De VN is lachwekkend: deze landen zijn nu lid van de VN Mensenrechtenraad

Gustavo La Rotta Amaya / Flickr
Foto: Gustavo La Rotta Amaya / Flickr

We weten al langer dat de Verenigde Naties een organisatie van, voor en door mafketels is. Ik bedoel, die club gaat werkelijk nergens over. De ene na de andere mensenrechtenschender wordt met respect behandeld terwijl democratieën continu belaagd worden.

Case in point? Vanaf 1 januari (gisteren dus) zijn deze landen lid van de VN Mensenrechtenraad:

1. Pakistan (doodstraf voor ‘godslasteraars’)
2. Somalië (doodstraf voor praktiserende homoseksuelen)
3. Soedan (zie Somalië)
4. Mauritanië (heeft 500.000 slaven. Ja, dat lees je goed: slaven)
5. Venezuela (socialistische dictatuur)
6. Qatar (heeft God-weet-hoeveel slaven)
7. Libië (zie Qatar)

https://twitter.com/HillelNeuer/status/1212460462245318656

Dit zijn dus de landen die nu voor de VN lid zijn van de Mensenrechtenraad en zogenaamd moeten toezien dat ándere landen de mensenrechten respecteren. Je zou erom huilen als het tegelijkertijd niet zo ongelooflijk lachwekkend was.

Het merkwaardigste hieraan is dat overheden van Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland en al die andere Westerse landen ons steevast blijven vertellen dat we de VN buitengewoon serieus moeten nemen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

33 reacties

 1.   

  Jullie vergeten een land:
  Oekraine: 1-1-2020 de jaarlijkse optocht.
  Heil Bandera: Ukrainian nationalists hold torchlight parade to celebrate Nazi collaborator’s birthday.

  Video te zien op R T c o m

 2.   

  Verenigde Nietsnutten, deze club ook maar verlaten en de centen investeren in eigen land. Kunnen vrouwen weer bevallen in eigen land.

  stem sociaal , stem PVV

 3.   

  De VN ?????
  Ik kan mij nog herinneren dat massamoordenaar Arafat onder applaus de vergadering binnenwandelde. Ik heb nooit begrepen dat dit voor de fatsoenlijke landen geen aanleiding was om die enge club te verlaten.

 4.   

  -De Verenigde Naties (VN) zijn een mondiale organisatie van overheden, samenwerkend op het gebied van internationaal recht, mondiale veiligheid, behoud van humanitaire rechten, ontwikkeling van de wereldeconomie en het onderzoek naar sociaal-maatschappelijke en culturele ontwikkelingen. –

  Meer als 190 landen zijn lid.
  Waaronder de VS en Israel.

  1.   

   @watcher
   natuurlijk joh, volkomen terecht. vooral de opmerking ‘behoud van humanitaire rechten’ is tranentrekkend. overigens ik ben de paus der lage landen.

 5.   

  De verenigde nazi,s, dacht altijd dat ze bij wijze van grap zo genoemd werden.

  1.   

   Die landen gaan straks meebuigen over de jaarlijkse kwestie zwarte piet en de Joodse staat.

 6.   

  In iedergeval weer meer landen die zich met onze zwarte piet zullen gaan bemoeien.

 7.   

  Onze Nederlandse partijkartel dient de elite en het grootkapitaal. Ze verraden de staat der Nederlanden ten gunste van een federale Europa en diverse NGO’s reeds bestaand en toekomstig op te richten. We zullen worden geregeerd door een elitaire juridische en rechtelijke macht, die bepaalt wat wel en niet gaat gebeuren in alle delen van de wereld. Er blijft 0,0% over van onze nationale soevereiniteit en onze democratie.

  1.   

   Bezwaar tegen “grootkapitaal”? Dan bent u verdwaald op de verkeerde site want dat is links.

   1.   

    U schijnt niet te begrijpen dat links en rechts verouderde termen zijn.
    Zowel oorspronkelijk linkse en rechtse partijen alsook het grootkapitaal, hebben een en hetzelfde doel, globalisering.
    De termen links en rechts worden nog gebezigd om de illusie te wekken dat we nog wat te kiezen hebben binnen het partijkartel.

    Voor “links” wordt verspreiding van de welvaart bereikt doordat bij mij en u geld wordt weggehaald en verdeeld onder de armere mensen in de armere landen.

    Voor “rechts” brengt globalisering vrijheid van kapitaal en toegang tot de goedkoopste productiemiddelen, hetzij door import van goedkope arbeidsmigranten ofwel verhuizing naar goedkope landen. Wederom ten koste van u en mij.

    Het moet u toch ook opvallen hoe de oppositie alles in het werk stelt om te voorkomen dat deze kabinet valt?
    Het is u toch opgevallen hoe tijdens de crisisjaren de PvdA het meest “rechtse”en asociale beleid heeft uitgevoerd zowel in binnenland, als ook in het buitenland (Dijsselbloem – Griekenland)?

    Er is alleen nog te kiezen buiten het partijkartel om;

    De PVV is “links”, heeft een sociale agenda, wil het geld dat het Nederlandse volk opbrengt ten dienste stellen aan de Nederlandse samenleving. De PVV wil een eind aan de volksverlakkerij en dus een einde aan globalisering, te beginnen met of uiteindelijk resulterend in een NEXIT.
    FvD is meer “centrum rechts”, zet meer in op het belang van ondernemers, bedrijfsleven en middenstand voor een sterk Nederland buiten de EU, dus ook NEXIT
    De SP is “links” voor een sociaal agenda, wil eigenlijk ook een NEXIT

    Er valt gelukkig nog wat te kiezen, PVV, FvD of evt SP

    1.   

