Dikke middelvinger naar Iran door Trump! Trump tweet in Farsi, direct meest populaire tweet ooit in het Farsi

Trump stuurde een tweet uit in het Farsi, die tweet was zo’n enorme hype dat het direct de meest populaire tweet ooit is in het Perzisch. We wisten het al langer: als Trump een tweet de wereld ingooit dan zijn de rapen gaar. Trump toont solidariteit met de onderdrukte Iraniërs, en ziet liever vandaag dan morgen de islam-fascistoïde regering vallen! 

Terwijl de Democraten hier en daar nog rouwen om de gevallen generaal Soleimani, bekommert Trump zich liever over het onderdrukte volk in Iran. De demonstraties zijn in volle gang, en worden met harde hand aangepakt. Trump acht het nodig om juist die mensen een steuntje in de rug te geven!

Met het anti-Amerika sentiment valt het wel mee, tuurlijk het overgrote merendeel van de samenleving gelooft nog in de fabels van de Ayatollah; maar een groeiende groep tegenstanders heeft er helemaal genoeg van.

Ondertussen gaat Trump gewoon door met zijn eigen aanpak, en voor nu met succes. De westerse media is in grote getallen ‘flabbergasted’ dat Trump toch succes na succes boekt. Verklaren kunnen ze het niet, zal wel komen door Obama denken ze.

De wereld houdt Iran met argusogen in de gaten, zeker betreffende de volgende stappen rondom de tragische vliegtuigramp.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Vit

  Het is een rare snuiter maar weet wel van wanten, wellicht de beste president na JFK.

  1. Vit

   De rode lijn leggen gaat hem in ieder geval net zo goed af.

  2. Fonz

   @vit ++

  3. DidiMadloba

   JFK was van de “Democrats”, dus links. Naar zijn vrouw was wel bijna net zo mooi als Melanie.

   1. Vit

    Vroeger was de PvdA voor de arbeider, snap je wat ik wil zeggen?

   2. Meriadoc Brandebok

    John Kennedy wilde de CIA, de machtige organisatie die hem had bedrogen, vernietigen. Hij weigerde steun te verlenen aan een invasie op Cuba en de Vietnamoorlog. Hij wilde de corrupte FBI-directeur ontslaan, ontsloeg de even corrupte CIA-bazen en wilde de corrupte vicepresident lozen. Zijn broer maakte de georganiseerde misdaad het leven zuur.

    Dat was allemaal een beetje veel van het goede, dus liet men hem doodschieten.

    Zelfs Trump zou de CIA niet willen vernietigen.

    1. Vit

     @Meriadoc Brandebok

     “Hij weigerde steun te verlenen aan een invasie op Cuba”

     Een blokkade vond hij wel genoeg, de rode lijn zogezegd met resultaat.

     1. Meriadoc Brandebok

      @Vit

      Inderdaad. Het is zeer lovenswaardig dat de president destijds tegen de havikken in de legerleiding inging en de blokkade instelde. Kennedy heeft daardoor veel ellende voorkomen.

     2. Vit

      Ik weet zeker dat Trump dat ook zou doen.

     3. Top

      Allemaal flauwekul! Kennedy, wilde wat veel andere presidenten ook wilde. Namelijk de waarheid boven tafel over Area 501 en de geruchten omtrent zaakjes die zich daar afspelen. Eisenhouwer, Carter,Reagen en Clinton hebben het geprobeerd. Er is een document opgedoken, dat er uit ‘deep state’, een aanwijzing is gekomen, om de president ‘nat’ te maken. Jargon voor verwijdering, waarbij alles geoorloofd is.

  4. Kretoloog

   JFK was eigenlijk maar een middelmatige president. Beetje het niveau zoals dat gebruikelijk is bij de Democraten: aan de ene kant charismatisch en welbespraakt (vergelijk Clinton, Obama), aan de andere kant besluiteloos (vergelijk Carter, Obama) en vrouwengek (vergelijk Clinton). Zijn voortijdige dood maakte hem populair, niet zijn beleidsdaden.

   De geschiedenis leert dat Republikeinse kandidaten daadkrachtiger zijn: Reagan, Bush (2x) en nu Trump. Al schiet dat ook wel eens door: Nixon, die gedwongen werd af te treden door afluisterschandalen.

