De Palestijnen willen geen vrede met Israël: overal antisemitisme, verheerlijking van geweld, jihad en terreur

De PLO heeft in 1993 de Oslo-akkoorden getekend, waarin zij vrede sloten met Israël. Daarvoor in ruil kregen zij het bestuur over 98% van de Palestijnen. In die akkoorden verplichtten zij zich tevens tot ‘vredeseducatie’. Daarvan is niets terecht gekomen. Van enige vredeswil is totaal niets te merken. Wie de Palestijnse kranten, moskee-preken of televisie-uitzendingen bekijkt, ziet dat die overlopen van antisemitisme en van de verheerlijking van geweld, jihad en terreur.

Dit gebeurt ook in schoolboeken en op kindertelevisie. Hiermee wordt de Palestijnse jeugd vergiftigd en zal mogelijk ook de volgende generatie geen vrede en verzoening willen.

Hieronder volgt een aantal schrijnende voorbeelden van de afgelopen maanden van het officiële Palestijnse televisiekanaal. Dat staat onder controle van de Palestijnse Autoriteit van de Fatah-partij van president Abbas, die een groot deel van de Westbank bestuurt.

Dit soort Palestijnse beelden en uitspraken zijn er nog veel meer, elke maand opnieuw. Maar die zult u nooit horen van de Nederlandse politiek-correcte media. Het zou namelijk het door hen in stand gehouden beeld van de Palestijnen als slachtoffers wreed verstoren.

In een uitzending ter herdenking van een overleden terrorist van de officiële Palestijnse televisie op 28 november 2019 zei het hoofd van Fatah in Jenin, Ata Abu Rmeileh:

“Onze God heeft ons geëerd en ons in dit land gevestigd om ons tegen de indringers en de onderdrukkers te verzetten. De Tataren, de Mongolen, de Kruisvaarders en de Britten zijn vertrokken en zij [de Israëliërs] zullen vertrekken.

We voeren Ribat [religieuze strijd over ‘islamitische’ grond] in dit land. Wij in de Fatah-beweging. Vandaag staan we aan het begin van een voortdurende confrontatie.”

Ter gelegenheid van Wereld Kinderdag werd in een kinderprogramma op de officiële Palestijnse televisie op 20 november 2019 het volgende gedicht opgezegd door een klein meisje, Lin Kamel Shahin:

“Ik ben de Palestijnse leeuwenwelp.

Het bloed van de martelaren [omgekomen islamitische strijders tegen ‘ongelovigen’] stroomt in mijn aderen.

Ik ben als een leeuw in het strijdgebied.

Als de trommels van de oorlog roepen, oogst ik de zielen in de velden.

 

Mijn zwaard is getrokken en keert niet terug naar de schede.

De legers van verraad vrezen mij en de maagden [in het islamitisch paradijs, als beloning] verlangen naar mij.

Ik heb mijn vaderland niet verkocht en mijn aanvalsgeweer niet neergelegd.

Vandaag draag ik mijn sluiers en in mijn hart wordt mijn geloof sterker.

Omdat de overwinning en de bevrijding zullen komen door de handen van de leeuwenwelpen.”

Ter gelegenheid van de eerste conferentie van Fatah (de regeringspartij van president Abbas) voor volksverzet, sprak Fatah vicevoorzitter Mahmoud Al-Aloul:

“Deze strijd [Palestijnse terreur] is een constant voortdurende actie.

Het kan niet worden gestopt of uitgesteld om een andere mogelijkheid te overwegen, zoals een overeenkomst, onderhandelingen, of andere dingen. Dit omdat de strijd de overwinning garandeert.”

Op de officiële Fatah Facebook-pagina werd op 22 november 2019 dit gedicht opgezegd door het Palestijnse meisje Ru’a Tamimi:

“Zijn moeder beloofde hem een ​​geschenk als hij zijn eten op had.

De jongen vroeg zich opgewonden af: Is het speelgoed?

Zijn moeder benaderde hem met een gloedvolle blik terwijl hij het geschenk droeg.

Hij keek, en het was een geweer!

Hij schreeuwde luid: “O mama! Mama! Wat is dit? Is dit het geschenk?