     Henkie, Fritsje Madloba schijnt wel meer niet te begrijpen.

 8.   

  Ach ik kijk nergens meer van op Rutte 3 weg er mee is a een keer l gezegt hij is onze president niet hij is een uitvoerder van Brussel weg Rutte 3 uit de eu stem fvd of PVV

 9.   

  90 procent moslims,kan nooit goed zijn .

 10.   

  De VN is een links bolwerk, waarin goedmensen zich geweldig thuisvoelen. Gezien de activiteiten is het een bijna misdadige organisatie te noemen, een LSB, oftewel een Links-Socialistische Beweging. Omdat er aan links al een steekje los zit moet aan deze giga-organisatie wel een hele grote steek loszitten.

  1.   

   Heeft u maar een begin van bewijs voor uw stelling?
   De Veiligheidsraad van de VN doet wel degelijk nuttig werk.
   En dan zijn er allerlei VN “dochters”, van UNESCO tot UNHCR.
   Maar als rechtse geest vindt u alle cultuur natuurlijk verspilling, en kunnen alle vluchtelingen doodvallen.
   Leve de grofheid.

 11.   

  Ter geruststelling: de VN heeft op dit gebied weinig te vertellen.
  Wel wat te vertellen heeft het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg. Nee, geen EU maar “Raad van Europa”. Voor Nederland heeft dit Hof zelfs het laatste woord, omdat wij zo’n achterlijke niet-bindende Grondwet hebben.

 12.   

  DidiMadloba is helemaal van slag hier nu zijn enge linkse clubje wordt aangevallen. zeer eng mannetje. wel leuk dat hij om zich heen gaat slaan. En dan de mening dat dit enge clubje iets nuttigs toevoegt geeft aan hoe naief deze persoon is. Mocht er een clubje komen waar ik niet bij wil horen mag ik dan bij jou. (liever dus niet )

 13.   

  Geldkraan dichtdraaien.

  1.   

   Doen!

 14.   

  Opdoeken dat instituut Vereniging Nutteloos en dat uitgespaarde geld voor onze eigen mensen in ons eigen land! Graag een Nexit als het om de VN gaat!

 15.   

  Als dit in het scenario van een komische film had gezeten zou men het over the top hebben gevonden.

  Maar het is de bizarre werkelijkheid anno 2020.

 16.   

  Saudi-Arabie was voorzitter van de VN-mensenrechtenraad vanaf 2015 en dat was al belachelijk en sloeg werkelijk als een tang op een varken!
  Wie is nu voorzitter of wordt voorzitter of moet dat onderling nog bekokstooft worden door deze corrupte regime’s in dit lachwekkend VN-clubje?

 17.   

  Ook daar is ons koningshuis weer van de partij. Máxima en Mabel.

 18.   

  Zijn allemaal landen die geen democratie hebben.
  Nog even; en we hebben ook hier geen democratie meer.
  Allemaal moslimlanden.
  Het zijn geen mafketels, ZE ZIJN LEVENSGEVAARLIJK.

 19.   

  Je vergeet ons land in het duistere rijtje te benoemen, Leugens en bedrog tegen en ernstige misleiding van het volk en daarbij VOLSTREKT ONDEMOCRATISCH!

  Stem
  FvD/PVV!

 20.   

  VNexit, zou ik zeggen.

  1.   

   Me too. Opbokken met die VN!

 21.   

  Dat is al veel langer. Waar gaat het heen. Mensen beschermen en naar hier halen welke juist een afkeer hebben tegen alles in onze vrije westerse samenleving. Haat tegen homo’s, joden, christenen, ongelovigen, alcohol, vrije feesten, vrije democratie. Europa is knettergek. En dat zal ooit tegen ons keren als we Nostradmus moeten geloven. Zie nu het gevecht tegen het sinterklaas feestje of kerst. Waarom zet kick out idioten zich niet in om te demonstreren tegen die landen daar waar wel mensenrechten massaal worden geschonden? Daar hoor je ze niet, omdat ze geen ballen hebben. Steek je verloren energie beter tegen die bloedhaat landen als Pakistan (doodstraf voor ‘godslasteraars’), 2. Somalië (doodstraf voor praktiserende homoseksuelen), 3. Soedan (zie Somalië), 4. Mauritanië (heeft 500.000 slaven. Ja, dat lees je goed: slaven), 5. Venezuela (socialistische dictatuur), 6. Qatar (heeft God-weet-hoeveel slaven)
  7. Libië (zie Qatar). Nee de lafaards hier pakken democratische vrijheids partijen aan en onze vrije veilige samenleving en laten de moorden tegen onschuldigen om de verheerlijking niet aan in andere achterlijke landen.

 22.   

  Ga het nu ook zeggen: Samen met Europa zoals we dat al meer dan honderden jaren doen maar wel een NEXIT. Uit de EU, weg met de dure Euro en weer zeggenschap over je eigen landje.

 23.   

  Niet echt op de hoogte van de situatie in Venezuela zie ik. Jammer.

 24.   

  En d a t orgaan komt dus hier vertellen dat wij racisten zijn, dat Zwarte Piet een racistisch figuur is! En het (ver)achtelijke deug hier, zoals vele BN’s, gaan daarin mee!
  Tja, de wereld wordt steeds leiper!

 25.   

  En ‘onze’ Maxima is groot voorstander van die gesjeesde, nu vrijwel moslimclub.
  Ze voldoet dus helemaal aan de wensen van haar schoonmoeder.
  Daarom steunt onze volksverlakker Rutte en consorten die bagger!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!