   1. Vit

    @Kretoloog

    “Zijn voortijdige dood maakte hem populair, niet zijn beleidsdaden.”

    Hmm wat dacht je van de Cuba blokkade, dat was niet mis.

    1. Kretoloog

     Zeker, maar JFK pakte niet door. Het gevolg was dat Cuba 50 jaar lang een communistische staat bleef, met een bevolking die straatarm werd.

     1. Vit

      Het ging hem er om dat Amerika bedreigd werd en niet om de bevolking die zijn eigen boontjes moet doppen.

 2. Ron

  De westerse media is in grote getallen ‘flabbergasted’ dat Trump toch succes na succes boekt.

  Dat zal Rosa niet leuk vinden. Waarschijnlijk een typefout van haar geliefde trouw en van de gratis kranten die de krantenbezorger haar elke dag geeft.
  Dat zal de redactie nog gaan berouwen die zullen een gepeperde klacht krijgen van Rosa.
  En de krantenbezorger…. Arme jongen die wordt nu aangeklampt door haar en krijgt een stortvloed van klaagzang en propaganda over zich heen.

  1. Vit

   Rosa wie …………. Ah die, nou lekker belangrijk.

 3. nu ik

  Op naar een nieuwe termijn. Diverse glazen bollen van onze linkse deugmenschen kunnen ter revisie aangeboden worden

 4. Sergeant Monty

  Trump gaat dikke vrienden worden met het Iraanse volk.

 5. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Met een volk uithongeren en beroven maak je vrienden !
  De Oranje Coke snuiver en Epstein buddy weet van wanten …

 6. DidiMadloba

  Als Iraniër zou ik niet blij zijn met de hulp van Trump. De man mist elke aanleg voor diplomatie, dus dat wordt ruzie die wel eens een averechts resultaat zou kunnen hebben.

  1. Vit

   @DidiMadloba

   “De man mist elke aanleg voor diplomatie”

   De afgunst druipt er vanaf.

  2. Vit

   Ps, wen maar vast aan het idee dat hij herkozen wordt.

  3. hansishier

   je bent geen iranier dus ben je er blij mee begrijp ik,… leuk, join the club

 7. Cootje

  Trump kwam ook in een gespreid bedje naar de eerste gekleurde filosofische Amerikaanse president die alleen maar mooie gedichten kon houden . Van Een wereldleider wordt wat meer gevraagd dan mooie verhalen Van Luther king en de neger hut van oom Tom . Of omgaan met de ja knikkers in Europa

 8. Michael

  Die foto alleen al… “het zijn geen mensen, het zijn beesten”…

  Maak je borst maar nat, dit jaar wordt weer een walgelijk opportunistisch jaar van de politiek in de VS. Alles wat Trump doet of zegt is om herkozen te worden, niet omdat het goed is voor de VS of de wereld. En alles wat de democraten zeggen en doen is om weer een president te krijgen, niet omdat het goed is voor de wereld of voor de VS.

  Wat een verziekt land. Ik hoop dat Nederland niet ook die kant op gaat…

  1. Cootje

   In Nederland houden ze de rotte vis binnen en maken gebruik van de banen carrousel . Met een afgemaakte Havo opleiding en verder een paar niet afgemaakte opleidingen kan je burgemeester van Amsterdam worden of leider van GroenLinks daar moet je dan voor in zaaltjes je mouwen opstropen . De Henry keizers mogen van mij bekend worden of de standjes op de voorzitters stoel in de Tweede-Kamer

 9. Cootje

  Het Amerika eerst is een groot succes , de provincie Nederland is afgebroken de laatste 10 jaar . Onderleiding van kwakzalver Rutte zijn de lasten in 10 jaar tijd direct of indirect met 30% gestegen en de immigratie met 25% onder zijn leiding is de politie douane en het leger gehalveerd , zijn de oudere tweederangs burgers geworden / geen opbrengst meer / en een blok aan zijn been, en als we onze garantstellingen en verplichtingen Aan Europa moeten voldoen , zit Rutte en zijn consorten al lang op een beveiligt eiland . En is het gedrukte monopoli geld niet meer waard . Maar dan hebben we wel het Europese volkslied

 10. Bunky01

  Deze president doet heel vaak datgene wat men niet verwacht. De tegenstanders staan elke keer weer voor een verrassing. En toch ondanks alles dient hij zijn vaderland. Hadden wij maar zo’n leider. Na JFK en niet te vergeten na good old Ronald Reagen 1 van de beste presidenten.