Ze pakte hem op, omhelsde hem en zei: “Mijn zoon, we zijn niet geschapen voor geluk. In mijn ogen ben je bedoeld voor martelaarschap! Jeruzalem is van ons, ons wapen is onze islam, en onze munitie zijn onze kinderen.

Jij, mijn zoon, bent bedoeld voor martelaarschap.

Hij ging naar zijn bed en klaagde bij zijn hoofdkussen, want hij is te jong voor deze dingen.

Hij droomde. Hij ziet zijn bruid [Jeruzalem], maar zij is geboeid en de Joden omringen haar en zij zegt tegen hem: Mijn ridder, bevrijd mij van de handboeien. Ik, Jeruzalem, zeg dit tegen jou: wat met geweld is genomen, zal alleen met geweld worden teruggegeven.

Hij werd wakker en zei: wat met geweld werd ingenomen, zal alleen met geweld worden teruggegeven.

Daarbij droeg hij in zijn ene hand het geweer en in zijn andere hand een droevig gedicht.”

Presentator applaudisseert: “Mijn liefste, mijn liefde, goed gedaan! Kom hier zodat ik je kan kussen.”

Vrede tussen de Palestijnen en de Israëliërs komt er alleen als er resoluut afstand wordt genomen van gewelds-indoctrinatie en terroristisch geweld. Helaas blijkt er dan met de Palestijnen nog een lange weg te gaan …

Awi Cohen is bestuurslid van Likoed Nederland

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. EU kok

  Awi Cohen heeft zijn wekelijkse financiële en redactionele bijdrage weer geleverd.
  Hartelijk dank voor uw objectieve berichtgeving.

  1. Seneca

   @eu cockje
   broodnijd?

 2. Fonz

  Niemand in die regio wil vrede met Israël, sterker nog, landen rondom Israël willen Israël vernietigen…

 3. Lefty

  De Palestijnen leven onder het juk van Hamas. Er zijn echter genoeg Palestijnen die een 2 staten stelsel in Israel willen en er werken of willen werken. Ze worden aan de grens / de Gaza strook echter door het Israëlische leger opgehouden en getreiterd met belachelijke wachttijden en ander pest-maatregelen. Als Hamas-wat verwerpelijk is- een projectiel naar op Israel afstuurt antwoord Israel 10-voudig-buitenproportioneel terug. Ondertussen maakt de Likud partij van Netanyahu misbruik van de situatie om de gehele West Bank te annexeren. Aan dit conflict komt waarschijnlijk nooit een einde zolang Hamas de touwtjes in handen heeft en Israel het vertikt om coulanter met de vreedzamere Palestijnen om te gaan. Er zijn wel plekken in Israel waar dit wel gebeurd.
  Ik kan me trouwens niet aan de indruk onttrekken dat Israel ook een militaire voorpost is om de Westerse belangen mbt Olie in het Midden-Oosten te waarborgen, met grote militaire steun van Amerika.

  1. Veteraan

   “Er zijn echter genoeg Palestijnen die een 2 staten stelsel in Israël willen en er werken of willen werken”
   Nou echt niet.
   Ten eerste hebben ze liever ontwikkelingsgeld dan dat ze willen werken want genetisch zo lui als …..
   En tweede willen ze van alles behalve vrede en zich aanpassen.
   Dus niet zo raar dat de Israëliërs ze liever niet hebben hé.
   Alle Palestijnen het land uit en dan is er pas vrede in Israël. Dan nog alle agressieve Arabieren in het Midden Oosten bombarderen en dan is er daar ook vrede.

  2. Op Koers

   Inderdaad Lefty. Zie dan maar eens je rug recht te houden als je gedwongen wordt om een half uur of om om te lopen om door een controle post te komen. Of elke maand een nieuwe pasphoto op je i.d kaart.

   1. Bockbeer

    Wesley Johnsen Op Koers?

  3. Fonz

   Onze antisemiet lefty denkt dit echt..

  4. van Urk

   Lefty vindt het dus niet logisch om stelselmatig Palestijnen bij de grens te controleren die de dag ervoor raketten op Israelisch grondgebied hebben afgevuurd of aanslagen hebben gepleegd. De Palestijnen mogen anders nog blij zijn dat ze nog mogen werken bij Israelische werkgevers.

