CU ziet niks in drugs-idealen D66! ‘Nederland moet drugsvrij worden’

Waar D66 een puberliberale wanhoopspoging deed met het drugsmanifest, gaat coalitiepartner CU hier hard tegenin. Zij moeten niks hebben van de doorgesnoven walhalla waar D66 in gelooft. Liever vandaag dan morgen ziet CU Nederland drugsvrij worden. Laten we hopen op een harde confrontatie tussen beide partijen, een beetje spanning binnen de coalitie is gezond! 

De christenbroeders van CU moeten maar niks hebben van de wanhoopspoging van D66, ze zien helemaal niks in het manifest. Slappe verkiezingsretoriek om enkele stemmen te trekken, terwijl er wordt weggekeken van de schaduwzijdes van drugsgebruik aldus de CU.

De CU moet het sowieso niet hebben van drugs/roken/alcohol, zo vinden zij dat Nederland na rookvrij ook alcoholvrij en drugsvrij moet worden. Opmerkelijk genoeg is D66 ook voor het betuttelen van rokers, maar ondertussen willen ze wel complete drugsvrijheid. Snapt u het nog?

Het drugsbeleid kan nog wel eens een hoofdpijndossier worden voor het kabinet, zeker nu de verkiezingen volgend jaar al in zicht zijn. De kabinetspartijen gaan zich weer nadrukkelijker ‘profileren’, wat wil zeggen dat ze nu ineens wel gaan denken aan hun achterban en partijbeginselen.

D66 zal absoluut geen enkele steun krijgen van de CU. De CU hekelt ook de lakse houding van Nederlanders rondom drugsgeweld en problemen niet meer van deze tijd. Schouders ophalen voor de neveneffecten van de drugsindustrie is niet meer van deze tijd aldus de CU.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Freba

  Ik prefereer een Judaistisch vrij NL. Dus alle zich “Gelovigen” noemende personen richting Israhel. Kunne nwe lekker huizen op hun graslandjes bouwen; immers 75% van al het NL aanwezige grasland is van CDA, CU en SGP stemmers. Je ziet het pas als je Ze doorhebt.

  1. Adriaanv

   In het hiernamaals zal een eigen plaatsje zonder christenen lukken . Maar hoop van ganzerharte dat je de liefde van de Here Jezus voor jou eerder zult ontdekken.

   1. Isengrijn

    Zeg het ‘em, Adriaanv!

    …de liefde van here jezuS… Hèhè 🙂 dat zal ‘m leren!!!

 2. nu ik

  Behoorlijk uitgekauwd gisteren. Tabak als genotmiddel verbieden en andere dr*gs vrijgeven omdat het de yuppen wel gevalt. knettergek

 3. DidiMadloba

  Waarom verdwijnt mijn inhoudelijke reactie?

  1. EU kok

   Omdat de DDS blokkeer filter (niet te verwarren met Friezen) ondoorgrondelijk is.

  2. nu ik

   inhoudelijk ? 🙂 🙂

 4. DidiMadloba

  Mag ik niet over “gristenen” praten?

  1. Watcher

   D.R.U.G

  2. Rammstein

   Je mag wel over gggristenen praten, maar wellicht heb je het woord dr*gs gebruikt en dat mag niet. Terwijl de redactie het nota bene in haar eigen artikelen wel gebruikt.

  3. Adriaanv

   Het is christenen ! Naar Christus ( Messias in het Grieks) ipv gristenen.

   1. JeMoerigeHoeder

    Het zijn mensen die leven in een fantasiewereld.

 5. Watcher

  Sluit kerken en moskeeën, laat priesters, predikanten en imams omscholen tot tramconducteurs, bejaardenverzorgers en verkeersregelaars, en laat de gelovigen gedwongen afkicken onder toediening van een dagelijkse dosis rationeel wetenschappelijke inzichten.

  1. EU kok

   En het geld van de katholieke kerk onder de sociaal zwakkere verdelen, of is dat te links?

  2. Adriaanv

   Echt wetenschappelijk inzicht brengt je terug naar God. Een mens heeft namelijk een oorzaak, dat is de Schepper. Leven kan niet uit dood materiaal (vanzelf) ontstaan. Dat kan geen wetenschapper aantonen. Google maar onder andere naar linksdraaiend aminozuur en rechtdraaiend suikers en ontstaan leven.
   Laat een wetenschapper maar een simpele boon namaken die groeit, ze kunnen het niet.

 6. Op Koers

  De CU jeugd schuwt een jointje niet. Het ‘coke’ dorp URK kan de problemen niet aan. Volendam hetzelfde.

 7. Meriadoc Brandebok

  Naïef is het niet.

 8. fusilier

  Ben meer voor het vrijgeven van een wapen,scheelt een hoop narigheid. En je houdt plekken over in de gevangenis.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.