanavond over zeggen??? Niks, nada, nothing, nichts, rien; linkse facistische zakkenvullers dekken elkaar!

 10. Bolkestein

  PvdA: Portemonnee van de Anderen/Arbeiders
  PvdA: Plunderen van de Anderen/Arbeiders
  PvdA: Pest voor de Arbeiders

  De PvdA leeft het nooit (af).

  Moet ik nog meer zeggen?

 11. Bolkestein

  Waarom het goed zou zijn als in 2020 de PvdA en Piet Dikken voorgoed verdwijnen

 12. JFU

  Met een kopje thee, en de belofte iets terug te betalen, en het nooit meer te doen wordt dit voorval snel weggemoffeld..want hij is lid van de PvdA en dat zijn z.g.n.de ‘goeien’.. Zou heel anders gaan als hij lid van de PVV of Forum zou zijn…..Gelijk aangifte, voorpagina nieuws,en in het NOS journaal uitgebreid belicht en beticht.

 13. Bolkestein

  Ze leren het ook nooit (af) bij de Pvda.

  Binnen nog geen week tijd al de tweede PvdA’er met slappe knietjes als het om grijpen uit andermans kas gaat.

  PvdA-raadslid verdacht van oplichting

  Updated 38 min geleden
  53 min geleden in BINNENLAND

  ROTTERDAM – Het Rotterdamse PvdA-raadslid Kevin van Eikeren wordt verdacht van oplichting van verzekeringsmaatschappijen.

  Dat meldt RTV Rijnmond. Hij moet woensdag voor de rechter verschijnen. De 33-jarige sociaaldemocraat zou ten onrechte spullen met een waarde van 10.000 euro als gestolen hebben opgegeven.

  Het gaat om fototoestellen, laptops, brillen en schoenen, is in de dagvaarding te lezen. In totaal is acht keer een valse claim ingediend, tussen maart 2016 en juli 2018. Een keer is valse aangifte gedaan van diefstal bij de politie.

  Kevin van Eikeren gaat over het onderwerp ’veiligheid’ in de gemeenteraad. Tegen Rijnmond zegt hij dat de vermeende diefstal niks met zijn raadswerk te maken heeft. „Ik heb inderdaad in het verleden een stomme fout gemaakt. Ik heb het gedaan omdat ik financieel door de bodem zat. Al het geld is terugbetaald aan de verzekeringsmaatschappijen.”

  De PvdA-fractie in Rotterdam bespreekt de situatie vandaag. „Ik leg me neer bij elke beslissing die de fractie neemt.”

  ht*ps://www.telegraaf.nl/nieuws/1309957020/pvd-a-raadslid-verdacht-van-oplichting

 14. Hendrie1963

  De PVDA steelt 1000 miljard van de Nederlanders met die kleine opgedrongen malle pietje van timmermans met zijn groendeel. Kleine dikke landverrader net als de rest van deze zooi.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.