 4. Mar

  Ik volg de serie “Het Israël van Heertje en Bromet” op NPO2.

  Mijn mond valt af en toe open van verbazing. Bewoners onderling zitten ook niet bepaald op één lijn en gaan ook af en toe niet bepaald lieflijk met elkaar om.

  1. Seneca

   @mar
   hoe zit het in Nederland? gaat hier iedereen ‘lieflijk’ met elkaar om? overigens Heertje en Bromet zijn voor de NPO ideale figuren. beiden zijn masochistische Joden met een ongelooflijke zelfhaat. het grote probleem bij Joden zijn deze masochistische Joden die eveneens geteisterd worden door de zelfhaat. een ander figuur die hier aan lijdt is ene Job Cohen.

   1. Mar

    @Seneca

    Dus u bepaalt hoe een joods iemand zich moet gedragen, om een goede jood genoemd te mogen worden?

    Ik ga toch eens navragen bij CIDI of daar ook geen zweem van antisemitisme aan zit.

    1. Seneca

     @mar
     moet u beslist doen. u zult verbaasd zijn over het antwoord van CIDI. nog niet zo lang geleden zei men: ‘de enige goede Jood, is een dode Jood’. misschien, heeft u dat ook eens gezegd en heeft u daar nu spijt van. ik zeg, de enige goede Jood is de Jood die met opgeheven gelaat haar/zijn belager(s) tegemoet treedt. dat is eveneens de enige remedie tegen masochistische Joden zoals o.a. Cohen, Bromet, Heertje, de Winter (Harry) en de leden van EAJG. het is de enige houding tegenover Jodenhaters die Joden willen uitroeien alleen maar omdat het Joden zijn. overigens koestert men wantrouwen tegenover die lieden die Joden en Israël zgn. een warm hart toedragen; meestal zijn dat rabiate Jodenhaters. ik vraag mij af wat uw standpunt is t.a.v
     Israël. bent u een supporter of heeft u ‘gerechtvaardigde’ kritiek? uw antwoord, als u de moed heeft om een reactie te geven, zie ik met belangstelling tegemoet, opdat ik weet wat u bent.

 5. Veteraan

  De zgn Palestijnen worden zelfs door Terroristen groeperingen als voetvolk gebruikt.
  Dom en altijd klaar om zelfmoord te plegen waarschijnlijk toch nog hoop op een stel leuke maagden die ze hier niet meer kunnen vinden. En als je niet werkt en altijd stoned rondloopt ga je maar wat rellen bij de grens. Lid worden van dePLO of Hamas levert maandelijks wat geld op en elke dode Jood krijg je een huis voor of zo.
  En dat de familie dan veel geld krijgt is ook een leuke bonus en altijd hilarisch als dit wordt betaald uit vluchtelingenhulp donaties van zo’n 35 miljard tot nu toe.
  Terwijl de Palestijnen goed uit de test komen met een hoge gemiddelde leeftijd en gezondheid ondanks altijd ongezond vreten,veel inteeltk blowen, roken en terroristje spelen. De gemiddelde Afrikaan red nog niet de helft van de leeftijd van een Pali.
  Het scheelt natuurlijk wel dat je altijd je aangeboren agressie kan botvieren op een favoriet slachtoffer, kijk eens wat er gebeurd als er geen Israëliërs meer zijn.
  Zeg maar wat Marokkanen hier in NL doen en ander ongedierte weer in andere landen uitvogelen.
  Ik zeg afmaken die handel want het houdt niet op, niet vanzelf.
  GO TRUMP jij laat zien dat het wel kan.

 6. C.A.Barstow

  Palestijnen zijn alleen maar uit op de vernietiging van Israël,
  vandaar dat smerig verachtelijk links zich zo graag met dit soort islamieten ophoudt.

  Stem
  FvD/PVV.

 7. Agios

  Het akkoord van Oslo is geschoeid op de leugens van de moslims. Onbetrouwbaar volk.

 8. Vit

  “Vrede zal er pas komen wanneer de Arabieren meer van hun kinderen gaan houden dan zij ons haten.”