 11. Meriadoc Brandebok

  Trump boekt geen succes na succes, maar mislukking na mislukking. In geen enkel geopolitiek dossier zit vordering, hij heeft machtsmisbruik gepleegd (en is dienaangaande ge-impeached), terwijl hij de Iraniërs tegen zich in het harnas heeft gejaagd. Ondertussen heeft hij de band met zijn grootste bondgenoten, Canada en de EU, schade toegebracht door zich eenzijdig uit van alles terug te trekken en werden mensen uit zijn campagneteam door Mueller opgepakt.

  Zelfs het uitbuiten van de Brexit is hem niet gelukt, doordat hij beweerde dat de NHS onderdeel was van de onderhandelingen.

  Trump heeft een reusachtige hamer gepakt en is als een bezetene op de wereldorde in gaan beuken, zonder een concreet resultaat te boeken. Het wordt tijd voor een leiderschapswissel.

  1. Vit

   @Meriadoc Brandebok

   “terwijl hij de Iraniërs tegen zich in het harnas heeft gejaagd.”

   Dat tij lijkt zich te keren net als de rest van jouw betoog.

  2. Cootje

   Maar ik ben er verschrikkelijk blij mee

  3. musicmaniac

   En….Trump is bezig met onderhandelingen met het V.K. als men uit de verrotte EU is getreden. Trump ziet de EU langzaam afbrokkelen, en gaat elk land steunen die zijn lidmaatschap aan de EU opzegt. Onderhandelen met een losstaand land is makkelijker dan met een overbodig orgaan dat de EU heet.

  4. Rosasolis

   @Meriadoc B. Een kat in nood maakt rare sprongen. Daarom maakt Trump misbruik van de lijdende bevolkingen van Iran.

 12. marco kruidenberg

  Heel sterk van Trump om gelijk dit moment te pakken. Laffe EU hotemetoten worden ook onder druk gezet zo. Wanneer geven die nou eens toe dat ze niet goed zitten met hun steun aan deze religie nazi’s.

 13. Rosasolis

  Trump probeert zijn recente wandaden te verdoezelen, door vriendschap met de onderdrukte bevolking van Iran aan te sluiten. Dat is misbruik van hun vreselijk gedwongen leven onder het beleid van de Ayatollah’s. Al jarenlang komen er dagelijkse protesten door vooral modern denkende Iraniers. Vrouwen durven op straat in westerse kleding te lopen, en ook zonder hoofddoek. Politie arresteren hun niet meer…als dat kan.
  Dus de recente protesten tegen de leiders van Iran, is niet nieuw. Trump is niet hun hero, en ook is hij niet de leider van de huidige protesten. Hij zou meer aan zijn problemen met zijn eigen regering denken, zowel bij de democraten als bij de republicanen…dan problemen met andere landen veroorzaken.

  1. Politiek Profeet

   knetter de knettergek die import trudeau-haatbaard aanhangsels….

   1. Rosasolis

    @Politiek P. Oh jee, arme jongen, is je gevulde busje nog niet gearriveerd!

  2. Ron

   Durven vrouwen dat?
   Weer een bewijs dat jij hier alleen valse informatie verspreid.

   Hier linkje en speciaal voor jou van de NOS. Zet er zelf maar www. voor
   nos.nl/l/2297168

 14. Veteraan

  Iran moet je niet onderschatten, na decennia indoctrinatie zijn de meeste en dom en agressief met de Koran als back up.
  En in hun DNA zit al het eeuwige liegen en bedriegen dus reken maar uit.
  Dus ik zou al blij zijn met 10% normaal denkende mensen daar.
  En juist voor die 10% en de miljoenen doden en gewonden door hun islam ideologie zeg ik, val binnen, onthoofd de leiding en aanwas, zet de rest van de fanatiekelingen in een zandbak met prikkeldraad er omheen en begin opnieuw.
  Het heeft lang genoeg geduurd.

 15. ReneR

  Donald Trump, het beste wat Amerika, en de rest van de wereld op dit moment kon overkomen. Nu wachten op de terugkeer van de echte koning…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.