Desi Bouterse verschijnt in militair uniform voor de rechtbank! Rechtszaak direct uitgesteld

President Desi Bouterse moest vandaag voor de Decembermoorden voor de rechtbank verschijnen. Om nog maar even de show te stelen kwam Bouterse compleet in militair uniform aan bij de rechtbank. Eenmaal bij de rechtbank waren er veel mensen die steun betuigde voor de foute president Bouterse. De soap rondom zijn ‘vervolging’ is begonnen. 

Bouterse verwachtte zeker 15.000 man, dat waren er toch een stuk minder. Toch is hij zeer content met de steun die hij nog geniet onder een deel van de samenleving in Suriname. Vandaag zou Bouterse in beroep gaan tegen de veroordeling van de Decembermoorden. Omdat er iemand ontbrak van de Krijgsraad is de zitting nu verplaatst naar 31 maart. Voor Bouterse was dit dus meer een pr momentje dan dat het een echte hoorzitting zou zijn.

Boven het hoofd van Bouterse hangt 20 jaar gevangenisstraf, nu moeten we alsnog 2 maanden wachten tot er weer wat schot in de zaak komt. Dat de opkomst van Bouterse-aanhangers tegenviel is toch domper voor Bouterse. Die zichzelf nog steeds onschendbaar acht in Suriname, toch lijkt het of mensen nu eindelijk klaar met hem zijn en gerechtigheid willen.

Later vandaag zal Bouterse nog een speech geven voor zijn aanhang, we zijn benieuwd wat hij allemaal te zeggen heeft.

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Innocentius

    Voor betrouwbaar weer kies FvD

  2. Kristalix

    LOL.
    Ik moet effe Bouterse. Desi in uniform. Whahaha.
    Hij doet een Karremansje en gaat naar huis.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.