  Golda Meir

  Een zeer wijze vrouw was dat.

 9. kees cup

  Als je je eigen zaakjes niet op orde hebt.
  En je hebt zoveel boter op je hoofd dat je eigen corrupte boevenbende de beerput amper kan dichthouden.

  Dan creëer je gewoon een vijand die je overal de schuld van kan geven. (heel gangbaar bij moslims en socialisten)
  In dit geval Israel , maar het vrije westen is ook vaak geschikt.
  Met een beetje ophitsen heb je in no time de je eigen falen verbloemd en de kudde weer achter je.

 10. Vit

  Israël aanvallen is een ‘deathwish’, je zou toch zeggen dat ze geleerd moeten hebben van de zes-daagse oorlog.

  1. Vit

   Het schijnt zelfs dat vrouwelijke Israëlische soldaten het hardste zijn, en ohh gruwel als je door een vrouw wordt omgelegd als moslim zijnde.

 11. Ben Venuti

  Voor diegenen die het nog niet snappen, er bestaan geen Palestijnen, wel zwerf arabieren die zich zo zijn gaan noemen omdat die terrorist Arafat hen dat influisterde als verdienmodel!

 12. Cycle25

  Sponsored by SP, Groen Lisis en nog meer antisemieten.

 13. merlot

  “Vrede zal er pas komen wanneer de Arabieren meer van hun kinderen gaan houden dan zij ons haten.”

  – Golda Meir

  1. merlot

   Ah, ik zie dat Vit me voor was.. 🙂

  2. Vit

   Dat kan niet vaak genoeg aangehaald worden.

 14. Op Koers

  Kortom, het lijkt mij niet aantrekkelijk om als Palestijn geboren te worden in een gebied waar mensen elkaar verdringen om te kunnen leven. Anderen zien dat anders, zijn kennelijk jaloers op een stukje land met uitzicht op zee.

  1. Vit

   @Op Koers

   “Anderen zien dat anders, zijn kennelijk jaloers op een stukje land met uitzicht op zee.”

   Hier kan ik geen chocola van maken, leg uit.

   1. Op Koers

    Ik zeg hiermee dat het een onleefbaar gebied is met zoveel mensen opeen gepakt. Ik zou er niet gedwongen willen vertoeven. Dat is het land van de Palestijn.

    1. Hard

     “Ik zeg hiermee…”

     Op Koers?

    2. Hard

     Het is niet zo moeilijk! De ‘vluchtelingen’ hebben sinds 1946 kunnen oefenen in vrede met Israël maar ze doen het niet, ze willen het niet en ze kunnen het niet.

     Logisch, want de “Palestijnen” hebben geen belang bij vrede, alleen oorlog en conflict dienen hun zaak. Ze zijn namelijk uit op de vernietiging van Israël, en dat snapt Israël gelukkig heel goed. 🙂

 15. Kristalix

  Palestijnen? Wat in de gebieden zit zijn terroristen.

  Dat is geen nieuws meer.

 16. nu ik

  palestijnen van extreem jong tot zeer oud hebben slechts 1 doel in het leven. Vernietiging van de staat israel en alle bijbehorende joden.

  1. Hard

   Klopt, lees maar in hun manifest!

 17. Heras

  Lefty, je doet jouw naam eer aan. De palestijnen, eigenlijk jordaniers hebben zelf gezegd dat ze nooit vrede met Israel willen.
  Vandaar dat ze raketten afsteken. Kijk maar naar het vaste patroon:zij schieten een raket af, Israël reageert daarop.
  Nu heeft de anti-israelpropaganda ook in nederland voet aan de grond gekregen. Mede mogelijk gemaakt door GL, denk en D66. Geleid door de VN.
  Zelfs de CU gelooft in de BDS maatregel.
  Alleen de pvv, sgp, fvd, steunen Israel.

  1. Hard

   “Alleen de PVV, SGP, FVD, steunen Israël.”

   En ik!

 18. JeMoerigeHoeder

  Idioot ben je, geen woord rep je over annexatie..maar ga lopen janken in een hoekje als een goede jood en zelfmedelijden hebben.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.