EOtVc7SU4AAPOVj

CU ziet niks in drugs-idealen D66! 'Nederland moet drugsvrij worden'

Geen categoriejan 27 2020, 9:00
Waar D66 een puberliberale wanhoopspoging deed met het drugsmanifest, gaat coalitiepartner CU hier hard tegenin. Zij moeten niks hebben van de doorgesnoven walhalla waar D66 in gelooft. Liever vandaag dan morgen ziet CU Nederland drugsvrij worden. Laten we hopen op een harde confrontatie tussen beide partijen, een beetje spanning binnen de coalitie is gezond!
https://twitter.com/StienekevdGraaf/status/1219174509292544001?ref_src=twsrc%5Etfw
De christenbroeders van CU moeten maar niks hebben van de wanhoopspoging van D66, ze zien helemaal niks in het manifest. Slappe verkiezingsretoriek om enkele stemmen te trekken, terwijl er wordt weggekeken van de schaduwzijdes van drugsgebruik aldus de CU.
De CU moet het sowieso niet hebben van drugs/roken/alcohol, zo vinden zij dat Nederland na rookvrij ook alcoholvrij en drugsvrij moet worden. Opmerkelijk genoeg is D66 ook voor het betuttelen van rokers, maar ondertussen willen ze wel complete drugsvrijheid. Snapt u het nog?
Het drugsbeleid kan nog wel eens een hoofdpijndossier worden voor het kabinet, zeker nu de verkiezingen volgend jaar al in zicht zijn. De kabinetspartijen gaan zich weer nadrukkelijker 'profileren', wat wil zeggen dat ze nu ineens wel gaan denken aan hun achterban en partijbeginselen.
D66 zal absoluut geen enkele steun krijgen van de CU. De CU hekelt ook de lakse houding van Nederlanders rondom drugsgeweld en problemen niet meer van deze tijd. Schouders ophalen voor de neveneffecten van de drugsindustrie is niet meer van deze tijd aldus de CU.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten